Kuvassa perhekerholaisia.
Kuva: Antti Rintala.

Perhekahvilat ja vauvakerhot Leppävaarassa

Kokoontumisrajoituksia ei ole tällä hetkellä voimassa. Maskia voi kuitenkin edelleen käyttää oman harkinnan mukaan. Tämä koskee sekä seurakuntalaisia/asiakkaita/osallistujia että työntekijöitä. Lisäksi huolehdimme hyvästä käsihygieniasta. Saavuthan paikalle vain terveenä. Tervetuloa mukaan! Tapahtumakalenterissa tarkemmat tiedot.

Perhekahvilat

Kerhokausi: Syksy 16.8.-29.11.2022. Kerhoja ei ole syysloma viikolla 42.

Kirkon Perhekahvila 
​​​​​
Ti klo 9–11.30 Leppävaaran kirkko,
Veräjäkallionkatu 2.

Karakappelin Perhekahvila
​​​​​
Ke klo 9–11.30 Karakappeli,
Karakalliontie 12.

Uutun Perhekahvila (HUOM. Ei ole 6.10)
​​​​​
To klo 9–11.30 Uuttu,
Lintukulma 2.

Perhekahvilassa lapset ja vanhemmat ovat yhdessä. Leikimme, askartelemme ja tarjoamme mukavaa yhdessäoloa lapsille ja heitä hoitaville aikuisille. Perhekahvilassa aloitus- ja lopetusajat eivät ole sitovia, niihin voi tulla lyhyemmäksikin aikaa, oman aikataulun mukaan. Tule tapaamaan muita alueen vanhempia lapsineen vapaan yhdessäolon merkeissä. Hartaus ja laululeikkejä noin klo 10.

Iltaperhekahvila
Ti klo 16.30–18.30 Leppävaaran kirkko,
Veräjäkallionkatu 2.  
(syyskausi 13.9.–29.11.2022)
Kahvilaa ei ole syyslomaviikolla 42.

Iltaperhekahvilaan voi tulla yhdessä viettämään aikaa koko perheen kanssa vaikka työpäivän jälkeen. Tule pelailemaan, leikkimään ja vaikka vaan hengailemaan muiden perheiden kanssa. Vapaaehtoisten valmistamaa keittoa tarjoillaan noin klo 17-18 välillä. Lämpimästi tervetuloa mukaan myös kummit, mummit ja vaarit!

 

Vauvakerhot

Kerhokausi: Syksy 16.8.-8.12..2022. Kerhoja ei ole syyslomaviikolla 42. 

  • Ti klo 13–15 Leppävaaran kirkko,
    Veräjäkallionkatu 2​​​​​​.

  • ​​​​​To klo 13–15 Karakappeli, (HUOM. Ei ole 6.10)
    Karakalliontie 12.

Vauvakerho on tilaisuus tutustua muihin vanhempiin ja jakaa kokemuksia vauva-arjesta. Vauvakerhon vertaisryhmässä vanhemmuus vahvistuu keskustellen, kysellen ja ihmetellen. Vauvat saavat jakamattoman huomion yhteisessä tuokiossa, jossa lorutellaan, lauletaan, liikutaan ja hiljennytään. Myös isät ovat lämpimästi tervetulleita.

Näitä sivuja päivittävät Eira Salakka ja Elisa Uurtio.