Aikuisten tapahtumat ja tilaisuudet

Kappelin weppisivujen etusivulle avautuvalla facebook-sivulla runsaasti ajankohtaista tietoa toiminnastamme.

Auroran kappelin kokoava toiminta on heinäkuun kesätauolla, jolloin myös kappeli on kiinni.

Koulun aloittavien siunauskirkko 4.8. klo 18. Past. Kirsi-Marja Isotalo. Pientä tarjoilua. Ekaluokkalaiset saavat Lasten Raamatun. Tervetuloa!

Cafe Aurora elokuussa ti ja ke klo 10-14.

Raamattu- ja rukouspiiri ti  klo 18.30-20.30.

Rukouspiiri  ke klo 18.00-20.00.

Ikonipiirit, tied. vapaista paikoista ikonimaalauksen opettaja Tarja Rae, tarja.rae@gmail.com.i

AA-kerho Vintti pe  klo 18. Tied. Mikko p. 040 555 8216

Runopiiri tied. Eeva Luoto p. 0400 964223.

Gospelriders on kristillinen moottoripyöräkerho. Katso lisää tietoa sen toiminnasta tästä: Gospel Riders Espoo. Tied. Tapio Kyllönen p. 0400 892 801. tapio.kyllonen@gospelriders.fi.

Auroran välittävät aikuiset. Tule mukaan Nuokun jatkojen järjestely- ja katupartiointitoimintaan alueen nuorten tukemiseksi. Tied. pirkkotaipale@gmail.com tai facebookissa tästä. 

Café Aurora
Kahvilaemäntiemme hoitama kohtauspaikka kahvila Café Aurora on auki ma-pe klo 10-14. Kesä-aukiolo: elokuussa ti ja ke klo 10-14. Tarjolla: Kahvia, makeaa ja suolaista  purtavaa, salaattibaari, Hesari, ym. lehtiä, netti, kirjasto, hyvää juttuseuraa. Tervetuloa!

Ystävyysseurakuntatoiminta
Auroran kappelin ystävyysseurakunta on Vienan Kemin seurakunta. Auroran kappelilla toimii tukiryhmä, jonka vetäjänä on Pirkko Taipale, pirkkotaipale@gmail.com. Tule mukaan!

Olemme toteuttaneet mm. seurakuntavierailuja, järjestäneet myyjäisiä ja tapahtumia ystävyysseurakuntamme työn tukemiseen. Keräämme parastaikaa Kirkkorahastoa uuden toimitilan hankkimiseksi Vienan Kemin seurakunnalle.

Risteily Valamo, Kizhi, Petroskoi 18.-23.8.2019. Tuotto kirkkorahastoon. Tied. Hannu Mäenpää p. 040 5130861

Nettikirppis
Nettikirppis on avattu. Syyskaudella keräämme varoja Vienan Kemin kirkkorahastoon ja kevätkaudella Yhteisvastuukeräykseen. Liity jäseneksi ja pistä tavara kiertoon hyvän asian puolesta. Lue lisää: Auroran kappelin nettikirppis

Talkootori.  Auttajien ja autettavien kohtauspaikka Cafe Aurorassa. Voit Talkootori-kansioon ilmoittautua tekijäksi tai etsiä terpeisiisi sopivia tekijöitä. Toiminta käynnistyy 1.2. alk.

Kappelipuoti
Kappelipuoti on avoinna kappelin aukioloaikoina ja toimii pääasiassa itsepalveluperiaatteella. Vahtimestarit toimivat kassoina.

  • Myymme  ELY-tuotteita Vienan Kemin seurakunnan  työn tukemiseen.

  • Ostamalla tuet Sanansaattajien medialähetystyötä erityisesti Hanna-työn kautta.  Cafe Aurorassa kansio, jossa voit myös tutustua Hannatyöhön.

  • Yhteisvastuutuotteita, käsitöitä, kortteja runsaasti em. kohteitten tukemiseen.

  • Myymme myös Auroran kappelin historiikkia ym. Espoon Perinneseuran  kirjoja http://espoonperinneseura.net/.
  • Käy sivuillamme: http://www.aurorankappeli.fi/ tai Facebook: Auroran kappeli
Kappelilounas ma ja to klo 11-13