Hyppää sisältöön

Tervetuloa Sodeen!

Olet tullut Espoonlahden seurakunnan nuorisotyön nettisivuille. Täältä löydät tietoa siitä, minkälaista toiminaa seurakunta tarjoaa niin alakoululaisille kuin nuorillekin ja nuorille aikuisille. Sode on Soukan ostarin kupeessa sijaitseva seurakuntamme nuorisotyön keskus, joka kokoaa eri-ikäisiä lapsia ja nuoria yhteen toimimaan ja olemaan.

Toimitaan turvallisesti – pelastetaan joulu

Otamme toiminnassamme huomioon viranomaisten ohjeet koronavirustilanteen parantamiseksi.

Tällä hetkellä tapahtumiin ja ryhmätoimintaan voi osallistua enintään 20 henkeä kerrallaan. Yläkouluikäisiltä ja sitä vanhemmilta henkilöiltä edellytetään kasvomaskin käyttöä. Myös alakouluikäisiä lapsia suositellaan käyttävän maskia toiminnassa. Tulethan Sodeen vain täysin terveenä ja oireettomana!

Ryhmien (esim. ryhmänohjaajakoulutus, kerhot) kokoontumisista ja mahdollisista peruuntumisista informoidaan suoraan osallistujille. 

Lomakkeet

Henkilötietolomakkeet leirille
Onko leirikirjeen mukana tullut leiriläisen henkilötietolomake hukassa? Tästä voit tulostaa lomakkeen ja tuoda sen täytettynä mukana leirille. Huomaa, että nuorille ja lapsille on omat lomakkeet.

Nuortenleirin henkilötietolomake

Lastenleirin henkilötietolomake

Maksuvapautus
Seurakunnan leireistä ja muusta maksullisesta toiminnasta on mahdollista hakea maksuvapautusta. Tästä voit ladata maksuvapautushakemuksen ja toimittaa sen täytettynä lomakkeessa näkyvään osoitteeseen.

Maksuvapautushakemus

// ]]>