Päiväkerholaiset metsäretkellä.
Päiväkerholaiset metsäretkellä.

Tapiolan päiväkerhot
2018-19

Päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 2–5-vuotiaille lapsille. Ryhmät täytetään ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan. Etusijalla ovat jo kerhossa olevat lapset ja seurakunnan jäsenet. Kerhoajat ovat pääosin aamupäivisin 9-12.  Mikäli perhe toivoo neljää kerhokertaa, sijoittuu yksi niistä iltapäivään.

Päiväkerhoryhmät ovat täynnä. Vapautuvia paikkoja voi tiedustella Kirsti Nyyssölältä.

Kerhopaikat

  • Tapiolan kirkko, Kirkkopolku 6
  • Mankkaan seurakuntakoti, Mankkaantie 2-4 b, 2 krs.

Lapsi on ilo!

Päiväkerhoja ohjaavat ammattitaitoiset ohjaajat, jotka suunnittelevat monipuolista toimintaa myös yhdessä lasten kanssa. Jokainen lapsi on tärkeä omana itsenään ja osana ryhmää. Kehumme, kiitämme ja kannustamme lasta sekä kiinnitämme huomiota lapsen vahvuuksiin. Tavoitteenamme on tukea lapsen kehitystä kokonaisvaltaisesti.

Alkupiirissä kynttilän syttyessä hiljennytään hetkeksi yhdessä. Kirkkovuoden juhlat ja raamatunkertomukset tulevat tutuiksi. Päiväkerhossa kristillinen kasvatus näkyy ja kuuluu monin lapsen iän huomioivin tavoin lauluissa, kerhorukouksessa, raamatunkertomuksissa, toisten arvostamisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Päiväkerho tukee kotien kristillistä kasvatusta ja vastauksia lasten kysymyksiin voidaan miettiä myös yhdessä vanhempien kanssa.

Ryhmissä syntyvät ystävyyssuhteet ovat lapselle tärkeitä. Päiväkerhossa opetellaan toimimaan yhdessä, ymmärtämään toisia ihmisiä ja ympäröivää maailmaa. Päiväkerho on lapselle turvallinen kasvu- ja leikkiympäristö.

Kerhopäivät sisältävät ulkoilua, alkupiirin, eväshetken, vapaata ja ohjattua leikkiä, askartelua, satuja, laulua ja soittoa.

Lapsityön ohjaaja
Tapiolan seurakunta
09 8050 4459
Kirkkopolku 6
02100 Espoo

Vastuualue: Päivä- sekä iltapäiväkerhotyö

Perhetyöntekijä
Tapiolan seurakunta
Kirkkopolku 6
02100 Espoo