Hyppää sisältöön

Tervetuloa Sodeen!

Olet tullut Espoonlahden seurakunnan nuorisotyön nettisivuille. Täältä löydät tietoa siitä, minkälaista toiminaa seurakunta tarjoaa niin alakoululaisille kuin nuorillekin ja nuorille aikuisille. Sode on Soukan ostarin kupeessa sijaitseva seurakuntamme nuorisotyön keskus, joka kokoaa eri-ikäisiä lapsia ja nuoria yhteen toimimaan ja olemaan.

 

Toimitaan turvallisesti – pidetään huolta toisistamme!

Otamme toiminnassamme huomioon viranomaisten ohjeet koronavirustilanteen parantamiseksi. Tule siis Sodeen vain terveenä, muista pestä kädet huolellisesti ja käytä kasvomaskia.

 

Soden toiminta  

Liity Soden tiedotusryhmään, niin pysyt ajan tasalla. Linkki tiedotusryhmään: https://chat.whatsapp.com/EQs7LaVqJ8fAfFfdfA6xhDLinkki avautuu uudessa välilehdessä 

 

Itsenäisyyspäiväjuhlaan muutoksia

Nuorten itsenäisyyspäiväjuhla siirtyy Hvittorpista Sodeen ja sitä ei järjestetä yhteistyössä Olarin seurakunnan kanssa. Juhlan aikataulu myös muuttuu, juhla alkaa kello 15 jä päätty kello 20. 

 

Nuortenillat Sodesssa

Nuortenillat ovat tuttuun tapaan perjantaisin klo 17-22. Illan aikana pääset tapaamaan muita, pelailemaan ja myös yhdessä hiljentymään. Nuortenmessu on perjantaisin klo 20 sodessa. 

Tiistain nuortenillat ovat klo 19-21

Sodeen tullaan tietenkin vain terveenä, maskin kanssa ja käsihygieniasta huolehtien sekä kaverin turvaväliä kunnioittaen.

 

Isostoiminta  

ROK – Ryhmänohjaajakoulutus

Tiistainryhmä tapaa kerran viikossa 17-19. 

Lauantainryhmän tapaamiset ovat: 18.9. , 9.10. , 6.11. ja 4.12. klo 12-16.   

 

Mukaan saa tulla aina, vaikka ei olisikaan ollut alussa mukana ja kavereita saa kutsua mukaan. 

Jos sinulle herää kysyttävää ROK-toiminnasta, voit olla yhteydessä:

Saijaan (040 5496887 - saija.hiltunen@evl.fi)

Joonaan (0405465196 - joona.pitkaniitty@evl.fi) tai

Neaan (040 5961686 - nea.syrjala@evl.fi)

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan ❤️. 

Haluatko vaikuttaa Adviksen ohjelmaan?

Jos olet tulossa advikselle ja haluat vaikuttaa siihen, millainen leiri siitä tulee, niin vastaa adviskyselyyn ja pääset vaikuttamaan!

Lomakkeet

Henkilötietolomakkeet leirille
Onko leirikirjeen mukana tullut leiriläisen henkilötietolomake hukassa? Tästä voit tulostaa lomakkeen ja tuoda sen täytettynä mukana leirille. Huomaa, että nuorille ja lapsille on omat lomakkeet.

Nuortenleirin henkilötietolomake

Lastenleirin henkilötietolomake

Maksuvapautus
Seurakunnan leireistä ja muusta maksullisesta toiminnasta on mahdollista hakea maksuvapautusta. Tästä voit ladata maksuvapautushakemuksen ja toimittaa sen täytettynä lomakkeessa näkyvään osoitteeseen.

Maksuvapautushakemus

// ]]>