Jumalanpalvelukset Tapiolassa

Messu sunnuntaisin klo 10.15 Otaniemen kappelissa, katsottavissa Facebookissa ks. alla. Seurakuntalaisilla on mahdollisuus osallistua ehtoolliselle. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Voit myös sytyttää kynttilän ja jättää esirukouksen seuraavaan messuun. Paikanpäällä annetaan toimintaohjeet.
Viikkomessu keskiviikkoisin klo 13 Virsussa 23.6.–8.8.2021
Iltakirkko kuun viimeisenä tiistaina klo 18 Virsussa, Tapiontori 3 B. Syksyn 2021 Iltakirkot tiistaisin 28.9., 26.10. ja 30.11 myös Youtubessa KirahviTV kanavalla. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Jumalanpalvelus on katsottavissa koronarajoitusten aikana Tapiolan seurakunnan Facebook-sivulla Linkki avautuu uudessa välilehdessäklo 10.15 joka sunnuntai.

Sisällä järjestettäviin toimituksiin voi toisteiseksi osallistua enimmillään vain 35 henkilöä Virsussa ja 40 henkilöä Otaniemen kappelissa. Maskisuositus koskee myös seurakunnan tilaisuuksia yläasteikäisiä ja sitä vanhempia.

Kirkkokahveja ei vielä ole koronan takia tarjolla.

Ehtoollisen jaossa noudatamme Espoon hiippakunnan piispan ja terveydenhuollon antamia ohjeistuksia. Tule paikalle vain jos olet terve ja oireeton.

Yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista ei suositella valtakunnallisten ohjeitten mukaan riskiryhmään kuuluville.

Keskipäivänrukous ma, ke ja pe klo 12 Tapiolan seurakunnan Facebook-sivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä suorana verkkolähetyksenä. Sivullamme käynti ei edellytä rekisteröitymistä.

Espoon seurakuntien yleiset koronaohjeet löydät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä