Hyppää sisältöön

Tule mukaan leireilemään!

 

Syksyn 2024 kerhojen ja leirien ilmoittautumiset alkavat ma 19.8. Kerhotoiminta alkaa viikolla 36.

 

Leireillä tehdään monenlaista kivaa, kuten askarrellaan, leikitään sisällä ja ulkona, musisoidaan, saunotaan, hiljennytään hartauksissa ja tutustutaan uusiin kavereihin. Jokainen löytää leiriltä varmasti kivaa tekemistä.

Leirillä yövytään leirikeskuksessa useimmiten kaksi yötä ja joskus hieman pidempään. Leirejä ohjaavat seurakunnan työntekijät. Mukana menossa on myös mahtavia nuoria, jotka toimivat isosina. Leireille voivat osallistua kaikki lapset, kuuluvat he kirkkoon tai eivät.

 

Mikäli ilmoittaudut toimintaan ensimmäistä kertaa, tulee sinun luoda tunnukset sähköiseen asiointijärjestelmään vahvan tunnistautumisen kautta. Tämä tehdään henkilötietojen suojaamiseksi. Jatkossa ilmoittautuminen ja muiden asioiden hoitaminen on helpompaa omien käyttäjätunnustesi avulla.

Poika ja kaksi ohjaajaa juoksevat nurmikolla.

KESÄLEIRIT

Kesäleirit järjestetään yhteistyössä Espoonlahden ja Olarin seurakuntien kanssa. Ensimmäinen leiri on esi.-3. luokkalaisille 3.-5.6., jonka jälkeen on 4.-7.-luokkalaisten kesäleiri 5.-7.6. Leirit pidetään Kirkkonummella Hvittropin leirikeskuksessa. Leireillä mukana touhuamassa on työntekijöiden lisäksi isosia ja muutama avustaja.

 

3.-5.6.2024 Kesäleiri esi.-3.lk Hvittorpissa

Tämän leirin toteuttaa yhteistyössä Espoonalahden, Tapiolan ja Olarin seurakunnat.

Osallistumismaksu 50€, sisältää kuljetukset, majoituksen, ruokailut ja leirin ohjelman.

Ilmoittautuminen on auki 1.2.24 klo 9.00 alkaen. Ilmoittaudu tästä!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoja: Espoonlahden seurakunnan nuorisotyönohjaaja Nea Syrjälä (nea.syrjala@evl.fi) ja Jennalta (jenna.savukoski@evl.fi)

 

5.-7.6.2024 Kesäleiri 4.-7.lk Hvittorpissa

Tämän leirin toteuttaa yhteistyössä Espoonalahden, Tapiolan ja Olarin seurakunnat.

Osallistumismaksu 50€, sisältää kuljetukset, majoituksen, ruokailut ja leirin ohjelman.

Ilmoittautuminen on auki 1.2.24 klo 9.00 alkaen. Ilmoittaudu tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoja: Espoonlahden seurakunnan nuorisotyönohjaaja Nea Syrjälä (nea.syrjala@evl.fi) ja Jennalta (jenna.savukoski@evl.fi

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Tapiolan seurakunta
Kirkkopolku 6
02110 Espoo

Nuorisotyönohjaaja; alakouluikäiset ja nuoret

// ]]>