Tapahtumat

Juhlia, bileitä, bailuja... Kauden avajaisia ja päättäjäisiä. Tempauksia, tapauksia, yhdessä tekemistä ja hauskan pitämistä.

Soden vuodenkiertoon kuuluu erilaisia tapahtumia. On puurojuhlaa, kevätjuhlaa, Onnenpäivää, itsenäisyyspäivän juhlaa ja milloin mitäkin. Tapahtumista tiedotetaan aina  ajankohtaisesti, joten kannattaa olla silmät ja korvat auki.

 

Tulevia tapahtumia:

Tammimunaus
Uusi toimintakausi käynnistellään perinteisellä Tammimunauksella perjantaina 11.1.2019 Sodessa klo 17-22. Tammimunaus on nuortenilta, jossa ollaan munaamisen ja mokaamisen äärellä! Jaetaan kaikki menneen vuoden parhaat mokat ja munaillaan ihan olan takaa. Kukaan ei oo täydellinen!

Kerhonohjaajajuhlat Superparkissa
Helsingin ja Espoon hiippakunnat järjestävät kaikille kerhonohjaajille yhteisen juhlan Vantaan Superparkissa lauantaina 9.2. klo 11-14. Lähdetään sinne yhdessä meidän kerhonohjaajaporukan kanssa! Ohjelmassa on kerhonohjaajien kiittämistä ja palkitsemista, maukas lounas ja liikkumisen riemua hyvässä seurassa! Retki on maksuton. Huom! Jos ilmoittaudut, mutta et pääsekään, muista ilmoittaa siitä! Jos jätät ilmoittamatta, etkä lähde retkelle, joudut maksamaan osallistumismaksun (10 euroa) itse. Ilmoittaudu viimeistään 20.1.
 

Tammimunauksen mainos
Kerhonohjaajajuhlan mainosjuliste