Sovintoon elämän kanssa -luento

ke 30.8. klo 18.00
Kuvassa leikattu oksa versoo auringossa.

Tapiolan kirkko

Sosiaalipsykologi (VTK ja FK) ja psykoterapeutti ja perheneuvoja Saara Kinnunen luennoi aiheesta avoimessa tilaisuudessa.

Mennyt elämä on toisille voimavara, toisille taakka. Menneet kokemukset vaikuttavat mielialaan, elinvoimaan, selviytymiskykyyn ja ihmissuhteisiin. Menneisyyttä ei saa olemattomaksi, mutta sen kanssa voi tehdä sovinnon. 

Tämä luento on myös aloituskerta Tapiolan seurakunnassa 14.9. klo 18–20 käynnistyvälle Krito-ryhmälle. Luennon päätyttyä on mahdollisuus ilmoittautua ryhmään. Muutoin ilmoittautumiset ja lisätietoa ryhmästä saat Krito-ohjaaja KM, työnohjaaja Aini Torkkelilta, p. 040 5294784 tai aini.torkkeli@gmail.com

Krito on luottamuksellinen vertaisryhmä Sinulle, joka haluat tutustua syvemmin itseesi, tutkia elämääsi ja löytää uusia näkökulmia. Sinulle, joka olet valmis sitoutumaan ryhmän toimintaan ja olemaan läsnä tapaamisissa.

Kritossa luetaan ja käsitellään Saara Kinnusen kirjaa: Sovintoon elämän kanssa ja tehdään pohdintatehtäviä kullekin kokoontumiskerralle. Ryhmä kokoontuu viikon välein, yhteensä 12 kertaa. 

Tervetuloa mukaan!

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Tapiolan seurakunta