Vapaaehtoistoiminta Olarin seurakunnassa

Tule vapaaehtoiseksi Olarin seurakuntaan! Jaa arkea ja juhlaa kaikenikäisten kanssa vauvasta vaariin! Voit sitoutua pidemmäksi aikaa tai osallistua vain kerran johonkin vapaaehtoistehtävään. Pienikin hetki voi olla toiselle tärkeä! Tässä hommassa saa myös itsekin! Saat tehtävään perhehdytyksen, joten tule sellaisena, kuin olet!

Voit toimia vapaaehtoisena mm.:
Messuissa: tekstinlukijana, esirukouksessa, ehtoollisen avustajana, kirkkoväärtinä, kahvi- ja ruokatarjoilussa, laulu- ja soittotehtävissä.
Lasten ja perheiden parissa: lastenhoidossa, leirikaverina, kerhonohjaajana, kerhomummona tai -pappana tai pyhäkouluopettajana.
Nuorisotyössä rippikoulun isostehtävissä, riparimummona ja pappana, tukihenkilönä lapselle tai nuorelle, avustajana nuortentilassa sekä aikuisten nuorten ryhmän vetäjänä.
Aikuisten ryhmissä: rukous, raamattu-, harraste-, lähetys- ja senioryhmät.

Muuta: Voit toimia myös yhteisvastuukerääjänä, postitusavustajana, diakonian tehtävissä, virrenviejissä, kuoroissa sekä avustajana erilaisissa tapahtumissa .

Jos haluat jakaa osaamistasi toisille tai haluat tulla ideoimaan vapaaehtoistyötä, niin ota yhteyttä vapaaehtoistyön vastaaja Marja Jauhiaiseen marja.jauhiainen@evl.fi
tai 040 5311 029.

Lue lisää Olarin seurakunnan vapaaehtoistyön esitteestä.

Vapaita vapaaehtoistehtäviä löytyy myös täältä:

www.vapaaehtoistyo.fi/espoo

Vapaaehtoisten teemapäivä

Olarin kappelilla la 12.10. klo 9.30-15

 

Ohjelma:

klo 9.30 Kahvitus ja makea pala

klo 10 Hartaus ja virsi

klo 10.15 Mod- koulutus: Avoimuus, Ihmisoikeudet, Itsetuntemus, Moninaisuus, Syrjimättömyys, Mukaan ottaminen. Koulutuksen ohjaaja Anna-Leena Klementti-Falenius.

klo 12 lounas

klo 12.45 Koulutus jatkuu

  • virsi ja herran siunaus

  • kahvi ja pulla

klo 15 teemapäivä päättyy

 

Ilmoittautuminen (ja mahdolliset ruoka-allergiatiedot):

to 3.10. mennessä, olarinseurakunta@evl.fi tai arkisin klo 9-15 puh. 09 8050 7000.

Tervetuloa kaikki vapaaehtoiset sekä kaikki vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet!