Hyppää sisältöön

Tervetuloa Sodeen!

Olet tullut Espoonlahden seurakunnan nuorisotyön nettisivuille. Täältä löydät tietoa siitä, minkälaista toiminaa seurakunta tarjoaa niin alakoululaisille kuin nuorillekin ja nuorille aikuisille. Sode on Soukan ostarin kupeessa sijaitseva seurakuntamme nuorisotyön keskus, joka kokoaa eri-ikäisiä lapsia ja nuoria yhteen toimimaan ja olemaan.

Toimitaan turvallisesti – pidetään huolta toisistamme!

Otamme toiminnassamme huomioon viranomaisten ohjeet koronavirustilanteen parantamiseksi.

Espoon seurakuntien tilaisuudet järjestetään koronatilanteen vuoksi toistaiseksi pääosin verkon välityksellä. Ajantasaiset tapahtumat ja avoimet ilmoittautumiset löytyvät esimerkiksi tämän sivun tapahtumakalenterista.

Emme kuitenkaan lakkaa olemasta kokonaan: Soden työntekijöihin voit olla yhteydessä viestitse tai soittamalla, jos kaipaat juttuseuraa.

Kohdataan toisiamme myös verkossa ja somessa. Isoskoulutusryhmät kokoontuvat etänä ja nuortenillat ovat perjantaisin teamsissä. Linkit löytyvät tältä sivulta alempaa. Muista seurata myös @sodesta instagramissa: ig-livessä tapahtuu viikon aikana kaikenlaista!

Lomakkeet

Henkilötietolomakkeet leirille
Onko leirikirjeen mukana tullut leiriläisen henkilötietolomake hukassa? Tästä voit tulostaa lomakkeen ja tuoda sen täytettynä mukana leirille. Huomaa, että nuorille ja lapsille on omat lomakkeet.

Nuortenleirin henkilötietolomake

Lastenleirin henkilötietolomake

Maksuvapautus
Seurakunnan leireistä ja muusta maksullisesta toiminnasta on mahdollista hakea maksuvapautusta. Tästä voit ladata maksuvapautushakemuksen ja toimittaa sen täytettynä lomakkeessa näkyvään osoitteeseen.

Maksuvapautushakemus

// ]]>