Harrastekerhojen ohjaaminen

Kiinnostaako alakouluikäisten lasten kanssa toimiminen? Haluaisitko kokemusta ryhmänohjaajana toimimisesta? Onko sinulla harrastus tai taito, jota voisit opettaa nuoremmille?

Seurakunnan kerhonohjaajana toimiminen tarkoittaa viikoittaisen harrastekerhon ohjaamista alakouluikäisille lapsille. Kerhoja on monenlaisia: muun muassa kokki-, salibandy-, sportti-, peli- ja teatterikerhoja, ja ne kokoontuvat seurakunnan eri tiloissa. Kerhoa vedetään yhdessä kerhonohjaajaparin kanssa. Oman kerhon teemaan, aikaan ja kerhonohjaajapariin pääsee vaikuttamaan itse. Kerhonohjaamiseen sitoudutaan aina lukuvuodeksi kerrallaan. Palkkioksi saa kerhonohjaajien koulutus- ja virkistysmatkan keväällä.

Kerhonohjaajaksi ovat tervetulleita kaikki rippikoulun käyneet nuoret. Kerhonohjaajat koulutetaan tehtäväänsä KO-leirillä ja lisäksi apua ja tukea kerhonohjaamiseen saa kerhonohjaajien kokouksissa. Uudet kerhonohjaajat käyvät myös ROK-ryhmänohjaajakoulutusta syyskauden ajan. Myös 7-8-luokkalaisille on oma ABC-kurssi, jonka kautta pääsee tutustumaan kerhotoimintaan ja toimimaan kerhossa apuohjaajana.

Tule rohkeasti mukaan!

Kerhonohjaaminen on ihan huippua, koska saa tehdä kivoja juttuja yhdessä lasten ja toisten kerhonohjaajien kanssa! Kerho on monelle lapselle viikon kohokohta ja on siistiä olla tekemässä sitä.

Kerhonohjaajan syksy 2019

KEKOt eli kerhonohjaajakokoukset
syksyn KEKOt päivittyvät tähän

Kerhorekry ti 13.8. klo 17 Sodessa

Haluatko kerhonohjaajaksi? Kerhorekryssä saat lisätietoa, tutustut muihin kerhonohjaajiin ja voit kysyä kerhonohjauksesta. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Kerhonohjaajien koulutusleiri 16.-18.8.

Leirillä saat paljon hyödyllistä tietoa, hyviä vinkkejä ja uusia tuttavuuksia. Aloittelevilta kerhonohjaajilta edellytetään leirille osallistumista ennen kerhonohjauksen aloittamista. Myös pidempään mukana olleet hyöytyvät leiristä ja ovat erittäin tervetulleita mukaan.  Leiri on maksuton. Ilmoittaudu tästä.
 

Kerhonohjaajat retkellä
kasvatuksen pappi, kouluikäiset lapset
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo

Virkavapaalla 31.7.2020 saakka.