Hyppää sisältöön

Nuorten ryhmät ja kurssit

Kaipaatko tekemistä tai haluatko oppia uusia taitoja? Haluaisitko kokoontua yhteen samanhenkisten kavereiden kanssa?

Nuorten ryhmät  ja kurssit on suunnattu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Ryhmiä on erilaisia ja ne kokoontuvat jonkun tietyn teeman tai aiheen ympärille. Ryhmissä pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja  toimimaan itselle tärkeiden ja mieluisten asioiden parissa.

Jos haluaisit itse vetää jotain kurssia tai ryhmää nuorille, kerro siitä!

Kurssit

Haluaisitko oppia uusia taitoja?

Nuorten kursseilla opetellaan uusia asioita ja saadaa uudenlaisia kokemuksia yhdessä puuhastellen ja hyvässä seurassa. Nuorten kurssit on suunnattu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille.

Nuorten bänditoiminta

Torstaisin klo 18-20:30 Sodessa

Yhdessä soittaminen on kivaa ja sitä ei pääse aina tekemään. Bänditoiminnan tarkoituksena on pitää hauskaa yhdessä soittaen ja mahdollisesti oppia uusia juttuja ja mahdollisesti jopa päästä esiintymään. Ketään ei kuitenkaan pakoteta esiintymään. 

Torstaisin alkaa Joonan vetämää bänditoimintaa sodessa. Mukaan saa tulla jos löytyy soitto tai laulutaitoa, tai muuta musiikillista osaamista, mitä voi yhdessä soittaessa hyödyntää.

Osaamisen tason ei tarvitse olla korkea ja jos olet epävarma, niin voit tulla kokeilemaan miten sujuu. 

Toiminta on matalan kynnyksen nuorten musiikillista toimintaa. 

Mukaan voit hypätä ilmoitautumalla Forms kyselyn kautta tai viestillä. Saa tarvittaessa tulla ilmoittamatta, mutta arvostaisin etukäteistietoa, että osaan varautua. 

Lisätietoja voi kysellä Joona Pitkäniityltä 040 546 5196, joona.pitkaniitty@evl.fi

Changemaker Espoo

Kiinnostaako vaikuttaminen? Haluaisitko toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta?

Sodessa toimii Changemaker Espoon paikallisryhmä. Changemaker on Kirkon Ulkomaanavun yhteydessä toimiva nuorten ja nuorten aikuisten vaikuttamisverkosto. Paikallisryhmässä toimitaan, tempaistaan, pohditaan ja vaikutetaan Changemakerin teemojen ympärillä. Tärkeitä teemoja ovat esimerkiksi rauha, oikeudenmukaisuus, ympäristökysymykset ja hyvän tekeminen. Ryhmään on tervetullut mukaan kuka tahansa nuori tai nuori aikuinen. Espoon paikallisryhmä kokoontuu Sodessa parittomien viikkojen torstaisin  klo 17.30-19. Lisäksi voidaan järjestää tapahtumia ja tempauksia sekä osallistua valtakunnallisiin Changemaker-viikonloppuihin.

Jos kiinnostuit toiminnasta, voit kysyä lisää Hannelta (yhteystiedot alla). Tervetuloa mukaan!

KITARAKURSSIT!

 

Sodessa alkaa 24.8. Joonan vetämänä kitarakurssit!

Kursseja on kaksi. Toinen aloittelijoille ja toinen vähän kokeneemmille.

Aloittelijoiden kurssille voit ilmoittaututa mukaan alla olevasta linkistä. Mukaan mahtuu 8 oppilasta. 

Ilmoittaudu aloittelijoiden kurssille Tästä! 

Tällä kurssilla lähdetään liikkeelle nollasta. Sinun ei tarvitse osata vielä mitään. Kursilla opetellaan avosointuja ja komppeja punaisen veisarin avulla. Mukaan voit tulla vaikka et omistaisikaan kitaraa, tällöin etsimme sinulle lainakitaran. 
Kurssi on keskiviikkoisin 17:30-19 SODEn musiikkihuoneessa. Kurssi alkaa 24.8. ja tapaamisia on syys- ja marraskuun aikana, lokakuussa on pieni tauko. 

 

Toinen kurssi on nimeltään kitaroinnnin jatkokurssi. Tällä kurssilla on tarkoitus syventää omaa kitaran osaamista. Tällä kurssilla sinulta odotetaan hieman soittotaitoa. Jos olet aikaisemmin käynyt peruskurssin, niin se riittää.

Kurssi on SODEn musiikkihuoneessa keskiviikkoisin 19:05-20:30. Kurssi alkaa 24.8. ja tapaamisia on syys- ja marraskuun aikana, lokakuussa on pieni tauko. Ilmoittautua voit alla olevasta linkistä:

Ilmoittaudu Kitarjoinnin jatkokurssille 

Vox Edeni

Kiinnostaako musiikki ja laulaminen? Tule mukaan nuorten kuoroon!

Kiinnostaako sinua laulaminen ja oman äänen sovittaminen muiden laulajien ääniin? Nuorten kuoro Vox Edeni on suunnattu rippikoulun käyneille nuorille. Kuorossa pääsee laulamaan yhdessä, oppimaan uutta ja esiintymään erilaisissa tilaisuuksissa. Mikäli olet kiinnostunut liittymään nuorten kuoro Vox Edeniin, ole yhteydessä kanttori Heli Ojalaan (yhteystiedot alla).

Seurakunnan tilaisuuksiin kaivataan vähän väliä kuoron lisäksi myös soittajia. Mikäli olet kiinnostunut soittamaan, laulamaan ja musisoimaan yhdessä, kerro siitä, niin kasataan vaikka bändi tai musaryhmä!

Ota yhteyttä

kanttori
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
nuorisodiakoni
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
// ]]>