Tule mukaan ottamaan selvää, voisko kerhonohjaaminen olla just sun juttu!

Tyttöjen ja poikien harrastekerhojen ohjaaminen

 

Kiinnostaako alakoululaisten tyttöjen ja poikein kanssa toimiminen? Koulutamme rippikoulun käyneet kerhonohjaajat tehtävään ja he saavat oman kerhon jo syksyllä 2018 parin kanssa vedettäväksi. Myös 7-8 -luokkalaisille alkaa oma kerhonohjaajakoulutus, ABC-kurssi. Harrastekerhoja on monenlaisia, mm. kokki-, salibandy- ja teatterikerhoja. Oman kerhon teemaan, aikaan ja kerhonohjaajapariin pääset vaikuttamana itse. Tule rohkeasti mukaan!

Syksyllä 2018 aloitamme kerhokauden rippikoulun käyneiden kerhonohjaajien kanssa info- ja rekrytointitilaisuun maanantaina 13.8. klo 17–19 Sodessa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita sekä uudet että vanhat kerhonohjaajat. Ilmoittautuminen kerhorekryyn tapahtuu tästä linkistä.

Kerhonohjaajien koulutusleiri kaikille perus- ja jatkokurssilaisille on Hvittorpissa 17.–19.8. Leiri on osallistujalle maksuton, mutta ilmoittautuminen leirille on sitova ja tapahtuu viimeistään 13.8. kerhorekryssä (joudumme perimään retkimaksun 35 euroa, mikäli ilmoittautuja ei lähdekään leirille). Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

HUOM! Kerhonohjaajana sitoudut ohjaamaan kerhoa parin kanssa toimintavuodeksi 2018–2019, käymään kuukausittaisissa kerhonohjaajien kokouksissa ja kouluttautumaan tehtävään em. leirillä sekä syksyn kestävässä ryhmänohjaajakouluksessa yhdessä rippikoulun isoseksi kouluttautuvien kanssa (syksyn ROK-tapaamiset voit valitessasi tehdä kirjallisilla etätehtävillä).