Rakenna joulupuu keräyksen logossa on vihreä joulupuu, jossa leluja ja punainen teksti.

Rakenna joulupuu -keräys

Jaa jouluiloa ja yllätä perhe, lapsi tai yksinelävä vanhus joululahjalla. Rakenna joulupuu -keräyksen kautta on mahdollisuus lahjoittaa lahja vähävaraisen perheen lapselle, tai lahjakortti lahjoihin tai jouluruokaan perheelle tai yksinäiselle vanhukselle.

Keräys tarjoaa konkreettisen tavan auttaa ja tuottaa jouluiloa lähimmäiselle. Lahjat toimittavat perille seurakuntien diakoniatyöntekijät. Rakenna joulupuu on Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan ev. lut. seurakuntien joulukampanja.

Espoon tuomiokirkkoseurakunta

Rakenna joulupuu -keräys, lahjasi vähävaraiselle lapselle. Voit noutaa toivekuoren Espoon tuomiokirkon kuusesta osoitteesta Kirkkopuisto 5, ti 28.11 alkaen ja viimeistään 2. adventtimessun (klo 10) yhteydessä 10.12. Kirkon ovet ovat auki ti–pe klo 10–17 ja viikonloppuna klo 10–18. Maanantaisin kirkko on suljettu. Lahjatoiveet ovat arvoltaan 30–50 euroa. Kuoressa on ohjeet lahjojen palauttamispaikoista ja -ajoista. Tiedustelut Kirsi Salonen 040 547 1861 tai Virpi Sutelainen 040 736 9315.

Espoonlahden seurakunnan Rakenna Joulupuu

Haluatko tuoda jouluiloa? Joulupuu-keräys avataan su 3.12. klo 11 messun yhteydessä Espoonlahden kirkolla ja klo 17 messun yhteydessä Soukan kappelilla.  Kortteja voi noutaa su 10.12. saakka. Lahjakortit palautetaan sekä kirkolla että kappelilla vahtimestarin kopin lähellä olevaan valkoiseen postilaatikkoon viim. 17.12. Diakoniatyöntekijä vie lahjasi perille. Tiedustelut 040 537 6854.

Leppävaaran seurakunta

Haluatko tuoda jouluiloa? Joulupuu-keräys avataan su 3.12. klo 11 Leppävaaran kirkolla messun yhteydessä. Vähävaraisen perheen tai vanhuksen lahjatoiveen voit noutaa 3.–10.12. Leppävaaran kirkon joulukuusesta. Joulupuun korteissa on tarkemmat ohjeet. Tied. Petri Lehtisalo, petri.lehtisalo@evl.fi, 040 546 5191. 

Olarin seurakunnan Rakenna joulupuu -keräys 20.11.–7.12.

Osta lahjakortti ja toimita se Olarin seurakunnan tilaan Chapple. Diakonit toimittavat lahjakortin perille vähävaraisille perheille.

Tapiolan seurakunta

Ole mukana antamassa ja saamassa antamisesta jouluiloa! Tapiolan seurakunnan diakoniatyö on valmistanut ensimmäisen adventin juhlamessuun su 3.12. joululahjapuun, joka on kirkkosalin sisäänkäynnin lähellä.

Messuvierailla on mahdollisuus halutessaan tukea taloudellisessa ahdingossa olevia seurakuntalaisia. Puuhun on ripustettu kortteja, jotka nimettöminä esittelevät, kenelle diakoniatyöntekijä lahjan toimittaa. Joukossa on sekä lapsia, aikuisia että kokonaisia perheitä. Kaikki lahjat pyydetään toimittamaan lahjakortteina diakoniatoimistoon seuraavien kahden viikon aikana puusta mukaan otetun kortin kanssa. Kortissa on tarkemmat ohjeet. Tiedustelut p. 040 531 1011.

Rakenna joulupuu -keräyksen joulukuusessa on jo kuoria.