Suvelan kappeli

Tervetuloa Suvelan kappelille!

Suvelan kappeli tunnetaan vireästä, elämänmakuisesta ja monipuolisesta toiminnastaan. Vasemmalta löytyvistä alasivuista pääset tutustumaan kaikkeen, mitä tällä hetkellä teemme Suvelassa.

Kahden kilometrin säteellä kappelista asuu noin 25.000 henkeä. Seurakuntalaiset ja työntekijät luovat rakastavan hyväksyvän yhteisön, joka on kävijöidensä näköinen. Siihen saa liittyä omine elämänkysymyksineen ja halutessaan - uskonkysymyksineen.

Kappelilla on joka sunnuntai klo 15 loma-aikaa lukuun ottamatta messu tai jokin muu tilaisuus. Tiloissa kokoontuu viikoittain lukuisia ryhmiä vauvasta vaariin; esimerkiksi vauvakerho, seurakunnan muskarit, perhekerhoja, kouluikäisten kerhoja, nuorten Lujakallio-iltoja, käsityö-, rukous- ja diakoniapiirejä, eläkeläiskerhoja ja paljon muuta.

Uuden kappelin arkkitehtisuunnittelusta vastasi Arkkitehtitoimisto OOPEAA Oy. Rakennuksen suunnittelussa tavoitteena oli luoda helposti lähestyttävä, kaikille avoin yhteinen tila. Rakennus pääsi kolmannelle sijalle arkkitehtuurin Finlandia palkintokilpailussa 2016, ja on saanut erityistä huomiota kansainvälisillä arkkitehtuurin foorumeilla. Kappelimme on myös esteetön, josta meidät on niin ikään palkittu.

Samassa kiinteistössä toimii myös Espoon kaupungin asukaspuisto

Onko sinulla aikaa?

Haluaisitko olla aulakahvion päivystäjä tai tulla avuksi ikäihmisille tai yksinhuoltajille? Haluaisitko ohjata kerhoa koululaisille? Soitatko jotain instrumenttia? Laulatko? Etsimme "työtovereita", jotka haluaisivat tarjota omaa aikaansa hyvän tekemiseen, erilaisia hyviä tyyppejä erilaisiin tehtäviin Suvelaan.

Ota yhteyttä: Annaan tai Mariin, 050 358 1073.

Suvelan kappeli, Kirstintie 24, 02760 Espoo, p. 050 3581073

Ota yhteyttä

Anna Lintunen
Vahtimestari
Suvelan kappeli
Tuomiokirkkoseurakunta
Kirstintie 24
02760 Espoo

Ota yhteyttä

Marja Malvaranta
Seurakuntapastori
Suvelan kappeli
Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3915
Kirstintie 24
02760 Espoo