Nuorten ryhmät

Kaipaatko säännöllistä tekemistä? Haluaisitko kokoontua yhteen samanhenkisten kavereiden kanssa?

Nuorten ryhmät on suunnattu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Ryhmiä on erilaisia ja ne kokoontuvat jonkun tietyn teeman tai aiheen ympärille. Ryhmissä pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja  toimimaan itselle tärkeiden ja mieluisten asioiden parissa. Syksyllä 2018 Sodessa kokoontuu Bibliodraamaryhmä sekä Changemaker Espoon paikallisryhmä.

 

Raamatun kuvia maalattu kiviin

Nuorten bibliodraamaryhmä

Bibliodraama on Raamattuun eläytymistä ja Raamatun tutkimista

Tervetuloa mukaan nuorten bibliodraamaryhmään! Kyseessä ei ole näytteleminen tai esitys, vaan vuoropuhelua Raamatun tekstin ja oman elämän välilä. Bibliodraamassa käytetään erilaisia eläytymisharjoituksia, kuvaa, ääntä, liikettä ja keskustelua. Olet tervetullut kokeilemaan! Ryhmä on suunnattu rippikoulun käyneille nuorille ja nuorille aikuisille. Sitoutumista ryhmään ei tarvita.

Ryhmä kokoontuu Sodessa parillisten viikkojen torstaisin (6.9., 20.9., 4.10., 18.10., 1.11., 15.11., 29.11. ja 13.12) klo 17.30-19.30. Lisätietoja saat Saijalta.

Changemaker-verkoston logo

Changemaker Espoo

Kiinnostaako vaikuttaminen? Haluaisitko toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta?

Sodessa toimii Changemaker Espoon paikallisryhmä. Changemaker on Kirkon Ulkomaanavun yhteydessä toimiva nuorten ja nuorten aikuisten vaikuttamisverkosto. Paikallisryhmässä toimitaan, tempaistaan, pohditaan ja vaikutetaan Changemakerin teemojen ympärillä. Tärkeitä teemoja ovat esimerkiksi rauha, oikeudenmukaisuus, ympäristökysymykset ja hyvän tekeminen. Ryhmään on tervetullut mukaan kuka tahansa nuori tai nuori aikuinen. Espoon paikallisryhmä kokoontuu Sodessa joka toinen torstai (parittomat viikot) klo 17.30-19. Lisäksi voidaan järjestää tapahtumia ja tempauksia sekä osallistua valtakunnallisiin Changemaker-viikonloppuihin.

Syksyn 2018 kokoontumispäivät ovat 13.9., 27.9., 11.10., 25.10., 8.11., 22.11. ja 20.12?

Vox Edeni

Kiinnostaako musiikki ja laulaminen? Tule mukaan nuorten kuoroon!

Kiinnostaako sinua laulaminen ja oman äänen sovittaminen muiden laulajien ääniin? Nuorten kuoro Vox Edeni on suunnattu rippikoulun käyneille nuorille. Kuorossa pääsee laulamaan yhdessä, oppimaan uutta ja esiintymään erilaisissa tilaisuuksissa. Mikäli olet kiinnostunut liittymään nuorten kuoro Vox Edeniin, tule infotilaisuuteen torstaina 30.8. klo 18 Sodeen tai ole yhteydessä kanttori Heli Ojalaan: heli.k.ojala@evl.fi  tai 050 438 0174.

Seurakunnan tilaisuuksiin kaivataan vähän väliä kuoron lisäksi myös soittajia. Mikäli olet kiinnostunut soittamaan, laulamaan ja musisoimaan yhdessä, kerro siitä, niin kasataan vaikka bändi tai musaryhmä!