Hyvää adventin aikaa

Sanoma armosta ja toivosta pysyy kaikkien muutosten keskellä. Kokoava toiminta on koronan tähden tauolla tällä tietoa 20.12. asti, mutta rukous sydämissä jatkuu. Kärsivällisyyttä ja voimia tähän vaativaan aikaan. Otathan rohkeasti yhteyttä päivystävään pappiin tai diakoniatyöntekijään. Toivon, että myös te seurakuntalaiset soitatte edelleen toinen toisillenne tai pidettä muuten yhtä. Ajattelen, että adventista alkaneen joulupaaston aikana on hyvä muistaa myös heitä, jotka elävät eri puolilla maailmaa ihan erilaisessa tilanteessa kuin me suomalaiset.

Lisätietoa toiminnastamme ja sen mahdollisista muutoksista ja lisäyksistä verkkosivuilta: espoonseurakunnat.fi. tai vahtimestarin numerosta p. 09 8050 4460.

Jos sinulla on mielen päällä jotain askarruttavaa, voit ottaa yhteyttä  päivystävän pappiin p. 09 8050 4900 klo 9–21. Diakoniatyöntekijän tavoitat numerosta 09 8050 4400 ma-to klo 9–15.

Mitä sinä odotat seurakunnalta? Me työntekijät kuulemme mieluusti ideoitasi ja ajatuksiasi. Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät seurakunnan päävalikosta. Samoin keskustelua voidaan käydä facebook-sivullamme tai voit lähettää viestisi sähköpostitse osoitteeseen tapiolanseurakunta(at)evl.fi. Nuoret kutsumme mukaan heidän omille sivuilleen paheksuvakirahvi.fi.

Siunausta päivääsi.

Päivi Linnoinen
Kirkkoherra

Tapiolan kirkkoherra Päivi Linnoinen hymyilee keväisen luonnon keskellä.
Tapiolan seurakunnan kirkkoherra Päivi Linnoinen.

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Tapiolan seurakunta
09 8050 4450
Kirkkopolku 6
02100 Espoo