Hyppää sisältöön

Leirit ja tapahtumat 2022-2023

 

Pääsiäisen lasketteluleiri Rukalla 6.-10.4.2023

Leiri on tarkoitettu vuosina 2009-2011 syntyneille.

Leiripaikkana Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki. Käymme laskettelemassa Rukalla ja kylpyläretken teemme Kuusamon Tropiikkiin.

Lasketteluleirin hinta 350 €. Maksu sisältää kuljetukset, majoituksen, ohjelman, ruokailut, rinne-eväät, hissilipun, kylpyläretken sekä vakuutuksen.

Leirille lähdetään to 6.4. aamulla, joten päivä täytyy anoa koulusta vapaaksi. Matkasta tulossa vanhempainilta alkuvuodesta. Lähempänä leiriä tulette saamaan leirikirjeen sähköpostilla. Jos allergiat tai terveyteen liittyvät asiat eivät mahdu sille varattuun tilaan, olethan meihin työntekijöihin yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu (Leiri täynnä, ilmoittautuminen menee varasijalle)

Lisätietoja leiristä mielellään antaa: Samuel Laaksonen, p. 040 591 8188, samuel.laaksonen@evl.fi

 

Kesäleiri 5.-7.6.2023

Leirin hinta on 35 €. Maksu sisältää kuljetukset, majoituksen, ohjelman, ruokailut sekä vakuutuksen.
Leiripaikka on vielä auki ja selviää kevään aikana.

Toukokuussa tulette saamaan leirikirjeen sähköpostilla. Jos allergiat tai terveyteen liittyvät asiat eivät mahdu sille varattuun tilaan, olethan meihin työntekijöihin yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen.

 Ilmoittaudu

Lisätietoja leiristä antaa: Noora Mättö, p. 050 3688510, noora.matto@evl.fi

Kymppisynttärit 10.10.2022 klo 18-20

Järjestämmme vuonna 2012 syntyneille seurakuntamme jäsenille syntymäpäiväjuhlat Espoon tuomiokirkon seurakuntatalolla (Kirkkoranta 2) ja tuomiokirkossa. Juhlaohjelma pitää sisällään leikkiä, kisailua ja hauskan konsertin. 

Ilmoittaudu

Lisätietoja Kymppisynttäreistä mielellään antaa: Pirjo Myllärniemi, p. 040 531 1039, pirjo.myllarniemi@evl.fi

 

Syyslomaleiri 2.-7. -luokkalaisille 17.-20.10.2022

Leiripaikkana Hvittorpin leirikeskus.

Leirin hinta on 50 €. (sisaralennus 10 €). Maksu sisältää kuljetukset, majoituksen, ohjelman, ruokailut sekä vakuutuksen.

Lähempänä leiriä tulette saamaan leirikirjeen sähköpostilla. Jos allergiat tai terveyteen liittyvät asiat eivät mahdu sille varattuun tilaan, olethan meihin työntekijöihin yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu  

Lisätietoja leiristä mielellään antaa: Noora Mättö, p. 050 3688510, noora.matto@evl.fi

 

Yö kirkossa 4.-8. luokkalaisille 18.-19.11.2022

Kuinka jännää onkaan nukkua yli 500 vuotta vanhassa Espoon tuomiokirkossa! Tule mukaan seikkailemaan ja viettämään yhteistä aikaa perjantai illasta lauantai aamuun. Mukaan tarvitset retkipatjan ja makuupussin. 

Yö kirkossa on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Ilmoittaudu

Lisätietoja leiristä mielellään antaa: Samuel Laaksonen, p. 040 591 8188, samuel.laaksonen@evl.fi

 

Kevätleiri 1.-4. -luokkalaisille 10.-12.3.2023

Leiripaikkana on Velskolan leirikeskus.

Leirin hinta on 35 €. (sisaralennus 5 €). Maksu sisältää kuljetukset, majoituksen, ohjelman, ruokailut sekä vakuutuksen.

Lähempänä leiriä tulette saamaan leirikirjeen sähköpostilla. Jos allergiat tai terveyteen liittyvät asiat eivät mahdu sille varattuun tilaan, olethan meihin työntekijöihin yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu

 

Maksuvapautus

Leirimaksusta voi anoa maksuvapautusta taloudellisin perustein. Vapautus voi koskea koko maksua tai olla osittainen. Maksuvapautusta on haettava ennen leiriä.

Vapautus myönnetään sen perusteella, että perhe on toimeentulotuen tai muun yhteiskunnallisen taloudellisen tukijärjestelmän piirissä. Myös muita erityisiä taloudellisia perusteita voi olla. Kaikissa tapauksissa perheen tilanne selvitetään sivun alareunasta printattavalla lomakkeella. Toimita lomake kerhon- tai leriin vastaavalle työntekijälle liitteineen osoitteeseen::

Espoon tuomiokirkkoseurakunta / maksuvapautus
Kirkkokatu 10
02770 Espoo

Maksuvapautuslomake (PDF)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

// ]]>