Tervetuloa Sodeen!

Olet tullut Espoonlahden seurakunnan nuorisotyön nettisivuille. Täältä löydät tietoa siitä, minkälaista toiminaa seurakunta tarjoaa niin alakoululaisille kuin nuorillekin. Sode on Soukan ostarin kupeessa sijaitseva seurakuntamme nuorisotyön keskus, joka kokoaa eri-ikäisiä lapsia ja nuoria yhteen toimimaan ja olemaan.

Muista seurata ilmoittelua leirien ja tapahtumien osalta ja ilmoittautua mukaan. Jos joku asia mietityttää, ole yhteydessä Soden työntekijöihin.

Tunnelmia ja infoja löytyy myös Soden somekanavista: instagramista ja snapchatistä nimimerkillä @sodesta

Nähdään Sodessa!

Yhteisvastuu

Jos koulutus on ilmaista, miksi kaikilla ei ole siihen varaa?

Vuosittainen Yhteisvastuukeräys on alkanut! Yhteisvastuu 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta sekä kotimaassa että katarstrofialueilla. Osallistua voit monella tapaa: lahjoittamalla rahaa, tulemalla vapaaehtoiseksi lipaskerääjäksi tai tapahtumiin sekä tietysti kertomalla keräyksestä ja sen tärkeydestä eteenpäin.

Soden jengi on tuttuun tapaan vahvasti mukana Yhteisvastuukeräyksessä. Perinteinen Onnenpäivä, Yhteisvastuun perhetapahtuma, järjestetään Soukan kappelilla lauantaina 16.3. klo 10-14. Luvassa myyjäiset, arpajaiset, kahvila, keittolounas, pomppulinna, pelihuone, hevosajelua, kirpputori ja mukavaa tekemistä kaiken ikäisille sekä sisällä että ulkona. Tapahtumaan voi tulla vapaaehtoiseksi ilmoittautumalla Siirille tai muuten vaan tekemään hyvää ja nauttimaan mukavasta menosta.

Osallistumalla Yhteisvastuukeräykseen olet mukana tukemassa lasten ja nuorten koulutusta Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Tule mukaan ja tehdään yhdessä hyvää!

 

Lomakkeet

Henkilötietolomakkeet leirille
Onko leirikirjeen mukana tullut leiriläisen henkilötietolomake hukassa? Tästä voit tulostaa lomakkeen ja tuoda sen täytettynä mukana leirille. Huomaa, että nuorille ja lapsille on omat lomakkeet.

Nuortenleirin henkilötietolomake

Lastenleirin henkilötietolomake

Maksuvapautus
Seurakunnan leireistä ja muusta maksullisesta toiminnasta on mahdollista hakea maksuvapautusta. Tästä voit ladata maksuvapautushakemuksen ja toimittaa sen täytettynä lomakkeessa näkyvään osoitteeseen.

Maksuvapautushakemus

Isos- ja avustajavalinnat

Oletko hakenut isoseksi tai leiriavustajaksi kesän 2019 ripareille?

Isos- ja avustajavalinnat kesän 2019 rippikouluihin ja lastenleireille on tehty.

Tästä näet valinnat rippikouluittain.

Tutustu myös saatekirjeeseen, josta löydät tarkempaa tietoa valintojen perusteista sekä tärkeää tietoa valituiksi tulleille isosille ja avustajille. Jos joku asia ihmetyttää, ole yhteydessä työntekijöihin. Rippikoulujen työntekijät ovat yhteydessä isosiin ja avustajiin helmi-maaliskuun aikana.