Hyppää sisältöön

Nuorten leirit

Yhdessäoloa, tekemistä ja olemista, ulkoilua, pelejä ja leikkejä, seikkailuja, elämyksiä, hartauksia, saunomista, laulamista, leirinuotioita ja monenlaista muuta - sitä on nuorten leirit!

Nuorten leirejä on monenlaisia. Osa leireistä liittyy koulutuksiin, toiset taas ovat avoimia kaikille nuorille.

Viikonloppuleirit maksavat yleensä 35euroa. Leirimaksu sisältää kuljetuksen, ohjelman, majoituksen, ruokailut ja toissijaisen vakuutuksen. Leirimaksusta voi tarvittaessa hakea maksuvapautusta. Leirit laskutetaan pääsääntöisesti leirin jälkeen. Ilmoittautuminen leireille on sitova ja peruutukset leiriviikolla vain sairaustapauksissa tai muuten erittäin painavasta syystä. Muussa tapauksessa laskutamme leirimaksun, koska kulut leiristä ovat jo muodostuneet.

Leireillä pääsee toteuttamaan itseään, etsimään vastauksia elämän suuriin ja pieniin kysymyksiin sekä kohtaamaan Jumalan hartauksissa. Tietysti siellä on myös erinomaista seuraa ja hyvää ruokaa.

ROK-leiri Hvittorpissa 27.-29.1.2023

ROK-leiri Hvittorpissa. Oletko Rokkilainen tai jatkokurssilainen? Ilmoittaudu mukaan ja pääset tutustumaan muihin kanssasi ryhmänohjaajataitoja opiskeleviin huikeisiin tyyppeihin. Mukaan tulee peruskurssin ja jatkokurssin tyyppejä, eli saatat päästä oppimaan myös omilta isosiltasi tärkeitä taitoja. Lisäksi leirille lähtee mukaan huikeat ohjaajat. 

Viihdyttävän ja opetuksellisen ohjelman lisäksi luvassa on hyvää leirimeininkiä, yhdessäoloa ja ruokaa. 

Leirille ilmoittautuminen on 27.12.2022-15.1.2023. Ilmoittautuminen on päättynyt!

Lettupannuja nuotiolla

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
// ]]>