Hyppää sisältöön

Kouluikäisten lasten tapahtumat

Yhteistä hauskanpitoa, juhlia, tekemistä ja kavereita - tule mukaan tapahtumiin!

Kevät 2023

Keväällä tiistait ja torstait ovat toimintaa täynnä! Lähde siis mukaan viettämään toiminnan täyteisiä päiviä yhdessä kavereiden kanssa. Toimintapäivien lähtöpaikkana toimii nuortentila Soden parkkipaikka (Soukantie 13). Retkipäivissä on mukana nuorisotyönohjaajia sekä isosia. Ennen retken alkua saatte retkikirjeen, jossa on kaikki tarvittava info.

Ilmoittautumiset aukeavat 12.12 klo 12.


Talvilomaviikolla

21.2. ToimintaTiistai Vantaan SuperParkiin 4.-7.lk. Kellonaika tarkentuu myöhemmin.

Hinta 20€. Sisältää julkisen liikenteen bussiliput, lounaan ja pääsylipun. Superpark on sisäaktiviteettipuisto, josta löytyy monenlaista liikunnallista tekemistä! Autorataa, kiipeilyseiniä, pelejä, trampoliineja ja vaikka mitä muuta! Ilmoittaudu tästä!

23.2. ToimintaTorstai Suomenojan HopLopiin esi-3.lk klo 10-15.

Hinta 15€. Sisältää julkisen liikenteen bussiliput, lounaan ja pääsylipun. HopLop on sisäaktiviteettipuisto, jossa on tilaa juosta, kiipeillä hyppiä ja pomppia. Ilmoittaudu  tästä!


Oletko ennen käynyt pelaamassa hohtominigolfia? Nyt siihen on mahdollisuus! Teemme retken Ison Omenan West Coast hohtominigolfiin.

16.3. ToimintaTorstai Hohtominigolfiin 4.-7.lk. Klo 16.30-19. Hinta 15€. Sisältää julkisen liikenteen bussiliput sekä pääsylipun. Ilmoittaudu tästä!

20.4. ToimintaTorstai Hohtominigolfiin esi-3.lk. Klo 15.30-18. Hinta 15€. Sisältää julkisen liikenteen bussiliput sekä pääsylipun. Ilmoittaudu tästä!


Lisätietoja antaa nuorisotyönohjaaja Juha Eriksson (juha.eriksson@evl.fi).

// ]]>