Hyppää sisältöön

Harrastekerhojen ohjaaminen

Kiinnostaako alakouluikäisten lasten kanssa toimiminen? Haluaisitko kokemusta ryhmänohjaajana toimimisesta? Onko sinulla harrastus tai taito, jota voisit opettaa nuoremmille?

Seurakunnan kerhonohjaajana toimiminen tarkoittaa viikoittaisen harrastekerhon ohjaamista alakouluikäisille lapsille. Kerhoja on monenlaisia: muun muassa kokki-, salibandy-, sportti-, peli- ja teatterikerhoja, ja ne kokoontuvat seurakunnan eri tiloissa. Kerhoa vedetään yhdessä kerhonohjaajaparin kanssa. Oman kerhon teemaan, aikaan ja kerhonohjaajapariin pääsee vaikuttamaan itse. Kerhonohjaamiseen sitoudutaan aina lukuvuodeksi kerrallaan. Palkkioksi saa kerhonohjaajien koulutus- ja virkistysmatkan keväällä.

Kerhonohjaajaksi ovat tervetulleita kaikki rippikoulun käyneet nuoret. Kerhonohjaajat koulutetaan tehtäväänsä KO-leirillä ja lisäksi apua ja tukea kerhonohjaamiseen saa kerhonohjaajien kokouksissa. Uudet kerhonohjaajat käyvät myös ROK-ryhmänohjaajakoulutusta syyskauden ajan. Myös 7-8-luokkalaisille on oma ABC-kurssi, jonka kautta pääsee tutustumaan kerhotoimintaan ja toimimaan kerhossa apuohjaajana.

Tule rohkeasti mukaan!

 

Syksyn 2020 kerhokausi starttaa kerhonohjaajien osalta 11.8. tiistaina klo 17-20 Sodessa kerhorekryllä. Siellä uudet ja vanhat ohjaajat kohtaavat toisensa ja huikea matka voi alkaa. Ilmoittaudu mukaan tästä. Tule rekryyn, vaikka et olisi vielä satavarma kerhonohjaajaksi ryhtymisestä.

Kerhonohjaajat kouluttautuvat tärkeään tehtävään 15-16.8. Koronan vuoksi emme pääse leirille, mutta koulutus tapahtuu Sodessa / Soukan kappelilla / Espoonlahden kirkolla. Koulutus on sinulle maksuton ja opit siellä monenlaisia ryhmänohjaamiseen ja lasten kanssa touhuamiseen liittyviä taitoja. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Lauantain kouluspäivä on klo 9.30-17

Sunnuntain klo 10.45-14

 

Kerhonohjaaminen on ihan huippua, koska saa tehdä kivoja juttuja yhdessä lasten ja toisten kerhonohjaajien kanssa! Kerho on monelle lapselle viikon kohokohta ja on siistiä olla tekemässä sitä.

Kerhonohjaajat retkellä

Ota yhteyttä

kasvatuksen pappi, kouluikäiset lapset
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
// ]]>