Siunauksen sadetta!

Tapiolan kirkon peruskorjaus on alkanut toukokuussa 2020. Toiminta on siirtynyt osin Virsuun Tapiontorille.

KORONATILANTEESTA JOHTUEN KAIKKI LASTEN JA PERHEIDEN TOIMINTA PÄIVÄKERHOA LUKUUNOTTAMATTA ON TAUOLLA LOPPUVUODEN.

Löydät paljon videoita ja muuta mukavaa  facebookista

 

Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan Siunauksen sadetta -blogia, jota kirjoittaa varhaiskasvatuksen ja perhetyön väki. Kirjoitamme vanhemmuuden, kasvatuksen ja perhe-elämän erilaisista teemoista sekä tartumme myös ajankohtaisiin asioihin. Mikäli toivot kirjoitusta tietyistä aiheista laita sähköpostia: miia.raninen@evl.fi.

https://siunauksensadetta.blogspot.com/

Blogi toistaiseksi tauolla.

YouTubesta löydät meidät myös nimellä Siunauksen sadetta. Tililtämme löytyy muun muassa vauvoille sopivia lauluvideoita.

https://www.youtube.com/channel/UCJ3HEFUp3I-2UaWB4CYIL-g

Instagramissa olemme nimellä @siunauksensadetta.

 

Kirkonkirje

Haluatko saada muutaman kerran vuodessa sähköpostiisi tietoa seurakunnan lapsiperheille suunnatuista tapahtumista? Lähetä sähköpostiosoitteesi miia.raninen@evl.fi niin pääset postituslistalle ja saat Kirkonkirjeen.

 

Tapiolan seurakunnan jouluseimi

Jouluseimi on tuttu näky erityisesti Keski-Euroopassa, missä seimi koristaa joulun aikaan monia koteja. Seimiperinteeseen kuuluu, että sen luo kokoonnutaan mm. kertomaan jouluevankeliumi ja laulamaan joululauluja. Tapiolan seurakunnan jouluseimi-ikkunan äärellä voit kuunnella tarinan pikkuaasin jouluvaelluksesta ja laulaa mukana Ihmeellinen Yö-joulumusikaalin lauluja älypuhelimeen/tablettiin ladatun QR Reader-sovelluksen avulla. Avaa sovellus ja kohdista se QR-koodiin, jolloin video avautuu. Lämpimästi tervetuloa aloittamaan joulun odotus 1. Adventista alkaen Tapiolan seurakunnan seimiasetelmien äärellä:

29.11.2020–6.1.2021:
Virsu,
Tapiontori 3 B
Kerhotila, Kirvuntie 18 C, Laajalahti
13.12.2020 alkaen: Koivuviita 3 C 5

 

Lapsi perhekerhossa.

Ota yhteyttä

Lapsityönohjaaja (1.8.20-31.7.21)
Tapiolan seurakunta
09 8050 4486
Mankkaantie 2–4 A 17
02180 Espoo

Perhekerhot