Hyppää sisältöön

Ajankohtaista:

 

Tällä hetkellä lasten ja nuorten ryhmätoiminta jatkuu normaalisti. 

Avoimet ovet ovat tauolla toistaiseksi.

 

Pysytään terveinä.

Toimintaa alakouluikäisille!

Kevään 2022 alakouluikäisten toimintaan ilmoittautuminen alkaa maanantaina 10.1.2022 klo 7.00. Tarjolla monenlaista mukavaa puuhaa esimerkiksi leirien ja puuhapäivien parissa. Tule mukaan! Tarkemmat tiedot löydät "Alakouluikäiset" -kohdasta kunkin toiminnan alta.

 

ROK-LEIRI Hvittorpissa 4.-6.2.2022

 

Ryhmänohjaajakoulutuksen seuraava leiri on Hvittorpissa 4.-6.2.2022

Leirin aiheena on tällä kertaa Raamattu. Teemme syväsukelluksen Raamatun käyttöön ja tuntemukseen, sekä toteutamme erilaisia luovia menetelmiä Raamatun käyttöön. Leirillä lisäksi tuttuun tyyliin syödään tarpeeksi, leikitään, lauletaan, saunotaan, vietetään hartaushetkiä, messuillaan ja pidetään hauskaa. 

Leirin hinta on 20€ ja siitä läheteään maksulinkki maksajaksi merkityn henkilön spostiin. Leiristä voi anoa maksuvapautusta.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.1. Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Leirille voidaan ottaa koko viikonlopuksi mukaan 60 osallistujaa. Mikäli peruutat ilmoittautumisesi 7 päivää ennen leiriä, sinulle ei lähetetä laskua. Mikäli peruutat alle 7 päivää ennen leiriä, eikä tilallesi saada ketään toista osallistujaa, lähetämme sinulle jokatapauksessa 20€ laskun. Laskua ei lähetetä, jos peruuntumisen syy on sairastuminen. 

Ilmoittautumista varten sinun tai vanhempiesi pitää luoda Espoon seurakuntien sähköiseen asiointiin tunnukset. Tarvitsette tunnusten luomista varten verkkopankkitunnukset. Tämän jälkeen samoilla tunnuksilla pystyy ilmoittautumaan seuraaville leireille helposti ja nopeasti.

Lisätietoja Tuomakselta, Lauralta tai Riikalta.

 

Ilmoittaudu tästä linkistä: IlmoittautumislinkkiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapiolan seurakunnan nuorisotyö 

Tältä sivustolta löytyy tietoa Tapiolan seurakunnan nuorisotyöstä.

// ]]>