Kirkon perheneuvonta

Perheasiain neuvottelukeskus tarjoaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen, perheen ja henkilökohtaisen elämän kysymyksissä. Perheneuvonnan asiakkaaksi voi hakeutua yksin, yhdessä kumppanin kanssa tai perheenä etnisestä taustasta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Palvelut ovat maksuttomia, ja asiakkaaksi voi hakeutua, vaikka ei olisi evankelisluterilaisen kirkon jäsen.

Asiakkaita palvellaan myös ruotsiksi ja englanniksi. Perheneuvojilla ja vastaanottosihteereillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Neuvottelukeskuksessa kokoontuu myös erilaisia hoidollisia ryhmiä.

Perheneuvonnan työntekijät tarjoavat prosessimaista työnohjausta ja lyhyempiä konsultaatioita seurakunnan työntekijöille ja hoidollista työtä tekeville ammattilaisille.

Päivystysajat

Päivystyslinjamme on auki ma, ti, to ja pe klo 911,
p. 09 8050 2420.


HUOM! Muutokset toimintaamme koronaviruspandemian johdosta

Jatkamme toimintaamme vallitsevasta poikkeustilanteesta huolimatta. Olemme siirtyneet toistaiseksi etätapaamisiin, noudattaen näin Suomen hallituksen linjausta tapaamisten välttämiseksi. Näin suojaamme yhdessä riskiryhmiin kuuluvia sekä terveydenhuollon toimivuutta.

Sovitut ja uudet tapaamiset toteutetaan toistaiseksi internetissä videoyhteydellä perheneuvojan lähettämän Teams-linkin kautta. Tietokoneelle ei tarvitse asentaa lisäohjelmia. Älypuhelinta tai tablettia käytettäessä täytyy asentaa maksuton Teams-sovellus omasta sovelluskaupasta. Etätapaaminen voidaan toteuttaa myös puhelinneuvotteluna, joka hoidetaan useamman kuin kahden kanssa ryhmäpuheluna. Kasvokkain tapaaminen on nyt poikkeusmenettely vain perustellusta syystä ja sillä edellytyksellä, että kaikki osapuolet ovat täysin oireettomia.

Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa päivystyspuhelimeemme. Mikäli olet jo asiakkaana, ole tarvittaessa yhteydessä perheneuvojaasi.

Pyydämme ymmärrystänne tässä poikkeuksellisessa tilanteessa, joka edellyttää joustavuutta ja kärsivällisyyttä meiltä kaikilta. Seuraamme tilannetta ja päivitämme tänne tietoa koskien muutoksia toiminnassamme.

 

Lue lisää: tietoa kirkon perheneuvonnan työn jatkumisesta valtakunnallisesti. 

Vinkkejä ja tukea parisuhteisiin ja perheisiin koronakriisin keskelle.

Särkynyt punainen paperisydän.

 

 

 

___________________________________________

Rakkausklinikka - suhdepohdintoja

Seuraa blogeja ja kysy parisuhteesta! Klikkaa kuvaa.

Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Pariskunnat ja perheet saavat keskusteluapua.