Hyppää sisältöön

Toimintaa alakouluikäisille!

Alakouluikäisten kerhoihin ja leireille ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Tarjolla monenlaista mukavaa puuhaa, tule mukaan! Tarkemmat tiedot löydät "Alakouluikäiset" -kohdasta kunkin toiminnan alta.

Tervetuloa partioon! Partiolippukunta Kelovartijoissa aloittaa uusi 1.- ja 2.-luokkalaisille pojille suunnattu sudenpentulauma. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löytyvät kohdasta "Alakouluikäiset" -> partio.

 

ROK-LEIRI 5.-7.11. Hvittorpissa

 

LEIRIKIRJE JA HENKILÖTIETOLOMAKE

 

5.-7.11. Hvittorpissa pidetään kaikille ryhmänohjaajakoulutuksessa mukana oleville yhteinen leikki- ja sketsileiri.

Leirin hinta on 20€ ja siitä lähetetään lasku leirin jälkeen osallistuneille. Leiristä voi anoa maksuvapautusta.

Leirille mennään yhteiskyydein bussilla. Lähtö Tapiola Garden hotellin edestä perjantaina 5.11. klo 17 ja paluu samaan paikkaan sunnuntaina 7.11. n. klo 14 (tarkemmat aikataulut täsmentyvät vielä leirin ilmoittautuneille lähempänä)

Mukana leirillä Tuomas, Riikka, Laura ja teatterialan ammattilaiset Iiris Autio ja Matti Halén.

Leirille voidaan ottaa koko viikonlopuksi mukaan 45 osallistujaa, mutta lauantaipäiväksi voi liittyä mukaan lisää porukkaa. Mikäli tulet vain lauantaiksi, älä ilmoittaudu leirille ilmoittautumislinkistä, vaan ilmoittaudu Tuomakselle suoraan.

Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli peruutat ilmoittautumisesi 7 päivää ennen leiriä, sinulle ei lähetetä laskua. Mikäli peruutat alle 7 päivää ennen leiriä, eikä tilallesi saada ketään toista osallistujaa, lähetämme sinulle jokatapauksessa 20€ laskun. Laskua ei lähetetä, jos peruuntumisen syy on sairastuminen. 

Ilmoittautumista varten sinun tai vanhempiesi pitää luoda Espoon seurakuntien sähköiseen asiointiin tunnukset. Tarvitsette tunnusten luomista varten verkkopankkitunnukset. Tämän jälkeen samoilla tunnuksilla pystyy ilmoittautumaan seuraaville leireille helposti ja nopeasti.

Leirille ilmoittaudutaan TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Leiri on täynnä. varasijoille voi ilmoittautua. 

Viimeinen ilmoittautumispäivä 28.10. 

Lisätietoja Tuomakselta, Lauralta tai Riikalta

Tapiolan seurakunnan nuorisotyö 

Tältä sivustolta löytyy tietoa Tapiolan seurakunnan nuorisotyöstä.

// ]]>