Kalajärven kappelin toiminta lapsille ja perheille

Kirkko ja Kaupunki -lehdessä on ollut kiva juttu Kalajärven kappelin päiväkerhosta. Voit lukea jutun tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kalajärven kappelin perhekerhot 2021

Avoin Lastenkerho TAUOLLA

Perjantaisin klo 9.30 – 11.30 Kalajärven kappelilla

Kaipaatko hengähdystaukoa arjen keskelle?

Tuo 2 – 6-v. lapsesi leikkimään kappelin ohjaajien kanssa. Leikimme sisällä ja ulkona. Lapselle säänmukainen vaatetus, tossut ja eväät mukaan. Lisätietoja ja ilmoittautuminen torstaihin klo 14 mennessä; p. 050 5110336 / Anne-Maria

 

Tanssii vauvan kanssa maanantaisin klo 13.00 – 14.30 (ALKAA SYKSYLLÄ 2021)

Uusi Tanssii vauvan kanssa -ryhmä on 2-12 kk ikäisen vauvan ja vanhemman yhteinen liikuntahetki.

Samalla on mahdollisuus tutustua myös muihin vauvaperheisiin. Tanssiosuus 30 min sekä rentoa yhdessäoloa, kahvittelua ja lyhyt hartaushetki. Kahvi- ja mehutarjoilu 2 € / perhe.

Mahdollisuus vanhemman sisaruksen (2v.→) hoitoon ryhmän ajaksi. Varaa tarvittaessa ryhmän ohjaajalta. Ilmoittautuminen ja lisätietoja ohjaajalta: mia.blomstedt@evl.fi tai p.050 432 7501.

 

 

Perhekerho keskiviikkoisin klo 9.30–11.30 TAUOLLA
Avoin perhekerho sopii kaikenikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Kerhossa on leppoisaa yhdessäoloa, leikkiä sekä aikuisille ja lapsille yhteistä tekemistä. Kerho päättyy noin klo 11.15 alkavaan pieneen hartaushetkeen. 

Iltaperhekerho torstaisin klo 17.30–19 parillisina viikkoina (HUOMIO! Viikonpäivä muuttunut) TAUOLLA
Avoin iltaperhekerho sopii kaikenikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Kerhossa on leppoisaa yhdessäoloa, leikkiä ja askartelua. Kerho päättyy noin klo 18.45 alkavaan pieneen hartaushetkeen.

Perhekahvila perjantaisin klo 9–12 TAUOLLA
Avoin perhekahvila sopii kaikenikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen / hoitajilleen. Kerhossa on leppoisaa yhdessäoloa ja leikkiä, ei ohjattua toimintaa. 

 Avoimiin kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua. Perhekerhoissa ja -kahvilassa kahvi- ja mehutarjoilu + pientä syötävää, 2€ / perhe.

Lisätietoja: Mia Blomstedt, perhetoiminnanohjaaja, p. 050 432 7501, mia.blomstedt@evl.fi. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Perhekerhot tuovat vaihtelua pikkulapsiarkeen

Perhekerho on vanhempien ja alle kouluikäisten lasten yhteinen kerho, johon ovat tervetulleita myös isovanhemmat ja muut lasta hoitavat aikuiset. Iltaperhekerho kokoontuu iltaisin ja sinne voi tulla koko perheenä ja vaikka vähän isompienkin lasten kanssa.

Avoimessa perhekerhossa ja perhekahvilassa lapset ja vanhemmat ovat yhdessä. Askartelemme, leikimme, pidämme hartaushetken ja tarjoamme mukavaa yhdessäoloa lapsille ja heitä hoitaville aikuisille. Joissakin perhekerhoissa on säännöllisesti myös omaa ohjelmaa aikuisille, jolloin lapset voivat olla leikkimässä ohjaajien valvonnassa.

Vauvaperhekerhot on suunnattu alle vuoden ikäisille lapsille vanhempineen. Ryhmät ovat vertaisryhmiä, jossa keskustellaan uuden elämäntilanteen herättämistä kysymyksistä ja kokemuksista liittyen mm. vauvan hoitoon, kasvatukseen ja parisuhteeseen.

Perhekerhot ovat avointa toimintaa, johon voit osallistua etukäteen ilmoittautumatta. Kaikkien Espoon tuomiokirkkoseurakunnan perhekerhojen kokoontumispaikat ja -ajat löytyvät täältä: perhekerhot

Tiedustelut: lapsityönohjaaja Aila Pihlajavesi, p. 040 525 1216, Linkki avautuu uudessa välilehdessä aila.pihlajavesi@evl.fi,Linkki avautuu uudessa välilehdessä tai perhetyönohjaaja Outi Wenell, p. 040 547 4146, Linkki avautuu uudessa välilehdessäouti.wenell@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Päiväkerhot

Mikä on päiväkerho? Katso täältä: Seurakunnan päiväkerhoissa iloitaan ja ihmetellään yhdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

(Kuva: Esko Jämsä; Kirkko ja kaupunki)

Päiväkerhot Kalajärven kappelissa, Ruskaniitty 3, Espoo

 • 2-3 v. ma, ke klo 9-12
 • 3-5 v. ti, to klo 9-12 

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: Anne-Maria Tarvainen, p. 050 5110 336, tai sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy linkin takaa: Päiväkerhot 2020-2021

Muskarit

Katso video muskarista, klikkaa kuvaa:

Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Linkki avautuu uudessa välilehdessäKalajärven kappeli, Ruskaniitty 3

Opettaja: Annele Westerlud

Muskari aina perjantaisin. Muskarit alkavat pe 21.8.20

9.10–9.40     1v. ryhmä A ( Perustetaan, mikäli ilmoittautuneita riittävästi)

 •  9.45–10.15   1-2 v. + huoltaja
 • 10.20 – 11.00  leikki-ikäiset sisarusten ryhmä  
 • 11.10 -11.40   1v. ryhmä B
 • 12.00-12.30    vauvaryhmä n. 5 kk- 9kk

Kappelin avoin kahvila sekä leikkitilat ovat myös muskariperheiden käytettävissä perjantaisin. Koronatilanteen rajoitusten takia kahvila avataan 4.9.

Ryhmissä on tilaa. Ilmoittautuminen on avoinna jatkuvasti:

https://asiointi.espoonseurakunnat.fi/enrolment/enrolment?eventCrypto=E15454482EE9AA9F2BEAAF66CC148E1A

 

Muskarimessu

Kerran kaudessa kappelilla vietetään Muskarimessua.  Jos haluat tietää, millainen se on, katso täältä:  Muskarimessu Kalajärven kappelissaLinkki avautuu uudessa välilehdessä 

Laulaminen yhdessä on kivaa!

Muskarivuosien jälkeen voi musiikkiharrastusta jatkaa seurakunnan suosituissa lapsikuoroissa. Lapsikuorot Tuike ja Välke on tarkoitettu 6–13-vuotiaille laulajille. Kuorot ovat maksutonta harrastetoimintaa, vain leireissä ja retkissä on pieni omavastuuosuus. Lue lisää kuorojen omalta sivulta: Lapsikuorot

Pyhäkoulua kotoa käsin

Kirjepyhäkoulua on mukava käydä kotona. Kirjepyhiksessä on aina raamatunkertomus ja hauskoja tehtäviä. Jokaisen postin mukana kirjepyhäkoululainen saa myös osallistumistarran muistoksi. Kirjepyhäkoulu ilmestyy noin 6 kertaa vuodessa, ja sen voi voi maksutta tilata kotiin lapsen nimellä osoitteesta: lapsetjaperheet.espoontuomiokirkkoseurakunta@evl.fi.

Lisätietoja: lapsityönohjaaja Aila Pihlajavesi.

  
 
   
 
 

 

 
 
 
 

Millainen on tulevaisuuden pyhäkoulu? - kysely

Pyhäkoululla on pitkät perinteet. Perinteisestä historiastaan huolimatta pyhäkoulu elää ajassa. Tämän päivän pyhäkoulussa lapsille on monenlaista puuhaa sen lisäksi, että siellä sukelletaan Raamatun keskeisiin kertomuksiin ja opitaan myös hiljentymään yhdessä. Jotta voisimme kehittää pyhäkoulutyötämme ottaen paremmin huomioon myös lasten ja perheiden odotukset, olemme laatineet pyhäkoulua koskevan sähköisen kyselyn.

Se on auki tammikuun loppuun asti osoitteessa https://bit.ly/34AmBLQ tai >>tästä linkistä>>

Tule vaikuttamaan pyhäkoulun tulevaisuuteen vastaamalla kyselyyn!

 
 
   
 
 
 

Iloista verkkoviestintää
ja perinteistä kirjepostia

Vaikka juuri nyt ei voida tavata kasvokkain, yhteistä uskoa ja iloa voimme jakaa myös netin ja kirjeiden kautta niin lapsille kuin aikuisille.

KIRJEPYHIS. Espoon seurakuntien kirjepyhis tuo pyhäkoulun kotiin perinteisen kirjeen muodossa noin 6 kertaa vuoden aikana. Kirjepyhiksestä löytyy raamatunkertomus sekä kivoja tehtäviä ja toimintavinkkejä 3-8 –vuotiaille lapsille. Kirjepyhäkoulu on maksuton. Tilaa iloinen yllätys lahjaksi omalle tai kummilapselle lähettämällä lapsen nimi ja osoite s-postiin: lapsetjaperheet.espoontuomiokirkkoseurakunta@evl.fi.

YOUTUBE. Lapsille löytyy hartauksia, askartelua, laulua & leikkiä Espoon tuomiokirkkoseurakunnan lapsityön omalta YouTube-kanavalta. >>Linkki kanavalle>>

LASTENKIRKKO.FI. Tervetuloa lapsesi kanssa tutustumaan Lastenkirkko.fi -sivuille! Siellä pääsee laulamaan uusia ihania Kirkkomuskari -lauluja tai kurkistamaan Tutkimuspartion matkassa ihmiskehon salaisuuksiin ja luonnon ilmiöihin. Sunnuntai-sivut tuovat kivojen tehtävien muodossa pyhäpäivän sanomaa lapsille ja Päkän Päivä -sovellus vahvistaa arjen taitojen kehittymistä. Lastenkirkko-sivusto ja sen YouTube kanava tuovat iloa lapsen elämään. Lastenkirkko on suunniteltu erityisesti 3-8 -vuotiaille. Sieltä löytyy tutkittavaa ja puuhattavaa pitemmäksikin aikaa. Lastenkirkko on turvallisesti kristillinen ja sen uskaltaa laittaa helposti saataville myös lapsen omaan mobiililaitteeseen.v

 
 
   
 
 
 

Tervetuloa perhekerhoilemaan etänä!

Keskiviikkona 20.1. klo 10 starttaa uusi nettiperhekerhomme Teams-sovelluksessa. Ohjelmassa mm musiikkihartaus, minimuskari, askartelua ja vapaata keskustelua. Kerhoa pidetään viikottain aina siihen asti, kunnes pääsemme taas kokoontumaan kappeleilla.
Pyydä liittymislinkki osoitteessa:
lapsetjaperheet.espoontuomiokirkkoseurakunta@evl.fi
Näkemisiin netissä: Aila, Heli, Jonna, Kaisa ja Tiina

Monilla Tuomiokirkkoseurakunnan kappeleilla ollaan käynnistämässä etäperhekerhoja. 
Kanattaa seurata alueiden fb-sivuja.

 
 
   
 
 


 

 

 
 
   
 
 
 

Tanssi vauvan kanssa
Kalajärven kappelilla ALKAA SYKSYLLÄ 2021

Tervetuloa tanssimaan 2 – 12 kk vauvasi kanssa 1.2 – 15.3.2021 

 • maanantaisin klo 13 – 14.30
 • Tanssiosuus 30 min sekä rentoa yhdessäoloa, kahvittelua ja lyhyt hartaushetki. Kahvi- ja mehutarjoilu 2 € / perhe.
 • Mahdollisuus vanhemman sisaruksen (2v.→) hoitoon ryhmän ajaksi. Varaa tarvittaessa ryhmän ohjaajalta.
 • Varmista paikkasi ryhmän ohjaajalta; mia.blomstedt@evl.fi tai p.050 432 7501.
 
 
   
 
 
 

Erityisnuorisotyöntekijät tarjoavat tukea nuorille ja nuorten vanhemmille

Seurakunnassamme työskentelee kaksi erityisnuorisotyönohjaajaa Sari Vikström-Kivioja ja Pia Härkönen. Heihin voi olla yhteydessä niin nuoret, kuin heidän läheisensä, kun tarvitaan keskustelukumppania nuoren elämään liittyvissä kysymyksissä tai nuorta koskettavissa kriisitilanteissa. Heidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse tai WhatsAppilla.


Erityisnuorisotyö järjestää myös noin 10-14-vuotiaille suunnattua tukihenkilötoimintaa. Tällä hetkellä etsitään uusia tukihenkilöitä. Tukihenkilöksi voi hakeutua sellainen aikuinen, jonka oma elämäntilanne on vakaa ja on aikaa ja halua sitoutua tapaamaan omaa tukilasta/nuorta esimerkiksi pari kertaa kuussa (etenkin alussa kannattaa tavata useammin) ja toimintaan on mahdollista sitoutua vähintään vuodeksi. Kaikki tukihenkilöiksi haluavat haastatellaan ja perehdytetään tehtäväänsä. Erityisnuorisotyönohjaajat tarjoavat tukihenkilöille työnohjauksellista tukea ja järjestävät retkiä, joihin on tarkoitus osallistua yhdessä tukilasten/nuorten kanssa. Jos sinulla on aikaa ja kiinnostusta ryhtyä tukihenkilöksi, ole yhteydessä Pia Härköseen niin saat lisää tietoa!

Sari Vikström-Kivioja p. 050 4380185/ sari.vikstrom-kivioja@evl.fi

Pia Härkönen p. 0405621341 / pia.harkonen@evl.fi

 
 
   
 
 
 

Kaipaatko keskustelua parisuhteen
tai perheen asioissa

Keskusteluapua parisuhteen, eron, perheen ja kasvatuksen kysymyksissä puhelimessa, teamsissa, sähköpostitse tai tapaamisissa ajanvarauksella antavat perhetyönohjaajat Outi Wenell ja Kirsi Kanerva. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja palvelu on maksutonta.

Silta – paikka pysähtyä hetkeksi huojentamaan huolia Suvelan kappelissa. Varaa tunnin keskusteluaika soittamalla, tekstarilla tai sähköpostilla perhetyönohjaaja Kirsi Kanervalta. Sillalle voit tuoda muutakin pohdittavaa kuin parisuhteen tai perheen asioita.

 

Solmuja parisuhteessa – ohjausta ja neuvontaa riitoihin, kriisissä oleville tai eroa harkitseville. Tapaamiset 8–10 kertaa, hinta 100€/pari, sis. kirjalliset materiaalit ja ohjauksen. Mahdollisuus hakea maksuvapautusta. Tiedustelut perhetyönohjaajat Kirsi Kanerva ja Outi Wenell.

 

 
 
   
 
 
 

Täyttyykö mielesi taloushuolista?

Kuinka saan rahat riittämään kuukaudesta toiseen? Kuinka selviän veloistani? Asioita ei tarvitse miettiä yksin. Apua voit kysyä oman alueesi diakoniatyöntekijältä tai Rari - raha-asiainneuvonnasta.

Rari tarjoaa neuvontaa arjen raha-asioiden hoitamiseen. Joskus on hyvä saada omaan tilanteeseen ulkopuolista näkökulmaa ja pohtia yhdessä, mitä tilanteelle voisi tehdä. Neuvojat ovat koulutettuja vapaaehtoisia, ja neuvonta on yksilöllistä ja määräaikaista tukea asioiden hoitamiseen.
Päästäksesi neuvontaan sinun tulee:

 • asua Espoon tuomiokirkkoseurakunnan alueella (seurakunnan jäsen ei tarvitse olla)
 •  olla yhteydessä diakoni Jari Huhtasaloon, p. 040 513 0862, jari.huhtasalo@evl.fi
 
 
   
 
 

 

 
 
   
 
 
 

 

 
 
   
 
 
 

Koululaisten kesäkerhot
7.-18.6. klo 9-15

Koululaisten kesäkerhot tarjoavat eka- ja tokaluokkalaisille arkipäivisin mukavaa tekemistä, kavereiden seuraa ja turvallisen aikuisen läsnäoloa ensimmäisten lomaviikkojen ajaksi kesäkuussa. Mukana menossa ovat ihanat isoset. Joka päivä syödään lämmin lounas ja välipala. Hinta 60€/vko, 100€/2vko. Kerhopaikat: Auroran, Kalajärven, Kauklahden ja Suvelan kappelit.

Haku kesäkerhoihin tapahtuu 1.-28.2. osoitteessa: www.espoonseurakunnat.fi/tuomiokirkkoseurakunta/lapset-ja-lapsiperheet/kesakerhot

Lisätiedot Aila Pihlajavesi

 
 
   
 
 
 

Kouluikäisten kesäleirit 7.-8.6. ja 8.-10.6.  Hvittorpin leirikeskuksessa

7.-8.6. leiri on suunnattu 1.-3.-luokkalaisille, 
8.-10.6. leiri 3.-6.-luokkalaisille.

Leireihin ilmoittautuminen alkaa 1.2. 2021.
Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta.
lujakallio.fi/tytot-ja-pojat/leirit-ja-tapahtumat/

 
 
   
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

   
 
 

 

Vasta hankittu kassakone on ahkerassa käytössä Kalajärven kappelin päiväkerhossa. Tyyne (oik.) on lähdössä ostoksille ja kerhon vetäjä Mia Blomstedt ostoksineen on jo ehtinyt Visan (kesk.) kassalle.

Seurakunnan päiväkerhossa leikitään yhdessä ja opitaan tärkeitä taitoja

Espoon seurakuntien päiväkerhoissa käy 900 lasta. Viisivuotias Visa pohtii kauppiaan uraa leikkiessään kauppaa kavereiden kanssa Kalajärven kappelilla.

(Lähde: Kirkko ja kaupunki 27.02.2019 11:55. Teksti Paula Huhtala; kuvat Esko Jämsä)

Leikitään kauppaa, Visa sanoo heti, kun kerhokynttilä on sammutettu. Punainen kassakone tuolille ja setelit paikoilleen. Onni istuu hänen viereensä ja ilmoittaa olevansa varakassamyyjä. Visa asettelee hillopurkkeja, hiutalepaketteja ja muita ruokapakkauksia matalalle penkille.

Kun kaikki tavarat ovat paikoillaan, hän istuu kassakoneen eteen ja kuuluttaa, että nyt saa tulla kauppaan. Vertti, Tyyne, Valter, Inka ja muut kerholaiset ottavat pienet ostoskorit käteensä ja lähtevät ostoksille.

Lopuksi he jonottavat kassalle, jossa Visa sanoo ”piip” lukiessaan tuotteen viivakoodin, kertoo loppusumman ja ottaa asiakkailta vastaan rahat tai kortin.

– Minusta tulee isona ehkä kauppias, sanoo Visa.

Kerhokynttilän sytyttäminen on merkki hartaushetken alkamisesta. Lapset seuraavat, kun Mia Blomstedt sytyttää kynttilän.

Pienessä ryhmässä rauhallinen tunnelma

Kalajärven kappelilla leikkivät lapset ovat seurakunnan päiväkerholaisia, jotka käyvät kerhossa kolme kertaa viikossa kolme tuntia kerralla. Ryhmään kuuluu kahdeksan 4–5-vuotiasta lasta ja kaksi ohjaajaa.

Kerhossa on levollinen tunnelma, sillä ryhmä on pieni. Kahdeksasta kerholaisesta tällä kertaa paikalla on seitsemän. Tilavassa huoneessa ei ole melua eikä sählinkiä, vaikka kauppaleikin lisäksi meneillään on barbien pukeminen, vauvan nukuttaminen ja moottoripyörien taitoajokisa.

– Nämä lapset ovat onnekkaita, kun saavat käydä päiväkerhossa, sanoo perhetoiminnan ohjaaja Mia Blomstedt.

Hän on yksi Espoon tuomiokirkkoseurakunnan päiväkerhon vetäjistä.

– Meillä on asiat hyvin. Täällä seurakunnan päiväkerhossa on pienet ryhmät ja jokaisessa ryhmässä kaksi ohjaajaa. Meillä on aikaa lapselle. Olen aiemmin työskennellyt lastentarhanopettajana päiväkodissa, jossa ryhmäkoot olivat isompia.

Erona päiväkotiin on esimerkiksi se, että seurakunnan päiväkerhossa annetaan kristillistä kasvatusta. Kerhossa luetaan kerhorukous, ruokarukous, opetellaan hengellisiä lauluja sekä käydään läpi kirkkovuotta.
 

Tavoitteellista varhaiskasvatusta

Espoon seurakuntien päiväkerhoissa annetaan tavoitteellista varhaiskasvatusta 2–5-vuotiaille. Sen tähtäimenä on edistää kokonaisvaltaisesti lapsen kasvua ja kehitystä. Kerhoissa työskentelee koulutettuja alan ammattilaisia, kuten lastenohjaajia ja perhetoiminnanohjaajia.

Esimerkiksi Kalajärven kerhoissa työskentelevä Mia Blomstedt on koulutukseltaan sosionomi AMK ja kirkon varhaiskasvatuksenohjaaja. Lisäksi hänellä on lastentarhanopettajan kelpoisuus. Kerhon toinen ohjaaja Anne-Maria Tarvainen on koulutukseltaan lastenohjaaja.

Kalajärven kappelin 4–5-vuotiaiden päiväkerhoryhmällä on torstaisin ulkoilupäivä. Silloin ollaan läheisessä leikkipuistossa ja hyvällä säällä saatetaan mennä lähimetsään.

Harjoittelemme taitoja, joita lapset tarvitsevat eskarissa ja koulussa.

Tavallisesti kerhokokoontuminen alkaa sisätiloissa käsien pesulla. Sen jälkeen lapset istuvat penkille katselemaan satukirjoja. Sitten on hartaushetken aika. Kun kaikki ovat paikalla, lauletaan hiljaisuuteen johdattava laulu ja sytytetään kynttilä. Kädet laitetaan ristiin, luetaan kerhorukous ja lauletaan Jumalan kämmenellä.

Sitten on sadun aika. Ystävyydestä ja auttamisesta kertovan tarinan jälkeen sammutetaan kynttilä ja alkaa vapaa leikki.

– Harjoittelemme taitoja, joita lapset tarvitsevat eskarissa ja koulussa. Opettelemme esimerkiksi ryhmässä toimimista, oman vuoron odottamista, tavaroiden jakamista, liikuntaa ja kädentaitoja. Samoja asioita harjoitellaan myös päiväkodissa, sanoo Mia Blomstedt.
 

Espoossa on noin 60 päiväkerhoryhmää

Espoon seurakuntien päiväkerhoissa käy lähes 900 lasta, kerhoryhmiä on noin 60. Kerhopisteitä on ympäri Espoota. Kerhot kokoontuvat 1–3 kertaa viikossa 2–3 tuntia kerrallaan. Kerhomaksu on korkeintaan 100 euroa kaudessa riippuen tuntimäärästä. Maksu ei-jäsenille on hieman korkeampi.

Kauniaisissa päiväkerhotoiminta uudistuu. Ensi syksynä kerho kokoontuu neljänä päivänä viikossa ja perheet voivat ilmoittautua niille kerhopäiville, jotka heille sopivat. Kerhoryhmän kokoonpano voi siten vaihdella eri päivinä. Kerhoryhmässä on korkeintaan 14 lasta, iältään 3–5 vuotta. Päiväkerhon hinta on korkeintaan 50 euroa kaudessa riippuen tuntimäärästä.

Valterilla ja Onnilla on meneillään puhelinleikki, Visa taas odottaa kassakoneen ääressä asiakkaita.

YouTube-video

Ota yhteyttä

Perhetoiminnan ohjaaja
Kalajärven kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3590
Ruskaniitty 3
02970 Espoo
Lastenohjaaja
Kalajärven kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3534
Ruskaniitty 3
02970 Espoo

Vastuualue: Kalajärven kappeli

Lapsityönohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3518
Kirkkokatu 10
02770 Espoo
Muskariopettaja
Auroran kappeli Laaksolahden kappeli Viherlaakson kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3591
Kirkkokatu 10
02770 Espoo

Vastuualue: musiikkileikkikoulut, lapsikuorot Tuike ja Välke.

Perhetyönohjaaja
Kalajärven kappeli Tuomiokirkkoseurakunta
09 8050 3584
Kirkkokatu 10
02770 Espoo

Solmuja parisuhteessa - neuvoja, Parisuhteen palikat parisuhdemenetelmän ohjaaja ja kouluttaja, Suomalainen eroseminaari ohjaaja, Gordonin Toimiva Perhe-ohjelman ohjaaja Vastuualueet: Perhetyön työalavastuu, perhetyön kehittäminen, perhe- ja parisuhdetyö, eroauttamistyö, kasvatuksen kysymykset (lapset, nuoret ja perheet), verkostotyö