Isätoiminta

Isätoiminnan tavoitteena on isien osallisuuden lisääminen, yhteisöllisyyden ja kasvatuskumppanuuden näkökulmasta verkostoituminen, lasten ja isien vuorovaikutteisen yhdessäolon lisääminen, vertaistuki kasvatukseen ja isyyteen liittyvissä asioissa sekä isän ja lapsen/lasten yhteinen toiminta, jossa huomioidaan isän ja lasten tarpeet ja toiveet.
 

Isätoiminta seurakunnassa voi olla "tila ja tuki isän omalle tavalle olla isä lapsilleen".

Lähde mukaan viettämään rentoa kesäiltaa Hilan saunaan merenrannalle.

Isien sauna- ja virkistysilta Hilan saunassa

Torstaina 8.6. klo 17.30-21.00 Ilmoittaudu tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Illan ohjelmassa saunomista, suolaista purtavaa ja leppoista jutustelua. Illassa mukana Jukka Silventoinen Leppävaaran seurakunnasta. Omat kyydit / kimppakyydit. Tarvittaessa kysy Jukalta kyytiä tai ilmoita, jos voit tarjota kyytiä. jukka.silventoinen(at)evl.fi
Isien sivut isille.infoLinkki avautuu uudessa välilehdessä #isilleinfo

ä

Isien iltavuoro on asiaa ja puhetta isyydestä. Iltavuoroa isännöi #Isille.infon tuottajat Jukka ja Timo. Kaikki isät tervetulleita.

Seuraavat tiistait: 2.5. / 6.6. www.isille.info/isien-iltavuoro

Verkkomedia isille.infoLinkki avautuu uudessa välilehdessä syntyi tarpeeseen. Isyyteen saatava vertaistuki, vinkit ja apu on ollut tähän asti valtakunnallisesti hajanaista. Isämedia on rakentunut isätoimijoiden ja Leppävaaran ja Mäntsälän seurakuntien yhteistyönä. 

Isyyteen liittyvä monipuolinen tieto löytyy yhdestä paikasta. Sivusto kokoaa ensimmäistä kertaa yhteen Suomessa käytävän isäkeskustelun ja -tiedon. Medialla on kaksi päätavoitetta: tuoda esille arjen isyyttä ja sen hienoja hetkiä sekä antaa apua ja tukea isyyden eri vaiheisiin.

Sivuston ideoinnissa on ollut mukana toimijoita monista isätyötä tekevistä järjestöistä. Isille.info-sivustoa ovat rakentaneet yhteistyössä Leppävaaran ja Mäntsälän seurakunnat, Miessakit RyLyömätön Linja EspoossaMannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiriTampereMissio sekä Loisto setlementti ry.

Vertaistukea, vinkkejä ja apua isille – uusi valtakunnallinen isämedia julkaistu - Kirkko Espoossa (espoonseurakunnat.fi)

Ota yhteyttä

Perhetoiminnanohjaaja
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Varhaiskasvatus ja perheet

Kasvatuksen asiantuntija
Espoon seurakuntayhtymä
Yhteinen seurakuntatyö Kasvatustyön tukipalvelut
Kirkkokatu 1
02770 Espoo