Jumalanpalvelukset Tapiolassa

Messu sunnuntaisin klo 10.15 Otaniemen kappelissa, katsottavissa Facebookissa ks. alla. Seurakuntalaisilla on mahdollisuus osallistua ehtoolliselle kappelissa klo 11–11.30 Virsussa klo 12–14, Tapiontori 3 B. Voit myös sytyttää kynttilän ja jättää esirukouksen seuraavaan messuun. Paikanpäällä annetaan toimintaohjeet.
Messu sunnuntaisin klo 15 Virsussa TAUOLLA, Tapiontori 3 B.
Viikkomessu keskiviikkoisin klo 8 Virsussa TAUOLLA toukokuun loppuun
Iltakirkko kuun viimeisenä tiistaina klo 18 Virsussa, Tapiontori 3 B. Keväällä 26.1. 23.2., 30.3., 27.4. ja 25.5. Youtubessa KirahviTV kanavalla. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Jumalanpalvelus on katsottavissa koronarajoitusten aikana Tapiolan seurakunnan Facebook-sivulla Linkki avautuu uudessa välilehdessäklo 10.15 joka sunnuntai.

Sisällä järjestettäviin toimituksiin voi toisteiseksi osallistua enimmillään vain 10 henkilöä. Maskisuositus koskee myös seurakunnan tilaisuuksia yläasteikäisiä ja sitä vanhempia.

Kirkkokahveja ei vielä ole koronan takia tarjolla.

Ehtoollisen jaossa noudatamme Espoon hiippakunnan piispan ja terveydenhuollon antamia ohjeistuksia. Tule paikalle vain jos olet terve ja oireeton.

Yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista ei suositella valtakunnallisten ohjeitten mukaan riskiryhmään kuuluville.

Keskipäivänrukous ma, ke ja pe klo 12 Tapiolan seurakunnan Facebook-sivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä suorana verkkolähetyksenä. Sivullamme käynti ei edellytä rekisteröitymistä.