Pöhinää perheessä - retket, leirit ja tapahtumat Espoon seurakunnissa

Perhe-elämä on ihanaa, mutta ei suinkaan ongelmatonta. On kiirettä, päällekkäin meneviä harrastuksia ja työvelvoitteita, haasteita työssä ja koulussa ja niistä koituvia ristiriitoja, jotka heijastuvat perheeseen. Aina yhdessä olo ei ole ongelmatonta, ja lopulta voi käydä niin, että kielteiset tunteet ja toimintatavat saavat vallan.

Espoon seurakunnat tarjoavat perheille monenlaisia tapahtumia, leirejä ja retkiä, joissa perhe voi touhuta yhdessä ja vahvistaa näin keskinäisiä siteitään. On perheleirejä, liikunnallisia sekä isovanhemmat-lapsenlapset -leirejä, tukea uuteen elämänvaiheeseen, kun parista tulee perhe ensimmäisen lapsen syntyessä, myönteistä kasvatusotetta ja murrosikäisen ymmärtämistä tukevia kursseja, yksinhuoltajien iltoja ja retkiä ja monenlaista muuta.

Seuraa sivujamme ja seurakuntien sosiaalista mediaa, joissa jaamme tietoa tulevista tapahtumista. Alla olevasta Espoon seurakuntien perhetyön tapahtumat, kurssit ja leirit -listasta löydät lähimmät tapahtumat.

Elämä perheessä ei aina suju selkeiden suunnitelmien mukaan.
Elämä perheessä ei aina suju selkeiden suunnitelmien mukaan.

Ilmoittautuminen on uudistunut ja vaatii rekisteröitymisen!

Ilmoittautuaksesi klikkaa ilmoittautumislomake -linkkiä.
Valitse: Ei vielä tiliä? Rekisteröidy tästä >>
Rekisteröityminen vaatii sähköisen tunnistautumisen esim. verkkopankkitunnuksilla 

 

Isovanhempien ja lastenlasten yhteinen leiri Hvittorpissa 27.-28.11.2021

Hei mummit, mummot, ukit, taatat, vaarit ja tietysti ne teidän ”silmäteränne!” Tulkaa viettämään mukavaa aikaa yhteiselle leirille!

Leikimme, laulamme, ulkoilemme sekä teemme jouluisia askarteluja. Saamme myös viettää yhdessä ensimmäisen adventin perhemessun. Isovanhemmille myös omaa ohjelmaa. 

Leirin hinta: 40 € aikuiselta ja lapset 20 €. (3-14v.).

Ilmoittautumiset verkkolinkin kautta 3.11.2021 asti. Linkin löydät alta!

Lisätiedot: perhetyönohjaaja Kirsi Kanerva, p. 050 5110165 tai kirsi.kanerva@evl.fi 

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta!

_______________________________________________________

 

Äitilomanen 14.-16.1.2022.   
Ilon ihmettelyä!

Viikonlopun aikana voit omien voimavarojesi ja mielenkiintosi mukaan osallistua ohjelmaan, joka sisältää erilaisia mahdollisuuksia lepoon, tunteisiin, ihmissuhteisiin, Jumalaan, liikuntaan, kehoon, ruokailuun, saunomiseen, ulkoiluun, musiikkiin, hiljentymiseen. Mahdollisuus sielunhoitoon ja esirukoukseen.

Mukana mm. Marja Malvaranta, Mia Blomstedt, Miia Korttila, Kirsi Kanerva ja Outi Wenell.

Osallistuminen mahdollista perjantai-illasta (50€) TAI lauantaiaamusta (40€) sunnuntailounaaseen (hinta sisältää ohjelman, ruokailut ja majoittumisen omilla liinavaatteilla ja omilla kyydeillä).

Ilmoittautuminen ajalla 1.-23.12.2021 >ILMOITTAUTUMISLOMAKE< 

Tiedustelut perhetyönohjaaja outi.wenell@evl.fi  tai p. 040 5474 146.