Hyppää sisältöön

Siipeen? Siipeen!

Leppävaaran seurakunnan nuortentila Siipi sijaitsee aivan Sellon vieressä, osoitteessa Alberganesplanadi 1. Katso alta, mitä kaikkea täällä tapahtuu.

 

Siipi auki keskiviikkoisin klo 18-21

(alkaen 16.8)

Siivessä pääset oleskelemaan, rentoutumaan, kilpailemaan, pelaamaan, laulamaan ja soittamaan. Tule käymään ja vilkaise mitä kaikkea Siivestä löytyy. Käymme alussa pienen toiminnallisen/opetuksellisen hetken kuulumiskierroksen kanssa, sekä noin 19.40 hartauden. Ilta kuitenkin jatkuu hartauden jälkeen.

 

Syksyn starttipäivä Siivessä ke 30.8 klo 16 - 21. 

Mitä toimintaa Leppävaaran seurakunta järjestää? Haluatko käydä moikkaamaassa osaa työntekijätiimistä?

Starttipäivässä noin klo 17.30 kerromme paremmin seurakunnan järjestämistä eri toiminnoista. 1. vuoden ja 2. vuoden (ja 3. vuoden) ROT-toiminta, kerhonohjaajatoiminta, Sateenkaar-iSiipi, Unelmapantterit, bänditoiminta, draamapaja.

 

Isoseksi tai kerhonohjaajaksi? ROT on sua varten!

ROT-infot 2023  tulevat tälle sivulle pikimmiten.

 

ROT-koulutukseen on avautunut linkki ROT-välilehteen. Lisätietoa ROT-koulutuksesta löydät ROT-välilehdeltä.

 

Sateenkaari-Siipi

Kaikkeen toimintaamme on tervetulleita ihan kaikenlaiset nuoret! Noin kerran kuukaudessa kuitenkin pidämme Siiven auki erityisesti sateenkaareville nuorille, kaikki ovat toki tervetulleita! Illoissa on ohjelmaa, mutta vapaa hengailu vanhojen ja uusien kavereiden kanssa on täysin sallittua. Iltoihin sisältyy hartaus, johon osallistuminen on vapaaehtoista. Katso Sateenkaari-Siiven päivämäärät sen omalta sivulta.

 

 

// ]]>