Harrastekerhojen ohjaaminen

Kiinnostaako alakoululaisten tyttöjen ja poikien kanssa toimiminen? Haluaisitko kokemusta ryhmänohjaajana toimimisesta? Onko sinulla harrastus tai taito, jota voisit opettaa nuoremmille?

Seurakunnan kerhonohjaajana toimiminen tarkoittaa viikoittaisen harrastekerhon ohjaamista alakouluikäisille lapsille. Kerhoja on monenlaisia: muun muassa kokki-, salibandy-, sportti-, peli, ja teatterikerhoja ja ne kokoontuvat seurakunnan eri tiloissa. Kerhoa vedetään yhdessä kerhonohjaajaparin kanssa. Oman kerhon teemaan, aikaan ja kerhonohjaajapariin pääsee vaikuttamaan itse. Kerhonohjaamiseen sitoudutaan aina lukuvuodeksi kerrallaan. Palkkioksi saa kerhonohjaajien koulutus- ja virkistysmatkan keväällä.

Kerhonohjaajaksi ovat tervetulleita kaikki rippikoulun käyneet nuoret. Kerhonohjaajat koulutetaan tehtäväänsä KO-leirillä ja lisäksi apua ja tukea kerhonohjaamiseen saa kuukausittaisissa KO-kokouksissa. Uudet kerhonohjaajat käyvät myös ROK-ryhmänohjaajakoulutusta syyskauden ajan. Myös 7-8-luokkalaisille on oma ABC-kurssi, jonka kautta pääsee tutustumaan kerhotoimintaan ja toimimaan kerhossa apuohjaajana.

Tule rohkeasti mukaan!

Kerhonohjaaminen on ihan huippua, koska saa tehdä kivoja juttuja yhdessä lasten ja toisten kerhonohjaajien kanssa! Kerho on monelle lapselle viikon kohokohta ja on siistiä olla tekemässä sitä.

Kerhonohjaajan kevät 2019

KEKOt eli kerhonohjaajakokoukset
to 12.3. klo 18-21, Soukan kappeli
ma 6.5. klo 18.30, Sode

Muut jutut:
KO-matka Viroon 18.-22.4.

Näissä kaivataan kerhonohjaajia isosina ja apukäsinä:
Onnenpäivä 16.3. klo 10-14 Soukan kappelilla

Kerhokausi:

Kerhot alkavat viikolla 2 (7.1.-->)
Talvilomaviikolla (vk 8, 18.-25.2.) ei ole kerhoja.
Pääsiäisenä; ma 15.4. kerhot pidetään, ti 16.4. - ma 22.4. ei kerhoja.
Kerhokausi päättyy KO-matkaan.


 

kasvatuksen pappi, tytöt ja pojat
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo