Hyppää sisältöön
harrastus

Ohjelmointikerhon viimeinen kerta on to 6.5.

Kokki- ja taidekerhot ovat tauolla tämän kevään ajan.

 

Pysykää terveinä!

 

Koululaisten harrastekerhot

Harrastuskerhoja joka lähtöön! 

Seurakunnan kerhot eivät maksa mitään. Kerran viikossa kokoontuvia kerhoja ohjaavat nuoret ja nuoret aikuiset. Yhdessä tekemisen lisäksi seurakunnan kerhoissa opettelemme Jeesuksen opetusten mukaista suhtautumista itseemme, toisiimme ja meitä ympäröivään maailmaan. Kerhojen alussa tai lopussa vietetään lyhyt hartaus.

Kevätkausi 2021: tiedotamme, kun kerhot jälleen alkavat

Taidekerho 1.-3. -luokkalaisille Nuorisotila Siivessä maanantaisin klo 17-18

Tule mukaan toiminnalliseen taidekerhoon! Kerhossamme on hauskaa askartelua ja leikkejä. Kaikki mukaan leikkimään ja taiteilemaan Nuorisotila Siipeen (Alberganesplanadi 1) maanantaisin klo 17-18. Kerhon on suunnattu 1.-3.-luokkalaisille. Myös isommat koululaiset voivat kysellä paikkoja. Tervetuloa mukaan! Kerhossa on tilaa, kysy lisää Auralta tai Marialta.

Kokkikerho 1.-3. -luokkalaisille Lastenkappeli Arkissa tiistaisin klo 17-18.30 (Täynnä)

Kerhossa kokkaillaan yhdessä suolaista ja makeaa ja samalla opitaan keittiötaitojen perusasioita. Kerho on 1.-3. -luokkalaisille tiistaisin Lastenkappeli Arkissa (Leppävaarankatu 7 B, 3.krs) klo 17-18.30. Tervetuloa mukaan! 

Kokkikerho 4.-6. -luokkalaisille Leppävaaran kirkolla keskiviikkoisin klo 18-19.30 (Täynnä)

Kerhossa kokkaillaan yhdessä suolaista ja makeaa ja samalla opitaan keittiötaitojen perusasioita. Kerho on 4.-6. -luokkalaisille keskiviikkoisin Leppävaaran kirkolla (Veräjäkallionkatu 2, Pienryhmäpääty) klo 18-19.30. Myös pienemmät koululaiset voivat kysellä paikkoja. Tervetuloa mukaan! Kysy lisää Auralta tai Marialta.

Ohjelmointikerho 3.-6.-luokkalaisille Leppävaaran kirkolla torstaisin klo 18-19.30

Tule koodaamaan! Ohjelmointikerhossa opetellaan koodaamisen perusteita tietotekniikan ammattilaisten avulla. Ohjelmointikerho on Leppävaaran kirkolla (Veräjäkallionkatu 2, Pienryhmäpääty) torstaisin klo 18-19.30. Jos sinulla on oma läppäri, ota se mukaan! Kerhossa on tilaa, kysy lisää Auralta tai Marialta.

 

Koulujen loma-aikana kerhot ja kurssit ovat tauolla.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

vastuualueet: Alakouluikäiset, kouluyhteistyö

nuorisotyönohjaaja
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualueet: alakouluikäiset, partio

// ]]>