kerholaiset kulkevat metsäpolulla

Lapsi on ilo!

Jokainen lapsi on tärkeä omana itsenään ja osana ryhmää. Kehumme, kiitämme ja kannustamme lasta sekä kiinnitämme huomiota lapsen vahvuuksiin. Tavoitteenamme on tukea lapsen kehitystä kokonaisvaltaisesti.

Kerhopäivät sisältävät mm. ulkoilua, hartauden, eväshetken, vapaata ja ohjattua leikkiä, kädentaitoja ja musisointia.

Hartaudessa kynttilän syttyessä hiljennytään hetkeksi yhdessä. Kirkkovuoden juhlat ja raamatunkertomukset tulevat tutuiksi. Päiväkerhossa kristillinen kasvatus näkyy ja kuuluu monin lapsen iän huomioivin tavoin lauluissa, kerhorukouksessa, raamatunkertomuksissa, toisten arvostamisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Päiväkerho tukee kotien kristillistä kasvatusta ja vastauksia lasten kysymyksiin voidaan miettiä myös yhdessä vanhempien kanssa.

Ryhmissä syntyvät ystävyyssuhteet ovat lapselle tärkeitä. Päiväkerhossa opetellaan toimimaan yhdessä, ymmärtämään toisia ihmisiä ja ympäröivää maailmaa. Tavoitteena on tarjota lapselle ilon ja onnistumisen kokemuksia. Päiväkerho on lapselle turvallinen kasvu- ja leikkiympäristö.

Päiväkerhot kaudella 2021-2022

Mankkaan seurakuntakoti, Mankkaantie 2-4 B, 2.krs

1v 10 kk-3 v (max 8 lasta)

Ti, to klo 9-11

3-5v (max 12-14 lasta)
Ma klo 12.30-15.30 ja Ke, pe klo 9-12

Kauden aikana ryhmistä vapautuvia paikkoja voit tiedustella lastenohjaajilta: sari.hakki@evl.fi ja anna-kaisa.puranen@evl.fi

Päiväkerhomme ovat maksuttomia.

Ota yhteyttä

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Tapiolan seurakunta
Mankkaantie 2–4
02180 Espoo

Yhteistyö yhteiskunnan varhaiskasvatuksen kanssa, päiväkerhot, laaja-alainen perhetyö.

Parisuhteen palikat parisuhdemenetelmä, Gordonin Toimiva Perhe-ohjelma, Erosta eteenpäi, Kriton, Tarinoiden maa -ohjaaja.
 

Lastenohjaaja
Tapiolan seurakunta
Mankkaantie 2–4
02180 Espoo

Mankaan seurakuntakoti

Lastenohjaaja
Tapiolan seurakunta
Mankkaantie 2–4 A
02180 Espoo