Hyppää sisältöön

Myyjäksi SyysMatin Markkinoille vasta vuonna 2021

Perinteiset SyysMatin Markkinat 19.-20.9.2020 Espoon tuomiokirkonmäelle markkinavieraita ja kojumyyjiä kokoavana tapahtumana perutaan koronapandemian vuoksi. Seuraavat SyysMatin Markkinat järjestetään 18.-19.9.2021 Espoon tuomiokirkonmäellä perinteisenä markkinavieraita ja kojumyyjiä kokoava tapahtumana, jos Luoja suo. 

SyysMatin Markkinoita ovat mukana olleet myyjät kiittäneet kovasti. Järjestelyjä on pidetty onnistuneina, kauppa on käynyt hyvin ja jopa asiakaskunta on yllättänyt monet hyväntuulisuudellaan. Otamme myös mielihyvin vastaan parannusehdotuksia.

Oletko sinä kiinnostunut myymään SyysMatin Markkinoilla satokauden tuotteita, käsitöitä, itse tehtyjä leivoksia tai muuta vastaavaa vanhaan tyyliin sopivaa? Tarkkaile näitä sivuja helmi-maaliskuussa 2021, jolloin syksyn 2021 Markkinoiden myyjäksi ilmoittautuminen alkaa taas.

SyysMatin Markkinoilla on tarjolla monenlaisia satokauden tuotteita ja käsitöitä. Kuvassa kantarelleja.

SyysMatin Markkinoiden myyjät 2020

Useina vuosina SyysMatin Markkinoilla on ollut mukana reilut 90 myyjää. Tuotteissa painottuivat käsityötaito, luonnon materiaalit, sadonkorjuutuotteet ja ekologisuus.

Tänä vuonna, kun joudumme viemään Markkinat someen ja verkkoon, ajattelimme helpottaa myyjien tilannetta tarjoamalla heille mahdollisuuden tuoda tietoa itsestään ja tuotteistaan Markkinoiden sivuille joka tapauksessa. 

Alla listassa myyjiä, jotka olisivat tulleet Markkinoille, jos ne olisi pidetty. Kannattaa hakeutua suoraan kiinnostavien tuotteiden verkkosivuille vaikka tätä kautta.

SyysMatin Markkinoiden kartta vuonna 2019.
SyysMatin Markkinoiden kartta vuonna 2019.
// ]]>