Hyppää sisältöön

 

Nuorten ja nuorten aikuisten leiri Velskolassa 17.-20.2.2023

Kaikille avoin leiri hiihtolomaviikon alkuun. Tule viettämään rentoa leiriä hyvin tyyppien kanssa.

Leirin hinta on 35€ ja se laskutetaan leirin jälkeen. Leiristä voi anoa maksuvapautusta. Ole ennen leiriä yhteydessä asiasta Tuomakseen.  

 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 2.2. Leirille mahtuu 45 hlöä. Leirin voi perua ilman syytä 2.2. asti, tämän jälkeen peruutuksista lähetämme mahdollisen laskun, paitsi jos kyseessä on sairastuminen. 

 

Lisätietoja Tuomakselta ja Karinilta.

Ilmoittaudu leirille tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä 

 

8.- tai 9.- luokkalainen: Etsitkö TET-paikkaa? 

Tapiolan seurakunnassa voi suorittaa TET-harjoittelun sekä 8.- että 9.-luokalla. 

Tapiolassa pääset tutustumaan monipuolisesti seurakunnan eri ammattiryhmiin ja työtehtäviin, esim. isoskoulutuksen ohjaamiseen, perhekerhoissa toimimiseen tai eri ikäisten kuoroihin. Seurakunnassa riittää myös paljon käytännön järjestelytyötä!
Jokainen TET-ohjelma suunnitellaan kuitenkin aina henkilökohtaisesti. 

TET-paikasta voit sopia Riikan tai Karinin kanssa.

ROK-LEIRI VELSKOLASSA 3.-5.2.2023

Seuraava ROK-leiri on 3.-5.2. Velskolassa.

Leirin teemana on tällä kertaa Raamattu. Leiri pitää sisällään muun muassa Raamatun käyttöä ja soveltamista, hartauspuheen kirjoittamisen ja pitämisen harjoittelua, raamisryhmän vetämistä, leffaa, leikkiä, skabaa, sketsejä, ruokaa, yhteyttä ja vaikka mitä kaikkee.  

Leiri maksaa 20€ ja siitä lähetetään lasku leirin jälkeen osallistuneille. Leiristä on mahdollista hakea maksuvapautusta. Ole Tuomakseen yhteydessä asiasta ennen leirin alkua. 

Ilmoittaudu leirille torstaina 19.1. klo 23.59 mennessä. Leirille mahtuu aluksi 45 osallistujaa, jonka jälkeen tehdään huonejakoa ja katsotaan montako paikkaa vielä on jälkellä. Velskolassa on 4-6 hlön huoneita. Jos peruutat ilmoittautumisen 19.1. jälkeen, sinulle saatetaan lähettää lasku, paitsi jos kyseessä on sairastuminen. Leirille voi tulla myös vain lauantaipäiväksi, tällöin ilmoittautu suoraan Tuomakselle whatsappilla. 

Lisätietoja Tuomakselta, Karinilta tai Jennalta.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Leirikirjeen ja henkilötietolomakkeen voit ladata TÄSTÄ.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapiolan seurakunnan nuorisotyö 

Tältä sivustolta löytyy tietoa Tapiolan seurakunnan nuorisotyöstä.

// ]]>