Hyppää sisältöön

Harrastekerhojen ohjaaminen

Kiinnostaako alakouluikäisten lasten kanssa toimiminen? Haluaisitko kokemusta ryhmänohjaajana toimimisesta? Onko sinulla harrastus tai taito, jota voisit opettaa nuoremmille?

Seurakunnan kerhonohjaajana toimiminen tarkoittaa viikoittaisen harrastekerhon ohjaamista alakouluikäisille lapsille. Kerhoja on monenlaisia: muun muassa kokki-, salibandy-, sportti-, peli- ja teatterikerhoja, ja ne kokoontuvat seurakunnan eri tiloissa. Kerhoa vedetään yhdessä kerhonohjaajaparin kanssa. Oman kerhon teemaan, aikaan ja kerhonohjaajapariin pääsee vaikuttamaan itse. Kerhoja voi ohjata syyskauden ja/tai kevätkauden. Palkkioksi saa kerhonohjaajien koulutus- ja virkistysmatkan keväällä 2025. Täysi-ikäiset kerhonohjaajat voivat valita rahapalkkion ja matkan väliltä.

Kerhonohjaajaksi ovat tervetulleita kaikki rippikoulun käyneet nuoret. Kerhonohjaajat koulutetaan tehtäväänsä KO-leirillä ja lisäksi apua ja tukea kerhonohjaamiseen saa kerhonohjaajien kokouksissa. Uudet kerhonohjaajat käyvät myös ROK-ryhmänohjaajakoulutusta syyskauden ajan. 

Tule rohkeasti mukaan!

Ilmoittaudu tästä mukaan kerhonohjaajaksi!

 

Syksyn 2024 tärkeät päivämäärät:

ti 6.8. Syksyn kerhorekry Sodessa klo 17-21. Tule kuulemaan lisää kerhonohjaamisesta! Saat konkreettisia vinkkejä ja pääset pohtimaan tahdotko mukaan. Kerhoa jo aiemmin ohjanneet pääsevät valitsemaan syyskauden kerhopaikkansa.

ti 13.8. klo 17-21 Kerhonohjaajien koulutusilta heille, jotka eivät pääse koulutusleirille.

pe 16.8.- su 18.8. Kerhonohjaajien koulutusleiri Hvittorpin leirikeskuksessa Espoonlahden seurakunnan kerhonohjaajille. Uusille kerhonohjaajille sekä kerhoa jo ohjanneille. Leiri on kerhonohjaajille maksuton ja kuuluu osaksi kerhonohjaajien koulutusta. Leirillä opetellaan ja syvennetään kerhonohjaan taitoja. Ohjelmassa koulutusta, yhdessäoloa, saunomista ja lautapelejä. Ilmoittaudu mukaan tästä 11.8 mennessä!

Syksyn kerhokausi 9.9.-5.12., kerhoja ei viikolla 42

 

 

Kerhonohjaaminen on ihan huippua, koska saa tehdä kivoja juttuja yhdessä lasten ja toisten kerhonohjaajien kanssa! Kerho on monelle lapselle viikon kohokohta ja on siistiä olla tekemässä sitä.

Kerhonohjaajat koulutus- ja virkistysmatkalla Rovaniemellä. Iloisia ihmisiä maastopyörien kanssa.
Kerhonohjaajat koulutus- ja virkistysmatkalla Rovaniemellä.

Ota yhteyttä

kasvatuksen pappi, kouluikäiset lapset
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
// ]]>