Tapiolan kirkkoherran tervehdys

Tulkoon rauha ja totuus

Odotan joka kerran kirkkoon tullessani, että saisin mukaani yhden uuden ajatuksen tai uuden näkökulman. Odotan, että kirkossa puhutaan ja kirkko puhuu merkityksellisistä asioista, sellaisista, jotka kantavat ja antavat voimaa. Uskon kannalta yksi merkityksellisin asia on, ettei kaikki ole siinä, mitä näemme. On minua suurempi maailma, jonka salaisuudet Jumala tuntee. Hänen valtakuntansa keskeisiä arvoja ovat rauha ja totuus. Niistä voi saada kirkossa maistiaisia. 

Rukous ja taistelu hyvän puolesta ovat aina kuuluneet seurakunnan olemukseen. Tapiolan seurakunnan Facebook-sivulla voit pysähtyä hetkeksi vaikkapa päivärukoukseen ja Tapiolan kirkko on auki aamusta iltaan pientä piipahtamista tai muita kokoontumisia varten. Sunnuntain messu klo 10 on seurakuntaelämämme voimavara ja kohtaamispaikka. Messun jälkeen on mahdollisuus rupatella kirkkokahveilla. 

Tapiolan seurakunta on osa maailmaanlaajaa kirkkoa ja meille maailmanlaajat asiat ovat meille tärkeitä. Meillä kokoontuu monia kansainvälisiä ryhmiä ja panostamme lähetystyöhön ja kansainväliseen diakoniaan.  Kahvila Valossa juomme kahvia hyvän puolesta eli keräämme kahvirahan Kirkon Ulkomaanavulle ja kirkon lähetysjärjestöille. 

Tarkempia tietoja seurakunnastamme löydät verkkosivuiltamme: espoonseurakunnat.fi,  vahtimestarin numerosta p. 09 8050 4460 tai päivystävän papin numerosta 09 8050 4900. Papin kanssa voit keskustella myös muista mielessäsi olevista asioita. 
Diakoniatyöntekijän tavoitat numerosta 09 8050 4400 tiistaina ja torstaina klo 9–11 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen diakonia.tapiola@evl.fi tai ottamalla heihin suoraan yhteyttä. 

Me työntekijät kuulemme mieluusti  ajatuksiasi. Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät seurakunnan sivujen päävalikosta. Samoin keskustelua voidaan käydä facebook-sivullammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai voit lähettää viestisi sähköpostitse osoitteeseen tapiolanseurakunta(at)evl.fi. Nuoret kutsumme mukaan seurakuntamme elämään heidän omille sivuilleen paheksuvakirahvi.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Hyvän Jumalan siunausta ja valoa tähän päivään. 

Päivi Linnoinen
Kirkkoherra

 

Tapiolan kirkkoherra Päivi Linnoinen hymyilee keväisen luonnon keskellä.
Tapiolan seurakunnan kirkkoherra Päivi Linnoinen.

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Tapiolan seurakunta
Kirkkopolku 6
02110 Espoo