Jumalanpalvelukset Tapiolassa

Messu sunnuntaisin klo 10.15 Otaniemen kappelissa, katsottavissa Facebookissa ks. alla. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Voit myös sytyttää kynttilän ja jättää esirukouksen seuraavaan messuun. Paikanpäällä annetaan toimintaohjeet.
Messu sunnuntaisin klo 15 Virsussa
Viikkomessu keskiviikkoisin klo 8 Virsussa
Iltakirkko kuun viimeisenä tiistaina 22.2., 29.3., 26.4. ja 31.5. Tapiolan kirkossa klo 18. Iltakirkot löydät tilaisuuskohtaisesti tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Jumalanpalvelus on katsottavissa koronarajoitusten aikana Tapiolan seurakunnan Facebook-sivulla Linkki avautuu uudessa välilehdessäklo 10.15 joka sunnuntai.

Tarkista ajantasaiset tilojen enimmäismäärät tästä linkistiä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkokahveja ei vielä ole koronan takia tarjolla.

Ehtoollisen jaossa noudatamme Espoon hiippakunnan piispan ja terveydenhuollon antamia ohjeistuksia. Tule paikalle vain jos olet terve ja oireeton.

Yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista ei suositella valtakunnallisten ohjeitten mukaan riskiryhmään kuuluville.

Keskipäivänrukous ma, ke ja pe klo 12 Tapiolan seurakunnan Facebook-sivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä suorana verkkolähetyksenä. Sivullamme käynti ei edellytä rekisteröitymistä.

Espoon seurakuntien yleiset koronaohjeet löydät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä