Tervetuloa Leppävaaran rippikouluun!

Vuoden 2020 rippikouluihin kutsutaan erityisesti vuonna 2005 syntyneitä nuoria. Rippikouluun ilmoittautuminen on päättynyt. Vapaita paikkoja voi kysellä riparipastori Hanni Raiskiolta. 

 

Käytännön tietoa rippikouluihin liittyen löytyy "Ripari-infosta".

Tässä pari tärkeää linkkiä, jos...

Ilmoittautuminen ja ryhmät

Ilmoittautuminen tapahtuu 7.-31.10.2019 Nuortensiipi-sivulla. Sieltä löydät tarkemmat tiedot Leppävaaran seurakunnan rippikouluryhmistä. Ilmoittautumisnopeus ei vaikuta tietyn rippikoulupaikan saamiseen.

Leppävaaralainen JÄRJESTÖRIPPIKOULULAINEN, ilmoittaudu kotiseurakuntasi tutustumisjaksolle 7.10. alkaen TÄSTÄ. (Ilmoittautuminen tapahtuu huoltajan kanssa vahvan tunnistautumisen, esim. pankkitunnukset, kautta.)

Maksuvapautus

Rippikoulumaksusta voi anoa maksuvapautusta taloudellisin perustein. Vapautus voi koskea koko maksua tai olla osittainen. Vapautus myönnetään sen perusteella, että perhe on toimeentulotuen tai muun yhteiskunnallisen taloudellisen tukijärjestelmän piirissä. Myös muita erityisiä taloudellisia perusteita voi olla. Kaikissa tapauksessa perheen tilanne selvitetään lomakkeella, joka tulee toimittaa liitteineen osoitteeseen:

Leppävaaran seurakunta, Lars Sonckin kaari 16, 02600 Espoo.

Tiedustelut: leppavaaranseurakunta@evl.fi tai 09 8050 5000.


Maksuvapautuslomake (PDF)

ripari
Kuva: Jani Laukkanen.

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori
Leppävaaran seurakunta
09 8050 5572
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: rippikoulutyö