Esirukouspyyntö

Alla olevaan lomakkeeseen voit kirjoittaa oman rukouspyyntösi.

Jos annat luvan, niin rukouspyyntö voidaan lisätä (mahdollisesti lyhennettynä) sivustolle näkyviin, jolloin seurakunta laajasti voi rukoilla asian puolesta.

Rukouspyynnön jättäjä voi halutessaan liittää rukoukseen nimimerkkinsä.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Rukousaiheet

 

Nimimerkki : ” jmies ”

 Esirukouspyyntö : Kiitos teille, että teette esirukouksia. (18.2.)

 

Nimimerkki : ” ”

 Esirukouspyyntö : Pyydän, että rukoilisitte syntymättömän lapseni puolesta. Rukoilen, että tämä raskaus ei menisi kesken vaan että saisin syliini elävän, terveen lapsen.( 17.2.)

 

 

 

Nimimerkki :” ”

 Esirukouspyyntö : Miehelläni vaikuttaa olevan peliä muiden naisten kanssa. Pyydän saada tietää koko totuuden, jotta saan tarvittavan tiedon ja voiman minulle oikean ratkaisun tekemiseen.(16.2.)

 

Nimimerkki :” ”

 Esirukouspyyntö : Aivosyöpäleikkaus on varattu turkulaiselle ystävälleni helmikuun lopussa.  Jeesus paranna ja hoida. Kiitos! (15.2.)

 

Nimimerkki : ”Ahdistunut vaimo”

 Esirukouspyyntö : Pyydän rukousta meidän avioliiton puolesta ja mun raskauden puolesta. Että rakkaus vois uudistua ja Jeesus voisi auttaa meijät yli tästä yhdessä vahvempina, että meijän avioliitto säilyisi. Ja että raskaudessa menis kaikki hyvin, ja lapsi syntyis maailmaan syksyllä eikä tulis keskenmenoa. (14.2.)

 

Nimimerkki : ”Vapautuminen”

Esirukouspyyntö : Pyytäisin esirukousta, että  haitalliset ryhmittymät vapautuisivat pahan vallasta ja  että he  löytäisivät yhteyden Jeesukseen ja pysyisivät hänen viitoittamallaan tiellä. (14.2.)

 

Nimimerkki : ”Työ”

 Esirukouspyyntö : Rukouspyyntö, että mieheni saisi hakemansa työpaikan. Tarvitsisimme rahaa. (13.2.)

 

Nimimerkki : ”Jännitän ja unelmoin”

 Esirukouspyyntö : Haluaisin tutustua erääseen mieheen ja tehdä kivoja asioita yhdessä hänen kanssaan, mutta en tiedä, miten se voisi tapahtua ja kyselen, onko se Taivaan Isän tahto. Pyydän, että Hän valmistaisi minulle tien näissä asioissa.(13.2.)

 

Nimimerkki : ”Vaimo”

 Esirukouspyyntö : Pyydän esirukousta parisuhteemme ja avioliittomme puolesta. Rukoilen, että Jeesus puhuisi miehelleni ja mieheni saisi rohkeutta ottaa Jeesuksen rakkauden tuomat ajatukset vastaan. Rukoilen, että mieheni antaisi rakkaudelle mahdollisuuden parisuhteessamme. Jeesuksen Kristuksen nimessä rukoilen. Jumala tapahtukoon sinun tahtosi. Aamen.(12.2.)

 

Nimimerkki : ”Äiti”

Esirukouspyyntö : Pyydän esirukousta 13v tyttäreni puolesta.  Hänellä on rankka murrosikä menossa.  Että hän  tulisi takaisin Jumalan luo ja että yhteyteni häneen säilyisi.(12.2.)

 

 

Nimimerkki : ” ”

 Esirukouspyyntö : Siunausta yhteen tärkeään asiaan, terveyteen ja urasuunnitelmiin, olen opiskelija. (6.2.)

 

Nimimerkki : ”Huolestunut ja ahdistunut”

 Esirukouspyyntö : Tulevaisuuden pelkoa on, ,Jeesus tietää miten paljon! Rukoilen peloista vapautumista

-ja että kaikki sairauteni parantuisivat kokonaan. (7.2.)

 

Nimimerkki : ”Rukous”

 Esirukouspyyntö : Pyydän esirukousta avioliittomme puolesta.  Jumala tietää, mitä avioliittomme tarvitsee jatkuakseen. Tapahtukoon Jumalan tahto, ei ihmisten. Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen. ( 10.2.)

 

Nimimerkki: ” ”

Esirukouspyyntö : Olen taloudellisissa vaikeuksissa ja haluaisin pois tästä tilanteesta. Rukoilkaa, että saisin apua pian jostain. En jaksa tätä enää! ( 10.2.)

 

Nimimerkki : ”ystävälleni”

 Esirukouspyyntö : Pyydän esirukousta ystävälleni R.lle,  joka elää viimeisiä päiviä tässä maailmassa. Olkoon hänen poismenonsa kivuton ja olkoon Jeesus hänelle armollinen. (9.2.)

 

Nimimerkki: ”ystävä”

Esirukouspyyntö : Ystävälläni on tapana hautoa asioita ja pitää niitä omana tietonaan, vaikka hänellä on ollut elämässään suuria kriisejä ja olisi hyvä, jos hän luottaisi edes yhteen tai kahteen ystävään minun lisäkseni ja puhuisi asioistaan. Hän ei nykyään oikein enää luota Jumalaankaan. Jumala voi kuitenkin avata tämänkin vyyhdin. Jätän rukouksiinne myös ystäväni pojan, jota kaikki tämä varmasti koskettaa myös. (9.2.)

 

 

Nimimerkki: ” jmies”
Esirukouspyyntö : Kiitos teille kaikille, että teette näitä esirukouksia ja kaikkea hyvää.(8.2.)

 

 

Nimimerkki : ”Kesätyö”

 Esirukouspyyntö : Kesätöiden löytymisen puolesta, siunausta

 työharjoitteluun ja sen onnistumiseen.( 9.2.)

 

 

Nimimerkki :” ”

 Esirukouspyyntö : Rukousta Suomen evankelis-luterilaisen kirkon uuden arkkipiispan puolesta! (9.2.)

 

 

Nimimerkki : ”Lihava, yksin ja sairas”

 Esirukouspyyntö : Pyydän että Jeesus vapauttaa minut sokeririippuvuudesta jonka takia olen sairastunut moniin sairauksiin. ( 7.2.)

 

 

Nimimerkki : ”Talvikelit”

 Esirukouspyyntö : Täysi varjelu autoiluun.on monet kaupunkireissut edessä sekä hyvät parkkipaikat! (7.2.)

 

 

Nimimerkki: ”JJP”:
Esirukouspyyntö: Pyydän Herran siunausta ja johdatusta elämäämme.  (4.2.)

 

 

Nimimerkki: ”Ystävän puolesta”:
Esirukouspyyntö: Herra, auta ystävääni. Hänelle on tehty vääryyttä, johon hän ei ole voinut itse vaikuttaa. Herra, sinä näet tämän tilanteen, auta, suojaa, päästä hänet irti näiden ihmisten valtapiiristä. Anna hänelle voimia ja viisautta. Aamen.( 5.2.)

 

Nimimerkki:” ”
Esirukouspyyntö: Olen väsynyt, ja tuntuu että uuvun työtaakkani alle. Työpaikan ilmapiiri ja työn luonne ovat raskaita kantaa. Unelmani on toinen ammatti, ja haen alan opintoihin keväällä yhteishaussa. Pyydän esirukousta lukuinnon ylläpitämiseen, sekä pääsykokeissa pärjäämiseen, kouluun hyväksytyksi tulemiseen. Alanvaihto on ainoa ratkaisu, ja haluaisin toteuttaa lapsuuden unelmani toisella alalla. ( 5.2.)

 

 

Nimimerkki: ”Äiti ja vaimo”
Esirukouspyyntö: "Herran käsi on meidän yllämme. Herran käsi on voimallinen!" Ps. 118:16 Siunaa ja varjele poikaani, että hän lopettaa päihteiden käytön! Siunaa ja suojele koko perheeni, että kaikki menee hyvin! Suojele poikaani, auta ettei hän aja kolaria eikä kenenkään päälle eikä joudu poliisien kanssa tekemisiin!! Auta, että mieheni yrityksen lopettaminen menee hyvin ja saamme velat maksettua ja ulosotto antaa lisäaikaa! Ja että lonkkani pysyy paikoillaan ja että posti ei tuo mitään kamalaa! Paranna Jeesus jalkani, etten joudu sairaalaan! Aamen. (6.2.)

 

 

Nimimerkki ”Valoa elämään”
Esirukouspyyntö: Herra pyydän, että työpaikalla olisi paljon enemmän töitä, koska työtehtäviä on ollut aivan liian vähän jo pidempään. Toivoisin myös löytäväni juuri sellaisen asunnon minkälaista etsinkin ja kunnollisen, luotettavan elämän kumppanin kun aika on oikea. ( 1.2.)

Nimimerkki ” H-R”
Esirukouspyyntö: Pyydän rukousta miehen puolesta, jolla on vakavia riippuvuusongelmia: että hän menisi ammattiavun piiriin hakemaan apua ongelmiinsa, tekisi parannuksen, täyttyisi Pyhällä Hengellä ja uudistuisi uskossa. Että hän jättäisi elämästään pois pimeyden töihin sekaantumisen ja antaisi Pyhän Hengen hoitaa häntä ja johdattaa häntä elämässä. Pyydän että hän saisi tahtoa sisimmässään antaa minulle ja itselleen anteeksi ja että hän ymmärtäisi armon merkityksen. Että hän menisi sellaisiin seurakunnan tilaisuuksiin jossa opetettaisiin, synnistä, parannuksen teosta, anteeksi antamisesta ja armosta. Että hän saisi tervejärkisiä ja uskossaan raittiita henkilöitä elämäänsä tukiverkostoksi.

Pyydän vielä että meidän välimme voisivat korjaantua ja voisimme mennä naimisiin ja saada lapsia, jos niin on Jumalan tahto. Voisitteko rukoilla useamman kerran tai useassa paikassa tämän rukouspyynnön puolesta. Kiitos! ( 1.2.)
 

 

 

 

Nimimerkki  ”Väärinkohdeltu”; esirukouspyyntö: Sain parkkisakon, mielestäni väärin perustein ja sakottaja pakeni paikalta autoonsa koittaessani asiaa selvittää. Jeesus sinä näet oikaisypyyntöni, auta. Auta Jeesus talomme asukkaita, kun olemme tällaisen rakennustyömaan naapureiksi joutuneet. Suojele lapsia rakennustyömaan koneilta. (30.1.)

 

Nimimerkki  ”ael”; esirukouspyyntö: Terveyteni, poikani, miesasiani ,talouteni puolesta kiitos. (30.1.)

 

Nimimerkki  ”äiti”, esirukouspyyntö: Rakas Taivaan Isä. Edesmennyt vanha isäni säästi muutaman  tosi vanhan rahan ja ne ovat nyt kadoksissa. Herra kosketa häntä kenellä ne ovat, että löytyisi,  ne kuuluvat lapsilleni ja ovat tärkeitä.  (30.1.)

 

Nimimerkki ””; esirukouspyyntö: Rukousta Israelin ja Jerusalemin puolesta! (28.1.)

 

Nimimerkki ”Särjetty sydän”; esirukouspyyntö: Rukoilen, että kestäisin koettelemukset elämässä ja saisin Herran Pyhän Hengen läsnäoloa, Sana avautuisi hyvin. Haluaisin myös uskovia ystäviä. Pyydän muutosta luultavasti uskovalle naishenkilölle, joka varmaan kuuntelee jotain epämääräistä juorua, muttei ehkä edes tiedä todenperäisyyttä.  (28.1.)

 

Nimimerkki  ”Vaeltaja”; esirukouspyyntö: Herra, siunaa meitä ja varjele meitä, ole meille armollinen. Johdata minua eteenpäin työasioissa ja suojele kaikelta pahalta poikasi Jeesuksen Kristuksen veren voimalla. Opeta meitä auttamaan toisiamme ja kantamaan toistemme taakkoja. (28.1.)

 

Nimimerkki ”auta oi Jeesus”; esirukouspyyntö : Rukousaihe, että Jeesus koskettaa vaimoani väkevällä kädellä sekä ottaa murheet ja taakat. Kiitos Jeesus, että murrat ikeet ja taakat mun yltä sekä  saan iloita elämästä tänä keväänä. Jeesus auta myös raha-asioissa etten joudu ottaa lainaa vaan pidä huoli. (27.1.)

 

Nimimerkki ”Herran tahto”; esirukouspyyntö: Erään asian puolesta, johdatusta jos on Herran tahto ja uskoa siihen asiaan. Esirukouspyyntö myös, että poikani tulisi rohkeammaksi ja saisi ystäviä. Siunausta myös perheemme talouteen ja terveyteen, suvullemme ja ystävillemme. (27.1.)

 

Nimimerkki ””; esirukouspyyntö: Rukoilkaa, että pääsisin pois velkakierteestä. Kiitos! (25.1.)

 

Nimimerkki ”Esa”; esirukouspyyntö : Pyytäisin esirukousta selkä- ja jalkavaivoihini sekä ahdistukseeni. (25.1.)

 

Nimimerkki ”Valoa kohti”; esirukouspyyntö: Jeesus anna minulle hyviä uutisia huomenna. Anna minun saada uusi työpaikka, jotta talouteni ei kärsi ja pääsen tästä valtavasta ahdistuksesta. (21.1.)

 

Nimimerkki ”M-L”; esirukouspyyntö: Tuhlaajapojan armoa aikuiselle pojallemme ja läheisempää suhdetta vanhempiin. Työtä vävylle, joka on nelilapsisen perheen isä. 13 v. tyttärentyttären puolesta, jolla on pakko-oireita, anoreksiaa ja uhmaa ettei lähde lääkäriin. Ja itselleni paranemista pitkittyneestä keuhkoputkentulehduksesta. (21.1.)

 

Nimimerkki ” ”; esirukouspyyntö: Kiitos Jeesus! Ekaluokkalaisen koulukiusaaminen päättyi vanhemman miesopettajan soitettua rehtorille ja koulutoimenjohtajalle.  Epäpätevä opettaja vaihtui pätevään ja valvontaa lisättiin.  Rukoillaan kiusatulle opiskeluintoa ja henkisten haavojen paranemista sekä siunausta uudelle opettajalle.(18.1.)

 

Nimimerkki ”Rukous”; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta mieheni ja perheeni puolesta. Rukoilen että sielunvihollinen lopettaisi mieheni kiusaamisen. Rukoilen että mieheni löytäisi rakkauden tunteet minua kohtaan ja että perheemme pysyisi särkymättömänä. Jumala tietää, mitä perheemme tarvitsee. Kiitos siitä! Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä tätä rukoilen. (18.1.)

 

Nimimerkki ”Tiukat paikat”; esirukouspyyntö: Minulla on ollut viime viikkoina monenlaisia vaikeuksia, jotka eivät ole vieläkään loppuneet. Kiitän siitä, että olen myös saanut paljon tukea ja esimerkiksi vanhempani ja kummini ovat rukoilleet puolestani. Jätän tässä esirukouspyynnön heidän puolestaan. Toivoisin, etten olisi heille pelkästään taakka, vaan voisin myös antaa heille jotakin. (18.1.)

 

Nimimerkki ”Helena”; esirukouspyyntö: Asunut noin 4kk nykyisessä asunnossani. Minulla ongelmia naapureitteni kanssa. Syvästi halajan maaliskuun 2018 loppuun mennessä löytäväni itselleni rauhallisemman oman uuden itsenäisen vuokrakodin, jossa naapureista ei häiriötä, eikä muitakaan häiriötekijöitä. Toivon että uusi koti löytyisi läheltä Raamattu-kouluani ja olisi täydellinen tarkoitukseeni, koti johon voisin asettua pitkä-aikaisesti. Kunpa saisin rukoukseni vastauksen mahdollisimman pian! (17.1.)

 

Nimimerkki ” ”; esirukouspyyntö: Rukousta Suomen tasavallan presidentin puolesta! (17.1.)

 

Nimimerkki ”Apua”; esirukouspyyntö: Terveyttä, Kuntoutus mahdollisuutta myös ystävälle. Perheen kohdalla johdatusta terveyttä. Kaikki läheiset sukulaiset herätyksen ja Jumalan Rakkauden piiriin. Auton hankintaan johdatus, löytyisi sopiva tarpeeseen, asun maalla. (17.1.)

 

Nimimerkki ”Annie's Song”; esirukouspyyntö: Pyydän, että Herra parantaa minut psykoosisairaudesta. Ettei tarvitse aloittaa lääkitystä. (15.1.)

 

Nimimerkki ””; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta äitini ja koko perheeni puolesta, äidiltä on löytynyt syöpäkasvain, jonka ennuste ja jatkohoito on vielä epäselvä. (15.1.)

 

Nimimerkki ”Annie's Song”; esirukouspyyntö: Että saisin nukuttua. Että Herra rohkaisisi minua jatkamaan lääkkeen käyttöä. (12.1.)

 

Nimimerkki ”Sisko”; esirukouspyyntö: Pyydän esirukoustukea, olen palaamassa lähetyskentälleni, ja odottelen viisumia. Herra antakoon maassaololuvat ja kivan työtiimin oikeaan aikaan. Kiitos. (9.1.)

 

Nimimerkki ”Annie's Song”; esirukouspyyntö: Pyydän Herralta lisää rukousvastauksia. Tarvitsen kipeästi Pyhän Hengen lohdutusta ja rohkaisua. (6.1.)

 

Nimimerkki ”päivi”; esirukouspyyntö: Pyydän, että saan enkelit turvakseni. Pyydän että saisin valon, joka veisi minua eteenpäin, antaisi voiman, merkityksen ja uskon elämääni. Isä anna minulle syntini anteeksi. Kiitos S:sta. Kiitos että palvelijasi on sinun luona. Olen niin pelokas ja yksinäinen. Isä kiitos kaikesta mitä minulle olet antanut. Pyydän että voisin saada uuden oven jonka aukaista,uuden työn tai ympäristön. Auta,  että selviän veloista ja pystyn olemaan miehelleni ilo ja voima, siunaa meidän avioliittoa, kotia , ystävyyttä ja yhteiseloa, yhteisiä hetkiä. Siunaa lapsia anna heille voimia koulun käyntiin, anna heille iloa ja yhteenkuuluvuutta sisarina. Isä auta, tule elämääni anna minulle yöunia ja että saisin vahvistua vielä ennen työhön paluuta. Kiitos ja kunnia Herralle. (6.1.)

 

Nimimerkki ”Minna”; esirukouspyyntö: Jeesus, anna syntini anteeksi. Avioliittomme aikana on ollut kausi, jolloin olen pyristellyt ja haikaillut pois suhteesta. Vaikeina aikoina sain kuitenkin ymmärryksen, että haluan jatkaa avioliittoa ja pysyä yhtenäisenä perheenä. Nyt mieheni puolestaan ei ole varma haluaako jatkaa kanssani avioliittoa. Rukoilen Jeesus, että mieheni saisi rakkauden tunteen minua kohtaan takaisin ja halun avioliittomme jatkumiselle. Siunaa Jeesus lapsiamme ja anna meille kärsivällisyyttä ja voimaa tilanteessamme. Jeesus, rukoilen että mieheni tulee uskoon, puhu hänelle. Jeesuksen nimessä, aamen. (1.1.)

 

Nimimerkki ”Annie's Song”; esirukouspyyntö: Herra, osoita minulle, ettei lääkkeen käytöstä seuraa mitään pahaa. Ota pois pelkoni. (27.12.)

 

Nimimerkki ”Lauri”; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta, jotta työilmapiiri paranisi työpaikallani. Moni työkaverini on masentunut ja uupunut ja se vaikuttaa paljon työilmapiiriin. Toivon voimia itselleni ja muille, jotta käänne parempaan tapahtuisi. (25.12.)

 

Nimimerkki ”Heta”; esirukouspyyntö: Pyydän rukousta ihmiskunnan ja luonnon puolesta. Ilmastonmuutos muodostaa ison uhan niin nykyisten kuin tulevien sukupolvien ja muiden lajien puolesta. Toivon päättäjille viisautta ja ymmärrystä, että vielä nyt tehostamalla ilmaston vastaisia toimia, voitaisiin maailma pelastaa. Pyydän rukoilemaan, että seurakunnat toimisivat ilmastonvastaisissa toimissaan esimerkillisesti. (25.12.)

 

Nimimerkki ”Elena”; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta niiden pappien ja piispojen puolesta, jotka ovat rakkauden puolella halutessaan vihkiä samaa sukupuolta olevia pareja. He ovat rohkeita lähimmäisen rakkauden toteuttajia, joten surullisena katson vierestä, kun heitä hyljeksitään ja tuomitaan omiensa parissa. Pyydän rukousta myös niiden piispojen ja pappien puolesta, joiden sydän ei vielä ole avautunut näkemään, että nykypäivänä se olisi Jeesus, joka puolustaisi seksuaalivähemmistöjen oikeuksia, eikä syrjisi heitä. (25.12.)

 

Nimimerkki ”Työnhakija”; esirukouspyyntö: Rukoilen potentiaalisen uuden työnantajani puolesta, että sen edustajat näkisivät minut oikealla tavalla ja tekisivät oikean päätöksen minun suhteeni. Rukoilen siunausta minua haastatelleille naisille. (24.12.)

 

Nimimerkki ”Yksin”; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta, että löytäisin pian rakkauden vapaaseen mieheen joka rakastaisi minua, en jaksa enää olla yksin. (23.12.)

 

Nimimerkki ”Annie's Song”; esirukouspyyntö: Pyydän Herralta lisää lohduttavia ja rohkaisevia rukousvastauksia, jotta rohkaistuisin lääkkeen käytössä. (22.12.)

 

Nimimerkki ”Amelia”; esirukouspyyntö: Pyytäisin rukousta mieheni jaksamiseen töissä ja hänen sairauksien kanssa. Kiitos. Olisin kiitollinen jos pääsisin päihteistä eroon kiitos. (18.12)

 

Nimimerkki ”L”; esirukouspyyntö: Pyydän että lapseni syntyisi terveenä  ja voin  antaa hänelle hyvän elämän ja että saisin laskuni maksettua pois ennen hänen syntymää. Kiitos aamen. (18.12.)

 

Nimimerkki ”Vaeltaja”; esirukouspyyntö : Rukoilkaa kaikkien kärsivien ja haavoittuneiden puolesta. Että Herra kirkastaisi kasvonsa meille ja olisi meille armollinen. Että oma tulevaisuuteni aukeaisi pikku hiljaa, toivon johdatusta tässä asiassa. Että voimasi ja rakkautesi olisi keskellämme. Anna meille rauhasi. Tätä toivomme sinulta Herra, poikasi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen. (17.12.)

 

Nimimerkki ”Perhonen”; esirukouspyyntö: Että saisin voimia lopettaa suhteen, jossa en koe oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa ja jossa ahneus ja hyväksikäyttö on painanut maahan. Että Jumala antaisi minulle hyvän puolison vielä. (14.12.)

 

Nimimerkki ”Surullinen mies”; esirukouspyyntö: Pyytäisin esirukousta alkoholismistani ja hirveästä peliriippuvuudesta pääsemiseksi. Nämä invalidisoivat minua. Uskon Jumalaan. (12.12.)

 

Nimimerkki ”Kia,Mari ja Henri”; esirukouspyyntö: Toivomme siunausta J:lle ,joka kuoli äkillisesti. (1.12.)

 

Nimimerkki ”Erään tytön suuri suru”; esirukouspyyntö: Nuorella naisella jolla on lievä vamma, on ihania muistoja eräästä huomattavasti vanhemmasta naisesta. Nuorella naisella on kuitenkin vammaansa liittyen haasteellista käytöstä ja hän teki virheitä myös. Mutta on pyytänyt anteeksi niin Jumalalta kuin lähimmäiseltäkin. Hän koetti tehdä sovintoa. Nainen kuitenkin torjui hänet tylysti ja nuori nainen pettyi ja menetti yöunensa. Mutta silti hän ei ole vielä toivoaan menettänyt vaan hän uskoo hyvää edelleenkin tuosta ihmisestä eikä enää ota yhteyttä häneen. Rukoillaan tuolle vanhemmalle naiselle mielen muutosta ja ymmärrystä erilaisuutta kohtaan ja ettei syrjisi poikkeavaa ihmistä vaan kiinnostuisi erilaisuudesta ja että Jeesus muuttaisi niin, että tuo nainen ei halua enää syrjiä. Jos tämä ei ole Herran tahto niin rukoillaan että nuorempi nainen saisi elämässä jotakin parempaa tuon tilalle niin ettei asiaa tarvitse enää surra. (29.11.)

 

Nimimerkki ”Heli puoliso”; esirukouspyyntö: Pyydän rukoilua parisuhteeni puolesta että saataisiin mieheni J:n kanssa henkinen ja fyysinen läheisyys takaisin.   Pyydän myös rukoilua että mieheni osaisi enemmän näyttää tunteitaan ja osoittaa rakkauttaan minua kohtaan puolisona. (28.11.)

 

Nimimerkki ” Väsynyt matkalainen”; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta henkisten voimieni palautumiseksi uupumuksen ja surun sekä järkytyksen keskelle, olen ihan lopussa. Myös terveyteni puolesta sekä läheisteni pelastumisen puolesta. Ja että löytäisin Jumalan mielenmukaisen puolison. (24.11.)

 

Nimimerkki ”Huolestunut”; esirukouspyyntö : Rakas Jeesus, Auta ystävää löytämään sopiva asunto perheelleen, että sisäilmaongelmista alkanut sairastelukierre loppuisi pian. (17.11.)

 

Nimimerkki ”Lin”; esirukouspyyntö: Älä jätä Jumala yksin minua. Kaipaan fiksua ja uskollista herrasmiestä vierelleni koko elämäni ajaksi. Autathan myös pärjäämisessä ADHD-lapsen kanssa. (14.11.)

 

Nimimerkki ”Sari”; esirukouspyyntö: Että Herra Jeesus antaisi viisautta, miten talon perustukset korjataan ja tarvittava suunnittelija, luvat ja tekijät ja rahat. Edullista, yksinkertaista ja kestävää ratkaisua. Kiitos. (14.11.)

 

Nimimerkki ”Yksinäinen”; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta että Jumala voisi auttaa ja johdattaa puolison löytämisessä. (13.11.)

 

Nimimerkki  ”Esirukous”; esirukouspyyntö: Rukoilen, että mieheni löytäisi sisäisen rauhan. Rukoilen, että hän puhuisi meille perheenjäsenille niin kuin hän sisämmässään varmasti tuntee, rakkaudella, ystävällisesti, kärsivällisesti eikä huutamalla ja vihamielisesti. Rukoilen, että hän pääsisi eroon ajoittaisesta ahdistuksesta ja masennuksesta. Itselleni rukoilen myös, että mieleni pysyy tasapainoisena ja hyvänä. Rukoilen perheellemme ja rakkaillemme, ystäville ja tuttaville terveyttä, etenkin syöpää sairastavalle S:lle.
Rukoilen, että vuonna 2018 saamme toiveidemme tilavan omistusasunnon alueeltamme, jossa asumme, niin että meillä olisi tilaa olla ja asua. Uskon, että pienet tilat aiheuttavat myös turhia riitoja perheessämme. Rukoilen, että pääsemme taloudelliseen tasapainoon. Pojillemme rukoilen hyviä ystäviä ja menestystä opiskeluun, etenkin vanhimmalle pojalle sillä hänellä on nyt vaikeaa. Kiitos rakkaat esirukoilijat ja Rakas Jumala. (13.11.)

 

Nimimerkki  ”Kummilapsi”; esirukouspyyntö: Kiitän kummeistani ja siitä, miten heidän esirukouksensa ja rohkaisunsa ovat kantaneet minua tänä vuonna. Rukousaiheeni on, että he saisivat kokea Jumalan armon ja rakkauden kantavan ja ympäröivän heitä kaikkina elämänsä päivinä. Jeesuksen nimessä. (13.11.)

 

Nimimerkki  ”Tytär”; esirukouspyyntö: Rukoilkaa että äitini vatsakivut hellittäisivät ja hän parantuisi pian. Kiitos! (12.11.)

 

Nimimerkki  ”Annie's Song”; esirukouspyyntö: Pyydän rukousta, että 92-vuotias mummimme saisi armon tulla uskoon. Samoin vanhempani. Kiitos. (12.11.)

 

Nimimerkki  ”Surullinen”; esirukouspyyntö: Herra, auta meitä ja meidän koko perhettä. Yhdistä meitä rakkaudella, rehellisyydellä, väkivallattomuudella ja hyväksynnällä. Herra anna meidän löytää muita ratkaisuja kuin avioero. Hoida haavojamme ja varjele meitä arjessa. Herra, ohjaa lapsiamme oikeille teille. (11.11.)

 

Nimimerkki  ”Elina”; esirukouspyyntö: Pyydän rukousta sairaan äitini puolesta. Toivon, että tuleva leikkaus menisi hyvin ja syöpä pysyisi kurissa. (11.11.)

Nimimerkki ”Minna”; esirukouspyyntö: Jeesus, anna syntini anteeksi. Avioliittomme aikana on ollut kausi, jolloin olen pyristellyt ja haikaillut pois suhteesta. Vaikeina aikoina sain kuitenkin ymmärryksen, että haluan jatkaa avioliittoa ja pysyä yhtenäisenä perheenä. Nyt mieheni puolestaan ei ole varma haluaako jatkaa kanssani avioliittoa. Rukoilen Jeesus, että mieheni saisi rakkauden tunteen minua kohtaan takaisin ja halun avioliittomme jatkumiselle. Siunaa Jeesus lapsiamme ja anna meille kärsivällisyyttä ja voimaa tilanteessamme. Jeesus, rukoilen että mieheni tulee uskoon, puhu hänelle. Jeesuksen nimessä, aamen. (1.1.)

 

Nimimerkki ”Annie's Song”; esirukouspyyntö: Herra, osoita minulle, ettei lääkkeen käytöstä seuraa mitään pahaa. Ota pois pelkoni. (27.12.)

 

Nimimerkki ”Lauri”; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta, jotta työilmapiiri paranisi työpaikallani. Moni työkaverini on masentunut ja uupunut ja se vaikuttaa paljon työilmapiiriin. Toivon voimia itselleni ja muille, jotta käänne parempaan tapahtuisi. (25.12.)

 

Nimimerkki ”Heta”; esirukouspyyntö: Pyydän rukousta ihmiskunnan ja luonnon puolesta. Ilmastonmuutos muodostaa ison uhan niin nykyisten kuin tulevien sukupolvien ja muiden lajien puolesta. Toivon päättäjille viisautta ja ymmärrystä, että vielä nyt tehostamalla ilmaston vastaisia toimia, voitaisiin maailma pelastaa. Pyydän rukoilemaan, että seurakunnat toimisivat ilmastonvastaisissa toimissaan esimerkillisesti. (25.12.)

 

Nimimerkki ”Elena”; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta niiden pappien ja piispojen puolesta, jotka ovat rakkauden puolella halutessaan vihkiä samaa sukupuolta olevia pareja. He ovat rohkeita lähimmäisen rakkauden toteuttajia, joten surullisena katson vierestä, kun heitä hyljeksitään ja tuomitaan omiensa parissa. Pyydän rukousta myös niiden piispojen ja pappien puolesta, joiden sydän ei vielä ole avautunut näkemään, että nykypäivänä se olisi Jeesus, joka puolustaisi seksuaalivähemmistöjen oikeuksia, eikä syrjisi heitä. (25.12.)

 

Nimimerkki ”Työnhakija”; esirukouspyyntö: Rukoilen potentiaalisen uuden työnantajani puolesta, että sen edustajat näkisivät minut oikealla tavalla ja tekisivät oikean päätöksen minun suhteeni. Rukoilen siunausta minua haastatelleille naisille. (24.12.)

 

Nimimerkki ”Yksin”; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta, että löytäisin pian rakkauden vapaaseen mieheen joka rakastaisi minua, en jaksa enää olla yksin. (23.12.)

 

Nimimerkki ”Annie's Song”; esirukouspyyntö: Pyydän Herralta lisää lohduttavia ja rohkaisevia rukousvastauksia, jotta rohkaistuisin lääkkeen käytössä. (22.12.)

 

Nimimerkki ”Amelia”; esirukouspyyntö: Pyytäisin rukousta mieheni jaksamiseen töissä ja hänen sairauksien kanssa. Kiitos. Olisin kiitollinen jos pääsisin päihteistä eroon kiitos. (18.12)

 

Nimimerkki ”L”; esirukouspyyntö: Pyydän että lapseni syntyisi terveenä  ja voin  antaa hänelle hyvän elämän ja että saisin laskuni maksettua pois ennen hänen syntymää. Kiitos aamen. (18.12.)

 

Nimimerkki ”Vaeltaja”; esirukouspyyntö : Rukoilkaa kaikkien kärsivien ja haavoittuneiden puolesta. Että Herra kirkastaisi kasvonsa meille ja olisi meille armollinen. Että oma tulevaisuuteni aukeaisi pikku hiljaa, toivon johdatusta tässä asiassa. Että voimasi ja rakkautesi olisi keskellämme. Anna meille rauhasi. Tätä toivomme sinulta Herra, poikasi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen. (17.12.)

 

Nimimerkki ”Perhonen”; esirukouspyyntö: Että saisin voimia lopettaa suhteen, jossa en koe oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa ja jossa ahneus ja hyväksikäyttö on painanut maahan. Että Jumala antaisi minulle hyvän puolison vielä. (14.12.)

 

Nimimerkki ”Surullinen mies”; esirukouspyyntö: Pyytäisin esirukousta alkoholismistani ja hirveästä peliriippuvuudesta pääsemiseksi. Nämä invalidisoivat minua. Uskon Jumalaan. (12.12.)

 

Nimimerkki ”Kia,Mari ja Henri”; esirukouspyyntö: Toivomme siunausta J:lle ,joka kuoli äkillisesti. (1.12.)

 

Nimimerkki ”Erään tytön suuri suru”; esirukouspyyntö: Nuorella naisella jolla on lievä vamma, on ihania muistoja eräästä huomattavasti vanhemmasta naisesta. Nuorella naisella on kuitenkin vammaansa liittyen haasteellista käytöstä ja hän teki virheitä myös. Mutta on pyytänyt anteeksi niin Jumalalta kuin lähimmäiseltäkin. Hän koetti tehdä sovintoa. Nainen kuitenkin torjui hänet tylysti ja nuori nainen pettyi ja menetti yöunensa. Mutta silti hän ei ole vielä toivoaan menettänyt vaan hän uskoo hyvää edelleenkin tuosta ihmisestä eikä enää ota yhteyttä häneen. Rukoillaan tuolle vanhemmalle naiselle mielen muutosta ja ymmärrystä erilaisuutta kohtaan ja ettei syrjisi poikkeavaa ihmistä vaan kiinnostuisi erilaisuudesta ja että Jeesus muuttaisi niin, että tuo nainen ei halua enää syrjiä. Jos tämä ei ole Herran tahto niin rukoillaan että nuorempi nainen saisi elämässä jotakin parempaa tuon tilalle niin ettei asiaa tarvitse enää surra. (29.11.)

 

Nimimerkki ”Heli puoliso”; esirukouspyyntö: Pyydän rukoilua parisuhteeni puolesta että saataisiin mieheni J:n kanssa henkinen ja fyysinen läheisyys takaisin.   Pyydän myös rukoilua että mieheni osaisi enemmän näyttää tunteitaan ja osoittaa rakkauttaan minua kohtaan puolisona. (28.11.)

 

Nimimerkki ” Väsynyt matkalainen”; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta henkisten voimieni palautumiseksi uupumuksen ja surun sekä järkytyksen keskelle, olen ihan lopussa. Myös terveyteni puolesta sekä läheisteni pelastumisen puolesta. Ja että löytäisin Jumalan mielenmukaisen puolison. (24.11.)

 

Nimimerkki ”Huolestunut”; esirukouspyyntö : Rakas Jeesus, Auta ystävää löytämään sopiva asunto perheelleen, että sisäilmaongelmista alkanut sairastelukierre loppuisi pian. (17.11.)

 

Nimimerkki ”Lin”; esirukouspyyntö: Älä jätä Jumala yksin minua. Kaipaan fiksua ja uskollista herrasmiestä vierelleni koko elämäni ajaksi. Autathan myös pärjäämisessä ADHD-lapsen kanssa. (14.11.)

 

Nimimerkki ”Sari”; esirukouspyyntö: Että Herra Jeesus antaisi viisautta, miten talon perustukset korjataan ja tarvittava suunnittelija, luvat ja tekijät ja rahat. Edullista, yksinkertaista ja kestävää ratkaisua. Kiitos. (14.11.)

 

Nimimerkki ”Yksinäinen”; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta että Jumala voisi auttaa ja johdattaa puolison löytämisessä. (13.11.)

 

Nimimerkki  ”Esirukous”; esirukouspyyntö: Rukoilen, että mieheni löytäisi sisäisen rauhan. Rukoilen, että hän puhuisi meille perheenjäsenille niin kuin hän sisämmässään varmasti tuntee, rakkaudella, ystävällisesti, kärsivällisesti eikä huutamalla ja vihamielisesti. Rukoilen, että hän pääsisi eroon ajoittaisesta ahdistuksesta ja masennuksesta. Itselleni rukoilen myös, että mieleni pysyy tasapainoisena ja hyvänä. Rukoilen perheellemme ja rakkaillemme, ystäville ja tuttaville terveyttä, etenkin syöpää sairastavalle S:lle.
Rukoilen, että vuonna 2018 saamme toiveidemme tilavan omistusasunnon alueeltamme, jossa asumme, niin että meillä olisi tilaa olla ja asua. Uskon, että pienet tilat aiheuttavat myös turhia riitoja perheessämme. Rukoilen, että pääsemme taloudelliseen tasapainoon. Pojillemme rukoilen hyviä ystäviä ja menestystä opiskeluun, etenkin vanhimmalle pojalle sillä hänellä on nyt vaikeaa. Kiitos rakkaat esirukoilijat ja Rakas Jumala. (13.11.)

 

Nimimerkki  ”Kummilapsi”; esirukouspyyntö: Kiitän kummeistani ja siitä, miten heidän esirukouksensa ja rohkaisunsa ovat kantaneet minua tänä vuonna. Rukousaiheeni on, että he saisivat kokea Jumalan armon ja rakkauden kantavan ja ympäröivän heitä kaikkina elämänsä päivinä. Jeesuksen nimessä. (13.11.)

 

Nimimerkki  ”Tytär”; esirukouspyyntö: Rukoilkaa että äitini vatsakivut hellittäisivät ja hän parantuisi pian. Kiitos! (12.11.)

 

Nimimerkki  ”Annie's Song”; esirukouspyyntö: Pyydän rukousta, että 92-vuotias mummimme saisi armon tulla uskoon. Samoin vanhempani. Kiitos. (12.11.)

 

Nimimerkki  ”Surullinen”; esirukouspyyntö: Herra, auta meitä ja meidän koko perhettä. Yhdistä meitä rakkaudella, rehellisyydellä, väkivallattomuudella ja hyväksynnällä. Herra anna meidän löytää muita ratkaisuja kuin avioero. Hoida haavojamme ja varjele meitä arjessa. Herra, ohjaa lapsiamme oikeille teille. (11.11.)

 

Nimimerkki  ”Elina”; esirukouspyyntö: Pyydän rukousta sairaan äitini puolesta. Toivon, että tuleva leikkaus menisi hyvin ja syöpä pysyisi kurissa. (11.11.)

 

Nimimerkki : Annie's Song
Esirukouspyyntö : Toivon, että saisin nukuttua paremmin.

Nimimerkki : Annie's Song
Esirukouspyyntö : Herra, auta minua lääkeasiassa. Näet, miten paljon asian puolesta on rukoiltu. Mikä on Sinun tahtosi tässä asiassa? Ole kiltti ja vastaa. Tapahtukoon Sinun tahtosi. Älä anna minun joutua helvettiin.

Nimimerkki : Laura
Esirukouspyyntö : Pyytäisin rukousta että Herran tahto tapahtuisi tulevassa kelan päätöksessä että jatketaanko väliaikaista eläkettäni vai ei. Ja että Herra siunaisi myös siihen liittyvän lääkärikäynnin. Pyytäisin myös rukousta että tyttäreni ja poikani sekä mummoni tulisivat uskoon. Ja pyytäisin rukousta että poikani mielenterveys ja aivotoiminta paranisivat täysin terveeksi ja että hän pärjäisi koulussa normaalisti ja saisi elää tasapainoista siunattua elämää. Kiitos rukouksesta! Terveisin Laura.

Nimimerkki : eräs
Esirukouspyyntö : Haluaisin jättää rukouspyyntöni ystäväni puolesta, joka on tällä hetkellä Nigeriassa. Että hänellä riittäisi usko siellä ja myös, että hän pääsisi pian pois sieltä. Haluaisin, että ihmiset rukoilisivat Nigeriaan väkevää herätystä ja, ettei ihmisten tarvisisi pelätä siellä olemista.

Nimimerkki : Jeesus on seurakunnan Herra! Eikä raha. Kiitos!
Esirukouspyyntö : Rakkaat rukoilijat!
Kiitos kun muistatte Helsingin Herttoniemenrannan seurakuntalaisia ja Kappelia!
Seurakunnan kokoontumistila ollaan väkisin viemässä täysin vastoin seurakuntalaisten mielipidettä ja tarpeita!
Herttoniemen seurakunnan päätöksen tekijöille uskoa jab Herran seuraamisen Henkeä!
Nyt kumarrellaan seurakuntayhtymän kiinteistövastaavaa tms rahakirstun vartijana olevaa miestä! Jeesus mikä on Sinun tahtosi!? Jeesus tahdotko, että Herttoniemenrannan asukkailla on omalla alueella jumalanpalvelustila ja kokoontumistila?
Herra varjele Läsnäolosi alueella! Herra siunaa seurakuntalaisia ja rukoilijoilta! Herra armahda, siunaa ja puhuttele työntekijöitä ja vastuuhenkilötä!
Jeesus kutsu tehtäviin Sinulle uskollisia työntekijöitä ja vastuuhenkilötä! Jeesus siunaa ja varjele meidät!  Laske armosi ja rauhasi tämän alueen ylle! Jeesus auta meitä! Kiitos!

Nimimerkki : Luonnonosuojelijat
Esirukouspyyntö : Pyydämme esirukousta:talomme pihalta ollaan kaatamassa ilman asukkaiden lupaa kymmeniä puita !

Nimimerkki : Auta Herra
Esirukouspyyntö : Pyydan etta eparehellinen postinkantaja ei enaa saisi tulla tanne, eika millaanlailla olla postini kanssa tekemisissa. Olen omin silmin nahnyt miten han piti itsellaan minulle kuuluvan paketin.  Paljon paketteja on havinnyt. Pyydan myos etta postitoimisto tutkisi asiaa ja saisi kaiken selville. Hermoni on riekaleina. Odotan monia lahetyksia. Jeesus auta tassakin asiassa.

Nimimerkki : Mummu
Esirukouspyyntö : Marian selkä ja jalka vaivat, hoito alalla työ, apua ja parantumista että voi jatkaa siinä tahtävässä. Janilla kalja ongelma, masennusta, työtön. Hanna 10v, jalat eri pituiset siitä vaivaa, terveys ja koulu asiat. Asunto asia. Pelastusta kaikille. Mummu pyytää

Nimimerkki "anne"; esirukouspyyntö: Terveyteni, poikani, miesasiani ja talouteni puolesta. Kiitos. (1.11.)

 

Nimimerkki "Kauko"; esirukouspyyntö: Että saisin kokea Jumalan rakkauden ennen kuolemani ja pelastuksen Herrassa Jeesuksessa. On kuoleman pelko.. Vatsa on sairas ja maksa ja jalat on kuluneet. Rukous, auttakaa minua teidän rukouksissa. Siunausta. (1.11.)

 

Nimimerkki "Vaimo"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta avioliittomme ja perheemme puolesta. Jeesuksen Kristuksen nimessä rukoilen, että mieheni tulee uskoon ja että avioliittomme jatkuu. Siunaa lapsiamme ja anna meille taitoa tukea jokaista lastamme kasvussaan. Jeesuksen Kristuksen nimessä aamen. (31.10.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Nyt sain kannanoton, jossa käskettiin lopettaa lääkkeen käyttäminen. Toisaalta olen saanut rukousvastauksia, jotka antaisivat olettaa, että lääkkeen käyttäminen on OK. Samoin, Herra, olet johdattanut elämääni ihmisiä, jotka tuovat samaa sanomaa. Mitä minun siis pitäisi tehdä? Olen aivan sekaisin ja peloissani. Herra, ole kärsivällinen ja armollinen kanssani. Auta minua, älä tuomitse helvettiin. (31.10.)

 

Nimimerkki "Gudsson"; esirukouspyyntö: Rukoillaan joulukuiseen Turun Kristus-päivään lipunkantajia kaikista Suomen kunnista sekä vahvaa Pyhän Hengen  läsnäoloa, jotta Jeesuksen Kristuksen nimi tosiaan tulee kirkastetuksi maassamme. (30.10.)

 

Nimimerkki "bb"; esirukouspyyntö: Herra, sytytä tyttäressäni tuleen se lahja, joka hänellä on. Anna hänelle voimaa harjoitella ja tulla yhä paremmaksi, että hän voisi palvella sillä lahjalla sinua. Ole niin armollinen. Auta miestäni, että hän löytäisi uuden työn joka olisi hänelle mieluinen ja voimaannuttava. Auta Jeesus. (30.10.)

 

Nimimerkki "Ystävä"; esirukouspyyntö: Olen miettinyt tänään erästä ystävääni. Laitoin jokin aika sitten hänelle viestin, minkä seurauksena hän halusi keskustella ja puhui minulle paljon monista asioista. Ne olivat isoja ja raskaita asioita. Toivon, että Jumala hoitaisi häntä ja auttaisi häntä paranemaan edes joistakin monista haavoistaan. Jätän rukousaiheeksi myös sen, että Pyhä Henki vahvistaisi hänen uskoaan Jeesukseen ja luottamustaan Taivaan Isään. (29.10.)

 

Nimimerkki "Kimmo"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta, jotta saisin vakituisen työpaikan vielä 57 vuotiaana. Ratkiseva haastattelu on maanantaina 30.10.17. (29.10.)

 

Nimimerkki "Rukousta tarvitaan"; esirukouspyyntö: Vakavistakin sairauksista kärsivä nuori mies on lähdössä yksin ulkomaanmatkalle kauas. Rukoilkaa, että Taivaan Isä varjelee häntä ja pitää kaikin tavoin huolta - ja antaa hänen kasvaa uskossa. (28.10.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Rakas Jeesus, laita suojaava muurisi 3 lapseni ja 4 lapsenlapseni ympärille. Herätä heidät unesta, joka pitää heidät pimennossa. Anna Sinun Pyhä valosi loistaa heidän sydämmeensä ja luoda kaikki uudeksi ja eläväksi. Kiitos
Jeesus heistä! Annan heidät Sinulle, että Sinä pidät heistä huolta ja pelastat. (28.10.)

 

Nimimerkki "Etsivä"; esirukouspyyntö: Pyydän Jumalan johdatusta vaikeaan avioliittotilanteeseen ja kärsivällisyyttä kohdata vaikeat asiat rauhallisin mielin.(28.10.)

 

Nimimerkki "Auta Jeesus"; esirukouspyyntö: Pyydän, rukoilkaa puolestani, etta saisin elämän ilon takaisin. Paholainen on sen ryöstänyt, käyttäen ihmisiä, etenkin naapuriani välikappaleena. Minua vainotaan ja kiusataan ja on tehty jo vuosia.  Olen antanut itseni Jeesukselle, mutta silti on vaikeaa mennä ulos, kun minua pidetään silmällä ja tullaan perääni. Uneksin elämästä, jolloin olisin vapaa vaeltamaan luonnossa jota rakastan ja tulemaan iloisena rauhalliseen kotiini.  Rukoilkaa puolestani, etta en menettäisi elämääni täysin. (28.10.)

 

Nimimerkki "äidin avunhuuto"; esirukouspyyntö: Jeesus armahda ja auta poikaani, paljon vastoinkäymisiä,vapautusta syytöksistä. (28.10.)

 

Nimimerkki "Amen"; esirukouspyyntö: Esirukous Halloweenia vastaan! Se ei ole harmiton lapsellinen päivä, jona sitä valitettavasti pidetään.Tätä ei kenenkään kuuluisi viettää, eikä antaa lastensa osallistua. Meidän kuuluisi laittaa pois pimeyden teot ja etsiä Jeesusta, joka tuli tekemään tyhjäksi paholaisen teot ja vapauttamaan vangitut. (27.10.)

 

Nimimerkki "kriisi"; esirukouspyyntö: Avioliitossa hyvin vakava kriisi...tytär tuo ongelmia ja rukous jäänyt kokonaan pois. Herra auta ja neuvo tie ulos tästä ahdingosta.  En jaksa enkä voi puuttua näihin asioihin. Muistakaa rukouksin tätä. Kiitos. (27.10.)

 

Nimimerkki "vesirotta";esirukouspyyntö: että koko perhekuntani pelastuisi ja paranisi vaikeista sairauksista. (27.10.)

 

Nimimerkki "Jumalalta apua pyytävä"; esirukouspyyntö: Pyydän apua terveysongelmiin ( syöpä), parantumista. Sekä elämäniloa ja uudenlaista elämänasennetta; rakkaus ja pelon väistymistä. (26.10.)

 

Nimimerkki "Tulosta jännittävä"; esirukouspyyntö: Herra. Rukoilen sinua, auta entiseen työhön liittyvässä asiassa, jota on puitu oikeudessa. Vastapuolen todistajat valehtelivat narsistisen työnantajan edustajan eduksi. Päätös asiasta tulee pian. Herra, anna oikeuden voittaa. Kiitos, että annat tuomarille viisautta. Aamen. (25.10.)

 

Nimimerkki "Pelokas"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta ja Herran siunausta ja apua.
Vaikea närästys vaivaa öisin ja vatsavaivat eivät vieläkään ole hellittäneet.
Olen ahdistunut ja peloissani. Maanantaina menen lääkäriin ja toisen asian takia
kontrolliin. Herra, auta minua ettei olisi mitään vakavaa. (25.10.)

 

Nimimerkki "Matriarkka"; esirukouspyyntö: Lasteni ja lastenlasteni puolesta, etta Jeesus antaisi heille Pyhän Verensä suojan kaikkea pahaa vastaan ja tekisi tyhjäksi paholaisen teot. Anna  Jeesus anteeksi heille kaikki heidän syntinsä ja johdata ja neuvo heitä. Laita varjeleva aitaus heidän ympärilleen. Jeesus, Sina olet lasteni ja lastenlasteni lapsenvahti ja huoltapitäjä. Annan heidät Sinun turviisi. Amen. (23.10.)

 

Nimimerkki "espoon mies"; esirukouspyyntö: Jeesuksen nimessä pyydän viisautta ja armoa tehdä työtä ja että Herra antaa sellaisia asioita sydämelle mitkä pitää toteuttaa. Jeesus siunaa myös avioliittoani niin että pystyn tekee töitä. Jeesus Rakas ota taakat ja murheet päältäni. Amen. (23.10.)

 

Nimimerkki "Sisar"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta puolisoni työn puolesta. Työ on erittäin stressaava ja haastava ja puolisoni tarvitsee paljon viisautta, ymmärrystä ja stressinsietokykyä. Rukoilen, että työstressi ja työtahti voisi helpottua ja Jumala hoitaisi ja ratkaisisi vaikeat tilanteet työpaikalla parhaalla tavalla. (23.10.)

 

Nimimerkki "sini"; esirukouspyyntö: K:lle Jumalan johdatusta, uskoa Jeesukseen,
R:lle ja M:lle Jumalan johdatusta, uskoa Jeesukseen ja paranemista
T:lle ja T:lle Uskoa Jeesukseen ja vapaaksi alkoholista. Kiitos ja runsasta siunausta! (23.10.)

 

Nimimerkki "tuula"; esirukouspyyntö: Herra auta minua, on niin paha mieli  ja ahdistava olo, Herra sinä tiedät kaiken tule ja auta minua. Vie tämäkin asia oikeuteen. (22.10.)

 

Nimimerkki "Tuija"; esirukouspyyntö: Asumisemme puolesta,että saataisiin kotirauha. Esirukous,ettei asuntoomme tunkeuduttaisi luvatta,ilman asukkaiden lupaa,eikä tehtäisi ilkivaltaa asunnomme lukon kanssa. Jumala jolta mikään ei ole salassa,sinä tiedät ja näet ne henkilöt,jotka estävät asunnosta ulos tulemasta. En enää uskalla vahtimisen takia edes ulos tulla asunnosta ja uhkailujen takia en ole edes messuun uskaltanut omaan seurakuntaan tulla. Kiitos,Jumala,että tämä loppuisi ja saisin rauhallisin mielin tulla ulos koirani kanssa ja messuun kirkkoon. (22.10.)

 

Nimimerkki "Huolestunut"; esirukouspyyntö : Herra, siunaa ja auta minua kun menen huomennarintakipujen, närästyksen ja vatsavaivojen takia lääkäriin, ettei olisi mitään vakavaa. Nyt kärsin myös kovasta ahdistuksesta. Kiitos avustasi.(22.10)

 

Nimimerkki "Helena"; esirukouspyyntö: Poikieni puolesta,että he saisivat tarvittavan toimeentulon sekä anotun avustuksen.Siunausta sekä suojelusta ja varjelusta heille sekä mummolleen joka on korkeassa iässä.Siunaa myös minua ja miestäni,että oltaisiin terveitä ja saisimme apua taloudellisiin asioihin.Esirukous veljen puolesta,että Jumala armossaan armahtaisi häntä ja antaisi anteeksi sen,mihin tämä veli joutui tahtomattaan. Armahtakoon kaikkivaltias isä häntäkin,missä hän tällä hetkellä onkin.Siunaa isä meidän kaikkien omaiset ja johdata heitä taivastielle.Kiitos,rukouksesta! (21.10.)

 

Nimimerkki "Minna"; esirukouspyyntö: Pyydän syntejäni anteeksi, etten ole kunnioittanut aviomiestäni pitkän liittomme aikana. Anna Jeesus meille ymmärrystä molempien ajatuksista ja anna meidän tukea toisiamme. Rukoilen, että saisimme mieheni kanssa voimia ja viisautta suhteemme parantamiseksi. Jeesus, puhu miehelleni ja anna hänen tulla uskoon. Kiitos Jeesus, että kuulet. (20.10.)

 

Nimimerkki "Jumala voi"; esirukouspyyntö: Mies on työpaikkakiusattu ja esimies ei osaa/pysty/halua puuttua asioihin. Mies palaa tällä menolla loppuun, nukkuminenkin on huonoa. Herra auta tässä tilanteessa. (20.10.)

 

Nimimerkki "sisar"; esirukouspyyntö:

Aivosairaus-potilaan puolesta,  että   Jumala auttaisi, parantaisi ja vahvistaisi
sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi  verensuojaan.  vaimo

Jeesus parantaisi minun vaikean sairauteni ja vahvistaisi minua.                           

                                                                                                
Vaikean ajanjakson johdosta perheessämme, että
Jumala auttaisi parantaisi pelastaisi ja vahvistaisi  antaisi toivoa.
kiitos avusta K.

Tätini ja hänen perheensä puolesta että Jumala
auttaisi ja ilmestyisi voimakkaasti sekä pelastaisi (heidän poikansa on kuollut onnettomuudessa  mies halvaantunut ym) antaisi
toivoa elämään.

Veljeni ja hänen koko perheensä puolesta he ovat monin vaikeuksien keskellä että Jumala tarttuisi heidän elämäänsä  pelastaisi ja auttaisi ja  kätkisi Jeesuksen veren suojaan

Vaikeaa sidekudosreumaa sairastavan henkilön puolesta että Herra parantaisi ja vahvistaisi. (20.10.)

 

Nimimerkki "sisar"; esirukouspyyntö: Jumala suojaa perheemme ja avioliittomme ja kätke veren suojaan.

Veljeni ja hänen sukuhaaran puolesta, että Herra Jeesus pelastaisi ja vapauttaisi heidät. 
Herra, anna voimia  ja  vahvistusta  kulkea  rinnalla. Kiitos avusta  sisar.

E:n ja I:n sekä heidän perheidensä puolesta, että Jumala auttaisi vaikeassa tehtävässä ja pelastaisi heidät sekä kätkisi heidät Jeesuksen veren suojaan. Herra vahvista vielä H. siskoa

Herra antaisi uskon armolahjan hengelliseen työhön. (20.10.)
 

Nimimerkki "Heli puoliso"; esirukouspyyntö: Pyydän valtavasti rakkautta parisuhteeseeni ja yhteen kuuluvuuden tunnetta mieheni kanssa.   Pyydän myös rukoilua että saataisiin perheenlisäystä jota kovasti toivomme. (19.10.)

 

Nimimerkki "Työhaastattelu"; esirukouspyyntö: Pyydän, että Jeesus olisi kanssani työhaastattelussa 23.10. ja antaisi levollisen mielen. Pyydän Pyhältä Hengeltä oikeita sanoja. Pyydän Taivaan Isältä johdatusta, onko se minun paikkani. Pyydetään viisautta niille, jotka päätöksen tekevät. (19.10.)

 

Nimimerkki "Uskova"; esirukouspyyntö: Poikani puolesta, että Israelin Jumala tarttuisi poikani elämään. (18.10.) 

 

Nimimerkki "Sinun armossasi on minulle kyllin"; esirukouspyyntö: Rakas Jeesus, Sinulta ei ole mikään salassa. Sinä tiedät tilanteeni. Haluan antaa huoleni Sinulle, en jaksa niitä kantaa. Ala anna viholliseni minusta riemuita, vaan riemuitse Sinä, vie voittoon ja vapauta! Kaikkea pahaa yritetään tehdä, mutta Sinä Herra voit estää sen! Aja kaikki pahat henget ja kiroukset pois täältä, näistä ihmisistä, taloista, maaalueelta ja vapauta Pyhä Henkesi tekemään työtä ihmisissä!  Anna rauhan, rehellisyyden ja rakkauden voittaa. Vapauta minut vihamielisistä ihmisistä! Kiitos Jeesus! (16.10.)

 

Nimimerkki "Todella apua!"; esirukouspyyntö: Pyydämme, että kiittäen kannetaan Herran eteen toiveemme saada viisautta, taitoa ja ymmärrystä sekä suojaa vaikeisiin ihmissuhteisiimme. Työmme on vaarallista ja siihen tarvitsemme enkelijoukkoja joka hetki. Sisaren pojan paraneminen ja toisen pojan työn saaminen sekä kovasti toivomme uskovaa vaimoa hänelle. Kannetaan uskoontuloa molempien poikien kohdalla. Pyydämme voimaa, taitoa, viisautta osata hoitaa myös työmme ja vapaa-aikamme. Kiitäen rukoillaan maamme ja kansamme sekä maailman rauhan puolesta. (16.10.)

 

Nimimerkki "Puoliso"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta, että uskossa oleva mieheni saisi taas kuulla Jumalan äänen ja kokisi Hengen yhteyttä, jota hän todella kaipaa. Hän kokee, ettei ole pitkään aikaan saanut kuulla Jumalan ääntä. Pyydän myös esirukousta, että hän löytäisi seurakunnassa sopivan palvelutehtävän. (15.10.)

 

Nimimerkki "väsynyt hoitaja"; esirukouspyyntö : Jeesus, vakuutusyhtiö on sitä mieltä että umpiväsynyt ihminen on täysin työkykyinen. Minulla syöpä 3 v sitten ja lääkitys edelleen. En vain jaksa, toivon lyhyempää työaikaa. (15.10.)

 

Nimimerkki "Amen"; esirukouspyyntö: Pyydan esirukousta, että postini tulisi perille. Että ihmiset olisivat rehellisiä ja toisivat takaisin väärään menneet paketit. Tämä on todella ongelma täällä. Jeesus, poista vihamielisyys, kateus ja ahneus. (14.10.)

 

Nimimerkki "Heli"; esirukouspyyntö: Pyydän paljon rakkautta parisuhteeseeni ja yhteen kuuluvuuden tunnetta mieheni J:n kanssa.  Pyydän myös rukoilua, että mieheni osaisi enemmän näyttää tunteitaan ja osoittaa rakkauttaan minua kohtaan puolisona. (13.10.)

 

Nimimerkki "Sari"; esirukouspyyntö: V:n mies, K:n ja K:n poika ja M:n veli on kuollut. Että Herra Jeesus auttaisi ja pelastaisi heidät. Kiitos. (13.10.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Että saisin nukuttua. (12.10.)

 

Nimimerkki "Anneli s"; esirukouspyyntö: Tyttäreni kaatui ja loukkasi jalkansa. On katkennut 2 kertaa ennen. Liikkuminen hankalaa kun sylivauva. Tytär tuskainen. Ja minulla paha olo. Kun yritän auttaa menee pieleen. Jeesus anna että tytär paranee pian hoitamaan vauvaa. Ite olen kohta 70. Kiitos kaikesta hyvästä. (12.10.)

 

Nimimerkki "Lumiere"; esirukouspyyntö: Herra pyydän,että tuot entisen mieheni takaisin luokseni uudistuneena hyvänä ihmisenä ja antaisit meille uuden mahdollisuuden onnelliseen yhteiseen elämään tai,että auttaisit minua päästämään hänestä irti jos se on sinun tahtosi. Pyydän,että kaikki muutkin asiat järjestyisivät uusi asunto,hyvä työ,uusia kunnollisia ystäviä. Johdata minut myös oikeaan seurakuntaan.Pyydän saada elää viimein hyvää ja onnelista elämää kaikkien surujen ja vaikeuksien jälkeen. Kiitos herra,että kuulet rukoukseni ja vastaat ajallasi.(11.10.)

 

Nimimerkki "E"; esirukouspyyntö: Pyytäisin esirukousta että Jumala parantaisi selkäni ja jalkani. (11.10.)

 

Nimimerkki "Sakari"; esirukouspyyntö: Olen yksinäisyydestä kärsivä uskova mies. Pyydän esirukousta, että Jumala johdattaisi minulle uskovan aviopuolison. Kiitos! (10.10.)

 

Nimimerkki "sisko"; esirukouspyyntö: Rukoilkaa  siskoni  puolesta, olen  huolisaan  hänen  terveydestään. Enkeleitä hänelle. Kiitos. (10.10.)

 

Nimimerkki "eva"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta hyvän ystäväni puolesta. Hän menetti miehensä yhtäkkisesti. Noin neljä viikkoa miehen kuolemasta selvisi, että ystäväni oli raskaana. Lapsi oli ollut heidän yhteinen unelma ja toive. Ystäväni sai kuitenkin keskenmenon ja menetti miehen ohella nyt pienen pienen tytön. Toivon esirukouksen kautta voimia ystävälleni selvitä ja saada voimia nousta uuteen aamuun. (9.10.)

 

Nimimerkki "Minna"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta avioiliittomme ja perheeni puolesta. Rukoilen voimaa ja viisautta käsitellä tässä elämäntilanteessa olevia asioita. Rakas Jeesus, anna minulle viisautta keskustella mieheni kanssa, pyydän oikeita sanoja. Kiitän perheestäni ja rukoilen, että saisimme pysyä kokonaisena perheenä. (9.10.)

 

Nimimerkki "Jokke"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta serkkuni, n. 76 v. nainen, puolesta, että Jumala parantaisi hänet vatsassa olevasta syövästä. Kiitos! (9.10.)

 

Nimimerkki "anne"; esirukouspyyntö: Terveyteni, poikani, miesasiani ja talouteni puolesta. Kiitos. (9.10.)

 

Nimimerkki "aa"; esirukouspyyntö: Rakas Jumala, ole armollinen ja auta perhettämme, että voisimme olla yhtä ja elää yhdessä ja että kaikilla olisi perheessä hyvä olla. Auta taloustilannetta ja auta että mieheni saisi mielekästä työtä. Eheytä miestäni niissä haavoissa joita hän on lapsuudessaan saanut ja jotka vaikuttavat vielä tänäkin päivänä. Auta meitä Jumala. Ole niin armollinen ja auta! Emme selviä ilman sinua. Olet jo ottanut minulta niin paljon pois. Älä ota perhettä. Pyydän. (8.10.)

 

Nimimerkki "Uskova nainen"; esirukouspyyntö: Jeesus siunaa, että mielenterveyteni säilyisi. Aamen. (6.10.)

 

Nimimerkki "Sari"; esirukouspyyntö: Että Herra Jeesus auttaisi kattoremontin purkamisessa. Viisautta, mitä Hän tahtoisi minun tekevän asiassa. Hyvää kattoa ei tarvisisi vaihtaa. (6.10.)

 

Nimimerkki : Annie's Song; esirukouspyyntö: Että saisin nukuttua ilman lääkettä. (5.10.)

 

Nimimerkki "evankelista"; esirukouspyyntö: Herra Jeesus siunaa ja anna esirukoilijoita evankeliumintyön tueksi että jaksan ja voin tehdä tarkasti sen mitä Herra pyytää.
Kiitos Jeesus että saan välillä levätä ja pitää helpompia kuukausia.  Kiitos. (4.10.)

 

Nimimerkki "Heli"; esirukouspyyntö: Pyydän rukoilua että mieheni työpaikalla oleva nainen jättäisi mieheni rauhaan ja keskittyisi omaan suhteeseensa.  Luotan omaan mieheeni mutta pyydän silti rukoilua ettei mieheni haksahtaisi tähän naiseen.   Suunnittelemme mieheni kanssa perheenlisäystä ja pyydämme tähän asiaan myös rukoilua. (3.10.)

 

Nimimerkki "Amen"; esirukouspyyntö: Rehellistä naapuria, joka on onnellinen omasta elämästään ja antaa myös minun olla omastani! Joka ei kadehdi, juoruile, pidä silmällä ja vainoa! Ei ole rasisti, vaan oikeamielinen! Kaikki on Sinun kädessäsi Jeesus! Anna tämän painajaismaisen elämän olla ohi ja vapauden ja ilon tulla! (2.10.)

 

Nimimerkki "Äiti ja isoäiti"; esirukouspyyntö: Että Jeesus aukaisisi lasteni silmät, korvat ja sydämen, etta he näkisivät, kuulisivat ja ymmärtäisivät totuuden! Kanna ja johdata heitä, niin että he myös voisivat neuvoa lapsiaan. Jeesus varjele ja pelasta myos nämä pienet! Anna myös heidän äideilleen viisautta Sinulta! Sinä olet vahva! Minulla on hätä perheestäni. Maailma kiehtoo ja vetää. Herra, Sina näet mitä heiltä puuttuu, etta he pääsisivät Sinun luoksesi! Auta heitä! (2.10.)

 

Nimimerkki  "Rukoilija"; esirukouspyyntö: Sisarusteni ja veljieni puolesta, seka muiden sukulaisteni,  joita en enää edes tunne. Heidän lasten ja lastenlasten. Sinä tiedät ja tunnet heidät! Jeesus auta! (2.10.)

 

Nimimerkki "Taistelija"; esirukouspyyntö: Pyydan esirukousta, etta pahantekijät tulisi julki, hapeäisivät ja näkisivät itsensä oikeassa valossa. Ilkityön teko loppuisi tällä hetkellä!  Jeesuksen nimeen! Amen. (2.10.)

 

Nimimerkki "Heli"; esirukouspyyntö: Pyydän rukoilua parisuhteemme puolesta.  Pitkään meni huonosti mutta nyt alkaa näyttää paljon paremmalta asiat.  Pyydän rukoilua että tämä hyvä tilanne kestäisi ja rakkaus toisiamme kohtaan vaan voimistuisi.    Haaveilemme myös perheen lisäyksestä johon toivoisimme myös rukoilua mieheni J:n kanssa. (2.10.)

 

Nimimerkki "Ahdistunut perhe"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta poikamme S:n ja hänen tyttöystävänsä H:n puolesta. Poikamme on hyvin rakastunut ja yrittää pitää suhdetta yllä, vaikka toinen osapuoli on hyvin narsistinen ja moittii häntä koko ajan.  He ovat seurustellet yli neljä vuotta.  Jeesus atakoon heille uuden elämän! (2.10.)

 

Nimimerkki "uskova"; esirukouspyyntö: Sukulaisilleni uskoontuloa ja halua käydä seurakunnassa ja parantumista vaivoistaan. (1.10.)

 

Nimimerkki "nikke"; esirukouspyyntö: Isä auta minua. N leikki tunteillani, mursi muurit huolella rakentamani. N poistui elämästäni. Isä eheytä minut ja pelasta N. Johdata sinun tarkoittamasi aviopuoliso minulle Isä rakas. Poista Isä rakastumisen tunteeni N:a kohtaan, vapauta Isä rakas minut N:n "otteesta" pian, jos et ole meitä puolisoiksi tarkoittanut. Jeesuksen nimessä tätä pyydän, rukoilen ja anon. Isä tuo kaikki pimeyden kätköt valoon P:n elämästä. Vapauta Isä kaikki P:n valheillaan sitomat ihmiset. Paranna Isä isäni iskias pian. Vapauta Isä rakas isäni narsistisista otteista pian. Auta Isä autoni korjauksessa. Jeesuksen nimessä kiitos, kiitos. (1.10.)

 

Nimimerkki "mm"; esirukouspyyntö: Jumalan siunausta, rauhaa ja varjelua kotikaupunkiini. (30.9.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Kiitos kun siunaat kaikkia särkyneitä. Kannan eteesi avioliittoni, kiitos kun siunaat ja varjelet sitä ja jos sinun tahtosi on suot sen jatkua. Rukoilen, että mieheni olisi minulle uskollinen samoin kannan eteesi lapseni ja työni. (30.9.)

 

Nimimerkki "Syntinen"; esirukouspyyntö: Herra Jeesus, käännä kohtaloni, en tahdo olla enää tällainen kuin olen, paha ja suurin syntinen mitä maa päällään kantaa,  Jeesus muuta mut sinun rakkautesi välikappaleeksi, anna vahva usko, toivo ja rakkaus, ohjaa mut yksinäisyydestäni ihmisten pariin, suo minulle sinun armosi, sinun nimessäsi,amen. (30.9.)

 

Nimimerkki "oksa"; esirukouspyyntö: Poista Jeesus tulehdus, auta yli tästä. (29.9.)

 

Nimimerkki "Ahdistunut"; esirukouspyyntö: Olen maksuvaikeuksissa ja rahat eivät riitä enää edes ruokaan. Pyydän rukousapua! (28.9.)

 

Nimimerkki "Sari"; esirukouspyyntö: Herran Jeesuksen armoa ja apua verensä tähden: 1) että yrittäjä ei perisi korkoa laskulle, jonka käsittely on kestänyt kuluttajariitalautakunnassa 2 vuotta.  2) sopivaa tekijää talon perustusten korjaamiseen. (28.9.)

 

Nimimerkki "Puolison löytyminen"; esirukouspyyntö: Puolison löytyminen, suo Herra että se tapahtuu pian. Olen niin yksin elämässäni, auta Jeesus sinun nimessäsi anoen. Amen. (28.9.)

 

Nimimerkki "liisa"; esirukouspyyntö: Pyydän Herran apua kipuihin ja haavoihin. Herra auta sairaita veljiäni eteenpäin. Kiitos ystävistä ja kaikesta  tuesta mitä olen saanut. Ylistys ja kiitos Herralle elämästä! (27.9.)

 

Nimimerkki "14 vuotta yksin"; esirukouspyyntö: Herra armahda, anna minulle pian rakkaus sydämeeni vapaaseen luotettavaan mieheen joka rakastaisi minua ja jota voisin rakastaa ja kunnioittaa, olen todella yksin, anna Jeesus myös uusia ystäviä ja seurakuntayhteys. Kristus pelasta ja paranna minut kokonaan. Kiitos Jeesus terveydestä! (27.9.)

 

Nimimerkki "minna"; esirukouspyyntö: Olen tapaillut erästä miestä ja jo jonkin aikaa ja pyydän, että uskaltautuisimme syvempään ja sitoutuneenpaan suhteeseen ja Jumala johdattaisi meitä. Pyydän, että Jumala vahvistaisi tahtoamme ja tekemistämme kohti toisiamme ja että uskaltautuisin olemaan aito oma itseni yhä enemmän. Pyydän myös sitä, että Jumala muokkaisi olosuhteitamme niin, että voisimme mahdollisimman paljon viettää aikaa yhdessä. Pyydän myös sitä, että ensi kevään yhteinen hiihtoreissu maaliskuussa vois mahdollistua ja asia tulisi pian puheeksi. (26.9.)

 

Nimimerkki "Nainen"; esirukouspyyntö: Rukousaiheeni on, että Jumala johdattaisi minut tänä syksynä juuri oikeisiin keskusteluihin oikeiden ihmisten kanssa. On myös paljon kohtaamisia, keskusteluja ja viestittelyä arjessa, joka ei ole kovin syvällistä tai vilahtaa ainakin nopeasti ohi. Pyydän oikeita ilmeitä ja sanoja niihinkin. Että Jumala siunaisi olemukseni ja auttaisi minua kohtelemaan lähimmäisiäni reilusti ja rakkaudella. (25.9.)

 

Nimimerkki "Sasa"; esirukouspyyntö: Jumala auta. Työssä seurakunnalla en halua enää. Työyhteisö huono. Riidankylväjiä,itsekkäitä.. haluan jotain uutta parempaa. Luovempaa.
Työuupumuksen vuoksi terveys huono. Talous huonolla tolalla. Mieli epätoivoinen ja ahdistunut. Pelkään että jotain kamalaa tapahtuu.Tuntuu kuin minua rangaistaisiin jostain.
En huolehdi enää itsestäni. Kuolema on joka päivä mielessäni. Kukaan ei huolehdi minusta. Jumala auta. Kuunteletko? Auta. En jaksa. (24.9.)

 

Nimimerkki "Pystynkö?"; esirukouspyyntö: Herra, auta minua selviämään velkajärjestelyeristäni maksuohjelman mukaisesti, ettei se kaatuisi tai raukeaisi. Kovin on vaikeaa ja haluaisin saada vietyä sen kunnolla loppuun, en vain tiedä miten tai millä varoin sen teen. Auta. (23.9.)

 

Nimimerkki "rossy"; esirukouspyyntö: Isä, rukoilen työpaikkani puolesta. Rukoilen, että autat minua onnistumaan työssäni ja siunaat työpaikkani, jotta minulla olisi jatkossakin töitä. Ahdistaa kun yritän parhaani päivittäin mutta en silti tiedä riittääkö se ja pelottaa, jos en saakaan pitää työtäni. Työpaikka on minulle todella tärkeä. Rukoilen myös sydämestäni, että Isä auttaisit minua ja ystävääni pääsemään mukaan meille tärkeään asiaan.
Isä sinä tiedät miten kovin paljon se meille merkitsee ja miten onnelliseksi me tulisimme. Isä, kuule meidän nöyrä pyyntömme ja auta tässä asiassa. (23.9.)

 

Nimimerkki "sisar"; esirukouspyyntö:

Ystäväni perheen puolesta.

Jumala   luo  olosuhteet  että  selviämme. Hyvin vaikea perhetilanteen johdosta
että Jumala puuttuisi asioiden kulkuun.

Tätini ja hänen perheensä puolesta, he ovat iäkkäitä ja sairaita, että Herra Jeesus vielä pelastaisi heidät.

Herra  pelastaisi    A:n  ja hänen perheensä vielä.  Kiitos avusta sisko. (22.9.)

 

Nimimerkki "Kummi"; esirukouspyyntö: Perheen vanhemmat K ja R loukkaantuivat, kun lastensa kummi kertoi hengellisiä lopunaikoihin liittyviä asioita lapsille. Lapset ovat kiinnostuneita. Pyydän esirukousta kummin ja perheen välien paranemiseen ja evankeliumin muuttavaa voimaa etenkin perheen isän elämään ja sydämeen. (21.9.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Että saisin nukuttua paremmin. (21.9.)

 

Nimimerkki "sisar", esirukouspyyntö:

Jumala suojaa perheemme ja avioliittoamme ja kätke veren suojaan. (Teemme hyvin vaikealla hengellisellä alueella hengellistä työtä)

Veljeni ja hänen sukuhaaran puolesta, että Herra Jeesus pelastaisi ja vapauttaisi heidät. Herra anna vielä minulle voimia ja vahvistusta kulkea rinnalla. Kiitos avusta.

E:n ja I:n sekä heidän perheidensä puolesta, että Jumala auttaisi vaikeassa tehtävässä ja pelastaisi heidät sekä kätkisi heidät Jeesuksen veren suojaan. Herra vahvista vielä siskoa H.

Että Herra antaisi uskon armolahjan hengelliseen työhön.

Aivosairaus potilaan puolesta,  että  Jumala   auttaisi   parantaisi ja vahvistaisi
sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi  verensuojaan.

Että Jeesus parantaisi minun vaikean sairauteni ja vahvistaisiminua.

Vaikean ajanjakson johdosta perheessämme, että Jumala auttaisi parantaisi pelastaisi ja vahvistaisi ja  antaisi toivoa. Kiitos avusta K.

Tätini ja hänen perheensä puolesta että Jumala auttaisi ja ilmestyisi voimakkaasti sekä pelastaisi (heidän poikansa on kuollut onnettomuudessa  mies halvaantunut ym) antaisi
toivoa elämään.

Veljeni ja hänen koko perheensä puolesta, he ovat monin vaikeuksien keskellä että  Jumala tarttuisi heidän elämäänsä  pelastaisi ja auttaisi ja  kätkisi Jeesuksen veren suojaan.

Vaikeaa sidekudosreumaa sairastavan henkilön puolesta että Herra parantaisi ja vahvistaisi. (20.9.)

 

Nimimerkki "Sisar"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta, että Jumala parantaisi minut sekä fyysisesti että psyykkisesti. Ja että Jumala siunaisi avioliittoamme ja johdattaisi meitä tahtomallaan tavalla ja siunaisi meitä lapsella. Kiitos! (19.9.)

 

Nimimerkki "Syksy"; esirukouspyyntö: Pyydän kiireesti rukoilua M:lle että hän vaihtaisi työpaikkaa.  Hän on 3 lapsen äiti ja ajaa puutavaraautoa.  Pyydän rukoilua että M saisi työn mikä olisi kevyempi kuin nykyinen ja hän voisi olla enemmän lasten ja miehensä  kanssa.  Pyydän myös ylitse vuotavaa rakkautta M:lle ja hänen miehelleen. (18.9.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Isä, suo meille vielä kaksoset :) Siunaa perhettäni ja perhekuntaani, pidä meistä kaikista huolta. Ole kiitetty Isä, Kaikkivaltias! (18.9.)

 

Nimimerkki "Sirpa"; esirukouspyyntö: Rakas Jeesus auta poikaani K, että saisi suoritettua opiskelun loppuun. On väsynyt ja masentunut talousvaikeuksiin, parisuhteeseen myös viisautta ja johdatusta. Itselleni pyydän johdatusta asuntoasiaan, haluaisin muuttaa en kotiutunut tähän nykyiseen vaikka olen asunut 10 v, nukun aina huonosti ja kylässä paremmin. Herra auta ja johdata että pääsisin muuttamaan, jos se on sinun tahtosi Jeesus. (17.9.)

 

Nimimerkki "Elina"; esirukouspyyntö: Pyydän rukousta syöpää sairastavan äitini puolesta. Rukoilen, että mahakivut olisivat vaarattomia eivätkä merkki syövän leviämisestä tai komplikaatioista.(15.9.)

 

Nimimerkki "H"; esirukouspyyntö: Kristus, ole ylimmäinen lääkärini ja paranna kaikki sairauteni, anna hyviä uusia ystäviä ja miesystävä rinnalle kulkemaan, anna rakkaus sydämeeni, ole minulle syntiselle armollinen, Jeesuksen Kristuksen nimessä ,auta Isä pian, olen niin monella tapaa sairas, pimeydessä ja yksin, auta Jeesus, Amen. (15.9.)

 

Nimimerkki "14 vuotta yksin"; esirukouspyyntö: Isä, suo minun löytää vihdoin rakkaus ja miesystävä, olen ollut niin kauan yksin,anna sen tapahtua pian, en enää jaksa olla yksin, tätä pyydän Poikasi Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen. (13.9.)

 

Nimimerkki "Yksin"; esirukouspyyntö: Pyydän Jeesukselta ystäviä uusia ja miesystävää ja kokonaisvaltaista terveyttä. Olen täysin yksin. Auta Herra pelasta! (13.9.)

 

Nimimerkki "Sairas"; esirukouspyyntö: Paranna, Kristus minun seksuaalisuuteni, olen niin monin tavoin sairas, paranna minun henkeni, sieluni, mieleni, ruumiini, seksuaalisuuteni, itsetuntoni, minuuteni, tahdon tulla kaikin tavoin terveeksi, ota minut palvelijaksesi, tee Herra ihme! Amen. (12.9.)

 

Nimimerkki "Jeesus elää"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta rakkaan sisareni puolesta, joka on minulle tosi rakas. Myös hänen ihanan miehensä puolesta. Itse olen ollut uskossa 39 v. Siskoni eikä hänen miehensä millään ymmärrä pelastuksen tietä. Vain Jumala voi ihmisen pelastaa ja antaa sydämeen kaipuun Herran puoleen. Pyydän, että rukoilette em. henkilöiden puolesta, että Jumala vetäisi heitä puoleensa ja avaisi ajattelun pullonkaulat ottamaan pelastus vastaan. (10.9.)

 

Nimimerkki "Onneton yksin"; esirukouspyyntö: Kristus, anna minulle rakkaus mieheen jota voisin kunnioittaa ja rakastaa ja että hänkin rakastaisi minua ja jonka kanssa läheisyys on mahdollista. Auta Jeesus minut yli miehestä, joka on varattu. Anna tilalle uusi, suuri rakkaus, olen yksinäinen, anna Jeesus minun vielä rakastaa ja tavata pian mies jonka kanssa rakastuisimme toisiimme. Eräs ensinäkemältä ihastuttanut mies kyllä vähän kiinnostaisikin, mutta hänet pitäisi tavata ensin jossakin henkilökohtaisesti ... Jeesus auta pian minua yksinäistä, ihmisen ei ole hyvä yksin, aamen. (10.9.)

 

Nimimerkki "Päivi"; esirukouspyyntö : Viisi vuotta sitten olin kihloissa rakastamani miehen kanssa. Narsistiset sukulaiset saivat rikottua suhteemme. Rakastamme edelleen toisiamme ja haluaisimme muuttaa yhteen ja mennä naimisiin. Esteenä on miehen vastuulla oleva  vanhus. Jeesus rukoilen, että tuo este poistuu ja että vanhukselle löytyy hoitokoti. Anna miehelle voimia luopua vanhuksen hoidosta ja jättää vanhus ammattilaisten käsiin ilman syyllisyyden tuntoja. Olen kymmenen vuotta jo ollut yksin. Edesmennyt mieheni antoi minulle valtavasti rakkautta. Leskenä olen joutunut henkisen väkivallan uhriksi. Ja niiden puukoniskujen paranemiseen tarvitseisin rakastamani miehen rakkautta Jumalan rakkauden lisäksi. (6.9.)

 

Nimimerkki "veli Herrassa"; esirukouspyyntö: Rukoilkaa rakkaat sisaret ja veljet, toimin evankelistajana ja nyt on vaimo lähtennyt ilman syytä ja uhkaa ottaa avioeron.
Muistakaa rukouksin että vaimo palaisi kotiin takaisin ettei sielunvihollinen pääsi hajoittamaan avioliittoamme tämän rukousaiheen saa lähettää eteenpäin mitä enemmän on rukolijoita sitä suurempi on Jumalan voima. Teitä siunaten veli Herrassa. (4.9.)

 

Nimimerkki "Jouko"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta, että Jumala parantaisi minut rintakivuista.  Olen uskova mies. Kiitos! (31.8.)

 

Nimimerkki "Ohjaaja"; esirukouspyyntö: Jätän esirukouksiinne kaikki opiskelijat, joiden opinnäytetöitä alan ohjata tänä syksynä, sekä ohjausprosessit. Pyydän, että Taivaan Isä siunaisi suhteeni näihin nuoriin aikuisiin. Jätän rukouksiinne myös nuoren miehen, joka jättää työnsä arvosteltavaksi näinä päivinä. Hän on hyvin kunnianhimoinen ja haluaisi edetä urallaan pitkälle, mutta hänellä on vaikeuksia pyytää apua ongelmiinsa ja tehdä yhteistyötä toisten kanssa. (30.8.)

 

Nimimerkki "Anne-Maarit"; esirukouspyyntö: Jumalani, kutsu miestäni uskon tielle. Siunaa meidän avioliittoamme sellaisella otteella ja voimalla kuin Sinun tahtosi on. Jos vain Isä, suo meille vielä lapsi. Siunaa koko perhekuntaani, kutsu uskon tielle äitiäni ja siskojani.
Kiitos, että sain tulla uudestaan uskoon. Ja vähitellen Isä, riisut minua omasta voimastani ja teet minua nöyremmäksi. Jeesuksen nimessä aamen. (30.8.)

 

Nimimerkki "Jumala voi"; esirukouspyyntö: Mieshenkilön puolesta, jolla on suolistotulehdus,että Jeesus parantaisi. (28.8.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Rukoilen että sosiaali ihmiset antaisivat lapseni minulle takaisin ja purkaisivat huostaanoton. Pyydän voimia itselleni sekä pikkutytölleni kestää tämä ikävä. Rukoilen että tämä piina ja kärsimys loppuisi jo. Taivaan isä tuo lapseni takaisin kotiin. Aamen. (27.8.)

 

Nimimerkki "äiti"; esirukouspyyntö: Jeesus pelasta ja vapauta poikani. Varjele ja siunaa hänen elämänsä. Siunausta rukoilijoille! (27.8.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Että saisin nukuttua. (26.8.)

 

Nimimerkki "pena12"; esirukouspyyntö: On joukko ihmisiä joiden täytyisi saada kohdata Jeesus ja löytää paikkansa elämässä. Rukouksia myös Suoen puolesta kaipailisin. Kiitos! (23.8.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö : Herra, anna minun nukkua jatkossakin hyvin. Anna minulle rukousvastaus eräässä pyytämässäni pienessä asiassa. Sen turvin olisi helpompi jatkaa eteenpäin.  (22.8.)

 

Nimimerkki "Mielen päällä"; esirukouspyyntö: Ystäväni kertoi tänään todella pahoista asioista, jotka ovat tapahtuneet kauan sitten, mutta vaikuttavat edelleen hänen elämäänsä. Rukoillaan hänelle rohkaisua, lohdutusta, paranemista ja toivoa paremmasta tulevaisuudesta. Rukoillaan hänelle ystäviä, keskustelukumppaneita, kuuntelijoita ja esirukoilijoita. (22.8.)

 

Nimimerkki "keijo"; esirukouspyyntö: Muistakaa rukouksin minua taistelussa väärää oppia vastaan, joka ei tunnusta Jeesuksen verta, kun pelastutaan vaan luotetaan omaan uhriin, kiitos ja siunausta. (21.8.)

 

Nimimerkki "TP"; esirukouspyyntö: Pyydän pojalleni voimia saada opiskelut valmiiksi sekä voimia vaikean perhetilanteessa kanssa. Auta myös minua jaksamaan hankalan ihmissuhdeasiat kanssa. Kiitos myös hyvistä hetkistä ja hyvistä ihmissuhteista, jotka antavat voimaa. (18.8.)

 

Nimimerkki "anne"; esirukouspyyntö: Terveyteni, poikani, miesasiani ja talouteni puolesta kiitos. (17.8.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Herra, paranna minut psykoosisairaudesta niin, ettei tarvitsisi käyttää lääkettä. (16.8.)

 

Nimimerkki "Arka"; esirukouspyyntö: Kiitän Herraa kaikesta hyvästä, mitä olen saanut. Mieltäni vaivaa pelko, josta en pääse eroon. Rukoilkaa, että mitään paha ei tapahdu. Olen koko aikuisikäni kärsinyt ajoittaisista peloista aina kun olen yksin kotona. Minä en voi kertoa asiasta kenellekään. (16.8.)

 

Nimimerkki "Laura"; esirukouspyyntö: Pyytäisin rukousta, että 10-vuotiaan poikani mielenterveys olisi hyvä ja huono käytös paranisi ja että hän pärjäisi uudessa koulussa hyvin eikä tarvitsisi erityisluokkaa niin kuin viimeksi. Pyytäisin  myös rukousta että saisin työpaikan ja pääsisin velkakierteestä eroon. Ja että uudeksi lasteni asioita hoitavaksi sosiaalityöntekijäksi valittaisiin Jumalan tahdon mukainen henkilö. Työntekijän vaihdos on pian. (16.8.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Kiitos Jeesus kun voin kantaa eteesi tyttäreni, jota kiusataan koulussa. Siunaa Jeesus tytärtä ja jos sinun tahtosi on anna kiusaamisen loppua ja tyttäreni löytää kavereita. (16.8.)

 

Nimimerkki "elokuu"; esirukouspyyntö: Esirukousta, että muutokset työssä menisi hyvin. Anna terveyttä itselle ja kaikille läheisille. Anna hyvää itsetuntoa lapsilleni,anna heille voimia opiskeluihinsa. Anna nuorelle perheelle viisautta rakkautta pitkää pinnaa jaksamista. (15.8.)

 

Nimimerkki "Onerva"; esirukouspyyntö: Jumala vahvistaisi uskossa ja parantaisi ja auttaisi taloudelisesti. (10.8.)

 

Nimimerkki "Maikku"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta lapseni puolesta: että hän saisi apua siihen, kuinka olla hyvä ystävä muille, että hän ei enää joutuisi kahnauksiin ja että hänet  nähtäisiin arvokkaana yksilönä yhteisössään. Että osaisimme aina tukea häntä ja olla hyviä, rakastavia vanhempia, joihin hänellä olisi hyväsuhde. Että hän pärjäisi elämässään hyvin. Pyydän myös esirukousta sen puolesta, että saisimme lapselle sisaruksen, terveen lapsen ja että he saisivst kasvaa yhdessä. (10.8.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Että minua ajoittain vaivaavat jännitysoireet loppuisivat aivan kokonaan. Herra, pelasta minut ja perhekuntani. Anna omaisteni tulla uskoon. (10.8.)

 

Nimimerkki "Vaimo"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta avioliittomme puolesta. Meillä on takana pitkä liitto ja nyt vasta pystymme puhumaan tunteistamme toisille. Rakas Jeesus auta meitä jatkamaan avioliittoamme yhdessä. Anna meille viisautta ja voimaa. (7.8.)

 

Nimimerkki "Sisar"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta avioliittoni puolesta, että Jumala siunaisi ja johdattaisi meitä ja avaisi niitä ovia, mitä Hän on meille tarkoittanut. Pyydämme myös ystäviä ja tukiverkostoa ympärillemme ja perheenlisäystä, kun on sen aika. Kiitos! (7.8.)

 

Nimimerkki "Päivi"; esirukouspyyntö: 50-vuotiaalla miehellä on 6 vuotta sitten todettu aivokasvain, jota ei pysty leikkaamalla parantamaan. Nyt tilanne alkaa olla vakava. Huimaus on kova. Ja muitakin vammoja aivokasvain on hänelle aiheuttanut. Sekä lääkkeistä aiheutuneet vaivat, kuten kortisonin aiheuttama turvotus elimistössä. Jeesus kosketa tätä miestä parantavalla kädelläsi. Ole hänelle armollinen. (7.8.)

 

Nimimerkki "kotia tarvitaan"; esirukouspyyntö: Asuntoasian järjestymistä, hankaluuksista huolimatta. Jumala voi tehdä ihmeitä. Sitä rukoilemme tässäkin. Isä tietää kyllä tilanteemme ja kauanko olemme odottaneet. Nyt tullut yllättävä takaisku, joka masentaa. (5.8.)

 

Nimimerkki "Kärsin"; esirukouspyyntö: Pyydämme esirukousta, että vaimoni saisi olla vapaa jännittämisestä ja peloista! Tarvitsemme molemmat Herran ylitseymmärryksen menevää rauhaa kaiken keskelle niin työhön kuin vapaa-aikaan. Pyydämme, että saamme nyt iloita rukousvastauksista tänä vuonna! Pyydetään kiittäen terveyttä ja vaimolleni taitoa, viisautta hoitaa kaikki työnsä hyvin. Pyydetään,että Herra hoitaa häntä kokonaisvaltaisesit ja toteuttaa hänen suuren uuden työtoiveensa vielä tässä ajassa, antaa siihen johdatuksen pian! Kiitetään Herran avusta ja siitä, että saisimme suojaa, lepoa, rauhaa, terveyttä, taitoa,viisautta kaikkeen aviopuolisoina. Pyydetään Herran suojaa kiittäen koko maailmalle, Isrelille,maallemme ja saisimme elää vielä rauhan keskellä. (4.8.)

 

Nimimerkki "Jeesus auta"; esirukouspyyntö: Rukoiletteko,että kasvaimen kasvu vas. korvassani olisi pysähtynyt. Menen 21.8. lisätutkimuksiin. (3.8.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Herra, paranna minut täysin oireettomaksi niin, ettei tarvitsisi ottaa lääkettä. Kiitos. (3.8.)

 

Nimimerkki "Heli"; esirukouspyyntö: Pyydän rukoilua, että kuukautiseni alkavat pian. Olen todella ahdistunut kun mietin jos eivät alakaan.  Nyt vaan odotan, että alkaisivat.   Pyydän rukoilkaa puolestani. (2.8.)

 

Nimimerkki "Marjo"; esirukouspyyntö: Voi että kun kaikki tuntuu menevän pahempaan suuntaan L:n suhteen. Hän on ottanut jo suuria askelia vanhan elämänsä suuntaan, mihin ei Jumala eikä Jeesuksen seuraaminen kuulu. Rukoillaan, että Herra pysäyttää miehen! Rukoillaan myös minulle oikeita sanoja, jos Herra käyttää minua. Kiitos teille! (1.8.)

 

Nimimerkki "Mira"; esirukouspyyntö: Rakas taivaan isä. Anna sosiaali-ihmisille viisaus ja ymmärrys, että lapselleni paras paikka asua on minun luonani kotona.  Rukoilen että saan pikkutyttöni takaisin kotiin nopeasti. Taivaan isä anna minulle voimaa taistella etten luovuta vaan jaksan tämän kriisin keskellä ja voittaisin masennukseni. Auta että saan elämän taas järjestykseen ja koen taas elämän ilon ja saan pikkutyttöni nopeasti kotiin minne kuuluukin. Auta minua ja pikkutyttöäni. Auta etten koskaan luovu toivosta ja että tyttöni pysyy sellaisena kuin on. Aamen. (1.8.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Pyydän, että Herra lopettaisi minua ajoittain vaivaavat jännitystilat. (1.8.)

 

Nimimerkki "ee"; esirukouspyyntö : Ulkotapahtumien puolesta, että Jeesus lähettää työmiehiä, antaa voitelun puhua ja kauniin sään. Jeesus ohjaa johda ja anna myös luvat kaikkiin tilaisuuksiin.  Kiitos Jeesus. (31.7.)

 

Nimimerkki "HEKE"; esirukouspyyntö: Siskoni on kärsinyt psyykkisistä ja fyysisitä sairauksista. Jeesus paranna siskoni psyykkinen sairaus, Paranna Jeesus häneltä epilepsia, ruusu jalasta, uniapnea, kilpirauhasen vajaatoiminta, psoriaasis, sekä muutama muu sairaus. Sairaudet aiheuttavat hänelle paljon kärsimyksiä. Auta häntä myös taloudellisissa asioissa. Kiitosaihe että siskoni on uudestisyntynyt uskovainen. Jeesuksen veren suojaa ja varjelusta niin ettei uusia sairauksia pääse puhkeamaan.(31.7.)

 

Nimimerkki "Kauko"; esirukouspyyntö: Vapautus särkylääkkeestä ja että saan hoitoa. (31.7.) 

 

Nimimerkki "Kärsin"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta, että kiittäen pyydettäisiin viisautta Herralta vaativaan työhön! Voimieni vuoksi kiitetään ja rukoillaan yhdessä, että saan tehdä ilolla vain oman työni ja en tarvitsisi mennä muihin yksiköihin, joissa on liian väsyttävää ja en jaksa! Olen ollut edellä mainituissa työtehtävissä aiemmin ja voimat eivät riitä silloin enää oman ns työpisteeni hoitoon.  Kiitos, että olette rukous tukena ja kannatte myös kaikkia työtoiveitani. Pyydämme myös perheellemme terveyttä ja iloa, rauhaa! Pyydämme, että kiittäen rukoiltaisiin Israelin ja koko maailman rauhan puolesta. Teitä rukoilijoita siunaamme! (31.7.)

 

Nimimerkki "Anni"; esirukouspyyntö: Isä, suo meille toinen lapsi. Se olisi suuri ihme ja lahja. Isä, siunaa perhettäni ja perhekuntaani. Johdata meitä. Kiitos uskosta! Jeesuksen nimessä aamen. (29.7.)

 

Nimimerkki "anne"; esirukouspyyntö: Terveyteni poikani miesasiani talouteni puolesta kiitos. (28.7.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Pyydän rukousta, etteivät sairauden oireet palaa nyt kun jätin lääkityksen pois. Että Herra parantaisi. Kiitos. (27.7.)

 

Nimimerkki "Yksinäinen", esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta, että Jumala voisi kääntää elämäni suunnan ja tuoda elämääni iloa. Toivon myös Herralta apua ja viisautta löytääkseni läheisiä ystäviä ja elämänkumppanin. (25.7.)

 

Nimimerkki "huolia"; esirukouspyyntö: Anna lemmikin parantua. Anna lapsilleni hyvää itsetuntoa ja jaksamista opiskeluun. Anna minulle ja läheisilleni terveyttä. Anna nuoren syövän parantua. Anna pariskunnan vaimon tervehtyä,anna jaksamista miehelleen. Anna sisäistä rauhaa minulle. Anna nuorelle perheelle voimia,anna äidille ymmärrystä että ottaisi keskusteluapua. Kuule nämä pyynnöt. (24.7.)

 

Nimimerkki "Jeesus auta" ; Esirukouspyyntö : Rukoiletteko tyttäreni perheen ja itseni puolesta. Molemmissa vakavaa sairautta. Samoin siunausta ja varjelusta tyttäreni perheelle ja lapsille. (23.7.)

 

Nimimerkki "Sari" ; Esirukouspyyntö : Kiitos Jeesukselle! Hän paransi kipeän pääni! Pyydän, että  Herra Jeesus parantaisi K:n eturauhassyövän ja auttaisi 2 perhettä velkojen maksussa ja asuntoasiassa. Kiitos! (23.7.)

 

Nimimerkki "kauko---" ; Esirukouspyyntö : Pyydän, että Jumala antaisi minun kokea rakkautta. Siunausta muille. (22.7.)

 

Nimimerkki "Annie's Song" ; Esirukouspyyntö : Että pääsisin helvetin pelosta ja saisin pelastusvarmuuden. (21.7.)

 

Nimimerkki "Hätähuuto" ; Esirukouspyyntö : Hätähuuto! Jeesus pelasta avioliittomme!Murskaa sielunvihollisen voima ja vaikutus! Kiitos! (21.7.)

 

Nimimerkki "matti" ; Esirukouspyyntö : Lisää terveyttä, varjelusta, menestystä ja johdatusta taivaasta . Enkeleiden varjelua Suomeen. Kiitos. (20.7.)

 

Nimimerkki "Esa" ; Esirukouspyyntö : Pyytäisin esirukousta että Jumala parantaisi selkäni. (18.7.)

 

Nimimerkki "kiusattu" ; Esirukouspyyntö : Minulla on ollut paljon kiusaajia kotona ja koulussa. Koin myös yksinäisyyttä. 28 vuotta sain olla mieheni suojassa. Mieheni kuoltua kiusaaminen jatkui. Kiusaajat ovat kovasydämisiä ihmisiä. Herra annan anteeksi heille mutta Jumala olkoon tuomari ja antakoon heille tekojensa mukaan. Jeesus vapauta minut ja anna minulle hyvä sielunhoitaja, jonka kanssa saan käsitellä kaikki kiusaamisasiat sieltä lapsuudesta lähtien tähän päivään saakka.
Tapahtukoon Jumalan tahto mieltäni mietityttävässä asiassa. (18.7.)

 

Nimimerkki "Helena" , Esirukouspyyntö : Olen narsistisesti vaurioitunut ja tehnyt paljon pahaa elämässäni. Pyydän esirukousta että voisin saada syntini anteeksi ja että parantuisin. Jeesus, suo minulle katumus, kääntymys ja parannuksenteko! Kiitos Jeesus kaikesta mitä olet elämääni antanut! (18.7.)

 

Nimimerkki "Vaimo" ; Esirukouspyyntö : Hartain toiveeni on, että mieheni tulisi uskoon ja että voisimme yhdessä alkaa tutkia Sanaa ja rukoilla. (18.7.)

 

Nimimerkki "Annie's Song" ; Esirukouspyyntö : Herra, pelasta minut ja perhekuntamme! (18.7.)

 

Nimimerkki "Heikki" ; Esirukouspyyntö : Esirukouspyyntö poikani puolesta. Hän on alkoholisti. Perhe on joutunut muuttamaan pois kotoaan hänen juomisen tähden. Vain Jeesus voi auttaa. Kiitos Jeesus! (15.7.)

 

Nimimerkki "Äiti" ; Esirukouspyyntö : Rukoilkaa puolestani.Olen velkaa ja rahani eivät riitä maksuihin. Olen väsynyt elämään velkataakan alla. (14.7.)

 

Nimimerkki "äiti" ; Esirukouspyyntö : Pyydän esirukousta poikani puolesta. Jeesus, anna hänelle rohkeutta tutustua uusiin ihmisiin. Rukoilen hänelle itseluottamusta ja iloa. Jeesus, anna poikani innostua jostain harrastuksesta, että hän saisi päiviinsä vaihtelua. Auta minua äitinä tukemaan häntä. Jeesus, kiitos, että kuulet ja autat. (13.7.)

 

Nimimerkki " Apua" ; Esirukouspyyntö: Muistakaa rukouksin minua taistelussaa väärää oppia vastaan. Kiitos ja siunausta,veljenne. (12.7.)

 

Nimimerkki "Äitykkä" ; Esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta aikuisen tyttäreni puolesta, jolla on suuri ahdinko. Isä, ratkaise se parhain päin, vain Sinun on valta. Kunpa vääryys korjattaisiin ja väärintekijät heräisivät! Anna lapselleni voimia ja lepoa, kiitos! (12.7.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Herra, paranna minut. (11.7.)

 

Nimimerkki "päivi"; esirukouspyyntö: Herra siunaa mieleni ja kehoni, auta minua vahvistumaan ja paranemaan lääkkeiden käytöstä. Auta minua hyväksymään itseni ja syntisyyteni ja luottamaan Herraan. Auta, että jaksan elää. . Auta, että saan auton. Herra auta, että auto kestää kesäloma-matkan rikkoutumatta. Herra siunaa siskoa, auta hänen uutta perhettään. Auta, että M:n alkoholiongelma saadaan kuriin, että hän paranee. Suojaa pientä tyttövauvaa. Siunaa veljeä, auta että hänen on hyvä olla, paranna hänet. Auta,  että saan lainaa velkojen maksuun tai jotenkin asiat järjestyisivät. Siunaa miestäni,  kiitos hänestä. Herra ota työpaikka-ahdistus ja eriarvoiset kokemukset käsittelyysi. Herra auta, että saan pitää työni, auta että asiat sujuvat. Kiitos englannin kurssista, auta että opin loman aikana niin, että pärjään. Kiitos Herra kaikesta. (11.7.)

 

Nimimerkki "ystävä"; esirukouspyyntö: Ystäväni L. kuoli yllättäen, pyydän siunausta hänen matkalleen ja siunausta omaisille. Kiitos! (11.7.)

 

Nimimerkki "masa"; esirukouspyyntö: Lisää terveyttä, varjelusta, menestystä, johdatusta Taivaasta, Suomen rajoille enkeleiden vartioita. Kiitos. (10.7.)

 

Nimimerkki "Sade"; esirukouspyyntö: Rukouspyyntö elämäntilanteeseen. (10.7.)

 

Nimimerkki "kaipaus paremmasta"; esirukouspyyntö: Mieheni on alkoholin kahleissa. Jeesus vapauta hänet ja tee viina niin pahaksi hänen suussaan, ettei hän voi juoda sitä ja uudista hänet kokonaan. (9.7.)

 

Nimimerkki "Aitia"; esirukouspyyntö: Aikuinen tyttäreni käyttäytyi yllättävän ystävällisesti ja meillä oli jopa suunnitelmia tehdä asioita yhdessä. Olin niin iloinen. Yhdessä päivässä kaikki muuttui. Olen ollut 3 lapseni yksinhuoltaja, kun heidän isänsä vain pahoinpiteli minua.  Ensin tulee ilo ystävällisyyden vuoksi ja sitten suru ja huoli siitä mitä on tapahtunut. Olen niin huolissani tyttäreni hyvinvonnista. Vasta poikani käyttäytyi rumasti, onko nyt tyttäreni vuoro?   Kesa menee surussa ja kyynelissa ja on niin paljon muitakin taakkoja kannettavana.  Rukoilkaa kanssani, että Jeesus puuttuisi asiaan ja puhuisi ymmärrystä tyttäreni ja toisten lasteni sydämeen. Että välimme olisivat rakkaudelliset ja lempeät. Jeesus voi kaiken! (9.7.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Uskovaisen nuorehkon miehen puolesta, että hänen kuumeilun syy selviäisi. Kiitos Jeesus, että voit koskettaa häntä parantamalla Voimallasi juuri nyt. Kiitos, että se on Sinulle mahdollista. Nimessäsi Amen. (6.7.)

 

Nimimerkki "Ystävä"; esirukouspyyntö: Pyydän siunausta ystävälleni L:lle, hän kuoli yllättäen ma 7.3.2017. Siunausta hänen matkalleen ja siunausta omaisille. Kiitos! (5.7.)

 

Nimimerkki "Minä"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta tärkeän ihmissuhteen puolesta. (4.7.)

 

Nimimerkki "Sari"; esirukouspyyntö: Satutin pääni peräkärrin kuomua laskettaessa alas. Pyyntö: että Jeesus Kristus parantaisi pääni. Kävin lääkärissä, mutta en saanut sieltä apua. Kiitos. (4.7.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Kristus, pyydän, että auttaisit minua edelleen tässä vaikeassa lääkeasiassa. Toivon, että annat minulle lisää rukousvastauksia asiaan liittyen. Kiitos siitä, mitä olet jo tehnyt. (3.7.)

 

Nimimerkki "Pekka"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta uskosta osattomien omaisteni, joista osa on jo iäkkäitä. (2.7.)

 

Nimimerkki "Huolestunut äiti"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta pian 24 vuotta täyttävän poikani puolesta. Hän on käyttänyt nuuskaa jo usean vuoden ajan ja uskon, että vahva riippuvuus on jo syntynyt. Olen yrittänyt jutella hänelle asiasta ja kertoa nuuskaamisen vaarallisuudesta, mutta siitä ei ole mitään apua. Olen yrittänyt kasvattaa kaikki kuusi lastani aikuiseksi niin hyvin kuin mahdollista, enkä ole itse ikinä polttanut edes tupakkaa. Olen aina varoitellut lapsiani tupakasta ja alkoholista ja kehottanut pysymään niistä erossa, mutta silti osa heistä on lähtenyt väärille teille ja äidin sydämeni itkee huolesta. Kiitos, että viette kanssani tätä asiaa Taivaallisen Isämme eteen. Kiitos! (2.7.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Herra, auta minua lääkeasiassa! (1.7.)

 

Nimimerkki "Kummitäti"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta J:n puolesta, että saisi kavereita pian! J. jäi yksin ihan yhtäkkiä. Hyvä olisi saada myös uskovia kavereita. Kiitos. (30.6.)

Nimimerkki "Vainottu"; esirukouspyyntö: Eräs naishenkilö vainoaa minua perättömillä syytteillä. Olen pyytänyt esirukouksia vuosien ajan, nyt pyydän jälleen. Kiitos Herralle, että olen saanut kuitenkin elää hyvää elämää. Kiitos esirukoilijoille. (30.6.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Tyttäreni puolesta. Koulukiusattu tyttäreni on hyvin, hyvin yksinäinen. Kiusaaminen on saatu loppumaan, mutta hänellä ei ole kavereita. Ja hän kärsii siitä todella paljon. (30.6.)

 

Nimimerkki "TH"; esirukouspyyntö: Rukoilkaa, että Herra antaisi työpaikkani taloudellisen aseman parantua sen verran, että työpaikat säilyvät ja toiminta jatkuu. Asialla on kiire. (27.6.)

 

Nimimerkki "Hila"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta mielenterveyteni vuoksi, myös helpotusta yksinäisyyteen tarvitsisin. Kiitos jo etukäteen. (25.6.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Yahweh, Taivaallinen Isä, pyydän Poikasi Yeshuan nimessä, että voisin lopettaa lääkkeen käytön. Ja että koko perheemme tulisi uskoon ja pelastuisi. (23.6.)

 

Nimimerkki "Vaimo hädissään"; esirukouspyyntö: Rukoilkaa, että eron uhka väistyisi avioliitostani kokonaan. (20.6.)

 

Nimimerkki "HEKE"; esirukouspyyntö: Olen kiltti ja narsistin ja psykopaatin uhri. He ovat tuhonneet minun elämäni ja tärkeät ihmissuhteet. Ovat kääntäneet lapseni minua vastaan.  Anna särkyneiden ihmissuhteiden eheytyä, lähinnä lapsiini. Auta Jeesus unohtamaan narsistin ja psykopaatin teot, joilla he ovat pilanneet elämäni. Jeesus anna uusia ihmissuhteita. (20.6.)

 

Nimimerkki "Anne"; esirukouspyyntö: Isä, pyydän lapselleni sisarta tai veljeä. Minua äitinä helpottaisi, jos lapsellani olisi täällä sisko tai veli hänen kanssaan kulkemassa. Isä, kuule minua, siunaa perhettäni. Armahda. Kanna Taivaan kotiin meidät kaikki. Aamen. (20.6.)

 

Nimimerkki "Kesäheinä"; esirukouspyyntö: Yritin tänään sopia tapaamista ystävän ja entisen työkaverin kanssa tälle kesälle, mutta se ei vielä onnistunut. Jätän rukousaiheeksi, että Taivaan Isä johdattaisi tässäkin pienessä asiassa ja johdattaisi minua tapaamaan juuri oikeat ihmiset tänä kesänä. (20.6.)

 

Nimimerkki "anne"; esirukouspyyntö: Terveyteni poikani miesasiani talouteni puolesta kiitos. (19.6.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Rahani on loppu ja ruoka vähissä. Rukousapua pyydän, että saisin jostakin rahaa tähän tilanteeseen. (19.6.)

 

Nimimerkki "Aino"; esirukouspyyntö: MS/mielenterveys horjuu /masennusta.Vain Herra voi parantaa. (19.6.)

 

Nimimerkki "-"; esirukouspyyntö: Rukousta Israelin ja Jerusalemin puolesta! (19.6.)

 

Nimimerkki "-"; esirukouspyyntö: Rukousta Suomen tasavallan presidentin ja Suomen esivallan puolesta, Suomen ja suomalaisten puolesta! (19.6.)

 

Nimimerkki "anne"; esirukouspyyntö: Terveyteni, poikani, miesasiani, talouteni puolesta. Kiitos. (19.6.)

 

Nimimerkki "toivoton"; esirukouspyyntö: Taidot ei riitä ja oma polku on hukassa. Herra auta. (19.6.)

 

Nimimerkki "Toivoa on"; esirukouspyyntö: Tarvitsemme Jumalan johdatusta elämäämme. Tilanne on akuutti. (18.6.)

 

Nimimerkki "äiti"; esirukouspyyntö: 1. Äiti pyytää esirukousta skitsofreniaan sairastuneen tyttärensä puolesta, että Pyhä Henki parantaisi ja vapauttaisi tupakasta. 2. Äiti pyytää esirukousta jalkavammaisen poikansa puolesta, että Pyhä Henki parantaisi pojan jalan, vapauttaisi alkoholista ja tupakasta. Pyydetään molemmille uudistusta Jeesuksessa, Krituksessa. Esirukousta pyydetään myös äidin ja molempien lapsen huonon taloudellisen tilanteesn puolesta. (17.6.)

 

Nimimerkki "-"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta, että osaisin toimia viisaasti ihmissuhteissa. Koen että tarvitsisin hyviä ystäviä voittaakseni yksinäisyyden ja toivon myös että Herra voisi johdattaa minulle puolison. (16.6.)

 

Nimimerkki "Jarmo"; esirukouspyyntö: Hoitokodissa olevan naisen puolesta. Jumala sinä voit yksin enään parantaa. Auta. (16.6.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta 16 vuotiaan lapseni puolesta. Toivon, että hän saa elämäänsä iloa. Auta meitä vanhempia tukemaan häntä tässä nuoruuden elämänvaiheessa. Kiitos Jeesus, että kuulet ja autat. (16.6.)

 

Nimimerkki "Margit"; esirukouspyyntö: Että Jumala antaisi edes yhden ystävän,jonka luokse voisin mennä silloin kun tarvitsen lähimmäisen auttamista,tarvitsisin paikan,johon voisin mennä silloin kun tarvitsen turvaa ja lohdutusta. Olisi edes joku,joka ottaisi vastaan jolloin voisin tuketua häneen ja saada apua. Tarvitsisin myös taloudellista apua vaikeaan rahapulaan ja kodin jossa olisi turvallista asua. (16.6.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Herra, anna minulle rukousvastaus pyytämässäni asiassa, jotta pystyisin jatkamaan eteenpäin. Herra, tule minua vastaan tässä lääkitysasiassa. (15.6.)

 

Nimimerkki "Kummi"; esirukouspyyntö: Rakas Jeesus, siunaa kahta kummityttöäni, joita juhlimme ensi viikonloppuna! Siunaa ja johdata heidän elämäänsä! Siunaa matkani heidän luokseen ja tapaamiseni heidän kanssaan kahtena peräkkäisenä päivänä! (14.6.)

 

Nimimerkki "ystävä"; esirukouspyyntö: Rukoilkaa ystäväni puolesta , että hän paranisi masennuksesta ja psykoosista. (12.6.)

 

Nimimerkki "HEKE"; esirukouspyyntö: Herra paranna sydämeni ja vaikuta Jeesus että voisin lopettaa liton syönnin. Jeesus paranna suomalaisten unettomuutta niinkuin olet Jeesus minunkin unettomuuden parantanut. Psyykkisen puolen potilaat ovat huonossa asemassa.  Kuinka paljon vähemmän olisi työkyvyttömiä, jos ihmisiä hoidettaisiin kriiseissä ja traumoissa keskustelemalla. Rukousta terveydenhoitoon. Vaikuta Jeesus että myös päättäjät puutttuisivat tälläiseen väärinkäytökseen. (12.6.)

 

Nimimerkki "Auta Kristus minua"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta. Olen rakastunut avioliitossa elävään mieheen. Pyydän esirukousta että pääsisin hänestä yli ja löytäisin vierelleni vapaan puolison jota rakastaa ja kunnioittaa ja joka rakastaisi minua. Kiitos Jeesus että kuulet kaikki rukoukset ja ratkaiset asiani hyvyydelläsi! (11.6.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Herra auta minua! Näytä minulle, että et ole hyljännyt minua etkä hylkää jatkossakaan. Kaikki hylkäämisen pelkoni liittyy lääkkeen käyttöön, sillä pelkään, että sen käyttäminen on Sinun tahtosi vastaista. Kristus, auta minua! (11.6.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Herra, paranna minut niin, etten enää tarvitsisi lääkettä! (10.6.)

 

Nimimerkki "sisar"; esirukouspyyntö: Veljeni ja hänen rankkojen asioiden johdosta, että Jumala auttaisi häntä, antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi  hänet  ja koko perheen. kiitos  avusta sisar. (8.6.)

 

Nimimerkki "Apua rukouksesta"; esirukouspyyntö: Kiitämme Taivaan Isää, että on antanut meidän avioparina lähettää uskon sisaremme tietokoneelta nyt monia rukousaiheitamme. Kiiteään rukous vastauksista Isää,suurta auttajaa! (7.6.)

 

Nimimerkki "Pitkään pyytäneet"; esirukouspyyntö: Korjata haluamme Touko/ (19.5) kirjoitus tarkoitimme vaimoni työilmapiirillä naispiiriä, jossa vähän rukousta. Nyt ymmärrystä lisää, yksinäiset tarvitsevat keskustella. Vaimoni työunelma ok, koska rukoustehtävää riittää. Saamme kirjoittaa vaimoni uskon sisaren tietokoneella tämän, kiitos! (7.6.)

 

Nimimerkki "aviopari"; esirukouspyyntö: Kiitämme, että olemme saaneet tältä kristityn sisareni tietokoneelta laittaa perheemme asioita, työasioita ja monenlaista rukousaihetta rukoilijoille. Vaimoni sairaudesta ja monista asioista. Eräs ystävämme toipuu nyt keuhkosyövästä ja kitetään siitä. Haluamme, että rukoillaan Israelin ja maamme sekä maailman rauhan puolesta. (6.6.)

 

Nimimerkki "Pitkään pyytäneet"; esirukouspyyntö: Avioparina kiitämme, että saamme kristityn sisareni koneelta laittaa viestiä ja rukouspyyntöä. Vaimoni työjuttukin/ Taivaan Isän antama tehtävä varmasti selviää,uskomme siihen ja hänen kaikki ongelmat. Hänen sisar rukoilee ahkerasti ja hänen aviomies mutta varmasti myös muut te kaikki rukoilijat. Laitoimme tässä taannoin kiljuvasta jalopeurasta hätähuudon ja uskomme siihen, ettei otetta se tule saamaan. Haluamme siunata nyt kristittyä vaimoni sisarta ja koko elämää, kiittää tosiaan tästä kirjoittamisen mahdollisuudesta. (6.6.)

 

Nimimerkki "M"; esirukouspyyntö: Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni. Pyydän, että Hän vahvistaa uskoani ja parantaa tuttuni. (5.6.)

 

Nimimerkki "Uskova"; esirukouspyyntö: Minulla kolme aikuista lasta, jotka ovat olleet uskossa Herraan mutta minulle tuli avioero sen jälkeen lapseni ovat oireilleet, ovat synnin orjina pyydän että Herra pelastaa ja kuulee hätäni. Itse olen ollut lähes loppuun palanut. Jaksan vaihtelevasti, pyydän että Herra ilmestyy  kaikissa laskuista ja saisin asunnon myytyä ja saisin voimaa olla töissä. Olen itse ihan loppu, pyydän että Herra ilmestyy tv uskova veli. ps laitan toivoni Jeesuksen. (4.6.)

 

Nimimerkki "mummo"; esirukouspyyntö: Löytäisin ystävän ja siunausta aikuisten lasten elämään ja terveyttä, varjelusta lapsenlapselle ja hänen sijaivanhemmilleen rakkautta häntä kohtaan. (3.6.)

 

Nimimerkki "Ystävä"; esirukouspyyntö: Pyytäisin esirukousta ystäväni puolesta. Hän on rukoillut kauan puolisoa vierelleen. Jeesus, johdata ystävääni ja auta häntä. Kitos, että kuulet! (3.6.)

 

Nimimerkki "Jukka"; esirukouspyyntö: Pyydän rukousta, että vapautuisin masennuksesta ja ahdistuksesta ja että näkisin Herran johdatuksen edessäni. (2.6.)

 

Nimimerkki "Jussi"; esirukouspyyntö: Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille elokuussa. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä, joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä. (2.6.)

 

Nimimerkki "sisar"; esirukouspyyntö:  Veljeni ja hänen rankkojen asioiden johdosta että Jumala auttaisi häntä ja antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi  hänet  ja koko perheen. Herra vahvista myös sisarta kaiken keskellä. Kiitos  avusta sisar. (1.6.)

 

Nimimerkki "Nainen"; esirukouspyyntö: Olen kovasti rukoillut erään miehen puolesta, että hän tulisi uskoon. Haluaisin myös tutustua häneen paremmin. Välillä on alkanut tuntua, että tämä on ihan hölmö rukous. Mutta tuskinpa se haittaa, jos hänen puolestaan rukoillaan. Itse olen rukoillut puolisoa yli 32 vuotta ja välillä kyllä pitänyt taukoakin. En oikeastaan enää tiedä, mikä on parasta. (1.6.)

 

Nimimerkki  "JR"; esirukouspyyntö: Herra auta Jeesuksen nimen ja veren kautta. Minulla astma, jatkuva allergiaa, poskiontelo- ja nenätulehduksia, ja muita sairauksia. Taloudellisesti voin myös huonosti. (31.5.)

 

Nimimerkki "Nanna"; esirukouspyyntö: Pyytäisin muistamaan,että tyttäreni  kristitty poikaystävä saa pysyvän oleskeluluvan Suomeen ja siunaa heitä muutenkin/auta  asioissa. (30.5.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: En millään pääse sinuiksi tämän lääkkeen käytön kanssa. Pelkään koko ajan tekeväni jotain Jumalan tahdon vastaista ja sen vuoksi minulla on valtava helvettiin joutumisen pelko. Herra, auta ja armahda. (29.5.)

 

Nimimerkki "Yksinäinen"; esirukouspyyntö: Herra, pyydän että voisit parantaa elämäni kipukohtia niin että kykenisin tasapainoiseen parisuhteeseen. Pyydän johdatusta, että löytäisin rinnalleni ihmisen jonka kanssa olisi hyvä olla. (28.5.)

 

Nimimerkki "Ella"; esirukouspyyntö: Akuutti esirukouspyyntö parisuhteen puolesta. Rakas Jumala kuule rukoukseni. Miesystäväni jätti minut kylmästi sanomatta sanaakaan ja on ollut nyt yli viikon poissa. En saa häneen yhteyttä enkä tiedä missä hän on. En tiedä mitä hänelle tapahtui, mutta sydämeni on särkynyt. Sydämeni on miljoonina palasina. Rakas Jumala tuo mieheni takaisin ja anna hänelle rohkeutta kohdata minut uudestaan, sekä anna hänen tuntea kaipuuta koska hän jätti minut. Rakas Jumala johdata meidät takaisin yhteen. Sanasi sanoo, ettet koskaan anna ihmisille enempää taakkaa kuin he jaksavat kantaa. Voimani alkavat olla lopussa. (28.5.)

 

Nimimerkki "apua"; esirukouspyyntö: Minulla on paha vihaongelma joka repii elämäni ja mieleni täysin hajalle. Olen todella rikki tästä. Pyydän rukousta, että Jumala paljastaisi ongelman juuren ja että hän parantaisi minut. Uskonelämäni ei etene  ja uskon tämän olevan pääsyy. Pyydän myös rukousta avioliittoni puolesta. Kiitos rukouksistanne. (28.5.)

 

Nimimerkki "Äidin rakkaus"; esirukouspyyntö: Jumala, auta tytärtäni parantumaan syömishäiriöstä. Anna hänelle voimia voittaa sairaus ja nähdä elämän ilo. Sinun on tahtosi. (27.5.)

 

Nimimerkki "Hätää"; esirukouspyyntö: Pyydän vaimoni työunelman toteutumista ja vihollisen häirinnän loppumista Herran voimalla elämästämme. Hyökkäystä on kovasti milloin minkin asian kautta! Nyt emme enää jaksa ja tarvitsemme rukoilijoita, jotta kiljuva jalopeura vihollinen karkottuu ja saamme seesteisyyttä ja rauhaa. Rukoillaan maamme kansamme ja Israelin puolesta! (26.5.)

 

Nimimerkki "R:lle"; esirukouspyyntö: Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa R:n ja siunaa häntä. (24.5.)

 

Nimimerkki "M"; esirukouspyyntö: Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa vaimoni ja siunaa meitä. (24.5.)

 

Nimimerkki "väsyneet"; esirukouspyyntö: Herra anna minulle ja vaimolleni mielenrauhaa ja voimia! (23.5.)

 

Nimimerkki "Odottava"; esirukouspyyntö: Rukoilkaa puolestani, että työasiat järjestyisivät oikeaan suuntaan. Herra, anna meille voimaa jaksaa vaativassa työssä ja että saisin uusia mahdollisuuksia. Siunausta perheelleni ja muille läheisilleni. Herra sinä näet ja tiedät huolemme ja murheemme. Kuule meitä poikasi Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme tähden, aamen.  (23.5.)

 

Nimimerkki "äiti"; esirukouspyyntö: Pyydän rukousta teini-ikäisen poikani puolesta. Rukoilen, että osaisimme vanhempina tukea oikein tässäkin elämänvaiheessa. Rakas Jeesus, anna pojallemme iloa ja rohkeutta. Kiitos Jeesus, että kuulet. (22.5.)

 

Nimimerkki "Tyhjä"; esirukouspyyntö: Vaikean elämäntilanteen puolesta ja
johdatusta asuntoasiassa. (21.5.)

 

Nimimerkki "Pitkään pyytäneet"; esirukouspyyntö: Pyydämme, että vaimoni pääsee lepoon nyt työyhteisöstään ja saa ihmeen kautta uuden, läheltä kotia oman työjutun ja unelma toteutuu. Hänen kärsimykset loppuisivat ja pääsisi nyt rauhaan ja iloon välillä. Työilmapiiri, jossa työskentelee on hyvin vaikea ja aina on jotakin sanottavaa jostakin suunnasta.
Meillä on hankala tilanne, kun autossa on vikaa.  Tuntuu, että uskaltaako uutta pyytää mutta ollaan rohkeita ja pyydetään. Tarvitsemme myös terveyttä ja pelkäämme vaimoni jalkojen pettävän selän vuoksi. Olemme jo ikääntyviä mutta uskallamme pyytää asuntoakin meille sellaista, että voimme helposti liikkua. Nyt on paljon portaita ja on raskasta. Pyydämme, että rukoiltaisiin ystävämme keuhkosyövän vuoksi, että paranee ja saisi tehdä Herran työtä vielä pitkään.
Kannetaan Herran siunaaviin käsiin maamme, kansamme ja Israel sekä koko maailman rauhaa totisesti pyytäkäämme vielä maapallolle. (19.5.)

 

Nimimerkki "pelokas"; esirukouspyyntö: Isä, lisätutkimukseen tuli kutsu,anna minun olla terve. Isä kuule rukoukseni. Esirukousta pyydän että tutkimus osoittaisi sen. (17.5.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Toivon, että Herra parantaisi minut niin, että voisin lopettaa lääkkeen käytön. (17.5.)

 

Nimimerkki "Tuulia"; esirukouspyyntö: Herra armahda Suomea ja nosta Suomen talous! Kosketa mediaa ja kaikkia toimittajia, myös mediahallitusta ylellä.  Jeesus auta! Pelasta ihmiset ja johdata uskoon ja synnin tuntoon toimittajat! (16.5.)

 

Nimimerkki "huolia"; esirukouspyyntö: Isä,anna tytön nyt saada se työpaikka. Tässä ollaan jo huolestuneita oltu riittävän pitkään. Anna sen toteutua. Olisi yksi huoli vähemmän. (16.5.)

 

Nimimerkki "Apua rukouksesta"; esirukouspyyntö: Pyydämme aviopuolisoina terveyttä ja totisesti Herran apua vaimoni työasiaan, unelmaan, että se todella toteutuisi. Hänelle viisautta, voimaa, taitoa ja rauhaa sekä molemmille suojaa työhön kuin yksityiselämään ja monille matkoillemme. Pyydämme vaimoni ystävälle voimia ja Herran kosketusta, että leikkaus onnistuisi ja syöpäkasvain saadaan pois keuhkoista. Hänelle rukoillaan parantumista, että voisi olla vielä monelle valona, kun on hän voimakkaasti Herraan uskova, tuoden esille taivasasioita rohkeasti. Pyydetään kiittäen maailmanrauhaa ja suojaa maallemme sekä Israelille. (15.5.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Pyydän, että Herra parantaisi minut niin, että voisin lopettaa lääkkeen käytön. Auta minua, Herra! (14.5.)

 

Nimimerkki "Susu"; esirukouspyyntö: Jeesus parantaisi aivovammani ja mielenterveyteni ja antaisi sopivan puolison, jos se on hänen tahtonsa. (12.5.)

 

Nimimerkki "sisar"; esirukouspyyntö: Veljeni ja hänen rankkojen asioiden johdosta että Jumala auttaisi häntä, antaisi uutta voimaa  ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi  hänet  ja koko perheen. kiitos  avusta sisar. (11.5.)

 

Nimimerkki "Petri"; esirukouspyyntö: Rukoilkaa minut vapaaksi ahdingostani, apua henkilökohtaisiin ongelmiini ja minulle ja vanhemmilleni terveyttä ja minulle hyvää mökkikesää, jos se on Luojan tahto. (10.5.)

 

Nimimerkki "Mumma"; esirukouspyyntö: Lapseni perheelle on naapuri pahansuopuudessaan hommannut häätövaroituksen kodistaan. Toinen varoitus tietää lähtöä. Perheessa 3 lasta. Herra, Sinulle on mahdollista hoitaa tämä asia. Armahda valittajanaapuria. (9.5.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Herra, anna minun nähdä, että olet läsnä elämässäni. (8.5.)

 

Nimimerkki "Pekka"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta uskosta osattomien omaisteni puolesta, joista osa on jo iäkkäitä. (7.5.)

 

Nimimerkki "ca"; esirukouspyyntö: Rukouspyyntö seurakuntaan. Että Jeesus väkevästi murtaa esteet evankeliumintyöltä mitä teemme eri puolilla. Jeesus avaa uusia ovia julistaa evankeliumia ja pidä myös terveenä kaikin tavoin. Kiitos Jeesus että siunaat lapsemme ja vaimoni hoitotyön. Herra auta työskentelemään levosta käsin ja niin ettei pala loppuun. Kiitos. (6.5.)

 

Nimimerkki "kake"; esirukouspyyntö: vapautus huumeista..ja väärästa opista..tarvitsen vapautusta itsemurha-ajatuksista.. (6.5.)

 

Nimimerkki "Neutraali"; esirukouspyyntö: Edessäni ovat suuret talousongelmat. Tarvitsen esirukoilijoita, koska itse en enää jaksa. Uskon ainoastaan, että Jumala auttaa. (6.5.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Herra, paranna minut niin, että voin jättää lääkityksen pois. (6.5.)

 

Nimimerkki "M"; esirukouspyyntö: Pyydän, että Jeesus Kristus poistaa pahan oloni, siunaa minua ja vahvistaa uskoani. Kiitos. (6.5.)

 

Nimimerkki "Minä"; esirukouspyyntö: Minulla on useamman vuoden ollut masennusta, johon lääkkeet eivät ole auttaneet. Olen lisäksi kovin yksinäinen ja minulla ei ole juurikaan läheisiä ihmissuhteita. Tilanteeni tuntuu toivottomalta ja koen että Jumala on ainoa joka voisi auttaa. Pyytäisin esirukousta että elämässäni voisi tapahtua jokin positiivinen käänne ja masennusta aiheuttavat asiat voisivat ratketa. (5.5.)

 

Nimimerkki "S ja L"; esirukouspyyntö: Pyydämme esirukousta, että avioparina saisimme terveyttä ja jatkoaikaa sekä Herra antaisi rauhaa. Vaimoni tarvitsee viisautta, taitoa ja rauhaa, suojelusta työhönsä ja elämäänsä. Rukoillaan, että hänen pitkäaikainen haaveensa työn osalta nyt toteutuu totisesti. Rukoillaan kiittäen, että saisimme elää vielä rauhan maailmassa ja maamme puolesta polvirukousta. (4.5.)

 

Nimimerkki "M"; esirukouspyyntö: Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa meitä ja vahvistaa uskoamme. (4.5.)

 

Nimimerkki "huolestuttaa"; esirukouspyyntö: Anna Isä tytön saada jostain kesätöitä. Anna toisen opintojen uuden vaiheen sujua hyvin. Anna pojankin saada kesätöitä,ymmärtää miten tärkeää se on. (4.5.)

 

Nimimerkki "r"; esirukouspyyntö: Esirukousta lasten puolesta. Anna tyttären saada kesätyö. Anna pojan suunnitelmien onnistua,anna hänelle kesätyö ja auta opiskeluissaan. Anna perheellensä voimia,rakkautta. Anna tytölle jaksamista, sinnikkyyttä, uskoa nyt laajassa opiskelutehtävässä. (2.5.)

 

Nimimerkki "-"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta, että masennus ja ahdistus elämässäni voisi korvautua ilolla ja toivolla. (2.5.)

 

Nimimerkki "Jeesus auta"; esirukouspyyntö: Rukouspyyntö rukouspiireille: Rukoiletteko tyttäreni, hänen miehensä sekä mieheni ja itseni puolesta. Meillä kaikilla vakavia sairauksia. (30.4.)

 

Nimimerkki "Marja"; esirukouspyyntö: Rakas Isä! Pyydän pojalleni työtä ja sisarieni työahdistukseen helpotusta. (30.4.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Herra, pelasta minut ja perhekuntani! (30.4.)

 

Nimimerkki "Toivoton"; esirukouspyyntö: Pyydän rukoilemaan vaikean asiamme ratkeamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla sekä rukoilemaan menetetyn omaisuutemme takaisin saamista, jotta emme joudu maksumiehiksi toisten epärehellisyyden vuoksi. Oikeus voittakoon. Kiitos. (27.4.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Pyydän kesätyötä opuskelijanuorelleni. Herra auta! (27.4.)

 

Nimimerkki "Huolissaan"; esirukouspyyntö: Herra, anna minun ja puolisoni töiden pysyä. (27.4.)

 

Nimimerkki "NF"; esirukouspyyntö: Naishenkilön puolesta, jolla on tuskaa ja tyhjyyttä sydämessä, joka oikein sattuu. Elämä on tuskaista. Elää jatkuvassa pelossa siskonsa uhkausten takia.  Jumalan apua tarvittaisiin ja että Jumala puuttuisi nopeasti asioihin. (27.4.)

 

Nimimerkki "Muutosta kaivataan!"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta, että saisin uuden työpaikan. Olen monen muun ohella työpaikkakiusattu. Herra auta!! Olen yli 1,5 vuoden ajan rukoillut uutta työtä, mutta minua ei ole kuultu. Jeesus auta!! Joudun kohta irtisanoutumaan ja jäämään tyhjän päälle. Pyydän apua! (26.4.)

 

Nimimerkki "Työ"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta työssäni olevien väärinkäsitysten selkiytymiseksi ja että minulle löytyy uusi sopiva työ. Lisäksi pyydän tyttärelleni menestystä uudessa työssään. Kiitos kaikille rukouksista asunto asiassani, Jeesus kuuli pyynnöt:) (26.4.)

 

Nimimerkki "Anova saa"; esirukouspyyntö: Rukousaihe nuoren miehen puolesta, joka luopunut uskosta ja lähtenyt omille teilleen. Herra tuo takaisin ja anna johdatus ja siunaus elämälle. (25.4.)

 

Nimimerkki "Annie's Song", esirukouspyyntö: Että paranisin lievistä paniikkihäiriön tyyppisistä oireista. Vaikeuttavat mm. seurakunnassa käyntiä. (23.4.)

 

Nimimerkki "isä", esirukouspyyntö: Nuoren miehen opiskelupaikan puolesta
ja isän terveyden puolesta, Herra tietää. (23.4.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Herra, laske hieman verenpainettani ja auta laihduttamaan kymmenisen kiloa. Kiitos. (22.4.)

 

Nimimerkki "Hanna", esirukouspyyntö: Olen 22-vuotias nainen. Minulla on ollut paljon terveydellisiä ongelmia ja olen viettänyt monta hetkeä pelon ja epätoivon vallassa.
Toivon, että rukoilisitte yhdessä kanssani, jotta saisin lymfoomadiagnoosin, sillä se on ainut joka minut voi pelastaa. (21.4.)

 

Nimimerkki "sisar"; esirukouspyyntö: Veljeni ja hänen rankkojen asioiden johdosta, että Jumala auttaisi häntä, antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi  hänet  ja koko perheen. Kiitos avusta, sisar. (20.4.)

 

Nimimerkki "a"; esirukouspyyntö: K. 55 v sai pääsiäisenä 2 sydänkohtausta matkalla ja on nyt aivokuolleena sairaalassa. Taivasasiat eivät tainneet olla kunnossa, vieläkö Jumala hänet pelastaisi? Huomenna irrotetaan hengityskoneesta. (19.4.)

 

Nimimerkki "Ystävä"; esirukouspyyntö: Rukoilkaa ystäväni T:n puolesta, että hänelle löytyisi juuri sopiva ammatti ja työ. Hän on jo valmistunut mutta opiskelee lisää. (17.4.)

 

Nimimerkki "M"; esirukouspyyntö: Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni. (17.4.)

 

Nimimerkki "veera"; esirukouspyyntö: Pyydän rukousta ystäväni uskoontulon puolesta. Avaa Herra hänen silmänsä ja sydämensä näkemään totuus Jeesuksesta Jumalana ja Hänen ristinkuolemasta. Hän tuntee tekstit, mutta ei usko. Vain Jumala voi muuttaa tämän. (15.4.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Jeesus auta! Paranna tyttäreni haavat, jotka olen hänelle aiheuttanut, kun en ole osannut olla turvallinen äiti, hänen lapsuudessaan, omista haavoistani johtuen. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä ja ohjaa hänen elämäänsä. Anna hänen nähdä oma arvonsa ja anna rakkautta itseään kohtaan. Kiitos, että teet ihmeitäsi hänen elämässään. Jeesus nimessäsi pyydän. Amen! (13.4.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Toivoisin, että Herra parantaisi minut kadotuksen pelosta ja saisin pelastusvarmuuden. (13.4.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Poikani vaimo on maailmallinen. Hänen uskonsa Jumalaan on pintapuolista, ei elävää uskoa.  Sydämeni on raskas kaiken tämän vuoksi. Kerran poikani oli uskossa, kerran Hän halusi seurata Jeesusta. Rukoilkaa herätystä tähän perheeseen. Jeesus tietää parhaiten mitä tehdä. Jeesus voimassaan voi pelastaa! (12.4.)

 

Nimimerkki "uupunut äiti"; esirukouspyyntö: Jeesus pelasta poikani ja vapauta huumeista ja alkoholista. Tee tyhjäksi paholaisen juonet poikani elämässä.
Jeesus armahda ja anna apusi. Kiitos että Jumalalle kaikki on mahdollista! (12.4.)

 

Nimimerkki "Petri"; esirukouspyyntö: Rukoilkaa minulle hyvää mökkikesää ja henkilökohtainen asiani kuntoon. (10.4.)

 

Nimimerkki "Kiitollinen kaikista rukouksista"; esirukouspyyntö: Pyydän rukousta syöpään sairastuneen läheiseni puolesta, jotta leikkaus onnistuisi hyvin ja kasvain saataisiin poistettua kokonaan. Pyydän myös rukoilemaan pikaista toipumista ja sitä ettei syöpä uusiudu. Kiitos! <3 (10.4.)

 

Nimimerkki "TH"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta vanhemman poikani puolesta, että hänen elämänsä järjestyisi. Että hän saisi pysyvän työn ja löytäisi elämäänsä pehmeitä arvoja. Lisäksi pyydän rukoilemaan myös minulle voimaa jaksaa hänen isänään, vaikka hän on jo pian 40 v. Ajoittain en meinaa enää jaksaa auttaa ja tukea, vaikka hän on pohjimmiltaan hyvä ihminen, hänellä on vain asbergerin oireyhtymä, jonka takia hänen on vaikea saada työtä. Kaikissa töissään hän on aina ollut ahkera ja luotettava. Rukoilkaa, että herralta löytyis pieni lokero hänellekin, jossa hän voisi elää rauhassa myös sitten, kun minua ei enää ole hänen tukenaan. (10.4.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Pyydän, Herra, paranna minut sairaudestani niin, etten tarvitsisi enää lääkitystä! (8.4.)

 

Nimimerkki "isoäiti"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta 16-vuotiaan pojan puolesta. Herra auta ja vahvista poikaa hänen pahassa olossaan. Auta pojan kotiolojen järjestymissä niin, että hänen olisi hyvä olla perheensä kanssa. Puhuttele Hyvä Jumala poikaa ja hänen läheisiään. (8.4.)

 

Nimimerkki "vaimo"; esirukouspyyntö: rukoilkaa  mieheni  puolesta,  pelkään  että  hänellä  on  syöpä,  voimani  on  uupuneet. (8.4.)

 

Nimimerkki "äiti"; esirukouspyyntö: Herra sinä tiedät, näet huoleni poikani ja kavereiden suunnitelmista. Herra estä heidän matka. SInä tiedät sen tarkoituksen. Sinulla on kaikki valta Taivaassa ja maanpäällä. Jeesus rakas älä anna heidän päästä lähtemään. Varjele heitä suuressa armossasi ja laupeudessasi. (7.4.)

 

Nimimerkki "Vaimo"; esirukouspyyntö: Pyydän rukousapua, ja rukoustaistelua nuoren perheenisän puolesta. Että hän tulisi elävään uskoon, saisi vastaanottaa Jeesuksen Herranaan ja Vapahtajanaan. Sielunvihollinen on ottanut hyvin tiukkaan otteeseen, kahleet on ihmiselle mahdottomat murtaa, mutta Jeesus voi vapauttaa ja Jumalalle kukaan ei ole mahdoton tapaus. (7.4.)

 

Nimimerkki "Anneli"; esirukouspyyntö: Pyydän että rukoilette puolestani. Alkuvuoden aikana olen menettänyt kuolemalle kaksi rakasta ystävääni ja jäänyt työttömäksi. Olen hakenut uutta työpaikkaa.  Rukoilkaa puolestani, että Herra johdattaisi nyt minut uuteen työhön ja perheemme saisimme elää tavallista turvallista arkea. (6.4.)

 

Nimimerkki "Annie's Song", esirukouspyyntö: Pyydän rukousta koko perhekuntamme pelastumisen puolesta. Kiitos! (6.4.)

 

Nimimerkki "Ahdistunut"; esirukouspyyntö: Rakas isä paranna minun lihaskunto ja ota palantunne kurkusta pois Isä auta minua. Rukoilen sinua, Auta Isä minua. (6.4.)

 

Nimimerkki "sisar"; esirukouspyyntö:  Veljeni ja hänen rankkojen asioiden johdosta, että Jumala auttaisi häntä, antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi  hänet  ja koko perheen. Kiitos  avusta sisar. (6.4.)

 

Nimimerkki "sisar"; esirukouspyyntö: Veljeni ja hänen rankkojen asioiden johdosta että Jumala auttaisi häntä, antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi  hänet  ja koko perheen. Kiitos  avusta sisar. (6.4.)

 

Nimimerkki "köyhä"; esirukouspyyntö: Minulla on erittäin vaikea taloudellinen tilanne. Tätä on jatkunut jo liian pitkään. Olen väsynyt jatkuvaan rahattomuuteen ja taistelemaan jokapäiväisestä leivästä. Rukoilkaa minulle voimia ja taloudellista apua!  Kiitos! Yksin en jaksa. (5.4.)

 

Nimimerkki "anne"; esirukouspyyntö:  Terveyteni, poikani, miesasiani ja talouteni puolesta. Kiitos. (5.4.)

 

Nimimerkki "Uusi elämä"; esirukouspyyntö: Pyydän rukousta, että löytäisin uuden oman kodin ja saisin siellä asua rauhassa. Lisäksi pyydän rukousta Israelin ja Suomen puolesta ja että yhä useampi suomalainen löytäisi Jeesuksen valon. Kiitos. (3.4.)

 

Nimimerkki "x"; esirukouspyyntö: Auta ja vahvista asia hälle pian. (3.4.)

 

Nimimerkki "M"; esirukouspyyntö: Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni. Kiitos! (2.4.)

 

Nimimerkki "Jarmo"; esirukouspyyntö: Vaimolleni luvattu vain muutama kuukausi elinaikaa syövän vuoksi. Lääkehoito aiheuttaa kovaa pahoinvointia ja vaimo ajattelee lopettavansa lääkehoidon sen takia. Jumalan puuttumista tilanteeseen kaipaa perhe. (2.4.)

 

Nimimerkki "Lea"; esirukouspyyntö: Pyydän rukoilemaan siskoni puolesta, että hän paranisi rintasyövästä.  Kiitos Herra! (2.4.)

 

Nimimerkki "aa", esirukouspyyntö: Kiitos ja rukousaihe;  Kiitos paljon rukouksistanne, moniin asioihin tullu vastaus ja asiat etenee. vielä pyydän että kesän työt sujuu vaimollani ja mulla hyvin ja kun kerromme evankeliumia  niin siinä on iloa, rohkeutta sekä se saisi koskettaa ihmisten sydäntä. Herra siunaa lapsemme täysin ja ohjaa heidän elämään. Amen (1.4.)

 

Nimimerkki "Auttakaa"; esirukouspyyntö: Pyydämme, että rukoilkaa puolestamme, jotta saisimme pysyä terveenä ja iloita vielä elämästä. Pyydetään, että saamme elää vielä rauhan maailmassa. Pitkään olemme pyytäneet, että vaimoni saisi unelma työnsä toteutumaan vihdoin ja saisimme siitä rauhan, kiiteään ja rukoillaan sen toteutumista. Pyydämme kiittämään,että eräs asunto asia myyynteineen nyt mahdolisesti selviää. (31.3.)

 

Nimimerkki "M"; esirukouspyyntö: Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa K:n ja S:n ja siunaa heitä. Kiitos ! (31.3.)

 

Nimimerkki "Ee"; esirukouspyyntö: Opiskelijanuorelle kipeästi kaipaamansa kesätyö. (30.3.)

 

Nimimerkki "hylätty"; esirukouspyyntö: Minulle on estetty tuomasta autokoulurahoja ja uskovaisilla on rahaa. Myös lääkäreitä on kielletty käymästä luonani ja kaiken takana on rikolliset jotka on kirkkoihin pesiytyneet. Kys lääkärit on hoitajien talutusnuorassa ja estävät saamasta tehohoitoa. (30.3.)

 

Nimimerkki "Yliopistonlehtori"; esirukouspyyntö: Kiitän siitä, että sain tänään opiskelijoilta paljon myönteistä palautetta kurssista, jonka olen itse suunnitellut ja jota opetan ensimmäistä kertaa! Rukousaiheeni on, että sekä nämä että muiden kurssieni opiskelijat voisivat kokea työilmapiirin kursseillani hyvänä ja että osaisin kuunnella heitä ja reagoida sopivasti heidän tarpeisiinsa. (28.3.)

 

Nimimerkki "Opintoja"; esirukouspyyntö: Esirukousaihe omien opintojeni edistymisen puolesta, että saisin tehtyä tänä keväänä suunnitellut opinnot ja koko kevään sujumisen puolesta, Herra tietää. Että Herra ohjaisi ja auttaisi myös opintoihin liittyvissä käytännön asioissa. Siunausta myös puolison opiskeluhakuun  ja siunausta myös koko perheelle ja kiitos, että Herra on taloudellisestikin pitänyt huolta. (28.3.)

 

Nimimerkki "Laura"; esirukouspyyntö: Pyytäisin rukousta sijoitetun poikani puolesta jolla on autistisia piirteitä, kiroilee ja lyö eikä hänellä ole sosiaalisia taitoja. Että Herra parantaisi hänet. Pyytäisin myös pojan sijaisäidille viisautta kasvattaa poikaa ja hänen sisartaan joka on alkanut matkia kiroilua. Myös pyytäisin rauhaa sijaisäidin ja minun sekä lasten isän välille sillä sitä todella tarvitsemme. (28.3.)

 

Nimimerkki "Odottava"; esirukouspyyntö: Herra, kuule meitä poikasi Jeesuksen Kristuksen tähden. Anna uusien mahdollisuuksien tulla aikanaan ja opeta meitä elämään päivä ja hetki kerrallaan. Huomisesta ei kukaan tiedä, mutta meillä on Kristuksen lupaus, joka kantaa. Kiitos perheestä ja ystävistä, ihanasta lemmikistä, ja anna voimasi ja rauhasi laskeutua meidän kaikkien kärsivien ylle. (26.3.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Apua jännitykseen, joka iskee aina välillä. (26.3.)

 

Nimimerkki "Minä"; esirukouspyyntö: Auta rakas Jeesus hampaitten kassa! Kiitos! (25.3.)

 

Nimimerkki "elämän pimentämä"; esirukouspyyntö: Jatkuva taloudellinen huoli selviytymisestä on jokapäiväistä.. Suurin suruni on se kun en ole löytänyt kevätvaatetta enkä asianmukaisia kenkiä kirpputoreilta. Minulla ei ole varaa ostaa mitään normaalikaupasta. Vaan muutaman euron/sentin juttuja. . Jääkaappi tyhjänä..ym.
Ei käytä rahaa tupakkaan en kaljaan yms.vaan tuloni on vaan niin olematon. Kelan mukaan kaikki ok. Olen järkyttynyt. Rukoilisitteko minulle leipää ja vaatetta/kengät. Kiitos kaikille rukoilijoille. (24.3.)

 

Nimimerkki "Pelko"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta ensi maanantain puolesta, kun minulle tehdään paksusuolen tähystys, ensimmäistä kertaa elämässäni. Herra auta! Että toimenpide ei sattuisi, ja kaikki olisi kunnossa. Kiitos!! (24.3.)

 

Nimimerkki "sisar"; esirukouspyyntö:

Aivosairaus potilaan puolesta  että   Jumala   auttaisi,  parantaisi ja vahvistaisi
sekä auttaisi koko perhettä, ja kätkisi  verensuojaan.  vaimo


Vaikean ajanjakson johdosta perheessämme että
jumala auttaisi parantaisi pelastaisi ja vahvistaisi  antaisi toivoa.
kiitos avusta K


Tätini ja hänen perheensä puolesta että jumala
auttaisi ja ilmestyisi voimakkaasti sekä pelastaisi (heidän poikansa on kuollut onnettomuudessa,  mies halvaantunut ym) antaisi
toivoa elämään.


Veljeni ja hänen koko perheensä puolesta he ovat monin vaikeuksien keskellä että  Jumala tarttuisi heidän elämmäsä  pelastaisi ja auttaisi ja  kätkisi Jeesuksen veren suojaan.

 

Vaikeaa sidekudosreumaa sairastavan henkilön puolesta. (24.3.)

 

Nimimerkki "sisar"; esirukouspyyntö: Veljeni ja hänen rankojen asioiden johdosta että jumala auttaisi häntä antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi  hänet  ja koko perheen. kiitos  avusta sisar. (24.3.)

 

Nimimerkki "Anne2; esirukouspyyntö: Taivaallinen Isäni, pyydän siunausta avioliitolleni. Sinä näet, mitä me tarvitsemme ja ohjaa sinä meitä oikeaan suuntaan ihan kaikessa. Pyydän, että saisimme vielä toisen lapsen, jos se vain on sinun tahtosi Isä. Johdata minua uskossani, se on sinun suuri lahjasi. Jeesuksen nimessä aamen. (22.3.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Herra, auta minua lääkeasiassa. Näet, miten paljon pelkoa tämä asia aiheuttaa minulle. Kaikki johtuu siitä, että minuun meni paha henki, kun aloitin lääkitystä. Nyt sitten pelkään, että onko lääkityksen käyttäminen vastoin  Jumalan tahtoa. Vapahtaja, tule minua vastaan tässä asiassa.  Herra, auta! (21.3.)

 

Nimimerkki "Paljon kärsinyt"; esirukouspyyntö: Haluan varjoista vapauteen! Jeesus, johdata elämääni. (21.3.)

 

Nimimerkki "äiti"; esirukouspyyntö: Aikuinen lapseni sairastaa vaikeasti. Viime aikoina on hänen persoonansa selvästi muuttunut. Hänestä on kadonnut herkkyys ja empaattisuus vähentynyt. Olen todella huolissani. Pyytäisin esirukousta hänen puolestaan. Jokin on muuttanut häntä todella paljon? (21.3.)

 

Nimimerkki "mm", esirukouspyyntö: Vakavasti sairastuneen vauvan puolesta. (20.3.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Jeesus auta! Tiedät tyttäreni tilanteen, siunaa huominen tapaaminen, että kaikki sujuu hyvässä yhteisymmärryksessä. Anna anteeksiantoa molemmille ja johdata heitä molempia oikeaan suuntaan. Kosketa Pyhällä Hengelläsi heitä molempia. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen. (20.3.)

 

Nimimerkki "rukoileva äiti"; esirukouspyyntö: Perhe rikki. Ahdistusta. Elämä on tuonut rakkaudettomuutta perheeseen. Auta sinä Jeesus lapseni perhettä, että voisivat olla sopuisia asioissa lastenkin tähden. Siunaa lapsia elämässä, ota heidät suojaasi. Rukoilkaa tämän perheen puolesta. Amen. (19.3.)

 

Nimimerkki "rukoilija"; esirukouspyyntö: Kiitos Ilmestyskirjasta. Suomen kristityt, lukekaa sitä. (19.3.)

 

Nimimerkki "Rukoustaistelijat"; esirukouspyyntö: Pyydämme esirukousta, että saisimme terveyttä avioparina ja unelmamme toteutuisi. Herra tietää ja on kuullut pyyntömme, unelmame , joten kiitetään siitä. Pyydämme, että saisimme elää vielä rauhan maailmassa, joten koko maailman rauhan, Israelin ja maamme puolesta rukousta. Meillä on raskas asuntomyynti asia, joten siihen pyydämme yhteistä rukousta, jotta saamme sen myytyä. (18.3.)

 

Nimimerkki "anne"; esirukouspyyntö: Rukous psyyk. Ja fyys. terveyteni puolesta. Poikani puolesta ja miesasiani puolesta. Kiitos. (16.3.)

 

Nimimerkki "voimaton"; esirukouspyyntö: Anna Isä voimia minulle. Anna terveyttä minulle ja perheelleni. Anna nuorten saada kesätöitä ja loppuisi tuo stressi siitä. Anna rentouttava loma. anna uskoa eteenpäin. Anna rauhaa ja rakkautta. (15.3.)

 

Nimimerkki "T"; esirukouspyyntö: Pelasta serkkuni Saara ja hänen perhekuntansa. (15.3.)

 

Nimimerkki "Annie's Song"; esirukouspyyntö: Herra, auta minua lääkeasiassa. Sinä tiedät, miten pitäisi toimia, minä en. (14.3.)

 

Nimimerkki "ahdistunut"; esirukouspyyntö : Avioparille joka on hakenut eroa.  Sinä yksin tiedät miksi näin on käynyt. Siunaa ja varjele ja lapset erityisesti ota huomaasi. Amen. (14.3.)

 

Nimimerkki "Herra, armahda!"; esirukouspyyntö : Lääkärit lupaavat nuorelle naiselle vain enää muutaman elinpäivän (syöpä). Voisitteko kantaa hänet ja hänen lähipiirinsä Jeesuksen eteen. Sinnehän tulivat jo Vapahtajan eläessä moninaisten vakavien sairauksien vaivaamat, joille toiset eivät antaneet toivoa.Tilanne on mahdoton, mutta meillekin sanotaan: Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi… Herra, armahda häntä! (14.3.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Jeesus auta! Paranna tyttäreni haavat, jotka olen hänelle aiheuttanut, kun en ole osannut olla turvallinen äiti, hänen lapsuudessaan, omista haavoistani johtuen. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä ja ohjaa hänen elämäänsä. Kiitos, että teet ihmeitäsi hänen elämässään. Jeesus nimessäsi pyydän. Amen! (13.3.)

 

Nimimerkki "S"; esirukouspyyntö: Rukoillaan, että isäni voisi toipua ja tervehtyä vaikeasta aivovammasta, jonka sai kaatumisonnettomuuden yhteydessä. Nyt aivoverenvuoto -leikkauksen jälkeen on saanut vuodepotilaana makaamisesta keuhkoveritulpat laskimoihin molemmin puolin. Herra, paranna ja hoida terveeksi asti. (10.3.)

 

Nimimerkki "äiti"; esirukouspyyntö: Vaikeasti sairaan aikuisen lapseni edunvalvoja toimii oudosti... Sen sijaan ne asiat jotka hänen nimenomaan pitää hoitaa....niin millään ei ole kiire ja olenkin itse asiat sitten hoitanut...jolloin hän moittii minua...
Voitteko rukoilla asian puolesta?  Kiitos paljon!! (9.3.)

 

Nimimerkki "Äiti", esirukouspyyntö: Jeesus! Ohjaa tyttärieni elämää ja perheitään. Lähennä meitä toisiimme, en ole osannut olla turvallinen äiti heidän lapsuudessaan, omista haavoistani johtuen. Anna anteeksiantoa ja ymmärrystä minua kohtaan. Kosketa Pyhällä Hengelläsi heitä. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. (9.3.)

 

Nimimerkki "sisar"; esirukouspyyntö: Veljeni ja hänen rankkojen asioiden johdosta, että Jumala auttaisi häntä ja antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä, ja pelastaisi  hänet  ja koko perheen. kiitos  avusta sisar. (9.3.)

 

Nimimerkki "Anni"; esirukouspyyntö: Jeesus, siunaa perhettäni, varjele meidät pahalta ja suo, että mieheni tulisi uskoon. Varjele poikaani ja jos vain Isä sinun tahtosi on, suo meille vielä toinen lapsi. Siunaa lapseni kummeja ja näet myös sen surun, mikä minulla on äitinä, että toisella kummilla on vakava psyykkinen sairaus.  Voisitko Jeesus auttaa?
Kiitän armosta, uskota ja siitä, että sinä Isä kutsut meitä kaikki lähellesi ja pelastat perhekunnittain. Kiitos! Jeesuksen nimessä aamen. (9.3.)

 

Nimimerkki "martta"; esirukouspyyntö : Herra Jeesus Kristus, anna pojalleni terve mieli ja päihteistä riippumaton elämä! Johdata häntä kaikissa asioissa. Sinulla on kaikki valta, siitä kiitos ja ylistys sinulle! (9.3.)

 

Nimimerkki "Kohta toivottomat"; esirukouspyyntö: Pyydän, että  vaimooni kohdistuva ns kaikkinainen pahansuopaisuus poistuu Herran voimasta työpaikallaan. Pyydetään vaimolleni viisautta, taitoa,  rohkeutta ja kaikkia taitoja selvitä työstään Kiitetään vanhasta, vaikka kokee pahaa oloa ja ei kohta jaksa mutta Herraan luotettaan ja pyydetään vain Häneltä apua, kuinka Hän nostaa todella vielä vaimoani, itsetuntoa ja saa vielä kokea maanpäällä Jumalan rakkautta.
Molemmat tarvitsemme terveyttä ja pyydämme jo seesteisyyttä, kun kovin on ollut ns. risaista ja koettelemuksia monin verroin. Mutta pyydetään voimaa ja suojelusta, iloa rauhaa ylitseymmärryksen menevää sekä kaikkien vaikeiden asioiden kuten asunnon myynnin kanssa onnistumista jo vihdoin. Rukoillaan maailman rauhan, Israelin ja maamme puolesta. Toivomme vain suurta ihmettä Herralta ja vain Häneltä suoraan!! (8.3.)

 

Nimimerkki "Uusi koti tarvitaan"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta uuden oman kodin löytymiseksi minulle. Lisäksi pyydän rukousta Suomen puolesta ja pahojen henkivaltojen poistumiseksi maapallolta. Kiitos. (8.3.)

 

Nimimerkki "petetty olo..."; esirukouspyyntö: Koen tulleeni petetyksi. Olen taloudellisesti nollilla.. Kelasta tuli kirje: En saa minkäänlaista toimeentulo tukea. En vuokravakuutta ym. Täysin väärin.  Rukoilisitteko minulle selviytymistä. Voimia saada asiat kuntoon. (7.3.)

 

Nimimerkki "Johdatusta tarvitsevat"; esirukouspyyntö: Pyydämme avioparina, että rukoillaan meille terveyttä ja sitä, ettemme poikkeaisi oikealta tieltä. Pyydetään, että Herra auttaa ja kiitetään Hänen suurista voimallisista käsistä, joilla pitää meitä pystyssä tässä maailman melskeessä. Pyydetään, että Herra antaa nyt voimaa, viisautta, taitoa, rauhaa meille työhön ja suojaa matkoillemme ja työhön sekä kotiasioihin. Tarvitsemme Herran apua asunnon myynti asiassa ja pyydetään Herran johdatusta, että ostaja tulee, kiitetään siitä. Vaimoni työasia ja unelma on suuri rukouspyyntömme ja kiitetetään jo valmiiksi vastauksesta.
Kiitetään ja iloitaan myös Herran voimasta pitää vielä sodat kurissa. Rukoillaan maailman rauhan, maamme ja Israelin puolesta. (6.3.)

 

Nimimerkki "M"; esirukouspyyntö: Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa meitä. Kiitos. (6.3.)

 

Nimimerkki "x"; esirukouspyyntö: Vie asia nopeasti eteenpäin ja suojele pahalta. (6.3)

 

Nimimerkki "ahdistunut taistelija"; esirukouspyyntö: Herra, anna voimasi minulle ja into tehdä mitä Sina kutsuit minut tekemään, jo ennen kuin olin äitini kohdussa. Avarra elämäni ja johda minut pois tasta ahdistuksesta. Jos tahtosi on, anna minulle toinen koti missä saan asua rauhassa. Rakas Jeesus, mikään ei ole Sinulta salassa! Tahto minulla on, mutta ei voimaa tehda mitä kuuluu. Auta minua ja taistele taisteluni ja vie voittoon. (4.3.)

 

Nimimerkki "epätoivoinen"; esirukouspyyntö: Menetin kaiken. Minua kohtasi suuri tragedia. Ihmisarvoni on mennyttä. Taloudellinen tilanteeni nollilla. On vain suuri suru. Syvä kärsimys johon ei sanoja. Kärsimys jota kukaan ei näe eikä kuule. On vain sanaton suru. Jäätyneet kyyneleet. Yksinäisyys. (4.3.)

 

Nimimerkki "Korkeasti koulutettu"; esirukouspyyntö: Olen jo reilusti yli 40-vuotias, mutta en ole koskaan ollut pysyvässä työssä. Tämänhetkinen työsuhteeni kestää tämän vuoden loppuun. Työstän parhaillaan yhtä suuritöistä työhakemusta, mutta tiedän, että järjellä ajateltuna se on vain pisara hakemusten meressä. Minun täytyy pikku hiljaa alkaa tehdä muutakin. Pyydän johdatusta siihen. (3.3.)

 

Nimimerkki "Jenni"; esirukouspyyntö: Herra, paranna minut, kuten lupaat Psalmissa 103:3. Kiitos. (3.3.)

 

Nimimerkki "vaimo"; esirukouspyyntö: pyytäisin esirukousta syöpään sairastuneen mieheni puolesta että Herra auttaisi häntä. (2.3.)

 

Nimimerkki "Kiitetään"; esirukouspyyntö: Kiitetään ja rukoillaan Herran apua asunnon myynti asiassa ja antaisi armon vettä ja terveyttä. Kiitetään,että saamme iloita uudesta työstä ja kauan odotetusta juuri sopivasta. (2.3.)

 

Nimimerkki "Jenni"; esirukouspyyntö: Kristus, paranna minut kaikesta sairaudesta ja vaivoista. Olet luvannut vastatata anovalle, vastaa siis minullekin. Kiitos. (1.3.)

 

Nimimerkki "Usko pelastaa"; esirukouspyyntö: Jeesus auta ja paranna ystäväni, vakava sairaus. Tue ystävääni ja hänen perhettään. Tapahtukoon sinun tahtosi. Kiitos sinulle Kristus!!! (1.3.)

 

Nimimerkki "Sisko"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta siskoni perheen puolesta. Jeesus, auta perhettä heidän vaikeassa tilanteessa. Paranna perheen vanhempien sairaudet ja anna heille oikeanlaista apua. Sinä Jeesus tiedät, mitä perhe tarvitsee.
Pyydän esirukousta myös vanhempieni puolesta. He ovat auttaneet siskoni perhettä ja ovat nyt itse uupuneita eivätkä tiedä, miten tästä jatkaa. Rukoilen heille voimia ja viisautta, oikeita sanoja ja ymmärrystä. Jeesus, sinä tiedät, mitä he tarvitsevat. Kiitos Jeesus! (28.2.)

 

Nimimerkki "Hanski"; esirukouspyyntö: Pyydän rukousta isäni puolesta, jotta hän toipuisi leikkauksesta. (27.2.)

 

Nimimerkki "JH"; esirukouspyyntö: Rakas taivaan Isä, kiitos että kuulet rukoukset. Anna huomisen työhaastattelun mennä hyvin, ja minun saada se työpaikka. Pyytäisin esirukousta tämän aiheen puolesta. Kiitos Isä vastauksesta, tapahtukoon Sinun tahtosi. Jeesuksen Kristuksen Herramme ja Vapahtajamme nimessä, amen. (27.2.)

 

Nimimerkki "bb"; esirukouspyyntö: Rukoillaan onko Raamattu ristiriitainen ja kiitos Jeesus, että annat tämän yksinäisyyden loppua ja annat minulle ihmisen jota halata ja pitää kädestä kiinni. Kiitos Jeesus että saan tietää itseä koskevat asiat, aamen. (26.2.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Jeesus auta!
Paranna tyttäreni haavat, jotka olen hänelle aiheuttanut, kun en ole osannut olla turvallinen äiti, hänen lapsuudessaan, omista haavoistani johtuen.
Anna hänelle anteeksiantoa ja ymmärrystä minua kohtaan. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä ja ohjaa hänen elämäänsä kaikin tavoin. Anna hänen nähdä oma arvonsa ja anna rakkautta itseään kohtaan. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen. (26.2.)

 

Nimimerkki "tuulia"; esirukouspyyntö: Asunto myymättä, tapahtukoon Herra sinun tahtosi tässä asiassa. (23.2.)

 

Nimimerkki "Isän tyttö"; esirukouspyyntö: Pyydetään Taivaan Isältä apua, että ystäväni suhde hänen tyttäreensä voisi eheytyä, että he voisivat tavata toisensa vuosien tauon jälkeen. Kiitos Isä, että ystäväni on saanut olla vuoden täysraittiina. Pelasta Jeesus hänet ja hänen lapsensa. (22.2.)

 

Nimimerkki "M"; esirukouspyyntö: Olen rukoillut meille uutta kotia vanhan mennessä alta mutta emme sitä vain löydä. Tuntuu kuin Jumala olisi hylännyt meidät. Pahantekijätkin vain ilkkuvat vaikka ennen pitivät ystävänään. Missä olet Jumala? Miksi et auta meitä? (22.2.)

 

Nimimerkki "Apua huutaa vain taas!"; esirukouspyyntö: Pyydämme syvästi terveyttä ja todella apua erään asuntomyynnin kanssa, että Herra lähetää oikean ostajan ja aina toivomme kristittyä ihmistä. Pyydämme, että saamme Herran armon ja sotajoukon turvaksi matkoillemme ja kaikkeen tekemiseemme. Vaimoni haave omasta työstä toteutuisi ja hän saisi kokea johdatusta, siunausta sekä kiitetään ,että hän runsain mitoin saa viisautta, taitoa ja elämäniloa! Rukoillaan yhdessä Israelin, suurvaltojen, maamme ja koko maailman rauhan puolesta sekä kaikkien kärsivien, heikkojen, jotka eivät voi itseään puolustaa puolesta! (22.2.)

 

Nimimerkki "uskon rukouksen voimaan"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta syöpää sairastavan miehen puolesta. Herra näet, autat ja lohdutat. Sairastavaa ja läheisiä. Kiitos. (21.2.)

 

Nimimerkki "tm"; esirukouspyyntö: Pyydän rukoilemaan sisareni M:n puolesta; hänellä jalka murtunut.  Hänen miehellään V:lla alkoholiongelma myös.
Toisella sisarellani K:lla on monta vaivaa; suurin on reumatismi. Niveliä leikattu monesti. Hänen perheensä ei ole uskossa; Pojat T (alkoholi ongelma), T (sydänvaiva ja hengenahdistusta) ja T sekä mies M (saanut halvauskohtauksia jo neljästi). Myös lapsenlapset ovat uskosta osattomia; A, J, M, R, H, A.Sisareni T:lla on aivokasvain.  Perhe tarvitse voimia ja siunausta.
Itselleni pyydän rukoilemaan apua yksinäisyyteen ja talousongelmiin; velat painavat päälle ja talo tarvitsee korjauksia. Sairauksia tulee jatkuvasti lisää; kädet ja jalat palelevat jatkuvasti, kramppeja, krooninen nuha ja ihon kutina, sekä silmät vaivaavat. Herran parantavaa voimaa tarvitaan! Muisti heikkenee. Ikenissä ollut patti särkee jo yli (10) vuotta.
Pyydän rukoilemaan myös lasteni T:n ja T:n puolesta. Myös  O tarvitsee siunausta ja pelastusvarmuuden; Lukiossa nyt jossa paljon haasteita, seurustelee. Siunaa J, että tulisi uskoon.
Pyydän muistamaan perheystävää M,  Herran apua ja viisautta sekä terveyttä.
Siunausta ja varjelusta K:lle, apua työhön sekä pelastus Herralta.
Vielä viisautta ja terveyttä Pääministerille ja voimia perheelle.
Rukousta maanviljelijöiden puolesta ja apua Herralta. (21.2.)

 

Nimimerkki "uskova äiti"; esirukouspyyntö : Pyydän Jeesuksen nimessä vapautusta pojalleni joka on ahdistuksissaan jäänyt vahvojen lääkkeiden koukkuun. Jeesus auta!! Anna rauha sydämeen. Pelasta poikani! Ylistetty ja kiitetty olkoon pyhä nimesi Jeesus! (21.2.)

 

Nimimerkki "Johanna"; esirukouspyyntö: Asumisongelmien ratkeamisen puolesta. (21.2.)

 

Nimimerkki "M"; esirukouspyyntö: Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa vaimoni ja ajaa pahan pois kimpustamme. Pyydän, että Hän siunaa meitä. (20.2.)

 

Nimimerkki "Jenni"; esirukouspyyntö: Rukoilisitko perhekuntani pelastumisen puolesta, kiitos! (18.2.)

 

Nimimerkki "EM", esirukouspyyntö: Pyydän nöyrimmin Jeesuksen nimessä Taivaan Isältä, että saisimme uudeksi  kodiksemme asunnon, jota rakastamme. Mikään muu asunto ei tunnu kodilta. Nykyinen koti menossa alta. Kiitos, kiitos,kiitos ja amen. (17.2.)

 

Nimimerkki "Amen"; esirukouspyyntö: Etta Jeesus varjelisi lapsiani kaikelta pahalta ja johdattaisi heidät luokseen. He ei itse ymmärrä tulkita maailman tapahtumia ja näe tärkeyttä kääntyä Jumalan puoleen. Kannan jatkuvaa huolta heistä ja heidän pienistä lapsistaan. Että Jeesus valaisisi heidän mielensä ja ymmärryksensä, ilman etta pahoja asioita tapahtuisi. Kiitos! (17.2.)

 

Nimimerkki "JeesuksenLammas"; esirukouspyyntö: Pyydän rukousta, jotta lähipiirissäni olevien ihmisten ennakkoasenteet ja ennakkoluulot minua kohtaan murtuisivat ja löytyisi keskinäinen rakkaus, kunnioitus ja arvostus. (17.2.)

 

Nimimerkki "Taas apuja", esirukouspyyntö: Pyydämme, että saisimme rukoustukea ja Herra kuulisi avunhuutomme asuntoasian kanssa. Myös saisimme olla terveitä ja työasia järjestyy. Pyydämme suojamuuria ja varjelusta työhön, matkoillemme ja kaikkeen elämämme hetkiin. Rukoillaan maamme, Israelin ja maailman rauhan puolesta. (17.2.)

 

Nimimerkki "Voipunut"; esirukouspyyntö: Rukoilkaa lapseni puolesta. Sukupuolenvaihdos on takana. Vuosia syvämasennus, -taantunut. En jaksa enää nähdä lapseni tuskaa! (16.2.)

 

Nimimerkki "Jenni"; esirukouspyyntö: Että pääsisin Taivaaseen, kun aika on täysi. (16.2.)

Nimimerkki "Jenni"; esirukouspyyntö : Rukouspyyntö, että pääsisin kasteelle Yeshuan nimeen. (16.2.)

 

Nimimerkki "Amen"; esirukouspyyntö: Tuntuu kuin seinät lähenisivät toisiaan. Elämäni vain kutistuu kutistumistaan. Päälleni valehdellaan ja minua syytetään kaikesta. Naapuri ja hänen ystävänsä ovat tehneet elämästäni helvetin. Rukoilkaa puolestani.  Hätä ja ahdistus on kova! (15.2.)

 

Nimimerkki "Jenni"; esirukouspyyntö: Herra, auta ja johdata lääkeasiassa. En kestä tätä tilannetta. (15.2.)

 

Nimimerkki "Jenni"; esirukouspyyntö: Herra, anna minulle rauhasi sisimpääni. (14.2.)

 

Nimimerkki "anoppi"; esirukouspyyntö: Vävyn puolesta, joka sai viime viikolla tietää sairastavanssa syöpää. Jeesus paranna ja anna hyvä,viisas lääkäri hoitamaan.
Anna Jeesus luottamus, että pidät huolen tässäkin tilantaassa. Siunaa koko perhettä. (13.2.)

 

Nimimerkki "Jenni"; esirukouspyyntö: Että parantuisin ja pelastuisin. (13.2.)

 

Nimimerkki "Gudsson"; esirukouspyyntö: Olen julkaisemassa kirjaa Kristus-keskeisestä mielenmallista ja etsin nyt suosittelijoita ja mahdollisesti myös ulkopuolista kustantajaa kirjalleni.  Rukoillaan Jeesuksen nimessä, että löydän juuri oikeat asiantuntijat tukemaan tätä evankelioivaa hanketta. Kunnia yksin Jumalalle! (10.2.)

 

Nimimerkki "leski52"; esirukouspyyntö: Paranna minun rappeuma selästä joka minua vaivaa. Isä auta jaksamaan mennä eteenpäin joka päivä.auta isä minua. (9.2.)

 

Nimimerkki "Uskova äiti"; esirukouspyyntö: Rintasyöpä levinnyt, pyydän esirukousta itselleni ja perheelleni. Jeesus Kristus Poista syöpäsolut, etäpesäkkeet ja kivut! Jeesus Kristus Paranna!  Kiitos!  Voimia miehelleni ja lapsilleni mummoille! Että kestän sytostaattihoidot ja että ne tehoavat. Paranna selkäni. Kiitos! (9.2.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Jeesus auta! Paranna tyttäreni haavat, jotka olen hänelle aiheuttanut, kun en ole osannut olla turvallinen äiti, hänen lapsuudessaan, omista haavoistani johtuen. Anna hänelle anteeksiantoa ja ymmärrystä minua kohtaan. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä ja ohjaa hänen elämäänsä kaikin tavoin. Anna rakkautta itseään kohtaan ja anna hänen nähdä oma arvonsa. (8.2.)

 

Nimimerkki "sisar"; esirukouspyyntö:  Veljeni ja hänen rankkojen asioiden johdosta, että Jumala auttaisi häntä, antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi hänet  ja koko perheen. Kiitos  avusta sisar. (8.2.)

 

Nimimerkki "eeva"; esirukouspyyntö: Rukoilkaa  puolestani elän jatkuvassa pelossa ja väkivallan uhan alla olen tuhoutunut täysin ja aivan tahdoton en jaksa hakea apua  poispääsyä tästä.Tätä on jatkunut vuosikausia ja yhä pahenee, mies uhkailee ja solvaa minua ja muita sukulaisiani ja vieraitakin. (8.2.)

 

Nimimerkki "Jari"; esirukouspyyntö: astma-allergiat, sydänoireita, yleinen heikkous. Jeesus auta. (8.2.)

 

Nimimerkki "voimia"; esirukouspyyntö: Anna tyttären löytää kesätyö, siunaa reissuaan. Anna kaikille lapsilleni ja heidän läheisille terveyttä, itsestä ja toisista välittämistä. Anna nuoreen perheeseen välittämistä, jaksamista, opiskelun etenemistä. Voimia jaksamista itselleni.Terveyttä minulle ja siipalle. (7.2.)

 

Nimimerkki "KL"; esirukouspyyntö:

- asunnon myynti sujuisi hyvin
- uusi asunto
- vakituiset työpaikat löytyisivät molemmille
- taloustilanne, maksamattomat laskut
- johdatusta uudelle paikkakunnalle
- seurakuntayhteys ja ystävät
-lasten koulu sekä ystävät (7.2.)

 

Nimimerkki "Avuton"; esirukouspyyntö: Erosin pari vuotta sitten. Ex-vaimoni häiriköi minua jatkuvasti syyttäen, nimitellen, uhkaillen, valehdellen. Menin kihloihin ja nyt hän puhuu pahaa minusta aina kun voi kihlatulleni, ystävilleni. Haluaisin elää rauhassa, asiallisen suhteen häneen, yhdessä hoitaa lapsen asioita yhteisymmärryksessä. Ja haluaisin avioitua ja elää hyvän naisen kanssa, yhdessä kasvaa rakkaudessa ja uskossa löytäen yhdessä Jumalan tahtoa, kutsumusta.  Apua - alan olla epätoivoinen. (7.2.)

 

Nimimerkki "-"; esirukouspyyntö : Rukousta Suomen evankelis-luterilaisen kirkon puolesta! (7.2.)

 

Nimimerkki "Hätä lapsesta, joka on ollut kolarissa" ; esirukouspyyntö: Ystävän serkun poika ollut kolarissa. Poika vakavasti loukkaantunut. Lääkärit eivät anna paljon toivoa, mutta Herra Jeesus voi. Muistakaa rukouksessa poikaa. Voimia vanhemmille ja sukulaisille. (6.2.)

 

Nimimerkki "m"; esirukouspyyntö: Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni. Kiitos. (5.2.)

 

Nimimerkki "JL"; esirukouspyyntö: raskaana olevien naisten, vauvojen ja lasten puolesta sekä orpojen, vammautuneiden, kidutettujen ja vankien puolesta keskitysleirillä. (5.2.)

 

Nimimerkki "Majvor"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta minulle ja perheelle. Kaksi poikaa, että Kristus ohjaa heidän tiensä. Pojat ovat kasvaneet aikuiseksi ilman isää koska heidän isänsä sai aikonaan uusi perhe. Anna Jeesus ymmärrystä tähän asiaan pojille ja että heidän isä ottaisi enemmän yhteyttä heihin. Lastenlapset ovat kaksi poikaa ja vanhin pojalla on hyvin heikot silmät (9v. ) Minä itse toivon ja rukoilen että antaa minulle lisää toivoa , että  uskon ainoastaan meidän Herramme, Kiitos. (2.2.)

 

Nimimerkki "CH Vantaalta"; esirukouspyyntö: Rukoikaa tuttavani puolesta Vantaalta,että hän pääsee eroon alkoholiongelmasta ja mielen sairaudesta ja masennuksesta. Kiitos paljon. (2.2.)

 

Nimimerkki "Mummo"; esirukouspyyntö: Hätähuuto Jumalan puoleen L 8v puolesta. (31.1.)

 

Nimimerkki "Mk"; esirukouspyyntö: Jeesus tiedät että tarvitsen rahaa. Ole kiltti Jeesus ja anna minulle rahaa. (31.1.)

 

Nimimerkki "ystävä"; esirukouspyyntö: I:n ja hänen äitinsä puolesta ja että nuori saisi jäädä isovanhempien luo asumaan. Äiti ja poika ovat rikkirevittyjä,koulu ja yhteiskunta on syyllistänyt nuoren ,kaikki inhimillisyys ja rakkaus on puuttunut niin äidin kuin hänen poikansakin elämästä. Herra auta ettei poikaa viedä lastenkotiin. (31.1.)

 

Nimimerkki "hätääntynyt äiti"; esirukouspyyntö: Isä vapauta poikani päihteistä ja ahdistuksesta. Anna Sinun rauhasi ja apusi. Anna työpaikka ja korjaa ihmissuhteet! (31.1.)

 

Nimimerkki "Avun huuto jatkuu"; esirukouspyyntö: Pyydämme esirukousta, avunhuutomme jatkuu, että saamme todella nyt asiamme järjestymään. Kriittiseen asunnon myynti asiaan pyydämme Herran apua, että johdattaa ostajan pian, ettemme joudu kärsimään.
Todella tarvitsen työhöni taitoa, viisautta, rohkeutta ja pelkojen poistumista kaikissa tilanteissa. Pyydämme, että rukoilkaa puolestamme meille terveyttä ja yliymmärryksen menevää rauhaa yllemme. Pyydämme, että  työtoive asia tulee nyt Herralta ja kiitetään siitä jo valmiiksi. Rukoillaan Israelin, maamme ja koko maailman rauhan puolesta. (30.1.)

 

Nimimerkki "Minttu"; esirukouspyyntö: Välit naapureihin ja vuokranantajiin tulehtuneet ja kireät,  Jumala toimi ja vaikuta, jotta löytyisi yhteisymmärrys ja sopu. (28.1.)

 

Nimimerkki "NF"; esirukouspyyntö: Nuori uskovainen nainen pyytänyt lääkäriltä unilääkettä, mutta lääkäri oli antanut mielialalääke reseptin potilaan tätä tietämättä. Hän käytti lääkettä  kolme kuukautta, Kunnes paljastui, että lääke on erittäin haitallinen hänelle ja hän lopetti sen käytön Vielä taistelee voimakkaiden vierotusoireiden kanssa. Rukoillaan, että kaikki haittavaikutukset lähtevät hänestä. Voisi elää normaalisti. Ja saisi nukkua hyvin jatkossa ilman mitään lääkkeitä. Ja että Herra järjestäisi hänen kaikki asiansa. Ja antaisi hyviä ystäviä.  Ja että toisen naishenkilön Iskias paranisi. (28.1.)

 

Nimimerkki "Huolestunut"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta, että minulla pienyrittäjänä olisi tarpeeksi töitä. (28.1.)

 

Nimimerkki "köyhä"; esirukouspyyntö: Rukoilkaa, että taloudellinen tilanteeni paranisi pian. Olen todella väsynyt tähän jatkuvaan rahattomuuteen. (28.1.)

 

Nimimerkki "-"; esirukouspyyntö: Rukousta Israelin puolesta, Suomen evankelis-luterilaisen kirkon puolesta ja rukousta Suomen evankelis-luterilaisen kirkon arkkipiispan puolesta! (28.1.)

 

Nimimerkki "Jenni"; esirukouspyyntö: Yeshua, paranna minut ihan terveeksi niin, etten tarvitse lääkitystä! (27.1.)

 

Nimimerkki "M"; esirukouspyyntö: Pyydän, että Jeesus Kristus armahtaa ja siunaa meitä ja ajaa pahan pois kimpustamme.Pyydän, että Hän vahvistaa uskoani. (26.1.)

 

Nimimerkki "Aviomies"; esirukouspyyntö: Esirukousta vaimoni puolesta, että totisesti saa kaiken avun Herralta ja tuntee, kokee sen todeksi, kun kamppailee monien asioiden keskellä ja ennenkaikkea koskien työasioitaan ja jaksamistaan. Pyydämme, että hän saisi nyt kokea iloa  ja lepoa ja todellista yli ymmärryksen menevää rauhaa ja vielä kokee osaavansa suurien kurssipäivien aikana kaiken, mitä pitää ja onnistuu työssään. Hän tarvitsee Herran apua unelma työnsä toteutumiseen, mikä on hänen maanpäällinen toiveensa. Pyydämme, että saamme suojaa pahaa vastaan, enkeli sotajoukkoja ympärillemme.Pyydämme, että rukoillaan Israelin ja maailman rauhan puolesta. (26.1.)

 

Nimimerkki "Jari"; esirukouspyyntö: Astma, keuhkoissani on limaa. Kovaa selkäsärkyä, ja paljon muita vaivoja.Jeesus auta minua. (26.1.)

 

Nimimerkki "Susa"; esirukouspyyntö: Mie tarvinnut. Halua luovittaa kuitenkin iso hengellinen työmaa oisit menossa. Voimat. Jeesus voimaa muta Nna tukijoita. (26.1.)

 

Nimimerkki "nainen Vantaalta"; esirukouspyyntö: Minulla on tulossa todella tärkeä tapaaminen, johon pyydän rukousta, että Jumala antaisi viisautta ja rohkeutta sekä varjelisi kaikelta pahalta. Kiitos rukouksesta! (24.1.)

 

Nimimerkki "Kata"; esirukouspyyntö: Taivaan Jumala, pyydän turvaa, onnea ja rakkautta.
Pidä huolta pojastani, auta häntä kaikessa, auta että pääsee opiskelemaan kuten hän tahtoo ja toivoo, anna menestys. Siunaa myös tytärtäni kaikessa, opiskelussa, työssä, ihmissuhteissa, anna rakkautta, iloa, aviopuoliso. Jeesus pelasta poikani, tyttäreni, aviomieheni. Aamen. (24.1.)

 

Nimimerkki "Laura"; esirukouspyyntö: Pyytäisin että Jeesus parantaisi 10 vuotiaan poikani mielenterveyden. Hän on osan ajasta osastohoidossa ja ei saa nukuttua kunnolla harhaisuuden vuoksi.  Auta Jeesus lääkkeillä tai ilman! Pyydän myös rukousta että Herra Jeesus parantaisi lääkkeillä tai ilman erään Orimattilassa asuvan miehen jolla on todettu ruokatorven syöpä. Levinneisyydestä ei ole vielä tietoa. Ei halua/voi syödä. Ja vielä pyytäisin että ystäväni saisi pitkään odottamansa asunnon Helsingistä.  Se helpottaisi paljon hänen elämäänsä. Kiitos etukäteen rukouksesta. Terveisin Laura. (24.1.)

 

Nimimerkki "Mira"; esirukouspyyntö: Asiat vuokranantajan kanssa järjestyisivät. (23.1.)

 

Nimimerkki "Äiti"; esirukouspyyntö: Jeesus auta! Tiedät tyttäreni haavat, jotka olen hänelle aiheuttanut. Paranna hänen sisimpänsä, anna anteeksiantoa minua kohtaan. Anna hänen nähdä oma arvonsa, ja anna rakkautta itseään kohtaan. Kosketa Pyhällä Hengelläsi häntä. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen. (23.1.)

 

Nimimerkki "Susa"; esirukouspyyntö: Masennus, ahdistus, voimattomuus.  Raha-asiat ja puoliso. (21.1.)

 

Nimimerkki "sisar"; esirukouspyyntö: Veljeni ja hänen rankojen asioiden johdosta että Jumala auttaisi häntä, antaisi uutta voimaa ja toivoa sekä terveyttä ja pelastaisi  hänet  ja koko perheen. Kiitos  avusta, sisar. (19.1.)

 

Nimimerkki "Pattitilanne"; esirukouspyyntö: Pyydän, että rukoilette perheeni puolesta, jotta vuosia kestäneet asunto- ja rahaongelmamme ratkeisivat parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos! <3 (18.1.)

 

Nimimerkki "huolestunut", esirukouspyyntö: Isä, anna ymmärrystä heille jotka ympärilläni ovat. Teen niin paljon,jopa vapaaehtoistakin työtä. Arvostakaa sitä. Myötäelämistä toivon ja empatiaa. Ei itsekeskeisyyttä. Anna terveyttä minulle ja kaikille läheisilleni. (18.1.)

 

Nimimerkki "Aviomies"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta vaimoni kohtusyövän paranemisen puolesta. Rukouspyyntö myös ravitsemustilan paranemisen puolesta sekä leikkauksesta toipumisen puolesta. Siunaa ja ohjaa tulevat hoidot. Toivoo aviomies / auta rakas Jeesus. (18.1.)

 

Nimimerkki "Paljon kärsinyt"; esirukouspyyntö: Minulla isovarpaaseen tehty osittainen kynnen poisto ja fenolisaatio. Toipuminen ollut odotettua hitaampaa.  Auta Jeesus! (17.1.)

 

Nimimerkki "Anni"; esirukouspyyntö: Haluaisin täyttyä Pyhällä Hengellä. (16.1.)

 

Nimimerkki "kurre"; esirukouspyyntö: Lapsettoman parin puolesta, että heidän toiveensa omasta lapsesta toteutuisi. Voimia ja Jumalan hellää hoitoa heille tähän kipeään asiaan. Auta Jumala. (15.1.)

 

Nimimerkki "Saskia"; esirukouspyyntö: Että asunnottomuuteni päättyisi ja löytäisin oman asunnon. (15.1.)

 

Nimimerkki "Vainottu"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta kohta 11 vuotta kestäneeseen vainon ja kiusanteon loppumiseen. Olen naapurini ja hänen ystävänsä kateuden ja vihan kohteena. Nyt en jaksa enää. Stressi on niin suuri, hermot riekaleina. Vatsaa särkee, en voi edes nukkua. Näinkö minun kuuluu elää elämäni viimeiset päivät? Jospa Jeesus kuulisi teitä, jos rukoilette puolestani. Kiitos! (13.1.)

 

Nimimerkki "Jenni"; esirukouspyyntö: Tarvitsen Herran apua lääkeasiassa. Tapahtukoon Hänen tahtonsa. (13.1.)

 

Nimimerkki "Huutoa vain ylös!", esirukouspyyntö: Pyydämme mieheni kanssa todella voimia ja Herran väkevää ylitseymmärryksen menevää rauhaa nyt niin suuren surun keskelle, lähiomaisen hautajaisiin, muistotilaisuuteen ja kaikkiin asioihin. Pyydämme, että rukoillaan maailman rauhaa ja Israelin ja koko maamme puolesta. Herra auttaisi vaimoani saamaan oman työnsä, unelmansa. (12.1.)

 

Nimimerkki "Aviomies"; esirukouspyyntö: Pyydän esirukousta vaimoni kohtusyövän paranemisen puolesta. Rukouspyyntö myös leikkauksesta toipumisen puolesta. Siunaa ja varjele. Armahda rakas Jeesus. (12.1)

 

Nimimerkki "aviopari"; esirukouspyyntö: Pyydämme edelleen esirukousta meitä kohdanneiden kuolemantapausten vuoksi. Pyydämme voimia ja ylitseymmärryksen menevää rauhaa lähiomaisemme hautajaisiin ja muistotilaisuuteen. Olemme surreet paljon ja tuntuu, ettemme oikein jaksa kohta. Pyydämme sen vuoksi semmosta rauhan tuulta ja sitä myös kokoelämäämme sekä terveyttä. Työhön taitoa ja viisautta. (11.1.)

 

Nimimerkki "jeesus voi auttaa"; esirukouspyyntö: Nuoren miehen puolesta, joka on työttömänä ja itsetuhoajatukset tulevat mieleen, että Jeesus auttaisi. (9.1.)

 

Nimimerkki "aa"; esirukouspyyntö: Tarvitsemme Herra armoa, että matka sujuu hyvin ja Herra Jeesus siunaa jokainen päivä tänä talvena.  Jeesus, näet suuren työmäärän joka edessä, Jeesus anna työtovereita ja esirukoilijoita ja että ei mitään puutu. Kiitos Jeesus että viet läpi tämän vuoden ja suuri ilo sydämessä vuoden lopulla. Kiitos kun muistatte rukouksin. (8.1.)

 

Nimimerkki "Hädissäni"; esirukouspyyntö: Olen kolmen lapsen äiti. Olin silmäoperaatiossa noin 2 kk sitten. Operaatio jotenkin epäonnistui, tai ainakaan silmien tilanne ei ole vielä tasaantunut. Tästä ahdistuin niin paljon, että olin psykiatrisessa hoidossa. Olen todella peloissani tilanteestani. Pyydän esirukousta, että toipuisin tästä melko nopeasti ja silmät ja näkö normalisoituisivat. Olen myös huolissani siitä, miten perhe pärjää. Pyydän Jeesukselta nyt armoa ja terveyttä ja että sopiva lääkitys saataisiin pian ja mieleni rauhoittuisi. Herra auta! (7.1.)

 

Nimimerkki "uskovainen äiti; esirukouspyyntö: Muistakaa miestä, jonka ajatusmaailma on ihan sekasin, myös ikäkriisi miehellä on muuttanut pitkäaikasen perheensä luota pois. Herra eheytä perhe ja anna rakkautta miehellekin perhettään kohtaa. (6.1.)

 

Nimimerkki "Tanya"; esirukouspyyntö: että Jumala auttaisi minua taloudellisesti, jotta pystyn hoitamaan pientä tyttöäni ja meiltä ei puuttuisi mitään. Rukoukseni on myös että Jumala muuttaisi tilanteemme, että hän antaisi minulle hyvän miehen, jonka kanssa menisin naimisiin. Toivon että pyytäisitte että Jumala tekisi meille tälläinen ihme tänä vuonna, jotta voisin pyhkiä kyyneleet silmistä ja hyppiä ilosta ja todistaa läheisilleni että Jumala tosiaan on ihme ja kääntänyt katseensa meihin päin ja muuttanut vaikean tilanteeni. Haluan että kerrotte Jumalalle että hän sanoisi, että nyt loppuu meidän kärsimys ja suru, sillä hän tekee nyt ihmeen. (4.1.)

 

Nimimerkki "vaimo";  esirukouspyyntö: J:n parantumista munuaissairaudesta,jalkojen parantumista niin ettei amputointia tule, viinasta vapautumista ja Jeesukselle antautuminen. Kiitos Jeesus ,kiitos esirukoilijat. (3.1.)

 

Nimimerkki "Tosissaan"; esirukouspyyntö: Pyydämme esirukousta, kun voimat loppuu ja kovasti on ahdistusta. Rukoilkaa, että saamme Herralta avioparina terveyttä ja jaksamme kaikki erilaiset siunaus ym tilaisuudet ja kaikki erilaisiin kuolemiin liittyvät asiat hoituvat. Olemme todella Herran armoa vailla ja vain Hänen rauhaansa. Pyydämme, että saisimme kokea vielä iloa ja vaimoni saisi unelma työnsä Herran avulla. Nyt hän tarvitsee suuresti viisautta ja taitoa hoitaa nykytyönsä. Pyydetään, että kaikki sujuu hyvin. Pyydämme, että rukoillaan maailman rauhan ja maamme sekä Israelin puolesta. (3.1.)

 

Nimimerkki "Ansku"; esirukouspyyntö: Pyydän rukousta jaksamiseen ja siihen,että pystyn vihdoin päästämään irti entisestä miehestä ja pystyisin olemaan onnellinen.Toivon,että elämääni saapuu vielä kunnollinen,hyvä,rakastava mies jonain päivänä. (1.1.)

 

Nimimerkki "Tuleva vuosi 2017"; esirukouspyyntö : Tterveydellisten ongelmien takia. Siunausta myös tulevan vuoden taloudellisiin asioihin ja niihin liittyviin päätöksiin ja muutenkin perheellemme ja sen tulevaisuuden suunnitelmiin. (1.1.)