Uutislistaukseen

Valopuiston avajaispäivä 17.12. Espoon tuomiokirkonmäellä ja Espoonjokivarressa

Espoon kaupunki ja Espoo 50 vuotta kaupunkina -teemavuoden merkeissä 17.12.2022 vietetään Rainbow River -valoteoksen avajaispäivää Espoon tuomiokirkonmäellä ja Espoonjokivarressa. Järjestäjina Espoon kaupunki ja Espoon tuomiokirkkoseurakunta. Rainbow River -valopuiston toteuttaa suomalainen taideryhmä Flowers Of Life.

Espoo_Kirkkopuisto_VALOPUISTO_Flowers-Of-Life.jpg

Pimeässä koivujen rungot värjäytyvät valoista, jotka heijastuvat puistossa. Valopuistoteos on ainutlaatuinen. Kuva on suuntaa antava luonnos / Flowers Of Life.

Valopuisto Rainbow River on kuljettavissa ja koettavissa omatoimisesti kevyenliikenteen väylää pitkin Espoonjoen molemmin puolin. Valoteos on koettavissa Loppiaiseen  6.1.2023 asti. 

Lisäksi Valopuiston avajaispäivänä Espoon tuomiokirkossa voi käydä välillä laulamassa Kauneimpia joululauluja pitkin iltaa: klo 15 suomeksi lapsiperheille, klo 17 ruotsiksi, klo 19 englanniksi ja klo 21 suomeksi. Tuomiokirkon kellotapulilla klo 15.30-19 tarjoillaan glögiä ja pipareita. Enkeliheijastimiakin jaetaan Enkeliheijastinpuusta niin kauan kuin riittää. 

Espoon tuomiokirkon vieritse kulkee Joulupolku Kirkkopuisto 5 portilta tapulille. Joulupolulla voivat viivähtää joulukertomuksen tapahtumien äärellä niin lapset kuin aikuiset. Tarkemmat tiedot, siirry sivulle JoulupolkuLinkki avautuu uudessa välilehdessä

3.12.2022 14.32