Hyppää sisältöön

Saapas

Jos kohtaat kadulla tuollaisia oranssiliivisiä tyyppejä, meitä ei tarvitse pelätä. Meille voit tulla juttelemaan ja moikkaamaan, vaikka ei olisi mitään hätää.

Saapas on etsivää nuorisotyötä, joka toteutetaan perjantai-iltaisin ja juhlapyhien aattoina nuorten kokoontumispaikoilla. Toimintaa toteuttavat vapaaehtoiset aikuiset nuorisotyönohjaajien johdolla. Saappaat juttelevat nuorten kanssa ja tarvittaessa annetaan myös ensiapua. Saapasvapaaehtoiselta edellytetään täysi-ikäisyyttä ja halua kuunnella ja kohdata nuoria heidän ehdoillaan.

Kiinnostaako vapaaehtoistyö Espoon Saappaassa? Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan.

Kevään 2023 on pidetty, seuraava on suunnitteilla keväälle 2024. Koulutus on mahdollista järjestää myös aiemmin, jos löytyy kiinnostuneita. Ole siis ihmeessä yhteydessä!

Koulutus on ilmainen, eikä velvoita osallistumaan päivystyksiin.

 

Tiedustelut Aura Karjalainen

 

NettiSaapas aloitti Espoossa syksyllä 2021. Päivystämme noin joka toinen viikko Tiktokissa, Instagramissa, YouTubessa sekä Saapaschatissä. NettiSaapas on etsivää nuorisotyötä verkossa. Kiinnostaako olla mukana nuorten elämässä myös verkossa? Seuraava koulutus järjestetään syksyllä 2023. Kysele lisää Auralta.

Saapas Espoo

Ota yhteyttä

Erityisnuorisotyönohjaaja
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualue: Espoon Saapas, kehitysvammaiset nuoret, autisminkirjon nuoret

Erityisnuorisotyönohjaaja
Tapiolan seurakunta
Kirkkopolku 6
02110 Espoo

Tapiolan seurakunnan sateenkaariyhdyshenkilö

// ]]>