Nuorten leirit

Yhdessäoloa, tekemistä ja olemista, ulkoilua, pelejä ja leikkejä, seikkailuja, elämyksiä, hartauksia, saunomista, laulamista, leirinuotioita ja monenlaista muuta - sitä on nuorten leirit!

Nuorten leirejä on monenlaisia. Osa leireistä liittyy koulutuksiin, toiset taas ovat avoimia kaikille nuorille. Leirit ovat usein aika edullisia, ja leirimaksusta voi tarvittaessa hakea maksuvapautusta. Leireillä pääsee toteuttamaan itseään, etsimään vastauksia elämän suuriin ja pieniin kysymyksiin sekä kohtaamaan Jumalan hartauksissa. Tietysti siellä on myös erinomaista seuraa ja hyvää ruokaa.

Pisara suurleirin nuorten leiri

24.–29.7.2019 Partaharju

Joka neljäs vuosi järjestettävä suurleiri on telttaleiri 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille ohjaajineen ja nuoremmille vanhempiensa seurassa sekä nyt myös 15–28-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Odotamme suurleirille noin 2000 osanottajaa.

Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa.

Pääjärjestäjänä on Nuori kirkko ry yhteistyökumppanien kanssa.

ilmoittaudu tästä

Lettupannuja nuotiolla

Talven ja kevään 2019 leirit

Haave-leiri 5.-7.4. Kirkkonummella on vertaistukileiri sukupuolivähemmistöön kuuluville ja identiteettiään pohtiville 15-22-vuotiaille nuorille. Leiri toteutetaan yhteistyössä Espoon seurakuntien, Helsingin seurakuntien erityisnuorisotyön ja Transtukipisteen kanssa. Leirin hinta on 60 euroa. Lisätietoja antaa nuorisodiakoni Hanne Malkki: 040 517 0629. Ilmoittaudu Haave-leirille viimeistään 7.3. tästä.
HUOM! Haave-leiri on täynnä. Peruutuspaikkoja voi kysellä Hannelta.

Tiimileiri Hvittorpissa 26.-28.4. kaikille kesän isosille ja leiriavustajille.
Ilmoittautuminen tiimileiriin tästä linkistä 1.3.-14.4. välisenä aikana.

Haave-leirin mainos
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo