Kevään 2019 leirit

Talviloman päiväleiri ma-to 18.-21.2.2019 klo 9-15 Sodessa 1.-4. luokkalaisille

Viikon aikana puuhataan sisällä ja ulkona ja yhtenä päivänä tehdään retki Superparkiin. Leirin hinta on 25€ sisältäen lounaan ja välipalan joka päivä sekä Superpark-retken.

Ilmoittautuminen talviloman päiväleirille 1.-31.1. tästä linkistä.

3.-7.  luokkalaisten leiri Hvittorpissa 8.2-10.2.2019

Talvinen viikonloppu leiri tulossa! luvassa leikkiä, askartelua ja ulkoilua. Tuu mukaan!

ilmoittaudu tästä mukaan leirille

Esi-2 luokkaisten leiri Hvittorpissa 8.3-10.3.2019

Kevään korvalla viikonloppu leiri! Tuu mukaan! Yhteistyössä Leppävaaran seurakunnan kanssa

Ilmoittaudu tästä mukaan leirille
--------------------------

Tyttöjen ja poikien leirit on tarkoitettu esi-7 -luokkalaisille lapsille. Leireillä tehdään monenlaista kivaa, kuten askarrellaan, leikitään sisällä ja ulkona, musisoidaan, saunotaan, hiljennytään hartauksissa ja tutustutaan uusiin kavereihin. Jokainen löytää leiriltä varmasti kivaa tekemistä.

Leirillä yövytään leirikeskuksessa useimmiten kaksi yötä ja joskus hieman pidempään. Leirejä ohjaavat seurakunnan työntekijät. Mukana menossa on myös mahtavia nuoria kerhonohjaajia, jotka toimivat leirillä isoveljinä ja -siskoina eli isosina. Leireille voivat osallistua kaikki lapset kuuluvat he kirkkoon tai eivät.

Leiri-ilmoittautumiset ensisijaisesti ylläolevien linkkien kautta. Ilmoittautumisasioissa voit olla yhteydessä myös kasvatuksen sihteeriin: Maija Aapakari p. 050-523 4121.

Leiripaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset maksutta tapahtumaviikolla vain sairastapauksissa tai muista painavista syistä.

Talviloman päiväleirin mainos