Nuorten ryhmät

Kaipaatko säännöllistä tekemistä? Haluaisitko kokoontua yhteen samanhenkisten kavereiden kanssa?

Nuorten ryhmät on suunnattu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Ryhmiä on erilaisia ja ne kokoontuvat jonkun tietyn teeman tai aiheen ympärille. Ryhmissä pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja  toimimaan itselle tärkeiden ja mieluisten asioiden parissa. Keväällä 2019 Sodessa kokoontuu nuorten kuoro Vox Edeni, Neulekerho sekä Changemaker Espoon paikallisryhmä.

 

Vox Edeni

Kiinnostaako musiikki ja laulaminen? Tule mukaan nuorten kuoroon!

Kiinnostaako sinua laulaminen ja oman äänen sovittaminen muiden laulajien ääniin? Nuorten kuoro Vox Edeni on suunnattu rippikoulun käyneille nuorille. Kuorossa pääsee laulamaan yhdessä, oppimaan uutta ja esiintymään erilaisissa tilaisuuksissa. Mikäli olet kiinnostunut liittymään nuorten kuoro Vox Edeniin, ole yhteydessä kanttori Heli Ojalaan (yhteystiedot alla). Kuoro harjoittelee Soden musiikkihuoneessa torstaisin klo 18.30 alkaen.

Seurakunnan tilaisuuksiin kaivataan vähän väliä kuoron lisäksi myös soittajia. Mikäli olet kiinnostunut soittamaan, laulamaan ja musisoimaan yhdessä, kerro siitä, niin kasataan vaikka bändi tai musaryhmä!

Changemaker-verkoston logo

Changemaker Espoo

Kiinnostaako vaikuttaminen? Haluaisitko toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta?

Sodessa toimii Changemaker Espoon paikallisryhmä. Changemaker on Kirkon Ulkomaanavun yhteydessä toimiva nuorten ja nuorten aikuisten vaikuttamisverkosto. Paikallisryhmässä toimitaan, tempaistaan, pohditaan ja vaikutetaan Changemakerin teemojen ympärillä. Tärkeitä teemoja ovat esimerkiksi rauha, oikeudenmukaisuus, ympäristökysymykset ja hyvän tekeminen. Ryhmään on tervetullut mukaan kuka tahansa nuori tai nuori aikuinen. Espoon paikallisryhmä kokoontuu Sodessa parittomien viikkojen torstaisin klo 17.30-19. Lisäksi voidaan järjestää tapahtumia ja tempauksia sekä osallistua valtakunnallisiin Changemaker-viikonloppuihin.

Jos kiinnostuit toiminnasta, voit kysyä lisää Ullalta tai Hannelta tai ilmestyä paikalle jonakin torstaina. Tervetuloa mukaan!

Syksyn 2019 kokoontumispäivät ovat: 15.8., 29.8., 12.9., 26.9., 10.10., 24.10., 7.11., 21.11., 5.12. ja 19.12.

Sporttikerho

Yhdessä liikkumista hyvillä mielin!

Urheillaan hyvällä mielellä yhdessä. Luvassa höntsäilyä yhdessä eri lajien parissa, ei hampaat irvessä. Kerho on tarkoitettu 7-8 -luokkalaisille ja kokoontuu perjantaisin klo 15.30-16.30 Sodessa / lähistöllä. Ensimmäinen kerta on 30.8.

Kerhoa ohjaavat oppisopimustyöntekijät Jarmo ja Juha.

Tervetuloa mukaan. Ilmoittaudu tästä linkistä.

Neulekerho

Neulotaan yhdessä! Haluaisitko oppia neulomaan? Tai olisiko mukavaa tehdä käsitöitä yhdessä toisten kanssa?

Neuvottelutilan neulekerhossa neulotaan omaksi ja yhteiseksi iloksi. Voit halutessasi tuoda mukanasi omat langat ja puikot tai lainata niitä seurakunnalta. Kerho sopii tosi hyvin sekä aloittelijoille että myös kokeneemmille neulojille. Tule oppimaan ja jakamaan oppejasi.

Neulekerho kokoontuu Sodessa keskiviikkoisin klo 17-19. Lisätietoja saa Hannelta (yhteystiedot alla).

Raamatturyhmä

Miltä tuntui olla Jeesuksen seurassa? Mitä olisin itse tehnyt myrskyn keskellä veneessä?

Raamattua tutkien ja tekstiin eläytyen syvennetään ja ihmetellään Ison kirjan kertomuksia. Kaikille nuorille ja nuorille aikuisille avoin bibliodraamaryhmä kokoontuu parillisten viikkojen sunnuntaisin klo 14.-16.30 Sodessa.

Bibliodraama on Raamatun tutkimista kehon, liikkeen, kuvan ja eläytymisen kautta ohjaajan ohjauksessa. Se ei ole näyttelemistä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, etkä erityistä/ollenkaan Raamatun tuntemusta. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lisätietoja saa Saijalta.

Syksyn 2019 kokoontumispäivät ovat 8.9., 22.9., 6.10., 20.10., 3.11., 17.11. ja 1.12.

nuorisodiakoni
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo
kanttori
Espoonlahden seurakunta
Kipparinkatu 8
02320 Espoo
nuorisotyönohjaaja
Espoonlahden seurakunta
Soukantie 13
02360 Espoo