Hyppää sisältöön

Nuortenillat Sodessa

Olemista, hengailua, kavereita, pelailua, yhdessäoloa, hiljentymistä, juttelua, kokkailua -  se on nuortenilta!

Nuorten illat 

Tiistaisin TiDe klo 19-21

TiDessä on jatkokurssilaisten, eli toisen vuoden ryhmänohjaajien, järjestämää ohjelmaa. Ohjelma vaihtuu joka viikko ja paikalla on tuttuja ja uusia kasvoja sitä toteuttamassa. Ohjelman sisällöstä ilmoitetaan sosiaalisessa mediassa samana tai edellisenä päivänä. 

Perjantaisin klo 18-22, messu klo 20:30


Nuortenilloissa voi tavata kavereita, pelailla lautapelejä, juoda kaakaota, musisoida, jutella työntekijöiden kanssa ja olla vaan ja hengailla. Satunnaisesti voidaan vaikkapa askarrella yhdessä, tai puuhata muuta mukavaa, mitä keksitään. Perjantaisin laitetaan myös jotain syötävää. Jokaiseen nuorteniltaan kuuluu myös hartaus tai messu, johon jokainen Sodessa oleva osallistuu.  Hartaudessa ja messussa saamme yhdessä rukoilla, laulaa ja hiljentyä Jumalan kasvojen edessä. Jokainen on myös tervetullut mukaan toteuttamaan nuorteniltojen hartauksia ja nuorten messuja vaikkapa säestämällä veisuja, miettimällä rukousaiheita tai ideoimalla saarnaa. Tervetuloa mukaan!

Nuortenillat ovat lähtökohtaisesti joka viikko, poikkeuksista ilmoitetaan erikseen nettisivuilla ja somessa.

Sodea voi seurata instagramissa: sodesta .Whatsapissa meillä on soden tiedotusryhmä, jonne tulee ajankohtaisia uutisia sodesta: Soden tiedotuskanava

Lautapelejä pinossa
Kahvikuppi ja keksi
// ]]>