Hyppää sisältöön

Tervetuloa Sodeen!

Olet tullut Espoonlahden seurakunnan nuorisotyön nettisivuille. Täältä löydät tietoa siitä, minkälaista toiminaa seurakunta tarjoaa niin alakoululaisille kuin nuorillekin ja nuorille aikuisille. Sode on Soukan ostarin kupeessa sijaitseva seurakuntamme nuorisotyön keskus, joka kokoaa eri-ikäisiä lapsia ja nuoria yhteen toimimaan ja olemaan.

 

Toimitaan turvallisesti – pidetään huolta toisistamme!

Tule siis Sodeen vain terveenä, muista pestä kädet huolellisesti ja kunnioittaa toisten omaa tilaa

 

Soden tiedotusryhmä

Liity Soden tiedotusryhmään, niin pysyt ajan tasalla. Linkki tiedotusryhmään: https://chat.whatsapp.com/EQs7LaVqJ8fAfFfdfA6xhDLinkki avautuu uudessa välilehdessä 

 

Nuortenillat 

Nuortenillat yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille ovat

tiistaisin klo 19-21  

ja

perjantaisin klo 18-22. 

Nuortenmessu on perjantaisin klo 20 sodessa.  

 

Illan aikana pääset tapaamaan muita, pelailemaan, tekemään ruokaa halutessasi (etenkin perjantaisin) ja myös yhdessä hiljentymään.

Kouluikäisten lasten toiminta

Junnusode, avoin iltapäivä Sodessa, joka on tarkoitettu alakouluikäisille. Perjantaisin 9.9. alkaen klo 16-18. Välipala 16.-16.30. Junnusodessa olijat eivät voi osallistua nuorteniltaan klo 18 alkaen. 

 

Lomakkeet

Henkilötietolomakkeet leirille
Onko leirikirjeen mukana tullut leiriläisen henkilötietolomake hukassa? Tästä voit tulostaa lomakkeen ja tuoda sen täytettynä mukana leirille. Huomaa, että nuorille ja lapsille on omat lomakkeet.

Nuortenleirin henkilötietolomake

Lastenleirin henkilötietolomake

Maksuvapautus
Seurakunnan leireistä ja muusta maksullisesta toiminnasta on mahdollista hakea maksuvapautusta. Tästä voit ladata maksuvapautushakemuksen ja toimittaa sen täytettynä lomakkeessa näkyvään osoitteeseen.

Maksuvapautushakemus

// ]]>