Hyppää sisältöön

Kevään ja kesän 2022 leirit


Kouluikäisten lasten leirit on tarkoitettu esi-7. luokkalaisille lapsille. Leireillä tehdään monenlaista kivaa, kuten askarrellaan, leikitään sisällä ja ulkona, musisoidaan, saunotaan, hiljennytään hartauksissa ja tutustutaan uusiin kavereihin. Jokainen löytää leiriltä varmasti kivaa tekemistä.

Leirillä yövytään leirikeskuksessa useimmiten kaksi yötä ja joskus hieman pidempään. Leirejä ohjaavat seurakunnan työntekijät. Mukana menossa on myös mahtavia nuoria kerhonohjaajia, jotka toimivat leirillä isoveljinä ja -siskoina eli isosina. Leireille voivat osallistua kaikki lapset, kuuluvat he kirkkoon tai eivät.

 

5.-7.6.2022 Kesäleiri esi.-2. luokkalaisille Velskolassa TÄYNNÄ, varasijapaikkoja jäljellä

Osallistumismaksu 35€ sisältää kuljetukset, majoituksen, ruokailut ja askartelutarvikkeet. Syksyn 2022 luokkajaon mukaan.

Ilmoittautuminen 1.2 klo 9.00 alkaen tämän linkin kautta.

Lisätiedot Nea Syrjälä, nea.syrjala@evl.fi

 

7.-9.6.2022 Kesäleiri 3.-7. luokkalaisille Velskolassa TÄYNNÄ varasijapaikkoja myöden

Osallistumismaksu 35€ sisältää kuljetukset, majoituksen, ruokailut ja askartelutarvikkeet. Syksyn 2022 luokkajaon mukaan. Ilmoittautuminen 1.2 klo 9.00 alkaen tämän linkin kautta.

Lisätiedot Nea Syrjälä, nea.syrjala@evl.fi

--------------------------------

Leiri-ilmoittautumiset ensisijaisesti tällä sivulla olevien linkkien kautta. Ilmoittautumisasioissa voit olla yhteydessä myös kasvatuksen sihteeriin: Maija Aapakari p. 050-523 4121. Mikäli sinulle on kysymyksiä itse leiriin liittyen, ota siinä tapauksessa yhteyttä suoraan nuorisotyönohjaajiin.

Leiripaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset maksutta tapahtumaviikolla vain sairastapauksissa tai muista painavista syistä.

värikäs, touhukas kuva.
// ]]>