Tervetuloa rippikouluun!

Rippikoulu on kirkon kasteopetusta eli kyseessä on matka ihmiselämän tärkeimpien asioiden äärelle. Rippikoulun kokonaistuntimäärä on 80 tuntia ja käsiteltävinä aiheina ovat mm. Jumala, elämän tarkoitus, ihmissuhteet, rakkaus, elämän arvot, Jeesus, elämä ja kuolema, Pyhä Henki, Raamattu.

Ripari ei ole vain viikon leiri, vaan se koostuu useista kokoontumisista myös ennen leirijaksoa ja sen jälkeen. Ripari on monenlaista yhdessä tekemistä ja olemista elämän suurten kysymysten äärellä, uskon ja rukouksen hengessä.

Rippikoulu on puolen vuoden jakso elämästä, usein hauska ja opettavainen kokemus. Rippikoulu käydään vain kerran elämässä, varaathan siihen riittävästi aikaa! Riparin onnistuminen on paljon kiinni myös omasta asenteesta. Lähde positiivisin ja avoimin mielin katsomaan, mitä kaikkea rippikoulu tuo mukanaan!

 

 

Lisätietoja Olarin seurakunnan rippikouluista löydät nettisivuilta

riparit.chapple.fi.

 

Muita lisätietosivuja:
Espoon seurakuntien yhteiset rippikouluverkkosivut www.espoonriparit.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä 

Suomen evankelisluterilaisen kirkon http://www.ripari.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä-sivut.

Tässä vielä pari tärkeää linkkiä, jos nuorella on koulussa oppimisen haasteitaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai rippikouluun osallistumiseen tarvitaan muuta tukeaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Nuoret pelaavat palloa nurmikolla.
Kuva: Jani Laukkanen

Ota yhteyttä

Seurakuntasihteeri
Olarin seurakunta
Rälssitilankuja 1
02200 Espoo
Seurakuntapastori
Olarin seurakunta
Rälssitilankuja 1
02200 Espoo