Kevään ja kesän 2019 leirit

Kesäleiri 1.-3. luokkalaisille Velskolassa 2.-4.6.2019

Leiri täynnä mutta varapaikoille voi ilmoittautua!

Ilmoittautuminen auki 1.2.-31.3. välisenä aikana. Hinta 35€.

Ilmoittaudu 2.-4.6. olevalle kesäleirille tästä linkistä.

Pisara-suurleiri Partaharjulla 24.-29.7.2019

Valtakunnallinen telttaleiri Partaharjulla Pieksämäellä 10-14-vuotiaille lapsille. Lisätietoja leiristä.
Leirin hinta on kirkkoon kuuluvalta 80€, muilta 130 euroa.

Ilmoittautuminen 1.2.-31.3.2019 välisenä aikana.

Ilmoittaudu Pisara-suurleirille tästä linkistä.

--------------------------

Tyttöjen ja poikien leirit on tarkoitettu esi-7 -luokkalaisille lapsille. Leireillä tehdään monenlaista kivaa, kuten askarrellaan, leikitään sisällä ja ulkona, musisoidaan, saunotaan, hiljennytään hartauksissa ja tutustutaan uusiin kavereihin. Jokainen löytää leiriltä varmasti kivaa tekemistä.

Leirillä yövytään leirikeskuksessa useimmiten kaksi yötä ja joskus hieman pidempään. Leirejä ohjaavat seurakunnan työntekijät. Mukana menossa on myös mahtavia nuoria kerhonohjaajia, jotka toimivat leirillä isoveljinä ja -siskoina eli isosina. Leireille voivat osallistua kaikki lapset kuuluvat he kirkkoon tai eivät.

Leiri-ilmoittautumiset ensisijaisesti ylläolevien linkkien kautta. Ilmoittautumisasioissa voit olla yhteydessä myös kasvatuksen sihteeriin: Maija Aapakari p. 050-523 4121. Mikäli sinulle on kysymyksiä itse leiriin liittyen, ota siinä tapauksessa yhteyttä suoraan nuorisotyönohjaajiin.

Leiripaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset maksutta tapahtumaviikolla vain sairastapauksissa tai muista painavista syistä.

YouTube-video
Pisara-suurleirin logo