Hyppää sisältöön

Nuorten leirit

Yhdessäoloa, tekemistä ja olemista, ulkoilua, pelejä ja leikkejä, seikkailuja, elämyksiä, hartauksia, saunomista, laulamista, leirinuotioita ja monenlaista muuta - sitä on nuorten leirit!

Nuorten leirejä on monenlaisia. Osa leireistä liittyy koulutuksiin, toiset taas ovat avoimia kaikille nuorille. Leirit ovat usein aika edullisia, ja leirimaksusta voi tarvittaessa hakea maksuvapautusta. Leireillä pääsee toteuttamaan itseään, etsimään vastauksia elämän suuriin ja pieniin kysymyksiin sekä kohtaamaan Jumalan hartauksissa. Tietysti siellä on myös erinomaista seuraa ja hyvää ruokaa.

Nuorten porukka kävelemässä hiekkatietä

Tiimileiri

Tiimileirillä valmistaudutaan tulevaan riparikesään!

Tiimileiri on kaikille tulevan kesän ripareiden isosille ja leiriavustajille. Emme harmillisesti pääse fyysisesti Tiimileirille tänä vuonna, mutta leiri toteutetaan etänä TiimSSileirinä lauantaina 24.4. klo 10-15.30 ja sunnuntaina 25.4. klo 11-13.30. Näiden päivien aikana tutustutaan, kertaillaan tärkeitä isosjuttuja ja valmistaudutaan tulevaan riparikesään. Laita siis ajankohta ylös kalenteriin ja saavu linjoille!

Linkki ilmaantuu isosten ja avustajien wa-ryhmään sekä nettisivuille lähempänä tapahtumaa.

P.S. Ohjelmaan kuuluu yhteinen etäpiknik, jota varten saat hakea oman piknik-kassin Sodesta. Pysy kuulolla, jotta tiedät milloin kassi on haettavissa!

Lisätietoja voit kysyä Ullalta tai Saijalta.

Lettupannuja nuotiolla

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
kasvatuksen pappi, nuoret
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
// ]]>