Hyppää sisältöön

Kesän 2021 leirit


Kouluikäisten lasten leirit on tarkoitettu esi-7. luokkalaisille lapsille. Leireillä tehdään monenlaista kivaa, kuten askarrellaan, leikitään sisällä ja ulkona, musisoidaan, saunotaan, hiljennytään hartauksissa ja tutustutaan uusiin kavereihin. Jokainen löytää leiriltä varmasti kivaa tekemistä.

Leirillä yövytään leirikeskuksessa useimmiten kaksi yötä ja joskus hieman pidempään. Leirejä ohjaavat seurakunnan työntekijät. Mukana menossa on myös mahtavia nuoria kerhonohjaajia, jotka toimivat leirillä isoveljinä ja -siskoina eli isosina. Leireille voivat osallistua kaikki lapset, kuuluvat he kirkkoon tai eivät.
 

Kesäleiri 1.-3.-luokkalaisille Hvittorp B:ssä 7.–9.6.2021 (35 €) 
Leirin ikärajat ovat syksyn 2021 luokkajaon mukaan.

Haaste! -hiippakuntaleiri 3.-8.-luokkalaisille Partaharjulla 3.-6.8.2021 (70€)
Leiri on telttaleiri. Leirin ikärajat ovat syksyn 2021 luokkajaon mukaan.
Ilmoittautumislinkki leirilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Ilmoittautuminen aukeaa 1.2. klo 9.00.

Haaste! -hiippakuntaleiri perheleirinä Partaharjulla 3.-6.8.2021
Ilmoittautumislinkki perheleirilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tiedustelut leireistä Nea Syrjälä,  p. 040 596 1686.

Leirit toteutetaan koronatilanteen niin salliessa. Jos leirin osallistujamäärää joudutaan mahdollisten kokoontumisrajoitusten vuoksi pienentämään, täytetään leiripaikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

--------------------------------

Leiri-ilmoittautumiset ensisijaisesti tällä sivulla olevien linkkien kautta. Ilmoittautumisasioissa voit olla yhteydessä myös kasvatuksen sihteeriin: Maija Aapakari p. 050-523 4121. Mikäli sinulle on kysymyksiä itse leiriin liittyen, ota siinä tapauksessa yhteyttä suoraan nuorisotyönohjaajiin.

Leiripaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset maksutta tapahtumaviikolla vain sairastapauksissa tai muista painavista syistä.

leirimainos, teltta, nuotio
värikäs, touhukas kuva.
// ]]>