Hyvää alkusyksyä

Sanoma armosta ja toivosta pysyy kaikkien muutosten keskellä. Kesän aikana saimme kaikki rippikoulut pidettyä, järjestimme toimintaa Laajalahteen sekä kastoimme, vihimme ja toimitimme hautajaisia. Lasten päiväkerhot ja muskarit ovat  käynnistyneet ja muu toiminta avautuu vähitellen. Toivon, että myös te seurakuntalaiset pidette edelleen yhteyttä toisiinne. Minulle itselleni on tärkeää muistaa myös heitä, jotka elävät eri puolilla maailmaa ihan erilaisessa tilanteessa kuin me suomalaiset.

Lisätietoa toiminnastamme ja sen mahdollisista muutoksista ja lisäyksistä verkkosivuilta: espoonseurakunnat.fi. tai vahtimestarin numerosta p. 09 8050 4460 tai päivystävän papin numerosta 09 8050 4900. Papin kanssa voit keskustella myös muista mielessäsi olevista asioita. 
Diakoniatyöntekijän tavoitat numerosta 09 8050 4400 ma-to klo 9–11 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen diakonia.tapiola@evl.fi

Me työntekijät kuulemme mieluusti  ajatuksiasi. Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät seurakunnan sivujen päävalikosta. Samoin keskustelua voidaan käydä facebook-sivullammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai voit lähettää viestisi sähköpostitse osoitteeseen tapiolanseurakunta(at)evl.fi. Nuoret kutsumme mukaan ideointiin heidän omille sivuilleen paheksuvakirahvi.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Siunausta päivääsi

Päivi Linnoinen
Kirkkoherra

p. 050 379 9038

Tapiolan kirkkoherra Päivi Linnoinen hymyilee keväisen luonnon keskellä.
Tapiolan seurakunnan kirkkoherra Päivi Linnoinen.

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Tapiolan seurakunta
09 8050 4450
Mankkaantie 2–4 A
02180 Espoo