Hyppää sisältöön

Nuorten toiminta

Etsitkö paikkaa, jossa voisi viettää aikaa, olla ja hengailla kavereiden kanssa? Haluaisitko vastuuta ja vapaaehtoistehtäviä? Kaipaatko jutteluseuraa?

Nuorten toiminta tarjoaa tekemistä yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Nuortenillassa ollaan vaan chillisti ja hengaillaan, isos- ja kerhonohjaustoiminnassa pääsee kouluttautumaan vapaaehtoistehtäviin ja ohjaamaan ryhmiä sekä messuissa päästään kokemaan hengellisyyttä ja yhteisöllisyyttä. Leireillä ja tapahtumissa pidetään yhdessä hauskaa ja saadaan kokea monenlaisia elämyksiä. Tuu rohkeasti mukaan, Sodessa nähdään!

 

Pelinappuloita ja kädet

SODE - SUOMI - SODE sanakirja

 

Mietitkö mitä lyhenteet tarkoittavat? No tässäpä sulle vastaus! 

 

Sode: Sode on Espoonlahden seurakunnan nuorisotila joka sijaitsee Soukassa (Soukantie 13). Soden tunnistaa Soden pallosta, joka näkyy näilläkin nettisivuilla. Kaikki henkilöt, joilla on työpiste Sodessa sanotaan Soden työntekijöiksi. Mutta sodelaisuus ei ole suljettu konsepti vaan just säkin voit olla sodelainen! Olen sodelainen (melkein) laulettiin aikanaan. 

 

ROK: ROK on lyhenne sanasta Ryhmänohjaajakoulutus. Nimensä mukaisesti tässä on kyse nuorten vapaaehtoisten kouluttautumisesta ryhmänohaajista. ROK on edellytys, jotta voi toimia kerhonohjaajana tai isosena. Sekä kerhonohjaajat ja isoset käyvät saman koulutuksen, jonka kesto on kaksi vuotta. ROKkiin voi osallistua rippikoulunkäyneet nuoret. Meillä on tällä hetkellä ensimmäisen vuoden rokkilaisille tarjota tiistain ryhmä ja lauantain ryhmä. Toisen vuoden rokkilaisille on mahdollisuus osallistua jatkokurssiin. Katso lisää kohdasta ryhmänohjaaja koulutus. 

 

TiDe: TiDe on nuortenilta, joka toteutuu Sodessa. TiDe on lähtökohtaisesti joka tiistai kello 19-21. Huomaa, että poikkeusaikatauluista tiedoteaan erikseen Soden tiedotus ryhmästä ja Somessa. Kannattaa siis liittyä tiedotusryhmään tästä tai seurata Instagramissa tiliä @sodesta. TiDessä on luvassa jotain toiminnallista ohjelmaa kuten esimerkiksi leipomista tai pelaamista. TiDeä on myös mukana toteuttamassa kevään aikana jatkokurssilaiset! 

 

 

nuoria kävelemässä tiellä

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
seurakuntapastori, koulut
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo

Seurakunnan sateenkaariyhteyshenkilö.

nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
// ]]>