Uutislistaukseen

Kirkon keskusteluapu päivystää koko kesän

Kirkon keskusteluapu on tavoitettavissa läpi kesän. Voit soittaa, chattailla, kirjoittaa nettipäivystäjille tai lähettää kirjeen. Kirkon keskusteluapuun voi ottaa yhteyttä, kun jokin asia painaa mieltä, kaipaat henkistä tai hengellistä tukea.

Kuvassa lukee kirkon keskusteluapu. Katkaistun lyijykynän alla on lukee palveleva puhelin, palveleva netti,...

Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä. Palvelu on valtakunnallinen, ja yhteydenottoihin vastataan eri puolilta Suomea.
 

Palveleva puhelin

0400 221 180 suomenkielisille, avoinna joka päivä klo 18–24. 

Samtalstjänsten 0400 22 11 90, öppet alla dagar klockan 20–23.
Läs mer om kyrkans samtaltjänstenLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Palveleva nettikirje

Kirjoita viesti.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Kirjoita milloin vain, kirjeeseen vastataan muutaman päivän kuluessa. Vaikka puhelimessa tai chatissa olisi ruuhkaa, nettikirjeellä tavoitat päivystäjän aina.

Palveleva chat

Kirkon keskusteluavun chat on valtakunnallinen palvelu. Chat on avoinna ma–pe klo 16–20. Avaa chat.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Palveleva kirje

Voit kirjoittaa kirjeen myös paperille. Lähetä kirjeesi osoitteella: Palveleva kirje, PL 210, 00131 Helsinki. Jos haluat vastauksen, liitä mukaan nimi- ja osoitetietosi.

Lue lisää kirkon keskusteluavustaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Keskusteluapua Espoossa

Klikkaa tästä yhteystietoihin ja päivystysaikoihin. Linkki avautuu uudessa välilehdessäEspoon seurakuntien papit ja diakonit ovat myös tavoitettavissa koko kesän.

27.6.2023 11.17