Aikuisten toiminta Laaksolahden kappelissa

HUOM! Seurakuntamme kaikki kokoava toiminta on toistaiseksi tauolla. Tämä koskee siis ehtoollishartauksia, ryhmiä ja kerhoja, gospel-lattareita ja konserttisarjaa. Kyseessä on korona-viruksen leviämistä ehkäisevä ja heikoimpia riskiryhmiä suojeleva varotoimenpide. Seurakunnan työntekijät ovat tavoittevissa puhelimitse. Mutta samassa Jeesus jo puhui heille: "Pysykää rauhallisina, minä tässä olen. Älkää pelätkö." (Matt. 14:27)

Aikuisten lauluryhmä harjoittelee Laaksolahden kappelilla ja esiintyy lähinnä Viherlaaksolahden alueen tilaisuuksissa ja hoivakodeissa. Ohjelmistoon kuuluu mm. gospelmusiikkia ja vanhoja hengellisiä lauluja. Lämpimästi tervetuloa mukaan. Ohjaaja: Kari Jutila, p. 041 439 0127. Lauluryhmän harjoitukset parillisten viikkojen keskiviikot klo 18.

Keskusteleva konserttisarja Laulu & laulun tarina kappelilla noin kerran kuukaudessa. Katso ajankohtaiset tiedot: Laulu & laulun tarina ja Laulun tarinan Facebook-sivu.

Rauhaa ja syvyyttä-ehtoollishetket kappelissa kerran kuukaudessa. Ks. Messut -sivu.

Gospel-lattarit  maanantaisin 13.1. alkaen klo 18 ja 19. Taivaallisia tanssitunteja tavallisille naisille latinogospelin tahtiin! Merengue, salsa, chacha, samba, reggaeton, jive...  Alku- ja loppurukous. Mukaan vesipullo, sisäliikuntavaatteet ja -jalkineet. Hinta: 5 € / kerta (maksetaan ennen tunnin alkua paikan päällä). Ei ennakkoilmoittautumisia. Ohjaajana Virpi Nyman, lisätietoja p. 040 729 3262. Ks. lisää: Gospel-lattarit

Israelilaista tanssia Raamatun teksteihin. Tanssiryhmällä avoimet harjoitukset syksyisin ja keväisin. Tule mukaan rukoilemaan ja ylistämään Jumalaa tanssin keinoin. Kysy lisää: Helene Taal, p. 050 384 8981.

Eläkeläiskerho parillisten viikkojen maanantaisin klo 13-14.30. Ohjaaja: Lahjamarjatta Korhonen.

 

Laaksolahden kappelin alttariteoksessa lentää lintu.
Laaksolahden kappelin alttariteoksessa lentää lintu.
Suntio
Laaksolahden kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
Aulapalvelut Kiinteistöpalvelut Viestintäpalvelut
Ylänkötie 16
02730 Espoo

Vastuualue: Laaksolahden kappeli