Muutoksia toiminnassa koronaviruksen vuoksi

Hallituksen ja kirkkomme piispojen antamien ohjeiden mukaisesti kaikki kokoava toiminta seurakunnan tiloista on peruttu, myös kappelimessut, ajalla 16.3.-31.5. Myös rippikoulukokoontumiset siirtyvät. Näin haluamme suojella riskiryhmiä ja ehkäistä koronavirusepidemian leviämistä.

Seurakunnan työntekijät ovat tavattavissa keskusteluja varten. Toimitukset järjestetään normaalisti ja diakoniatyö auttaa myös toimintatauon aikana. Espoon tuomiokirkko on kesällä avoinna ma-su klo 10-17 hiljentymistä ja tutustumista varten, paitsi tilaisuuksien aikana.

Huomio!  Kokoontumiskielto koskee myös Unelman kammaria, joten se on suljettuna toistaiseksi. Lahjoitustavaroita ei voi tuoda tällä hetkellä Unelman kammariin.

Unelman kammari -kirpputori ja kahvila

Kaiken kansan kohtaamispaikka!

Kirpputori ja kahvila. Tule edullisille ostoksille ja juomaan kupponen kuumaa. Avoinna ma klo 11-15 ja to klo 10-17, hartaus joka kuukauden 1. torstai klo 11.30. Otamme vastaan hyväkuntoisia, puhtaita vaatteita ja leluja sekä kodin pientavaraa. Tuotto Yhteisvastuukeräykselle. Huom. Unelman kammari on suljettuna toistaiseksi. Lahjoitustavaroita ei voi tuoda tällä hetkellä Unelman kammariin.

Käsityöpiirit kokoontuvat maanantaisin klo 15-17 ja torstaisin klo 17-19. Tule mukaan tekemään käsitöitä ja samalla jakamaan ajatuksia. Yhdessä mukavampi!

Unelman kammari, Kaivomestarinkatu 8, 02770 Espoo

Unelman kammarin lohtuhuivi-illat

Unelman kammarissa pidetään lohtuhuivi-iltoja taas, kun koronatilanne antaa myöten. Tule tekemään kanssamme lohtuhuiveja, joita jaetaan sureville. Istutaan yhdessä, neulotaan tai virkataan, jutellaan ja juodaan iltateetä. Lankaa saat paikan päältä. Korttejakin voi askarrella lohtuhuivien liitteeksi.

Tervetuloa mukaan!

Espoon tuomiokirkkoseurakunnan verkkosivujen Unelman kammari -kirpputorin sivu

Ota yhteyttä

Diakonissa
Suvelan kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3610
Kirstintie 24
02760 Espoo

Vastuualue: Unelman kammari-kirpputori. Asiakastyö Suvelan kappelin alueella ja Espoon keskuksessa.