Hyppää sisältöön

Sateenkaari Siipi

(Haave-leirin ilmoittautuminen alempana)

 

Erityisesti sateenkaareville nuorille (13-22 -vuotiaille) suunnattu nuortenilta. 

Torstai-iltaisin kerran kuussa klo 17-20 Nuortentila Siivessä (Alberganesplanadi 1)

Illat keväällä 2022:

20.1.

17.2.

17.3.

21.4.

19.5.

 

Voit liittyä SateenkaariSiipi -tiedotus WhatsApp -ryhmään klikkaamalla tätä linkkiä 

 

Haave 2022 -leiri

Ilmoittaudu mukaan Haave-leirille TÄSTÄ. (Haku auki 7.-21.3.2022)

Haave on 15-22-vuotiaille sukupuoltaan pohtiville ja sukupuolivähemmistöön kuuluville nuorille tarkoitettu vertaistukileiri. Lisätietoja: Mio Mokki (050 438 0207)

 

Hei nuori, haaveiletko viikonlopun viettämisestä turvallisessa kuplassa vertaisten joukossa? Hae Haaveelle!

 Haave on vertaistukileiri sukupuolivähemmistöihin kuuluville ja sukupuoltaan pohtiville 15–22-vuotiaille. Leiri järjestetään 1.–3.4.2022 Kirkkonummella. Haaveelle ovat tervetulleita nuoret ympäri Suomen. Saapuminen leirille noin klo 17-18.

Leiripäiviin mahtuu niin ohjattuja vertaistuokioita kuin vapaampaa hengailua ja tavan leirielämää, kuten ulkoilua ja saunomismahdollisuus.

Leirin hinta 60 € sisältää majoituksen, ruuat ja ohjelman. Matkat leirille ja takaisin maksetaan itse. Julkisilla saapuville järjestyy haku lähimmältä juna-asemalta. Jos osallistuminen on vaarassa jäädä kiinni leirin hinnasta, on mahdollista sopia maksuvapautuksesta. Ole yhteydessä Mioon. 

 Haaveelle voit hakea täyttämällä hakulomakkeen 21.3. mennessä. Alaikäisten kohdalla tarvitaan huoltajan sähköinen tunnistautuminen. Haku päättyy maanantaina 21.3. ja hakijoihin ollaan yhteydessä saman viikon aikana. Etusijalla ovat ensi kertaa Haaveelle hakevat.

 Haaveen toteuttavat Espoon seurakunnat, Helsingin seurakuntien erityisnuorisotyön keskus Snellu, Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskus sekä vertaisohjaajat. Vaikka järjestäviin tahoihin kuuluu seurakuntia, Haaveelle on jokainen tervetullut vakaumuksesta riippumatta. Hengelliset asiat eivät nouse esiin, ellei osallistuja itse niin toivo.

 Haaveella noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita ja päihteettömyyttä. Leirin tilat ovat osittain esteettömät, esimerkiksi liikuntaesteisille soveltuvia majoitushuoneita on tarjolla. Leiritiimi kertoo mielellään lisää puitteista.

 Jos huhtikuussa rajoitukset eivät sallisi leiriä koko mittakaavassa, järjestetään Haave silti jossain muodossa, esimerkiksi hybridi- tai etätapahtumana. Jotain kivaa on joka tapauksessa tiedossa!

 Kaikissa Haavetta koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä leirinjohtaja Mio Mokkiin. 

Haaveella kohdataan!

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Leppävaaran seurakunta
Lars Sonckin kaari 16
02600 Espoo

Vastuualueet: nuoret, rippikoulutyö ja kouluyhteistyö

nuorisodiakoni
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
Yhteisötyöntekijä
Olarin seurakunta
Rälssitilankuja 1
02200 Espoo

Nuoret, nuoret aikuiset, seurakunnan sateenkaareva yhteyshenkilö

// ]]>