Hyppää sisältöön

Soppatykin pitkään kypsytetty hernerokka on joka vuosi hyvin suosittua, jonottaminen ei yhtään haittaa. Keitosta tykkäävät niin markkinavieraat kuin talkoolaiset. 
 

SyysMatin Markkinat tehdään yhdessä

Noudatamme viranomaisten antamia ajankohtaisia kokoontumisohjeita. 

Markkinat saadaan eloon yhteisellä tekemisellä. Vuosien varrella mukaan on tullut yhä uudelleen yhteisistä talkoista kiinnostuneita, niin konkareita kuin ensikertalaisia. Talkoolaiset tunnistaa SyysMatti-vaatteista tunnuksineen. Joukossa on seurakuntalaisia, työntekijöitä ja kauempaakin tulleita, muuten innostuneita. Nuorin talkoolainen vuonna 2019 oli 12-vuotias. Hän toimi kahvikärryn vetäjänä yhdessä aikuisen vapaaehtoisen kanssa.

Valitse oma tehtäväsi kiinnostuksesi mukaan

Markkinatehtävistä voit valita mieleisesi. Yksi vuoro on kahden tunnin mittainen, mutta halutessaan voi valita myös useampia vuoroja. Vuoroaan varten saa lainaksi SyysMatin tunnusvaatteet ja talkoolaisen hiukopalan. Reippaammasta nikkaroinnista kiinnostuneille on tarjolla markkinakojujen rakentelua.

Vapaaehtoiset toimivat esim. seuraavissa tehtävissä: alue- ja teemapolkuoppaana, eläinpisteen hoitajana, kahvikärryn vetäjänä / kahvin myyjänä, kalastusapulaisena, erilaisissa keittiötehtävissä, lasten puuhapajan askarteluohjaajana ja makkaranmyyjänä.

Voit kysellä tehtävistä SyysMatti-sihteeriltä: p. 050 5756 488 tai syysmatti.espoontuomiokirkkoseurakunta@evl.fi.

Kattava lista talkootehtävistä löytyy talkoolaisen ilmoittautumislomakkeesta, joka löytyy alta:

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi SyysMatin Markkinoille 2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tervetuloa toimeliaitten syysmattilaisten joukkoon!

// ]]>