Tervetuloa Sodeen!

Olet tullut Espoonlahden seurakunnan nuorisotyön nettisivuille. Täältä löydät tietoa siitä, minkälaista toiminaa seurakunta tarjoaa niin alakoululaisille kuin nuorillekin. Sode on Soukan ostarin kupeessa sijaitseva seurakuntamme nuorisotyön keskus, joka kokoaa eri-ikäisiä lapsia ja nuoria yhteen toimimaan ja olemaan.

Muista seurata ilmoittelua leirien ja tapahtumien osalta ja ilmoittautua mukaan. Jos joku asia mietityttää, ole yhteydessä Soden työntekijöihin.

Tunnelmia ja infoja löytyy myös Soden somekanavista: instagramista ja snapchatistä nimimerkillä @sodesta

Nähdään Sodessa!

Yhteisvastuu

Jos koulutus on ilmaista, miksi kaikilla ei ole siihen varaa?

Vuosittainen Yhteisvastuukeräys on käynnissä! Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta sekä kotimaassa että katarstrofialueilla. Osallistua voit monella tapaa: lahjoittamalla rahaa, tulemalla vapaaehtoiseksi lipaskerääjäksi tai tapahtumiin sekä tietysti kertomalla keräyksestä ja sen tärkeydestä eteenpäin.

Soden jengi on tuttuun tapaan vahvasti mukana Yhteisvastuukeräyksessä. Nuorisotyön voimin on oltu mm. lipaskeräämässä sekä toteutettu Onnenpäivä-perhetapahtumaa. Kiitos kaikille mukana olleille!

Osallistumalla Yhteisvastuukeräykseen olet mukana tukemassa lasten ja nuorten koulutusta Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Tule mukaan ja tehdään yhdessä hyvää!

 

Lomakkeet

Henkilötietolomakkeet leirille
Onko leirikirjeen mukana tullut leiriläisen henkilötietolomake hukassa? Tästä voit tulostaa lomakkeen ja tuoda sen täytettynä mukana leirille. Huomaa, että nuorille ja lapsille on omat lomakkeet.

Nuortenleirin henkilötietolomake

Lastenleirin henkilötietolomake

Maksuvapautus
Seurakunnan leireistä ja muusta maksullisesta toiminnasta on mahdollista hakea maksuvapautusta. Tästä voit ladata maksuvapautushakemuksen ja toimittaa sen täytettynä lomakkeessa näkyvään osoitteeseen.

Maksuvapautushakemus