Hyppää sisältöön

Kuvassa on eri tehtävissä toimivia vapaaehtoisia: kahvikärryn vetäjiä, keppihevospajan pitäjiä ja jousiampumisen ohjaajia.

SyysMatin Markkinat tehdään yhdessä

Huomio! Teemme päätöksen syksyn 2021 SyysMatin Markkinoiden pitämisestä 16.8.2021.

Markkinat saadaan eloon yhteisellä tekemisellä. Vuosien varrella mukaan on tullut yhä uudelleen yhteisistä talkoista kiinnostuneita, niin konkareita kuin ensikertalaisia. Talkoolaiset tunnistaa SyysMatti-vaatteista tunnuksineen. Joukossa on seurakuntalaisia, työntekijöitä ja kauempaakin tulleita, muuten innostuneita. Nuorin talkoolainen vuonna 2019 oli 12-vuotias. Hän toimi kahvikärryn vetäjänä yhdessä aikuisen vapaaehtoisen kanssa.

Valitse oma tehtäväsi kiinnostuksesi mukaan

Markkinatehtävistä voit valita mieleisesi. Yksi vuoro on kahden tunnin mittainen, mutta halutessaan voi valita myös useampia vuoroja. Vuoroaan varten saa lainaksi SyysMatin tunnusvaatteet ja talkoolaisen hiukopalan. Reippaammasta nikkaroinnista kiinnostuneille on tarjolla markkinakojujen rakentelua.

Vapaaehtoiset toimivat esim. seuraavissa tehtävissä: alue- ja teemapolkuoppaana, eläinpisteen hoitajana, kahvikärryn vetäjänä / kahvin myyjänä, kalastusapulaisena, erilaisissa keittiötehtävissä, keppihevospajan ja lasten puuhapajan askarteluohjaajana ja makkaranmyyjänä. Voit kysellä tehtävistä SyysMatti-sihteeriltä: p. 050 5756 488 tai syysmatti.espoontuomiokirkkoseurakunta@evl.fi.

Kattava lista talkootehtävistä löytyy talkoolaisen ilmoittautumislomakkeesta, joka löytyy alta:

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi SyysMatin Markkinoille 2021Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tervetuloa toimeliaitten syysmattilaisten joukkoon!

// ]]>