Tapahtumat

Juhlia, bileitä, bailuja... Kauden avajaisia ja päättäjäisiä. Tempauksia, tapauksia, yhdessä tekemistä ja hauskan pitämistä.

Soden vuodenkiertoon kuuluu erilaisia tapahtumia. On puurojuhlaa, kevätjuhlaa, Onnenpäivää, itsenäisyyspäivän juhlaa ja milloin mitäkin. Tapahtumista tiedotetaan aina  ajankohtaisesti, joten kannattaa olla silmät ja korvat auki.

 

Syksyllä 2018 tulossa:

Maata Näkyvissä-festarit 16.-18.11. Turussa
Reissu kestää koko viikonlopun, päivät vietämme Turkuhallilla ja yöt nukumme kouluilla. Matkan hinta on 75 euroa ja se laskutetaan matkan jälkeen. Matkan hinta sisältää ruoat, pääsyliput, matkat ja yöpymisen, eli kaiken oleellisen. Ilmoittautuminen festarireissulle on päättynyt. Jos haluaisit kuitenkin mukaan, ole yhteydessä työntekijöihin, niin katsotaan mitä voidaan tehdä. :)

Mistä oikein on kyse? Tutustu festareiden ohjelmaan ja historiaan!

Nuorisotyö messussa piirrettyjen sävelin
Tehdään sunnuntain päämessua yhdessä 18.11. Tätä messua maustaa lasten piirretyistä tutut kappaleet ja musiikki. Saataisiinko kirkkokahveillekin vaikka prinsessa-teemaa? Tänne kaivataan myös laulajia ja soittajia! Tätä messua valmistellaan yhdessä keskiviikkona 7.11. klo 17 kirkolla.

Itsenäisyyspäivän juhlat
Juhlitaan 100 ja yksi -vuotiasta Suomea vuoden parhaimmissa kekkereissä Hvittorpissa itsenäisyyspäivänä 6.12. Juhlatunnelmaa, ohjelmaa, ruokaa ja musiikkia! Juhlat juhlitaan yhdessä Olarin seurakunnan nuorten kanssa. Ilmoittaudu mukaan juhlintaan viimeistään 19.11.

Puurojuhla
Nuorten joulujuhlaa vietetään nuortenillassa perjantaina 21.12. klo 17-22. Luvassa puuron syöntiä, glögiä, messu ja perinteinen joulupalloskaba! Syksyn ajan ROKia käyneet kerhonohjaajat saavat myös todistuksensa täällä. Menossa mukana iso joukko Soden väkeä ja tietysti sinä!

Mainos
Kuva kutsusta itsenäisyyspäivän juhliin
Maata Näkyvissä -festareiden mainosjuliste
Lähde viikonloppuretkelle Maata Näkyvissä -festareille!