Kirkon perheneuvonta

Perheasiain neuvottelukeskus tarjoaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen, perheen ja henkilökohtaisen elämän kysymyksissä. Perheneuvonnan asiakkaaksi voi hakeutua yksin, yhdessä kumppanin kanssa tai perheenä etnisestä taustasta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Palvelut ovat maksuttomia, ja asiakkaaksi voi hakeutua, vaikka ei olisi evankelisluterilaisen kirkon jäsen.

Asiakkaita palvellaan myös ruotsiksi ja englanniksi, myös tulkin tilaaminen paikalle mahdollista. Perheneuvojilla ja vastaanottosihteerillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Neuvottelukeskuksessa kokoontuu myös erilaisia hoidollisia ryhmiä.

Perheneuvonnan työntekijät tarjoavat prosessimaista työnohjausta ja lyhyempiä konsultaatioita seurakunnan työntekijöille ja hoidollista työtä tekeville ammattilaisille.

Päivystysajat

Päivystyslinjamme on auki ma, ti, to ja pe klo 911,
p. 09 8050 2420.


HUOM!
Muutokset toimintaamme koronaviruspandemian johdosta

Tällä hetkellä työskentelemme hybridimallin mukaisesti. Tapaamiset toteutetaan toistaiseksi joko kasvokkain tai Teamsin välityksellä. Teams-tapaamiset toteutetaan internetissä videoyhteydellä perheneuvojan lähettämän Teams-linkin kautta. Tietokoneelle ei tarvitse asentaa lisäohjelmia. Älypuhelinta tai tablettia käytettäessä täytyy asentaa maksuton Teams-sovellus omasta sovelluskaupasta.

 

Vinkkejä ja tukea parisuhteisiin ja perheisiin koronakriisin keskelle.

Särkynyt punainen paperisydän.

 

 

 

___________________________________________

Rakkausklinikka - suhdepohdintoja

Seuraa blogeja ja kysy parisuhteesta! Klikkaa kuvaa.

Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Pariskunnat ja perheet saavat keskusteluapua.