Nuorten leirit

Yhdessäoloa, tekemistä ja olemista, ulkoilua, pelejä ja leikkejä, seikkailuja, elämyksiä, hartauksia, saunomista, laulamista, leirinuotioita ja monenlaista muuta - sitä on nuorten leirit!

Nuorten leirejä on monenlaisia. Osa leireistä liittyy koulutuksiin, toiset taas ovat avoimia kaikille nuorille. Leirit ovat usein aika edullisia, ja leirimaksusta voi tarvittaessa hakea maksuvapautusta. Leireillä pääsee toteuttamaan itseään, etsimään vastauksia elämän suuriin ja pieniin kysymyksiin sekä kohtaamaan Jumalan hartauksissa. Tietysti siellä on myös erinomaista seuraa ja hyvää ruokaa.

Lettupannuja nuotiolla

Ei joulua ilman advista!

Nuorten leiri yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille!

Perinteinen nuorten Advis-leiri on tänä vuonna  nelipäiväinen! Leiri pidetään Hvittorpissa 5.-8.12. Ohjelmassa yhteistä tekemistä sisällä ja ulkona, itsenäisyyspäivän viettoa, adventin aikaan virittäytymistä ja monenlaista leiripuuhaa. Tuu mukaan!

Leirimaksu on 45 € ja se sisältää osallistumisen itsenäisyyspäivän juhlaan pe 6.12. leirin lomassa. Ilmoittaudu tästä linkistä viim. 20.11.2019.

Samasta linkistä ja samaan paikkaan voit ilmoittautua leireilijäksi myös nuorten aikuisten leirille. Ohjelmamme ovat osittain yhtenevät, mutta erojakin on. Tervetuloa!

Jouluinen Advis-leiri
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo