Tukea perheelle

Joskus arki ahdistaa. Tukea perheen ja parisuhteen kysymyksissä saat sekä seurakuntien toiminnasta että kriisin yllättäessä perheasiain neuvottelukeskuksesta.

Seurakunnassa toimivat kaikenmuotoiset perheet. Yksin, kaksin, yhdessä, lapset, äidit, isät, isovanhemmat, kummit, tilaa riittää. Toimintaa tukee perheessä, parisuhteessa ja vanhemmuudessa jaksamista sekä kristillistä kasvatustyötä.

Oma paikkasi voi löytyä avoimista tai määräaikaisista harrastus- ja vertaisryhmistä. Tervetuloa mukaan myös perheleireille, -retkille ja muuhun vanhemmille, pariskunnille ja koko perheelle suunnattuun toimintaan. 

Vanhempien varaventtiili

 

Drop in-tukikeskustelua vanhemmille arjen haasteista ja huolista ilman ajanvarausta torstaisin klo klo 12-14, Chapple, Iso Omena.

 

Vanhempien varaventtiiliin voit tulla juttelemaan perhetyöntekijöiden kanssa asioista, joihin kaipaat kuuntelevaa korvaa ja/tai apua tilanteen selvittämiseksi. Halutessasi voit olla ottaa yhteyttä myös soittamalla tai sähköpostitse p. 040 503 7622 tai paula.bruce-haatainen@evl.fi.