Hyppää sisältöön

PERUTTU:

Kesän 2020 isosten ja avustajien leiri 17.-19.4.2020 Hilassa

Tapahtuma on peruttu koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Suojaamme näin heikoimpia riskiryhmiä. Jumalanpalvelukset järjestetään ja kirkon diakoniatyö auttaa myös toimintatauon aikana. Voit myös olla yhteydessä seurakunnan työntekijöihin, kun haluat keskustella.

 

Lisätietoja Tuomakselta

Alakouluikäisten kesäleiri 1.-4.6.2020

Tällä hetkellä kesäleiri on tarkoitus pitää suunnitellusti. Seuraamme koronatilannetta ja viranomaisilta tulevia ohjeistuksia ja tiedotamme mahdollisista muutoksista niin pian kuin mahdollista.

Kesän alussa järjestetään alakouluikäisten oma kesäleiri ma-to 1.-4.6. Velskolan leirikeskuksessa Pohjois-Espoossa. Leirin tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät näiltä sivuilta "Tytöt ja pojat" -otsikon välilehdeltä "Leirit ja retket".

Kesäkerhot 1.-2.-luokkalaisille 1.-12.6.2020

Kesäkerhoja järjestetään Mankkaan seurakuntakodilla sekä Laajalahdessa Kirvuntien kerhotilassa. Tarkemmat tiedot kesäkerhoista ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Tapiolan seurakunnan nuorisotyö 

Tältä sivustolta löytyy tietoa Tapiolan seurakunnan nuorisotyöstä.

Nuortentilan hautajaiset 25.3.

Kaikki toiminta on toistaiseksi tauolla koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi pääjumalanpalveluksia ja diakoniaa lukuunottamatta. Meidät tavoittaa yhä puhelimitse ja sähköpostilla. Päivärukoukset toimitetaan livenä arkisin klo 12 Tapiolan seurakunnan Facebook-sivulla.

On tullut aika laskea tunnelma katosta!
Ystävällisesti kutsumme teidät viettämään nuortentilan hautajaisia ke 25.3. klo 18 alkaen.
Tule hyvästelemään, muistelemaan ja viettämään vielä kerran ratkiriemukas ilta tutussa tilassa!

Tervetuloa suunnittelemaan hautajaisten ohjelmaa kirkolle su 22.3. klo 15. Jos et pääse paikalle mutta haluaisit toteuttaa jonkun ohjelmanumeron, laita viestiä Karinille Whatsupissa (050 465 8033).

"Älkää enää menneitä muistelko, älkää muinaisia miettikö! Kato: minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin! (Jes. 43:18)

// ]]>