Musiikkitilaisuus alkamassa Espoon tuomiokirkossa joulun alla 2014.
Musiikkitilaisuus alkamassa Espoon tuomiokirkossa joulun alla 2014.

Musiikkielämä Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa

Espoon tuomiokirkossa ja kappeleilla on erittäin vilkas musiikkielämä.  Lähes viikoittain on yksi tai useampia konsertteja, joista moniin on vapaa pääsy. Joulun alla ja kesällä konserttielämä on vilkkaimmillaan.

Kesäsunnuntaisin tuomiokirkossa on Suvisunnuntain iltamusiikki -konsertteja. Laaksolahden kappelissa on talvisaikaan tarjolla kevyemmän musiikin keskusteleva musiikkisarja Laulu & laulun tarina. Suvelan ja Kauklahden kappelit tarjoavat omia konserttejaan, ja musiikkitilaisuuksia on muissakin kappeleissa.

Tältä sivulta alla olevasta tapahtumalistauksesta löydät seurakuntamme kaikki konsertit ja musiikkitapahtumat. Klikkaamalla kuvaketta saat esille lisää tietoa tilaisuudesta.

Muista myös kuorot, joita on kaiken ikäisille pikkulapsista alkaen. Monet kuorot ottavat uusia jäseniä myös kesken kauden, katso lisää täältä: Kuorot

Tervetuloa nauttimaan musiikin upeasta maailmasta!

Toistuvat konserttisarjat

Suvisunnuntain iltamusiikki - kesän konserttisarja
Espoon tuomiokirkon Suvisunnuntain iltamusiikki  tarjoaa korkealaatuisia konsertteja aina sunnuntai-iltaisin kello 19.00. Konsertit ovat korkeatasoisia ja musiikillisesti monipuolisia ja rikkaita.  Upeisiin konsertteihin on vapaa pääsy. Lue lisää täältä.

Espoon tuomiokirkko, Kirkkopuisto 5, Espoo


Laulu & laulun tarina
Musiikista ja laulusta keskusteleva konserttisarja Laulu & laulun tarina tarjoaa ikimuistoisia musiikkihetkiä Laaksolahden kappelissa kerran kuukaudessa torstaisin klo 18.30–20.00.  Konserttisarja antaa yleisölle ja artistille mahdollisuuden vaihtaa ajatuksiaan illan teemasta, jakaa musiikin synnyttämiä tuntoja tai vaikkapa ottaa keskusteltavaksi jonkin muun aiheen. Konserttisarjassa on esiintynyt huikeita muusikoita kuten Riki Sorsa, Jippu, Hillel Tokazier, Ritva Oksanen, Sari Kaasinen, Harri Saksala  ja Arttu Wiskari. Anna illan viedä mennessään!

 

Kevät 2020
Laulu & laulun tarina 

  • 23.1. Välke-lapsikuoro esiintyy Heli Vapaakallion johdolla: ”Upeammin yhdessä”. Kuoro kerää varoja alkavan kevään Kuresaaren matkaa varten.

  • 6.2. Kaj Chydenius: “Punasukkaballadi”

  • 5.3. Esa Ruuttunen ja Janne Ruuttunen: ”Onko puhuttava?” Säestäjänä Esan poika Janne.

  • 2.4. Anne-Mari Kivimäki & Palomylly: ”Arkistojen aarteet”

Tervetuloa kuuntelemaan musiikkia ja keskustelemaan illan teemasta artistivieraiden kanssa.
Kahvitarjoilu klo 18.00 alkaen, konsertti alkaa klo 18.30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Katso täältä ajankohtaiset tapahtumat sarjassa: Laulun tarinan Facebook

Laaksolahden kappeli, Ylänkötie 16, Espoo