Piirroskuvassa leikkiviä pupuja ja kuvatekstin teksti.
Ilmoittautumiset syksyn päiväkerhoihin 1.-31.3.2021

 

Päiväkerhoja järjestetään vuoden 2020-21- aikana Mankkaan toimipisteessä (Mankkaantie 2-4, 2 krs) seuraavasti: Ma: 3-5-vuotiaat 13-16, Ti: Naperot (2-vuotiaat) 9-11, Ke: 3-5-vuotiaat 9-12, To: 3-5-vuotiaat 9-12, Pe: Naperot (2-vuotiaat) 9-11

Päiväkerhot ovat kirkon varhaiskasvatusta 2-5-vuotiaille lapsille

                                      Päiväkerholaiset metsäretkellä

​​​​​Kerhopäivään kuuluu monenlaista mukavaa toimintaa, ulkoilua, ohjattua ja vapaata leikkiä sekä musisointia. Kerhoja pitävät ammattitaitoiset ohjaajat, jotka suunnittelevat monipuolista toimintaa myös yhdessä lasten kanssa heidän toiveitaan ja ajatuksiaan kuunnellen. Ryhmät täytetään ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan. HUOM! Tapiolan seurakunnan päiväkerhotoiminta on maksutonta elokuusta 2020-lähtien.

Kerhopiste 2020-21:

  • Mankaan seurakuntakoti, Mankkaantie 2 B.

Tapiolan kirkon peruskorjaus alkoi toukokuussa 2020.

YouTube-video

Päiväkerhot 2021

Syksyn 2021 päiväkerhoihin ilmoittaudutaan 1.-31.3. allaolevasta linkistä. 

Mankkaan seurakuntakoti, Mankkaantie 2-4 B, 2.krs

1v 10 kk-3 v (max 8 lasta)

Ti, to klo 9-11

3-5v (max 12-14 lasta)
Ma klo 12.30-15.30 ja Ke, pe klo 9-12

Päiväkerhomme tarjoavat lapsille kristillistä kasvatusta ikätasoisessa pienemmässä ryhmässä, jossa lapsi saa leikkiseuraa ja mahdollisuuden oppia toimimaan ryhmässä. Päiväkerho tarjoavat virikkeellistä toimintaa mm. liikuntaa, laulamista, soittamista, askartelemista, ohjattua leikkiä, pelaamista sekä mahdollisuuden kokea myös hiljentymistä kerhohartaudessa ammattitaitoisten lastenohjaajien ohjauksessa. 5-vuotiaille on ns. viskaritehtäviä. Kerhossa myös ulkoillaan ja nautitaan kotoa tuodut eväät. Tapiolan seurakunnan päiväkerho on maksuton.

Lisätietoa: Terhi Kuoppala, varhaiskasvatuksen ohjaaja, terhi.kuoppala@evl.fi tai 0415398701.
Ilmoittautuminen syksyllä 2021 alkaviin päiväkerhoihin alkaa 1.3.2021 tästä linkistä

Lapsi on ilo!

Jokainen lapsi on tärkeä omana itsenään ja osana ryhmää. Kehumme, kiitämme ja kannustamme lasta sekä kiinnitämme huomiota lapsen vahvuuksiin. Tavoitteenamme on tukea lapsen kehitystä kokonaisvaltaisesti.

Alkupiirissä kynttilän syttyessä hiljennytään hetkeksi yhdessä. Kirkkovuoden juhlat ja raamatunkertomukset tulevat tutuiksi. Päiväkerhossa kristillinen kasvatus näkyy ja kuuluu monin lapsen iän huomioivin tavoin lauluissa, kerhorukouksessa, raamatunkertomuksissa, toisten arvostamisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Päiväkerho tukee kotien kristillistä kasvatusta ja vastauksia lasten kysymyksiin voidaan miettiä myös yhdessä vanhempien kanssa.

Ryhmissä syntyvät ystävyyssuhteet ovat lapselle tärkeitä. Päiväkerhossa opetellaan toimimaan yhdessä, ymmärtämään toisia ihmisiä ja ympäröivää maailmaa. Tavoitteena on tarjota lapselle ilon ja onnistumisen kokemuksia. Päiväkerho on lapselle turvallinen kasvu- ja leikkiympäristö.

Kerhopäivät sisältävät ulkoilua, alkupiirin, eväshetken, vapaata ja ohjattua leikkiä, askartelua, satuja, laulua ja soittoa.

 

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Tapiolan seurakunta
Mankkaantie 2-4
02180 Espoo

Yhteistyö yhteiskunnan varhaiskasvatuksen kanssa, päiväkerhot, laaja-alainen perhetyö.

Parisuhteen palikat parisuhdemenetelmä, Gordonin Toimiva Perhe-ohjelma, Erosta eteenpäi, Kriton, Tarinoiden maa -ohjaaja.
 

Lapsityönohjaaja
Tapiolan seurakunta
Kirkkopolku 6
02100 Espoo

Varhaiskasvatuksen esimies virkavapaalla 31.1.2022 saakka. Sijaisena perhetyöntekijä Marjukka Luoma.