Hyppää sisältöön

Maata Näkyvissä-festarit 18.-20.11.2022

Hiphei on jälleen koittanut se aika vuodesta, että Maata Näkyvissä -festarit lähestyvät kovaa vauhtia! 

Maata Näkyvissä -festarit järjestetään tänä vuonna jälleen kolmepäiväisenä tapahtumana 18.-20.11.2022 Turussa Gatorade Centerillä. Retki toteutetaan yhteistyössä Verkosto-seurakuntayhteisön nuorisotyön kanssa, ja lähdemme yhteiskuljetuksella kohti Turkua perjantaina 18.11. klo 15 Tapiolasta Sokos Hotel Gardenin edestä.  

Retken hinta on 100 € ja pitää sisällään kuljetukset, festarilipun, ruokailut ja koulumajoituksen. Lasku lähetetään festareiden jälkeen. Mikäli ilmoittautumisen jälkeen haluat perua ilmoittautumisen, se on mahdollista 4.11. asti. Ole peruutuksista heti yhteydessä Jennaan. Retkestä voi myös anoa maksuvapautusta, lisätietoa saa Jennalta.

Ensimmäistä kertaa Espoon seurakuntien toimintaan ilmoittautuvat joutuvat luomaan tunnukset, joita varten tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Mikäli ilmoittautuvalla ei ole omia verkkopankkitunnuksia, voi tunnistautumisen tehdä myös huoltajan kanssa. 

Retkikirjeestä löydät tarkemmat tiedot viikonlopun kulusta ja tarvittavista ja kielletyistä reissutavaroista. Muista tuoda bussiin tullessasi turvatietolomake. Turvatietolomake löytyy retkikirjeen lopusta, mikäli et saa sitä tulostettua, voit myös kirjoittaa lomakkeen asiat paperille. Huom! Alaikäiset tarvitsevat huoltajan allekirjoituksen lomakkeeseen.

Maata Näkyvissä -festarit järjestää SLEY, eli Suomen luterilainen evankeliumiyhdistys yhdessä Turun alueen paikallisseurakuntien kanssa. Festarien ohjelmaan ja sisältöön pääset tutustumaan nettisivuilta http://www.maatanakyvissa.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Retkelle lähtee Tapiolasta mukaan Jenna Savukoski retken turvallisuusvastaavana ja Verkostosta nuorisotyöntekijä Eemil Kulju. Jennaan voi olla yhteydessä kaikessa mieltä askarruttavassa niin ennen festareita, niiden aikana ja festareiden jälkeen.

Tervetuloa mukaan, lähdetään yhdessä runsain joukoin viettämään hienoa festariviikonloppua Turkuun! Ilmoittautumisaikaa on 4.11. asti. 

Lisätietoa voit kysyä Jennalta ja Eemililtä: 

Jenna Savukoski 
040 528 9411 
jenna.savukoski@evl.fi 

Eemil Kulju 
044 491 4395 
eemil.kulju@verkosto.net 

P.S. Mikäli olet itse jo ostanut liput, mutta tarvitsisit kyydit festareille perjantaina ja takaisin Tapiolaan sunnuntaina, ole mahdollisista bussipaikoista yhteydessä Jennaan. Ylimääräisten bussipaikkojen määrä selviää 4.11. jälkeen. 

 

Ilmoittautumaan pääset painamalla TÄTÄ LINKKIÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Retkikirjeen ja henkilötietolomakkeen voit ladata TÄSTÄ LINKISTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapiolan seurakunnan nuorisotyö 

Tältä sivustolta löytyy tietoa Tapiolan seurakunnan nuorisotyöstä.

// ]]>