Kuvassa perhekerholaisia.
Kuva: Antti Rintala.

Perhekahvilat ja vauvakerhot Leppävaarassa

Kevät 2021: kerhokausi 1.2.-20.5.

​​​Haluamme huomioida perhekahvilassa ja vauvakerhoissa korona-ajan turvallisuusnäkökohdat, jonka vuoksi kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen. Perhekahvilat ja vauvakerhot kokoontuvat kerran viikossa.
Yhdellä ilmoittautumisella ilmoittaudut kyseiseen kerhotoimintaan koko kevätkaudelle toukokuuhun saakka. Ilmoittautuminen aukeaa 4.1.2021 klo 9.00. Ilmoittautumislinkit löytyvät kerhojen alta.
Huomio! Kerhokausi alkaa aikaisintaan 1.2.2021. Aloitus voi viivästyä vielä tästäkin koronatilanteen takia. Ilmoitamme kerhon aloittamisesta sähköpostin ja tekstiviestin välityksellä kerhopaikan saaneille. Noudatamme rajoitusten suhteen viranomaisten ja piispojen ohjeita ja määräyksiä. Kerhokohtainen osallistujamäärä voi poiketa tämän takia.
 

Kevään perhekahviloiden ja vauvakerhojen ohjelmat löytyvät kyseisen kappelin ilmoitustaululta.

Perhekahvilat

Kirkon Perhekahvila TÄYNNÄ
​​​​​
Ma klo 9–11.30 Leppävaaran kirkko,
Veräjäkallionkatu 2.
Perhekahvilassa tilaa noin 25 henkilölle, jotta voidaan pitää riittävät turvavälit.
Ilmoittaudu  varasijalle tästä

Karakappelin Perhekahvila
​​​​​
Ke klo 9–11.30 Karakappeli,
Karakalliontie 12.
Perhekahvilassa tilaa noin 25 henkilölle, jotta voidaan pitää riittävät turvavälit.
Ilmoittaudu tästä

Uutun Perhekahvila TÄYNNÄ
​​​​​
To klo 9–11.30 Uuttu,
Lintukulma 2.
Perhekahvilassa tilaa noin 30 henkilölle, jotta voidaan pitää riittävät turvavälit.
Ilmoittaudu varasijalle tästä

Perhekahvilassa lapset ja vanhemmat ovat yhdessä. Leikimme, askartelemme ja tarjoamme mukavaa yhdessäoloa lapsille ja heitä hoitaville aikuisille. Perhekahvilassa aloitus- ja lopetusajat eivät ole sitovia, niihin voi tulla lyhyemmäksikin aikaa, oman aikataulun mukaan. Tule tapaamaan muita alueen vanhempia lapsineen vapaan yhdessäolon merkeissä. Hartaus ja laululeikkejä noin klo 10.

Vauvakerhot

Yhteen vauvakerhoon mahtuu mukaan 10-12 huoltajaa vauvoineen. Tammikuun aikana vauvakerhot kokoontuvat etänä 1-2 kertaa Teams-sovelluksen kautta. Osallistujille lähetetään linkki sähköpostiin.

 • Ma klo 13–15 Lasten kappeli Arkki,
  Leppävaarankatu 7, 3. krs.
  TÄYNNÄ

 • Ti klo 13–15 Uuttu,
  Lintukulma 2​​​​​​.
  TÄYNNÄ

 • To klo 13–15 Leppävaaran kirkko,
  Veräjäkallionkatu 2​​​​​​.
  ​​​​​​​Ilmoittaudu tästä

Vauvakerho on tilaisuus tutustua muihin vanhempiin ja jakaa kokemuksia vauva-arjesta. Vauvakerhon vertaisryhmässä vanhemmuus vahvistuu keskustellen, kysellen ja ihmetellen. Vauvat saavat jakamattoman huomion yhteisessä tuokiossa, jossa lorutellaan, lauletaan, liikutaan ja hiljennytään.  Myös isät ovat lämpimästi tervetulleita.

 • Isäkahvila
  Ma klo 17–19 Lasten kappeli Arkki,
  Leppävaarankatu 7, 3. krs.

Avointen ovien paikka tulla ja mennä, lapsen kanssa tai ilman. Lapsille on leikkipaikka. Ei ilmoittautumista. Halutessasi liity Isäkahvilan WhatsApp ryhmään. Laita viesti Jukalle: 050 598 4396.