Kansainvälisyys

Tapiolan seurakunta vaikuttaa kansainvälisesti niin Tapiolan alueella kuin maailmallakin. Lähde tekemään hyvää Kansainvälisen vastuun ryhmään. Lisää tietoa alasivulla Kansainvälisen vastuun ryhmä.

Lähetys Tapiolassa

Espoon seurakunnat tekevät ja tukevat lähetystyötä maailmalla. Työtä varten on solmittu yhteistyösopimuksia kirkkomme eri lähetysjärjestöjen kanssa. Lisäksi tai vaihtoehtoisesti tuetaan tiettyä työtä tai sovittuja hankkeita kohdemaassa. Tapiolassa toimivia lähetys- ja rukouspiirejä löydät alasivulta.

Tapiolan seurakunnan lähetysblogia pääset lukemaan tästä linkistä.

Tapiolan seurakunta tukee raamattutyötä Intiassa, koulutusta Bangladeshissä, työtä maasaiden keskuudessa sekä kristillisten radio-ohjelmien tuottamista Fulani-heimolle ja Suomen Lähetysseuran kohteet.

Seurakunnan nimikkolähtit Nummelat toimivat Japanissa.

Neulo nuttu vauvalle Etiopiassa

Mikä olisikaan hauskempi tapa välittää Jumalan rakkautta, kuin neuloa helppo ja vaivattomasti ohjeistettu nuttu lämmittämään Etiopian vastasyntyneitä?
Nutun neulominen sopii niin vasta-alkajille kuin edistyneemmille, sekä tytöille että pojille.

Etiopialaisen uskomuksen mukaan vauvan syntymään ei tule valmistautua esim. hankkimalla vaatteita hänelle etukäteen, ettei vastasyntyneelle tapahtuisi jotain pahaa. Niinpä mitään ei ole valmiina vastasyntyneelle. Suomalaiset lähetystyöntekijät ideoivat nutun, jolla houkutellaan äitejä sairaalaan turvalliseen ja hygieeniseen ympäristöön synnyttämään –  ja nutun saa "äitiyspakkauksena" mukaan kotimajaan.

Valmiin nutun voi tuoda Tapiolan kirkolle. Toimitamme valmiit nutut oikeaan osoitteeseen. Tapiolan kirkolta saa myös lankoja nutun valmistamiseen.

Lisäinfoa nuttuprojektin sivuilla www.nuttu.info

Lähetyssihteeri
Tapiolan seurakunta
09 80504427
Kirkkopolku 6
02100 Espoo

Vastuualue: Lähetystyö

Seurakuntapastori, kansainvälisyys
Tapiolan seurakunta
Kirkkopolku 6
02100 Espoo

Jäsenyys tiimin esimies, kansainvälisyys

Lisätietoja: Pappina Tapiolan seurakunnassa syksystä 2017.