Hyppää sisältöön

Nuorten ryhmät ja kurssit

Kaipaatko tekemistä tai haluatko oppia uusia taitoja? Haluaisitko kokoontua yhteen samanhenkisten kavereiden kanssa?

Nuorten ryhmät  ja kurssit on suunnattu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Ryhmiä on erilaisia ja ne kokoontuvat jonkun tietyn teeman tai aiheen ympärille. Ryhmissä pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja  toimimaan itselle tärkeiden ja mieluisten asioiden parissa.

Jos haluaisit itse vetää jotain kurssia tai ryhmää nuorille, kerro siitä!

Kurssit

Haluaisitko oppia uusia taitoja?

Nuorten kursseilla opetellaan uusia asioita ja saadaa uudenlaisia kokemuksia yhdessä puuhastellen ja hyvässä seurassa. Nuorten kurssit on suunnattu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille.

 

Kuvassa Max ja Joona

Tuu mukaan kursseille ja kerhoon!

Nuorten kitarakurssit

Torstaisin klo 17-18:30 ja 18:35-20:05 Sodessa 7.9. alkaen

Haluatko oppia soittamaan kitaraa? Osaatko jo soittaa, mutta kaipaisit opastusta säestämiseen? Joonan kitarakurssit ovat ratkaisu pulmaasi. 

Kursseja on kaksi: 

Aloittelijoiden kurssi on tarkoitettu niille, jotka eivät ole ikinä soittaneet kitaraa, mutta haluaisivat oppia. Sinun ei tarvitse tietää kitaran soitosta mitään, eikä sinulla tarvitse olla omaa kitaraakaan vaan sinulle voidaan sellaista lainata ainakin tuntien ajaksi (Mikäli meillä riittää soittimet). Kurssilla opetellaan avo- ja barresointuja sekä komppeja punaisen laulukirjan avulla. Kurssin on tarkoitus auttaa kitarointi käyntiin ja antaa eväät itsenäiselle opiskelulle ja harjoittelulle.

 

Kokeneiden kurssi (täynnä) on heille, joilla on jo jotain pohjaosaamista kitaran soitosta. Jos olet aiemmin käynyt aloittelijakurssin tai sinulla on muualta saatua osaamista, olet tervetullut kurssille. Kurssin tarkoitus on syventää leirisäestämisen osaamista punaisen laulukirjan kappaleiden avulla. 

 

Molemmat kurssit ovat maksuttomia ja ne on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille. 

 

Ilmoittautumiset: 

Aloittelijat

Kokeneet (täynnä)

 

Lisätietoja voi kysellä Joona Pitkäniityltä (yhteystiedot alla)

 

Changemaker Espoo

Kiinnostaako vaikuttaminen? Haluaisitko toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta?

Sodessa toimii Changemaker Espoon paikallisryhmä. Changemaker on Kirkon Ulkomaanavun yhteydessä toimiva nuorten ja nuorten aikuisten vaikuttamisverkosto. Paikallisryhmässä toimitaan, tempaistaan, pohditaan ja vaikutetaan Changemakerin teemojen ympärillä. Tärkeitä teemoja ovat esimerkiksi rauha, oikeudenmukaisuus, ympäristökysymykset ja hyvän tekeminen. Ryhmään on tervetullut mukaan kuka tahansa nuori tai nuori aikuinen. Espoon paikallisryhmä kokoontuu Sodessa parittomien viikkojen torstaisin  klo 17.30-19. Lisäksi voidaan järjestää tapahtumia ja tempauksia sekä osallistua valtakunnallisiin Changemaker-viikonloppuihin.

Jos kiinnostuit toiminnasta, voit kysyä lisää Hannelta (yhteystiedot alla). Tervetuloa mukaan!

NUORTEN PELIKERHO

 

Hei tuu mukaan nuorten pelikerhoon 13-18 - vuotiaille!

 

Tule hyvässä seurassa pelaamaan Nintendo Switch -pelejä muun muassa Mario Karttia. Taitotasoltasi voit olla mitä vain aloittelijasta kokeneen pelaajaan. Ensimmäinen kerta on keskiviikkona 20.9. klo 17.30-19.30 Sodessa. Sen jälkeen kokoonumme noin parin viikon välein. 

 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 

 

Lisätietoa antaa Max (yhtystiedot alla)

Vox Edeni

Kiinnostaako musiikki ja laulaminen? Tule mukaan nuorten kuoroon!

Kiinnostaako sinua laulaminen ja oman äänen sovittaminen muiden laulajien ääniin? Nuorten kuoro Vox Edeni on suunnattu rippikoulun käyneille nuorille. Kuorossa pääsee laulamaan yhdessä, oppimaan uutta ja esiintymään erilaisissa tilaisuuksissa. Mikäli olet kiinnostunut liittymään nuorten kuoro Vox Edeniin, ole yhteydessä kanttori Heli Ojalaan (yhteystiedot alla).

Seurakunnan tilaisuuksiin kaivataan vähän väliä kuoron lisäksi myös soittajia. Mikäli olet kiinnostunut soittamaan, laulamaan ja musisoimaan yhdessä, kerro siitä, niin kasataan vaikka bändi tai musaryhmä!

Ota yhteyttä

kanttori
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
nuorisodiakoni
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
// ]]>