Kuvassa lapsi laittaa kädet ristiin.
Perhekirkoissa lauletaan ja leikitään! Kuva: Jani Laukkanen.

Perhekirkot Leppävaaran seurakunnassa

Taaperokirkot

Tervetuloa 0-7-vuotiaan lapsen kanssa kirkkoon!
Paikka: Leppävaaran kirkko, Veräjakallionkatu 2
Taaperokirkot ovat siirtyneet Leppävaaran kirkolle (B-siipi, Takkahuone). Taaperokirkko on paikka jossa lapsi saa leikkiä, näkyä ja kuulua. Lapsilähtöisesti vietämme n. 30 minuutin kirkkohetken, jonka jälkeen yhteinen mehu-, kahvi- ja leikkihetki.

Kevään 2023 aiheet:
 

 

Pe 3.3. klo 10 Tulipalo, tulipalo! Tarvitaan pelastajaa! 
- Paloautot ovat hienoja ja niitä tarvitaan pelastustehtäviin. Tarvitsemme pelastusta, milloin mistäkin. Palomies on hyvän puolella niin kuin Jumalakin. Mukana perhetoiminnanohjaaja Seija, muskariope Essi ja lasten pappi Kirsti.


Pe 5.5. klo 10 Salainen metsä ihmeitä täynnä
- On metsä, jossa asuu satumaisia eläimiä. Siellä voi nähdä vaaleanpunaisen koiran tai sarvekkaan pöllön. Mikään ei ole eläinten mielestä omituista. Jeesus oli rohkeasti sellainen kuin oli välittämättä siitä, mitä muut ajattelivat. 
Mukana perhetoiminnanohjaaja Seija, muskariope Essi ja lasten pappi Kirsti.

Perhemessut 2023

Lämmin ja kodikas messu koko perheelle! Messu sopii kaikenikäisille lapsille.

Su 16.4. klo 11 Perhemessu
Leppävaaran kirkossa.

Pääsiäisen iloa ja aika paljon kaloja!

Millaista olisi, jos ihan yhtäkkiä saisikin verkosta 153 kalaa? Joskus odotetutkin asiat voivat yllättää ja tuoda suunnatonta iloa. Tervetuloa siis kalastusveneen kyytiin perhemessuun Leppävaaran kirkkon. Messussa ovat mukana papit Arto ja Kirsti sekä kanttori Outi. Lisäksi mukana on alakouluikäisten leiri ja toivottavasti sinäkin. 

Perhemessu on vajaan tunnin kestävä iloinen jumalanpalvelus, jossa laulu raikaa, on paljon nähtävää ja ehtoollisellekin pääsee. Kirkon aulasta löydät kirkkopussukoita pienimmän kirkkoväen viihdykkeeksi penkkiin mukaan otettaviksi. Kirkkosalissa on myös lastenpaikka, jossa lapset voivat messun aikana puuhailla.

Messun jälkeen seurakuntasalissa kirkkokahvit ja mehut ja kaikille innokkaille kalastajille myös ongintaa, jossa voi saada saaliiksi mukavaa pääsiäisherkkua.

​​​​​Tämä on perhemessu, jossa huomioidaan erityisesti alakouluikäiset. Tervetuloa koko perheenä mukaan!

Kastepuun lehti -vauvakirkko

Seurakunnassa vietämme kaksi kertaa vuodessa kastepuun lehti -vauvakirkkoa, jonne kutsutaan edeltävän puolen vuoden aikana kastetut vauvat perheineen. Kirkkohetken suunnittelussa on otettu huomioon pienet vauvat, ja perheet saavat kastepuusta lapsen nimetyn lehden kotiinsa. Kutsut tulevat kasteajankohdasta riippuen joko keväällä tai syksyllä järjestettävään tilaisuuteen.
 

Näitä sivuja päivittää Eira Salakka.

Ota yhteyttä

I kappalainen
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: varhaiskasvatus