Hyppää sisältöön

Tervetuloa Tapiolan seurakunnan nuorisotyön sivuille! Näiltä sivuilta löydät tietoa siitä, mitä kaikkea seurakuntamme tarjoaa alakouluikäisille ja nuorille. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

"Täällon svengaava ja messevä meininki!" -Kirahvin nuoret <3

Alakouluikäisten kerhot starttaavat viikolla 37 ja ilmoittautuminen on auki nyt! Lisää tietoa ja ilmoittautumisen löydät tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

8.- tai 9.- luokkalainen: Etsitkö TET-paikkaa? 

Tapiolan seurakunnassa voi suorittaa TET-harjoittelun sekä 8.- että 9.-luokalla. 

TET-paikasta voit kysyä lisää Riikalta tai Karinilta.

ROK-lauantai 7.10.2023 klo 10-15

 

Kauden ensimmäinen ROK-lauantai on melkein ovella! ROK-lauantai on kuin viikonloppuleiri tiivistettynä viiteen tuntiin, joiden aikana luvassa on tuttuun tapaan leikkiä, tutustumista, pizzaa ja muuta ROK-hässäkkää <3 ROK-lauantai on yhteinen kaikenikäisille isosille ja avustajille.

Ilmoittautuminen on auki TÄÄLLÄ!Linkki avautuu uudessa välilehdessä Viimeinen ilmoittautumispäivä 1.10.

Jos sulla on kysyttävää ROK-lauantaista, kysy rohkeesti Tuomakselta, 0504324529 :)

 

VEISUYÖ 7.-8.10.2023 klo 17-

 

Ootko aina halunnut laulaa läpi KAIKKI 130 veisua vuoden 2020 Nuoren seurakunnan veisukirjasta? Nyt siihen tulee viimein mahdollisuus veisuyön muodossa! Veisuyö järjestetään ROK-lauantain jälkeen lauantaina 7.10. Laulelut alkavat klo 17 ja jatkuvat yöhön n. klo 02-03 asti. Pidämme laulujen välissä taukoja ja myös kauppareissulle on varattu illasta aikaa.

Veisuyöhön on mahdollista osallistua klo 17-21, koko laulujen ajaksi ja kirkolla yöpyen, tai vain laulujen ajaksi niin, että lähtee viimeisen laulun jälkeen kotiin aamuyöllä. Huomioi tämä ilmoittautuessasi, sitä kysytään ilmoittautumislomakkeella.

Yöpymään mahtuu 45 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Seurakunta tarjoaa pientä yöpalaa ja aamupalan yöpyjille, muut syömingit ja juomingit ovat osallistujien omalla vastuulla. Voit halutessasi osallistua veisujen säestykseen seurakunnan soittimella, tai ottaa oman soittimen mukaan omalla vastuullasi.

Ilmoittautuminen on auki TÄÄLLÄ!Linkki avautuu uudessa välilehdessä Viimeinen ilmoittautumispäivä 1.10.

Jos sulla on kysyttävää veisuyöstä, kysy rohkeesti Jennalta, 0405289411 :)

 

Maata Näkyvissä -festariretki 17.-19.11.2023

 

Marraskuu lähestyy kovaa vauhtia ja pian päästään vuoden odotuksen jälkeen jälleen juhlimaan syksyn huikeinta festariviikonloppua Turussa! Maata Näkyvissä -festarit järjestetään Turussa 17.-19.11.2023 ja Tapiolan seurakunta järjestää jälleen yhteisretken festareille. Luvassa on hyvää musiikkia ja kaikkea hauskaa ohjelmaa ja ah, niin ihana koulumajoitus koulun lattialla. Maata Näkyvissä -festareita on vietetty jo vuodesta 1985 turkulaisen Timon muistoksi ja sen järjestää Suomen luterilainen evankeliumiyhdistys SLEY yhdessä Turun seurakuntien kanssa. Ohjelmaan voit tutustua festareiden nettisivuilla maatanakyvissa.fi ja viime vuoden festareiden aftermovien voi katsoa TÄÄLTÄ.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lähtö kohti Turkua tapahtuu perjantaina 17.11. klo 15 Tapiolasta Sokos Hotel Gardenin edestä, ja palaamme samaan paikkaan sunnuntaina n. klo 17.30. Kaikki siirtymät paikasta toiseen viikonlopun aikana tapahtuu yhteiskuljetuksella, muuten nuoret saavat kulkea vapaasti festarialueella. 

Retken hinta on 100€ ja lasku retkestä tulee festareiden jälkeen maksajan sähköpostiin. Retkestä on mahdollista anoa maksuvapautusta, mikä tulee tehdä ennen retkeä. Hinta pitää sisällään kaikki viikonlopun kuljetukset, festarilipun koko viikonlopuksi, koulumajoituksen ja ruuat.

Ilmoittautuminen on auki TÄÄLLÄ!Linkki avautuu uudessa välilehdessä Viimeinen ilmoittautumispäivä 30.10.2023. Retkikirje tulee tälle sivulle marraskuun alussa.

Jos sulla on kysyttävää festariretkessä, oo yhteydessä Tuomakseen, 0504324529 tai Jennaan, 0405289411.

Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Walk in -terapia. Linkki avautuu uudessa välilehdessäVain kertakin voi riittää. Nuorille, 16–29-vuotiaille. Maanantaisin klo 14–18 Leppävaaran Ohjaamotalossa.

// ]]>