Tapahtumat

Juhlia, bileitä, bailuja... Kauden avajaisia ja päättäjäisiä. Tempauksia, tapauksia, yhdessä tekemistä ja hauskan pitämistä.

Soden vuodenkiertoon kuuluu erilaisia tapahtumia. On puurojuhlaa, kevätjuhlaa, Onnenpäivää, itsenäisyyspäivän juhlaa ja milloin mitäkin. Tapahtumista tiedotetaan aina  ajankohtaisesti, joten kannattaa olla silmät ja korvat auki.

Tulevia tapahtumia:

Onnenpäivä 16.3.
Koko perheen perinteinen yhteisvastuutapahtuma Onnenpäivä järjestetään Soukan kappelilla (Soukankuja 3) lauantaina 16.3. klo 10-14. Arpajaiset, myyjäiset, kirpputori ja tekemistä koko perheelle sisällä ja ulkona! Tänne kaivataan myös vapaaehtoisia!

Ukulele-kurssi
Haluaisitko oppia soittamaan ukulelea? Nyt siihen on oiva mahdollisuus! Sodessa järjestetään nuorten ukulele-kurssi kolmena peräkkäisenä perjantaina toukokuussa. Kurssipäivät ovat 3., 17.5. ja 24.5. ja kokoontumisaika klo 17.30-19. Kurssille ovat tervetulleita sekä aloittelijat että jo hieman soittotaitoa omaavat nuoret. Kurssi on maksuton eikä omaa soitinta tarvitse olla. Varmista oma paikkasi kurssilla ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.4.
 

Onnenpäivä-tapahtuman mainos: lauantaina 16.3. Soukan kappelilla klo 10-14
Nuorten ukulele-kurssin mainos