Tervetuloa mukaan lasten ja perheiden toimintaan!

Seurakuntamme varhaiskasvatus ja perhetyö on laaja-alaista, monipuolista toimintaa lasten ja heidän perheidensä parissa. Siihen kuuluvat kerhot, muskarit, retket, leirit, kirkkohetket ja juhlat. Tutustu toimintaan alasivujen kautta.

Seuraa meitä eri verkkopalveluissa:

Facebook Tapiolan seurakunnan lapset ja perheet - tapahtumamainontaa, teemaviikkoja, kuulumisia

Youtube Siunauksen sadetta - laululeikkivideoita, kirkkohetkiä, Nalle Vintiö-videoita

Instagram @siunauksensadetta - tapahtumamainontaa, teemaviikkoja, kuulumisia

Työntekijöiden kirjoituksia eri perheaiheista: Siunauksen sadetta -blogi 

Kirkonkirje:

Seurakunnan uutiskirje lasten ja perheiden toiminnasta. Liity listalle: anna-kaisa.puranen@evl.fi


Tukea ja neuvontaa parisuhteeseen ja vanhemmuuteen:

Sielunhoitoterapeutti, Solmuja parisuhteessa®-neuvoja Kristiina Larjava, 050 358 1064 kristiina.larjava@evl.fi

Tukea vanhemmuuteen ja oman elämän muutostoiveisiin, varhaiskasvatuksen ohjaaja, ratkaisukeskeinen lyhytterapia, Parisuhteen Kuntokartoitus, Solmu-parisuhdeneuvonta, Eroneuvo-työ Terhi Kuoppala, 0415398701.

VARAA AIKA PARISUHTEEN KUNTOKARTOITUKSEEN
Parisuhteen kuntokartoituksessa kumppanit keskustelevat toistensa kanssa ohjaajan läsnä ollessa suunnitellun mallin mukaan. He käyvät läpi 8 aihepiiriä. Positiivinen palaute vahvistaa ja syventää parisuhdetta. Kuntokartoitus on pysähdyspaikka tutkailla yhdessä, missä mennään. Keskustelun lopussa kumppanit arvioivat itse oman suhteensa vahvoja alueita ja kehittämiskohtia. Parisuhteen kuntokartoituskeskustelu toteutetaan yhden päivän aikana viikonloppuisin tai arkena kahden illan aikana ( 2 x 1 h 30 min). Pari saa tehtävät kotiinsa jatkotyöskentelyä varten. Ei sovi akuutissa kriisissä oleville, eikä ole pariterapiaa. Kuntokartoituksesta voi kysellä lisää koulutetulta Parisuhteen Kuntokartoitus-ohjaajalta (myös ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti opisk.)  terhi.kuoppala@evl.fi tai 0415398701

Isille.info on uusi suomalainen isämedia. Sivusto kokoaa yhteen isä- ja isyyskeskustelun. Verkkomedia isille.infoLinkki avautuu uudessa välilehdessä syntyi tarpeeseen. Isyyteen saatava vertaistuki, vinkit ja apu on ollut tähän asti valtakunnallisesti hajanaista. Isämedia on rakentunut isätoimijoiden ja Leppävaaran ja Mäntsälän seurakuntien yhteistyönä. 

Lapsi perhekerhossa.

Ota yhteyttä

Kasvatuksen pappi
Tapiolan seurakunta
Kirkkopolku 6
02100 Espoo

Kasvatus tiimin esihenkilö ja varhaiskasvatus tiimin esihenkilö ma 23.8.2021–31.1.2022.