Ystäväpiiri teamsissa

ti 9.3. kello 12.00

Olisiko eYstäväpiiri-ryhmä sinun juttusi? Aloitamme senioreille suunnatun eYstäväpiiri-ryhmän verkossa tiistaina 9.3. klo 12.00-13.30. Pienryhmän tarkoituksena on lievittää ja ennaltaehkäistä yksinäisyyttä sekä tukea osallistujien ystävystymistä.

Vanhustyön keskusliiton kehittämässä Ystäväpiiri-ryhmässä tapaat toisia, jotka haluavat tutustua uusiin ihmisiin ja joita yksinäisyys on koskettanut. Alkavaa ryhmää ohjaavat koulutetut Ystäväpiiri-ohjaajat.

Verkossa kokoontuvaan eYstäväpiiri-ryhmään osallistuu enintään 6 henkilöä, ja se kokoontuu viikoittain 12 kertaa kolmen kuukauden aikana. 

Ryhmässä pärjäät arjen digitaidoilla, ja tarvitset osallistumista varten tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jolla voi muodostaa videopuhelun. Ohjaajat opastavat mielellään.

Ryhmään täytyy ilmoittautua etukäteen. Ohjaajat keskustelevat kanssasi ennen ryhmän alkamista.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot 8.3.2021 mennessä:

Ystäväpiiriohjaajat

Anne Solomko, puh. 045 6499824

Virve Soini, puh. 050 5498695

Yhteistyössä  

Ota rohkeasti yhteyttä!

Paastonajan arkiretriitti verkossa

Arkiretriitti on viiden viikon yhteinen vaellus läpi paastonajan kohti pääsiäisen riemua.

Kukin osallistuja hiljentyy päivittäin itsenäisesti annettujen Raamatun tekstien äärellä. Viikottain kokoonnumme yhteen jakamaan kokemaamme, oivalluksiamme ja tuntemuksiamme. Arkiretriitissä ei keskustella eikä kommentoida toisten kertomaa vaan hiljennytään kohtaamaan toisemme ja itsemme erilaisina samojen tekstien äärellä. Kunkin yksilöllisestä matkasta tulee näin jaettuna yhteinen matka.

Kokoonnumme 1.–29.3. verkkoon Teams-ohjelmalla ma klo 14.30–16, jakamaan kokemaamme.

Ilmoittautumiset: tarja.valtonen@kolumbus.fi 19.2. mennessä.

Jos Teams ei ole sinulle tuttu, ota yhteyttä: marja.jauhiainen@evl.fi, 040 531 1029. Ryhmään mahtuu 8.