Hyppää sisältöön

Tervetuloa Sodeen!

Olet tullut Espoonlahden seurakunnan nuorisotyön nettisivuille. Täältä löydät tietoa siitä, minkälaista toiminaa seurakunta tarjoaa niin alakoululaisille kuin nuorillekin ja nuorille aikuisille. Sode on Soukan ostarin kupeessa sijaitseva seurakuntamme nuorisotyön keskus, joka kokoaa eri-ikäisiä lapsia ja nuoria yhteen toimimaan ja olemaan.

 

Toimitaan turvallisesti – pidetään huolta toisistamme!

Otamme toiminnassamme huomioon viranomaisten ohjeet koronavirustilanteen parantamiseksi. Tule siis Sodeen vain terveenä, muista pestä kädet huolellisesti ja kunnioittaa toisten omaa tilaa

 

Soden tiedotusryhmä

Liity Soden tiedotusryhmään, niin pysyt ajan tasalla. Linkki tiedotusryhmään: https://chat.whatsapp.com/EQs7LaVqJ8fAfFfdfA6xhDLinkki avautuu uudessa välilehdessä 

 

Nuorten illat 

Nuortenillat ovat perjantaisin klo 17-22. Illan aikana pääset tapaamaan muita, pelailemaan ja myös yhdessä hiljentymään. Nuortenmessu on perjantaisin klo 20 sodessa.  

Juhannuksena 24.6. ei ole nuorteniltaa

 

Sodeen tullaan tietenkin vain terveenä, käsihygieniasta huolehtien sekä kaverin turvaväliä kunnioittaen.

 

Kouluikäisten lasten toiminta

Junnusode, avoin toiminta joka on tarkoitettu alakouluikäisille. Tarjolla on illan alussa pientä välipalaa. Junnusode on kesätauolla. 

 

Isos- ja avustajavalinnat kesä 2022

Täältä löydät saatekirjeen sekä isos- ja avustajavalinnat kesälle 2022.

Lomakkeet

Henkilötietolomakkeet leirille
Onko leirikirjeen mukana tullut leiriläisen henkilötietolomake hukassa? Tästä voit tulostaa lomakkeen ja tuoda sen täytettynä mukana leirille. Huomaa, että nuorille ja lapsille on omat lomakkeet.

Nuortenleirin henkilötietolomake

Lastenleirin henkilötietolomake

Maksuvapautus
Seurakunnan leireistä ja muusta maksullisesta toiminnasta on mahdollista hakea maksuvapautusta. Tästä voit ladata maksuvapautushakemuksen ja toimittaa sen täytettynä lomakkeessa näkyvään osoitteeseen.

Maksuvapautushakemus

// ]]>