Tapahtumat

Juhlia, bileitä, bailuja... Kauden avajaisia ja päättäjäisiä. Tempauksia, tapauksia, yhdessä tekemistä ja hauskan pitämistä.

Soden vuodenkiertoon kuuluu erilaisia tapahtumia. On puurojuhlaa, kevätjuhlaa, Onnenpäivää, itsenäisyyspäivän juhlaa ja milloin mitäkin. Tapahtumista tiedotetaan aina  ajankohtaisesti, joten kannattaa olla silmät ja korvat auki.

 

Syksyllä 2018 tulossa:

YÖ-sode
Jatketaan nuorteniltaa ja vietetään yö Sodessa 9.-10.11. Ilmoittaudu mukaan! Toimi nopeasti, koska paikkoja on rajoitetusti!

ISO2018-tapahtuma Espoon isosille!
Vietämme kaikkien Espoon isosten yhteistä iltaa Espoon tuomiokirkon seurakuntatalolla keskiviikkona 31.10.2018 klo 17.30-20. Jos olet ryhmänohjaajakoulutuksessa, isoskoulutuksessa tai koulutuksen jo käynyt, voit osallistua tapahtumaan ja tutustua uusiin tyyppeihin ja viettää mukavan illan laulaen, leikkien ja yhdessää messua viettäen. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Maata Näkyvissä-festarit 16.-18.11. Turussa
Reissu kestää koko viikonlopun, päivät vietämme Turkuhallilla ja yöt nukumme kouluilla. Matkan hinta on 75 euroa ja se laskutetaan matkan jälkeen. Matkan hinta sisältää ruoat, pääsyliput, matkat ja yöpymisen, eli kaiken oleellisen. Ilmoittaudu mukaan! Mistä oikein on kyse? Tutustu festareiden ohjelmaan ja historiaan!

Nuorisotyö messussa piirrettyjen sävelin
Tehdään sunnuntain päämessua yhdessä 18.11. Tätä messua maustaa lasten piirretyistä tutut kappaleet ja musiikki. Saataisiinko kirkkokahveillekin vaikka prinsessa-teemaa? Tänne kaivataan myös laulajia ja soittajia! Tätä messua valmistellaan yhdessä keskiviikkona 7.11. klo 17 kirkolla.

Itsenäisyyspäivän juhlat
Juhlitaan 100 ja yksi -vuotiasta Suomea vuoden parhaimmissa kekkereissä Hvittorpissa itsenäisyyspäivänä 6.12. Juhlatunnelmaa, ohjelmaa, ruokaa ja musiikkia! Juhlat juhlitaan yhdessä Olarin seurakunnan nuorten kanssa. Kutsu kolahtaa postiluukusta loppusyksystä, mutta ilmoittautua voit tietenkin heti, kun linkki tänne pamahtaa.

Mainos
Mainos Superpark retkestä

Retki SuperParkiin

Kaipaatko tekemistä syyslomalle! Mennään yhdessä liikkumaan! Retki SuperParkiin (viidesluokkalaisista eteenpäin) syyslomaviikon tiistaina 16.10. klo 15-17. Kahden tunnin puistoilu maksaa sinulle 9 euroa. Ilmoittaudu mukaan just nyt! 

Retkelle ei ole yhteiskuljetusta. Reippailun jälkeen tullaan vielä viettämään tuttuun tiistaiseen tapaan nuorteniltaa Sodeen.

Lisätietoja saat Ullalta ja Stellalta.

Maata Näkyvissä -festareiden mainosjuliste
Lähde viikonloppuretkelle Maata Näkyvissä -festareille!