Hyppää sisältöön

Kesän 2020 leirit


Kouluikäisten lasten leirit on tarkoitettu esi-7.-luokkalaisille lapsille. Leireillä tehdään monenlaista kivaa, kuten askarrellaan, leikitään sisällä ja ulkona, musisoidaan, saunotaan, hiljennytään hartauksissa ja tutustutaan uusiin kavereihin. Jokainen löytää leiriltä varmasti kivaa tekemistä.

Leirillä yövytään leirikeskuksessa useimmiten kaksi yötä ja joskus hieman pidempään. Leirejä ohjaavat seurakunnan työntekijät. Mukana menossa on myös mahtavia nuoria kerhonohjaajia, jotka toimivat leirillä isoveljinä ja -siskoina eli isosina. Leireille voivat osallistua kaikki lapset, kuuluvat he kirkkoon tai eivät.

 

Kesäleiri esi-2. luokkalaisille ma-ke 1.-3.6.2020 Hilassa (syksyn 2020 luokkajako)

Leirimaksu 35€. Ilmoittautuminen alkaa 3.2. Ilmoittautuminen esi-2 lk kesäleirille.

 

Kesäleiri 3-7. luokkalaisille ke-pe 3.-5.6.2020 Hilassa (syksyn 2020 luokkajako)

Leirimaksu 35€. Ilmoittautuminen alkaa 3.2. Ilmoittautuminen 3-7 lk kesäleirille.

 

--------------------------------

Leiri-ilmoittautumiset ensisijaisesti ylläolevien linkkien kautta. Ilmoittautumisasioissa voit olla yhteydessä myös kasvatuksen sihteeriin: Maija Aapakari p. 050-523 4121. Mikäli sinulle on kysymyksiä itse leiriin liittyen, ota siinä tapauksessa yhteyttä suoraan nuorisotyönohjaajiin.

Leiripaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset maksutta tapahtumaviikolla vain sairastapauksissa tai muista painavista syistä.

100 vuotta iloa -koululaiset kirkossa
värikäs, touhukas kuva.
// ]]>