Tapiolan kirkkoherran tervehdys

Hyvää alkanutta vuotta 

Uusi vuosi on uusi mahdollisuus. Seurakunta on sitä varten, että jokaisen olisi helpompi elää tässä maailmassa. Tapiolan seurakunnan sosiaalisen median alustoilla voit pysähtyä hetkeksi vaikkapa päivarukoukseen ja Tapiolan kirkko on auki aamusta iltaan pientä piipahtamista tai muita kokoontumisia varten. Sunnuntain messu klo 10 seurakuntaelämämme voimavara ja kohtaamispaikka. 

Tapiolan seutakunta on osa maailmaanlaajaa kirkkoa. Se näkyy vaikkapa siten, että keräämme kirkolla kahvila-Valossa apua Kirkon Ulkomaanavun kautta Ukrainaan. Juomalla meillä kupin kahvia, tuet Ukrainaa tai yhteisvastuukeräystä.  

Tarkempia tietoja seurakunnastamme löydät verkkosivuiltamme: espoonseurakunnat.fi,  vahtimestarin numerosta p. 09 8050 4460 tai päivystävän papin numerosta 09 8050 4900. Papin kanssa voit keskustella myös muista mielessäsi olevista asioita. 
Diakoniatyöntekijän tavoitat numerosta 09 8050 4400 ma-to klo 9–11 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen diakonia.tapiola@evl.fi

Me työntekijät kuulemme mieluusti  ajatuksiasi. Työntekijöiden yhteystiedot löytyvät seurakunnan sivujen päävalikosta. Samoin keskustelua voidaan käydä facebook-sivullammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai voit lähettää viestisi sähköpostitse osoitteeseen tapiolanseurakunta(at)evl.fi. Nuoret kutsumme mukaan seurakuntamme elämään heidän omille sivuilleen paheksuvakirahvi.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Hyvän Jumalan siunausta ja iloa tähän päivään. 

Päivi Linnoinen
Kirkkoherra

p. 050 379 9038

Tapiolan kirkkoherra Päivi Linnoinen hymyilee keväisen luonnon keskellä.
Tapiolan seurakunnan kirkkoherra Päivi Linnoinen.

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Tapiolan seurakunta
09 8050 4450
Kirkkopolku 6
02110 Espoo