Lähetyspiirit Tapiolan seurakunnassa

Lisää tietoa syksyn toiminnan alkamisesta elokuussa 2020. 

Lähetyspiiri

Lähetystyön monipuolinen ryhmä, jossa vierailijoita, alustuksia, videoklippejä jne. Aloitamme pienellä rukouksella tai hartaudella, kahvittelemme yhdessä ja jatkamme tietoiskun tyyppisesti jostakin aiheesta tai kuuntelemme vierailijaa.

Aika ja paikka: Joka toinen tiistai klo 13.00 Mankkaan seurakuntakodilla, Mankkaantie 2-4 B, 02180 Espoo, 2.krs. 

Ks. lisää: Tapiolan lähetyspiirin kokoontumiset

Lähetyksen naiset – kirjallisuus- ja keskusteluillat

Kerran kuussa järjestettävät, niin miehille kuin naisillekin avoimet chattaus- ja kirjallisuusillat. Mielenkiintoisia vierailijoita, kuten lähetyksen naisia, joista on kirjoitettu kirja, sekä kirjailijoita. Emäntänä Marja-Leena Sarjala. Kahvitarjoilu.

Aika ja paikka: Kerran kuussa torstaisin klo 18.00 Mankkaan seurakuntakodilla, Mankkaantie 2-4 B, 02180 Espoo. Lue lisää tulevan illan aiheesta: www.lahetysblogi.net

Ks. lisää: tapahtumahaku

Hanna-ryhmä

Tervetuloa ryhmään, jossa rukoillaan yhdessä naisten asioiden, kärsivien naisten ja haavoittuvien naisryhmien puolesta kautta maailman! Ryhmä perustuu kansainväliseen Hanna-formaattiin, jonka Marli Speaker on perustanut.

Lue lisää Hanna-työstä tästä www.sansa.fi/toivoanaisille. Tilaa itsellesi sähköinen, veloitukseton Hanna-rukouskalenteri joka kuukaudelle www.sansa.fi/mediat/toivoa-naisille-rukouskalenteri

Aika ja paikka: Joka toinen maanantai klo 18.00.

Ks. lisää: tapahtumahaku

Israel-rukousryhmä

Rukoilemme yhdessä juutalaisten ja arabien sekä heidän parissaan tehtävän kristillisen työn puolesta ja keskustelemme Raamatun äärellä. Lämpimästi tervetuloa tähän päiväryhmään!

Aika ja paikka: joka torstai klo 13.00.  

Ks. lisää: tapahtumahaku

Raamattuluennot

Aika ja paikka: kerran kuussa tiistaisin kello 18 Mankkaan seurakuntakodilla ti 22.9.2020 alkaen alustuksia ja keskustelua Raamatun äärellä. Mankkaantie 2-4 B, 02180 Espoo. Alustajana pastori Ilpo Kari.

Ks. lisää: Raamattuluennot Tapiolassa