Pöhinää perheessä

Perhe-elämä on ihanaa, mutta ei suinkaan ongelmatonta. On kiirettä, päällekkäin meneviä harrastuksia ja työvelvoitteita, haasteita työssä ja koulussa ja niistä koituvia ristiriitoja, jotka heijastuvat perheeseen. Aina yhdessä olo ei ole ongelmatonta, ja lopulta voi käydä niin, että kielteiset tunteet ja toimintatavat saavat vallan.

Espoon seurakunnat tarjoavat perheille monenlaisia tapahtumia, leirejä ja retkiä, joissa perhe voi touhuta yhdessä ja vahvistaa näin keskinäisiä siteitään. On perheleirejä, liikunnallisia sekä isovanhemmat-lapsenlapset -leirejä, tukea uuteen elämänvaiheeseen, kun parista tulee perhe ensimmäisen lapsen syntyessä, myönteistä kasvatusotetta ja murrosikäisen ymmärtämistä tukevia kursseja, yksinhuoltajien iltoja ja retkiä ja monenlaista muuta.

Seuraa sivujamme ja seurakuntien sosiaalista mediaa, joissa jaamme tietoa tulevista tapahtumista. Alla olevasta Espoon seurakuntien perhetyön tapahtumat, kurssit ja leirit -listasta löydät lähimmät tapahtumat.

Elämä perheessä ei aina suju selkeiden suunnitelmien mukaan.
Elämä perheessä ei aina suju selkeiden suunnitelmien mukaan.

Ilmoittautuminen on uudistunut ja vaatii rekisteröitymisen!

Ilmoittautuaksesi klikkaa ilmoittautumislomake -linkkiä.
Valitse: Ei vielä tiliä? Rekisteröidy tästä >>
Rekisteröityminen vaatii sähköisen tunnistautumisen esim. verkkopankkitunnuksilla 

 

Äitilomanen - Ilon ihmettelyä  15.-17.1.2021 Hvittorp

Viikonloppulomanen äideille, jotka kaipaavat elämään ilon hippusia, isompia tai pienempiä.

Viikonlopun aikana voit omien voimavarojesi ja mielenkiintosi mukaan osallistua ohjelmaan, joka sisältää erilaisia mahdollisuuksia lepoon, tunteisiin, ihmissuhteisiin, Jumalaan, liikuntaan, kehoon, ruokailuun, saunomiseen, ulkoiluun, musiikkiin, hiljentymiseen. Mahdollisuus sielunhoitoon ja esirukoukseen. Mukana Marja Malvaranta, Mia Blomstedt ja Outi Wenell.

Osallistuminen mahdollista perjantai-illasta (50€) TAI lauantaiaamusta (40€) sunnuntailounaaseen (hinta sisältää ohjelman, ruokailut ja majoittumisen omilla liinavaatteilla ja omilla kyydeillä).

Noudatamme terveysviranomaisten ja Espoon seurakuntien valmiusryhmän antamia ohjeita toiminnan suhteen. Leiri toteutuu, mikäli se näiden ohjeiden mukaan on mahdollista.

Ilmoittautuminen verkkolomakkeen kautta   
1.12.2020-3.1.2021   
< ILMOITTAUTUMISLOMAKE >  

Tiedustelut perhetyönohjaaja outi.wenell@evl.fi  tai   
puh. 040 5474146

____________________________________________________________

Perheleiri Velskolassa

Iloista yhdessäoloa ja mukavaa tekemistä koko perheelle 30.10.–1.11.
Hinta aikuisilta 35 e, lapsilta 15 e ja alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.

Etusijalla Olarin seurakunnan alueella asuvilla perheillä. Lisätietoja: mia.silvola@evl.fi, 050 576 4891.

Ilmoittautuminen 7.–30.9.: ILMOITTAUTUMISLOMAKE