Hyppää sisältöön

SyysMatin Markkinat pidetään 17.-18.9.2022

Espoon suosituin ja suurin kaiken kansan tapahtuma SyysMatin Markkinat tulee taas!

SyysMatin Markkinat ovat vanhan ajan markkinat, jotka kokoavat paikalle lähes 10 000 ihmistä joka vuosi. Ne pidetään nyt 15. kerran Espoon tuomiokirkonmäellä. 

Käsitöitä ja satokauden tuotteita tarjoavat markkinakojut ovat avoinna kello 10-16 molempina päivinä, ja eri toimintapisteissä on maksutonta ihmeteltävää lapsille ja lapsenmielisille. Poneja voi silitellä ja vetokoirat vetävät pienimpiä kärryissä. Seppä takoo esineitä, ja Pitäjäntuvan vieressä voi testata käden vakautta jousiammunnalla. Mukana myös aina suosittu keppihevospaja!

Tuomiokirkossa voi rauhoittua ja kuunnella keskiaikaista rukouslaulua.  Einestä on tarjolla markkinakojuissa ja järjestäjän kahvipisteissä. Ikoninäyttely, enkelikierroksia lapsille, rippikoululauluja, kalastusta jokivarressa, kaarnaveneiden veistämistä.

Tapahtuma on päihteetön ja savuton.

Palautteet SyysMatin Markkinoista ovat olleet kauttaaltaan kiittäviä, kuten eräskin äiti asian kiteytti: 

”Vaikka ei ole paljon rahaa, sai nauttia ihanasta tunnelmasta, hautausmaan rauhoittavasta läsnäolosta, kirkon taideteosten ihmettelystä, onkimisesta ja Jymy-fanien yhteisestä riemusta. Ensimmäistä kertaa markkinoilla, muttei varmasti viimeistä. Kuka on Matti?”

Markkinat ovat aito kaiken väen ja koko perheen tapahtuma, jossa ei välttämättä kulu rahaa, mutta josta voi halutessaan ostaa vaikka kaikki tulevan joulun lahjat.

Tule ihmeessä sinäkin kokemaan tämä kaikki!

Talkoolainen näkee aina enemmän! Sinustako talkoolainen?

Talkoolaiseksi ilmoittautuminen on juuri käynnistynyt.
Katso lisää täältä: Talkoolaiseksi

Haluatko tulla myymään Markkinoille jotain tuotettasi?
Katso lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan: Myyjäksi

 

.

Palautetta?

Jos haluat antaa palautetta SyysMatin Markkinoista, voit tehdä sen sähköpostilla: syysmatti.espoontuomiokirkkoseurakunta(ät)evl.fi.

Talkoolaiseksi ilmoittautuminen on juuri käynnistynyt. Katso lisää täältä: TalkoolaiseksiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Koira-ajelu on pikkuisten suursuosikki, vaikka aluksi vähän jännittäisi. Omaa vuoroa voi joskus joutua hetken odottamaan. 

Striimauksia Facebookissa
Seuraa meitä...

     
Facebook: 
SyysMatin MarkkinatLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Täältä 

Instagram:
SyysMatin MarkkinatLinkki avautuu uudessa välilehdessä

// ]]>