KIITOS

kaikille SyysMatin Markkinoille osallistuneille, niin vierailijoille, vapaaehtoisille talkoolaisille kuin myyjille ja yhteistyökumppaneille. Saimme viettää hienon markkinaviikonlopun yhdessä! 

Tavataan taas kirkonmäellä!

SyysMatin Markkinat 2018
la-su 15.-16.9. klo 10-16

Auringonpaisteisella Tapulitorilla kojujen tuntumassa ihmisvilinää.

Espoon tuomiokirkon liepeillä käy taas vilske ja vilinä, kun tutut markkinat järjestetään 11. kerran Kirkkopuisto 5 ja Kirkkoranta 2 väliselle alueelle. SyysMatin Markkina-alue on kävelyalue.  Toimintapisteisiin on valtaosaltaan esteetön pääsy. Tapahtuma on päihteetön ja savuton. 

SyysMatin Markkinoille on vapaa pääsy.

Markkinakojut ovat avoinna kello 10-16 molempina päivinä. Markkina-alueen eri toimintapisteissä on maksutonta ihmeteltävää lapsille ja lapsenmielisille (ks. ohjelma). Espoon VPKn pihassa on lapset huomioitu. Ravintola Henricus Omniassa on valmistanut lounasbuffetin. Einestä on myös markkinakojuissa ja järjestäjän kahvipisteissä. 

Suosittelemme lähestymään aluetta julkisia liikennevälineitä käyttäen. Pysäköinti markkina-alueen ulkopuolella merkityillä paikoilla liikennemerkkien mukaan. Kirkkopuiston ja Kirkkorannan päätteissä on liikenteenohjaajat.

Tervetuloa kokemaan keskiajalle asti ulottuvien vanhojen markkinoiden nykytunnelmaa!


facebook ikoni

Tykkää Facebookissa: SyysMatin Markkinat

Kurkkaa Instagamiin https://www.instagram.com/syysmatin_markkinat/

Klikkaa alueen kartta auki vaikka tästä linkistä: SyysMatin Markkinoiden kartta

Espoon tuomiokirkkoseurakunta
Kirkkokatu 10, PL 201, 02771 Espoo