Musiikkitilaisuus alkamassa Espoon tuomiokirkossa joulun alla 2014.
Musiikkitilaisuus alkamassa Espoon tuomiokirkossa joulun alla 2014.

Musiikkielämä Espoon tuomiokirkkoseurakunnassa

Espoon tuomiokirkossa ja kappeleilla on erittäin vilkas musiikkielämä.  Lähes viikoittain on yksi tai useampia konsertteja, joista moniin on vapaa pääsy. Joulun alla ja kesällä konserttielämä on vilkkaimmillaan.

Kesäsunnuntaisin tuomiokirkossa on Suvisunnuntain iltamusiikki -konsertteja. Laaksolahden kappelissa on talvisaikaan tarjolla kevyemmän musiikin keskusteleva musiikkisarja Laulu & laulun tarina. Suvelan ja Kauklahden kappelit tarjoavat omia konserttejaan, ja musiikkitilaisuuksia on muissakin kappeleissa.

Tältä sivulta alla olevasta tapahtumalistauksesta löydät seurakuntamme kaikki konsertit ja musiikkitapahtumat. Klikkaamalla kuvaketta saat esille lisää tietoa tilaisuudesta.

Muista myös kuorot, joita on kaiken ikäisille pikkulapsista alkaen. Monet kuorot ottavat uusia jäseniä myös kesken kauden, katso lisää täältä: Kuorot

Tervetuloa nauttimaan musiikin upeasta maailmasta!

Toistuvat konserttisarjat

Suvisunnuntain iltamusiikki - kesän konserttisarja
Espoon tuomiokirkon Suvisunnuntain iltamusiikki  tarjoaa korkealaatuisia konsertteja aina sunnuntai-iltaisin kello 19.00. Konsertit ovat korkeatasoisia ja musiikillisesti monipuolisia ja rikkaita.  Upeisiin konsertteihin on vapaa pääsy. Lue lisää täältä.

Espoon tuomiokirkko, Kirkkopuisto 5, Espoo


Laulu & laulun tarina
Musiikista ja laulusta keskusteleva konserttisarja Laulu & laulun tarina tarjoaa ikimuistoisia musiikkihetkiä Laaksolahden kappelissa kerran kuukaudessa torstaisin klo 18.30–20.00.  Konserttisarja antaa yleisölle ja artistille mahdollisuuden vaihtaa ajatuksiaan illan teemasta, jakaa musiikin synnyttämiä tuntoja tai vaikkapa ottaa keskusteltavaksi jonkin muun aiheen. Konserttisarjassa on esiintynyt huikeita muusikoita kuten Riki Sorsa, Jippu, Hillel Tokazier, Ritva Oksanen, Sari Kaasinen, Harri Saksala  ja Arttu Wiskari. Anna illan viedä mennessään!

 

Kesä 2020
Laulu & laulun tarina 

  • Laulu & laulun tarina - suoratoisto - Petri Koivusalo soittaa ja kertoo to 11.6. klo 18.30. 
    Urkuparvelle pääsee harvemmin silloin, kun urkuri työskentelee siellä. Nyt tämäkin paikka menettää yksityisyytensä, sillä livestriimissä näet läheltä, kun kanttori työskentelee! Samalla voit kysyä kanttorilta chatissa, mitä mieleen tulee, ehkä vilkaista urkujen sisään ynnä muuta kiinnostavaa. Tarjolla jotain ainutlaatuista! Tilaisuus striimataan Laulu & laulun tarina -Facebook-sivulle klo 18.30 ja on sieltä katsottavissa myös myöhemmin.

Katso täältä ajankohtaiset tapahtumat sarjassa: Laulun tarinan Facebook

Laaksolahden kappeli, Ylänkötie 16, Espoo