Vapaaehtoistoiminta Olarin seurakunnassa

Tule vapaaehtoiseksi Olarin seurakuntaan! Jaa arkea ja juhlaa kaikenikäisten kanssa vauvasta- vaariin! Voit sitoutua pidemmäksi aikaa tai osallistua vain kerran johonkin vapaaehtoistehtävään. Pienikin hetki voi olla toiselle tärkeä! Tässä hommassa saa myös itsekkin!Saat tehtävään perhehdytyksen, joten tule sellaisena, kuin olet!

Voit toimia vapaaehtoisena mm.:
Messuissa: tekstinlukijana, esirukouksessa, ehtoollisen avustajana, kirkkoväärtinä, kahvi- ja ruokatarjoilussa, laulu- ja soittotehtävissä.
Lasten ja perheiden parissa: lastenhoidossa, leirikaverina, kerhonohjaajana, kerhomummona tai -pappana tai pyhäkouluopettajana.
Nuorisotyössä rippikoulun isostehtävissä, riparimummona ja pappana, tukihenkilönä lapselle tai nuorelle, avustajana nuortentilassa sekä aikuisten nuorten ryhmän vetäjänä.
Aikuisten ryhmissä: rukous, raamattu-, harraste-, lähetys-,
sekä senioryhmät.

Muuta: Voit toimia myös yhteisvastuukerääjänä, postitusavustajana, diakonian tehtävissä, virrenviejissä, kuoroissa sekä avustajana erilaisissa tapahtumissa .

Jos haluat jakaa osaamistasi toisille tai haluat tulla ideoimaan vapaaehtoistyötä, niin ota yhteyttä vapaaehtoistyön vastaaja Marja Jauhiaiseen marja.jauhiainen@evl.fi
tai 040 5311 029.

Lue lisää Olarin seurakunnan vapaaehtoistyön esitteestä.

Vapaita vapaaehtoistehtäviä löytyy myös täältä:

www.vapaaehtoistyo.fi/espoo

Vapaaehtoistyön teemapäivä Hvittorpissa 17.3.2019

Tervetuloa kaikki vapaaehtoistyötä tekevät tai siitä kiinnostuneet!

Lähtö bussilla:

klo 11.20 Olarin kirkko, 11.30 Olarin kappeli, 11.40 Matinkappeli

klo 12.15 Lounas

klo 13.00 Hartaus ja tervetulotoivotus Kappelissa

klo 13.20 Raamattuhetki ja keskustelua, pastori Juha Virta

klo 14.30 Kahvi

klo 15.15 Yhdessä oppimisen hetki 

* työnohjausta: Anneli Manninen-Landin

klo 17 Lähtö Hvittorpista
Tiedustelut ja ilmoittautumiset , 28.2 mennessä: marja.jauhiainen@evl.fi, 040 531 1029. Ilmoitathan myös ruoka-allergiasi sekä paikan, josta tulet bussiin.