Hyppää sisältöön

Erityisryhmät

Kehitysvammaisten nuorten leiri

Nuorten leiri järjestetään 28.-30.4.Hvittorpissa. Leirillä vietetään yhdessä aikaa, ulkoillaan, saunotaan, syödään, musisoidaan ja tehdään muita yhteisiä juttuja. Päätämme leirin yhteiseen messuun, johon myös perheet ovat tervetulleita. Leiri maksaa 65 euroa. Leirille kuljetaan omin kyydein.

Ilmoittaudu täällä.

Unelmapantterit – lievästi kehitysvammaisten 12–16-vuotiaiden nuorten kerho

Unelmapantterit on ryhmä kehitysvammaisille nuorille. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa torstaisin klo 17.30-19.30 Leppävaaran seurakunnan nuortentila Siivessä. Siipi sijaitsee osoitteessa Alberganesplanadi 1, katutasossa.

Kerho on kaikille avoin ja maksuton. Mukaan voi hyvin hypätä myös kesken kauden. Teemme nuorten toivomia asioita, vaihdamme kuulumisia, leikimme, pelaamme, keskustelemme, ulkoilemme, kuuntelemme musiikkia ja pidämme iltahartauden. Tervetuloa mukaan! 

Kevään 2023 kokoontumiset:

2.2. suunnitellaan kevättä

2.3. musaillaan

6.4. leivotaan

25.5. lautapelit

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Aura Karjalainen, aura.karjalainen(a)evl.fi tai 040 7241120

 

Nippanappa-kerho

Nippanappa-kerho on suunnattu alakouluikäisillä autisminkirjon lapsille. Kerho kokoontuu kerran kuussa sunnuntaisin klo 13.00-15.00 nuortentila Siivessä, Alberganesplanadi 1. Kauden ensimmäisessä tapaamisessa suunnittelemme, mitä teemme yhdessä milläkin kerhokerralla. Olemme esimerkiksi arkarrelleet, pelailleet ja musisoineet. Toteutamme mahdollisuuksien mukaan kerholaisten toivomia asioita. Kerho on maksuton.

Tämän hetken tiedon mukaan kerho ei kokoonnu keväällä 2023. Tiedot päivittyvät tälle sivulle, kun tiedämme tarkemmin kerhon jatkosta.

Lisätiedot ja ilmoittauminen: Leppävaaran seurakunnan erityisnuorisotyö /  Aura Karjalainen, aura.karjalainen(a)evl.fi tai 040 7241120

Ota yhteyttä

Erityisnuorisotyönohjaaja
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Espoon Saapas, kehitysvammaiset nuoret, autisminkirjon nuoret

// ]]>