Nuorten leirit

Yhdessäoloa, tekemistä ja olemista, ulkoilua, pelejä ja leikkejä, seikkailuja, elämyksiä, hartauksia, saunomista, laulamista, leirinuotioita ja monenlaista muuta - sitä on nuorten leirit!

Nuorten leirejä on monenlaisia. Osa leireistä liittyy koulutuksiin, toiset taas ovat avoimia kaikille nuorille. Leirit ovat usein aika edullisia, ja leirimaksusta voi tarvittaessa hakea maksuvapautusta. Leireillä pääsee toteuttamaan itseään, etsimään vastauksia elämän suuriin ja pieniin kysymyksiin sekä kohtaamaan Jumalan hartauksissa. Tietysti siellä on myös erinomaista seuraa ja hyvää ruokaa.

Lettupannuja nuotiolla

JATKIS

eli jatkoripari! Päätetään riparikesä yhdessä huikealla viikonloppuleirillä!

Kaikkia rippikoulun käyneitä nuoria kutsutaan mukaan yhteiseen hauskanpitoon Jatkikselle eli jatkoriparille. Jatkis on viikonlopun mittainen leiri, jolla palataan yhdessä huikeisiin riparitunnelmiin leikkien, laulaen, hiljentyen, tutustuen, pelaillen, seikkaillen, nauraen ja mahtavia juttuja puuhaillen. Leiri pidetään Kirkkonummella Hvittorpissa 23.-25.8.2018. Sunnuntaina on leirillä kesän isosille ja avustajille oma palautesetti.

Huom! Sisämajoituspaikkoja on leirillä rajoitetusti. Ilmoitamme leirikirjeessä majoituspaikkasi.

Olet sitten rippikoululainen, isoskoulutusta käyvä,  jo isosena toiminut tai leiriavustaja, ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautumislinkki on tässä. Ilmoittaudu viimeistään 11.8. Varmista, että saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Leirikirjeen saat postitse kotiin noin viikkoa ennen leiriä.

Jatkis-leirin mainos

Colourful Espoo -leiri

Uudet, vanhat ja tulevat suomalaiset kohtaavat syksyn leirillä!

15-20-vuotiaille suunnattu Colourful Espoo -leiri pidetään Velskolassa 20.–22.9.2019.

Tule mukaan hauskalle ja rennolle leirille Velskolaan. Leirillä on mukana uusia, vanhoja ja tulevia suomalaisia. Leirin tarkoitus on viettää mukavaa vapaa-aikaa yhdessä ja tutustua uusiin ihmisiin ja ystävystyä. Leirillä on mahdollisuus osallistua vapaaehtoisiin rukoushetkiin.

Lisätiedot: Hanne Malkki 040 517 0629 / hanne.malkki@evl.fi

Ilmoittaudu leirille tästä linkistä.

nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo