Hyppää sisältöön

Erityisryhmät

Kehitysvammaisten nuorten leiri

Nuorten leiri järjestetään 22.-24.4. Hvittorpissa. Leirillä vietetään yhdessä aikaa, ulkoillaan, saunotaan, syödään, musisoidaan ja tehdään muita yhteisiä juttuja. Päätämme leirin yhteiseen messuun, johon myös perheet ovat tervetulleita. Leiri maksaa 65 euroa. Leirille kuljetaan omin kyydein.

Lisätietoja Aura Karjalainen (aura.karjalainen@evl.fi 040 724 11209). Ilmoittaudu täällä.

Unelmapantterit – lievästi kehitysvammaisten 12–16-vuotiaiden nuorten kerho

Unelmapantterit on ryhmä kehitysvammaisille nuorille. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin klo 17.30-19.30 Leppävaaran seurakunnan nuortentila Siivessä. Siipi sijaitsee osoitteessa Alberganesplanadi 1, katutasossa.

Kerho on kaikille avoin ja maksuton. Mukaan voi hyvin hypätä myös kesken kauden. Teemme nuorten toivomia asioita, vaihdamme kuulumisia, leikimme, pelaamme, keskustelemme, ulkoilemme, kuuntelemme musiikkia ja pidämme iltahartauden. Tervetuloa mukaan!

Koronatilanteesta johtuen keväällä 2022 on kerhon suhteen erikoisjärjestelyitä. Näistä tiedotamme erikseen ryhmästä kiinnostuneita. Ota yhteyttä! 

Kevään 2022 kokoontumiset:

10.2.

3.3.

7.4.

5.5.

Kevään leiri on suunniteltu pidettäväksi 22.-24.4. Hvittorpissa. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme myöhemmin, kun ilmoittautuminen aukeaa

Lisätiedot: Aura Karjalainen, aura.karjalainen(ät)evl.fi tai 040 7241120

 

Nippanappa-kerho

Nippanappa-kerho on suunnattu autisminkirjon lapsille. Kerho kokoontuu kerran kuussa sunnuntaisin klo 13.00-15.00 nuortentila Siivessä, Alberganesplanadi 1. Kerhot toteutetaan yhteistyössä Pääkaupunki seudun autismin kirjon yhdistysten kanssa. Kerho maksaa Autismi- ja Aspergerliiton jäsenyhdistyksen jäsenille 30€/kausi ja muille 50€/kausi. Kauden ensimmäisessä tapaamisessa suunnittelemme, mitä teemme yhdessä milläkin kerhokerralla. Olemme esimerkiksi arkarrelleet, pelailleet ja musisoineet. Toteutamme mahdollisuuksien mukaan kerholaisten toivomia asioita.

Kerho on tällä hetkellä täynnä. Voit kysellä vapautuvia paikkoa Pautin kautta. Koronarajoitukset vaikuttavat kerhon järjestelyihin ja pitopaikkaan, joten ilmoitamme kerholaisten huoltajille muutoksista, kun tiedämme niistä.

Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautumiset: www.paut.fi/kerhot tai maarit.kuoppala@paut.fi / 040 6766 039

Lisätiedot: Leppävaaran seurakunnan erityisnuorisotyö /  Aura Karjalainen, aura.karjalainen(ät)evl.fi tai 040 7241120

Ota yhteyttä

Erityisnuorisotyönohjaaja
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: erityisnuorisotyö

// ]]>