Apua ja tukea

Ei ole niin pientä tai suurta asiaa, etteikö sitä voisi yhdessä pohdiskella.

Aina elämä ei mene putkeen. Tulee suruja, eroja, mokia ja riitoja. Haluamme olla sinun ja läheistesi tukena isoissa ja pienissä elämän pulmissa. Voit olla yhteydessä nuorisodiakoniin tai keneen tahansa Soden työntekijöistä.

Voimme neuvoa ja auttaa esimerkiksi päihde- ja ihmissuhdeasioissa, perheeseen ja aikuistumiseen liittyvissä kriiseissä, koulunkäynnin ja vapaa-ajan pulmissa sekä hengellisissä kysymyksissä. Meillä ei ole tarjota valmiita ratkaisuja, mutta yhdessä sinun kanssasi etsimme apua ja uusia ajatuksia.

Voimme tavata henkilökohtaisesti tai laajemmalla porukalla ja kulkea rinnalla niin kauan kuin tarve vaatii.

 

Sininen tiiliseinä ja teksti
Katso lisätiedot ryhmästä alempaa.

Raivo & Angsti

Joskus masentaa, ahdistaa, raivostuttaa, eikä mikään kiinnosta. Vaikeiden tunteiden kanssa on ikävä olla yksin.

Nuorten Raivo & Angsti -ryhmässä pureudutaan yhdessä vaikeiden tunteiden käsittelyyn ja mietitään, kuinka lisätä hyvää oloa. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki 14-18-vuotiaat nuoret, jotka kokevat tarvitsevansa apua ja vertaistukea vaikeiden tunteiden käsittelyyn. Ryhmä kokoontuu Sodessa tammi-helmikuussa keskiviikkoisin klo 17-19 (ei hiihtolomalla). Tarjolla myös pientä välipalaa.

Kokoontumiskerrat ovat 22.1., 29.1., 5.2., 12.2. ja 26.2.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Hannelta! (yhteystiedot alla)

Sekasin-logo
Sekasin-chatissa voi keskustella aikuisen kanssa mistä tahansa

Nettipalvelut

Apua, tukea ja neuvoja löytyy myös netistä. Netissä olevista palveluista voi hakea tietoa ja apua nimettömänä. Sivustoilta löytyy paljon tietoa erilaisista elämäntilanteista sekä mahdollisuuksista keskustella ammattilaisten tai toisten samassa tilanteessa olevien kanssa.

Saapas

Palveluoperaatio Saapas päivystää Espoon kaduilla kesäkaudella perjantai-iltaisin sekä juhlapyhinä. Saappaassa päivystää sekä työntekijöitä että vapaaehtoisia. Saapas on nuoria varten. Päivystäjät kohtaavat nuoria siellä, missä he ovat, juttelevat ja auttavat tarvittaessa.

nuorisodiakoni
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo