Tapiolan seurakunnan päiväkerhot

Päiväkerhot ovat kirkon varhaiskasvatusta 2-5-vuotiaille lapsille.

Kerhopäivään kuuluu monenlaista mukavaa toimintaa, ulkoilua, ohjattua ja vapaata leikkiä sekä musisointia. Kerhoja pitävät ammattitaitoiset ohjaajat, jotka suunnittelevat monipuolista toimintaa myös yhdessä lasten kanssa heidän toiveitaan ja ajatuksiaan kuunnellen. Ryhmät täytetään ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan.

Tapiolan seurakunnan päiväkerhot ovat täynnä. Vapautuvia paikkoja voi tiedustella Saara Latvalalta.

Kerhopisteet 2018-19:

  • Tapiolan kirkko, Kirkkopolku 6.
  • Mankaan seurakuntakoti, Mankkaantie 2 B.
Päiväkerholaiset metsäretkellä.
Päiväkerholaiset metsäretkellä.

Lapsi on ilo!

Jokainen lapsi on tärkeä omana itsenään ja osana ryhmää. Kehumme, kiitämme ja kannustamme lasta sekä kiinnitämme huomiota lapsen vahvuuksiin. Tavoitteenamme on tukea lapsen kehitystä kokonaisvaltaisesti.

Alkupiirissä kynttilän syttyessä hiljennytään hetkeksi yhdessä. Kirkkovuoden juhlat ja raamatunkertomukset tulevat tutuiksi. Päiväkerhossa kristillinen kasvatus näkyy ja kuuluu monin lapsen iän huomioivin tavoin lauluissa, kerhorukouksessa, raamatunkertomuksissa, toisten arvostamisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Päiväkerho tukee kotien kristillistä kasvatusta ja vastauksia lasten kysymyksiin voidaan miettiä myös yhdessä vanhempien kanssa.

Ryhmissä syntyvät ystävyyssuhteet ovat lapselle tärkeitä. Päiväkerhossa opetellaan toimimaan yhdessä, ymmärtämään toisia ihmisiä ja ympäröivää maailmaa. Tavoitteena on tarjota lapselle ilon ja onnistumisen kokemuksia. Päiväkerho on lapselle turvallinen kasvu- ja leikkiympäristö.

Kerhopäivät sisältävät ulkoilua, alkupiirin, eväshetken, vapaata ja ohjattua leikkiä, askartelua, satuja, laulua ja soittoa.

 

Perhetyöntekijä
Tapiolan seurakunta
09 8050 4458
Kirkkopolku 6
02100 Espoo

Sijaisena 31.7.2019 asti.